Poliisit vie väkisin hoitajat töihin suomessa

Anonyymi

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009049703.html

”Siitä huolimatta vain hoitajien toimia arvostellaan ay-liikkeen sisällä ja Suomen hallitus puuttuu vain hoitajien työmarkkina-asioihin lainsäädäntötoimin. Miksi silloin, kun naisvaltainen ala käyttää laillista lakko-oikeutta ja vaatii hallitusohjelmaan kirjatun palkkatasa-arvotavoitteen mukaisia konkreettisia toimia, heidät yritetään kaikin keinoin vaientaa?” Kirvesniemi kysyy.

kukaan hoitaja ei enään äänestä Sipilän keskustaa ja taitaa SDP kannatus kadota myös hoitajilla?

21

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Poliisi ja hoitajat. Natsit löytävät toisensa.

      • Anonyymi

        Manu otta soominaane hootaja vaamo.


      • Anonyymi

        tulehan piikille


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        maahanmuutto 2015

        ÄLÄ ÄÄNESTÄ KEPUA


      • Anonyymi

        Ja yhdistysten tukeminen miljardeilla vuodessa.
        Kts. Alfatv parkkonen.
        Ps. Mari rantanen asiasta puhui.
        Mm.lieksan somaleille 770 000 e!


    • Anonyymi

      Älä äänestä sdp:tä koskaan sillä ne pettää kaikessa.

    • Anonyymi

      Siinä se tulee näkösälle ja kaikkien tietoon kuinka ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEITÄ hoitajat ovat, joka päivä pitävät ihmisiä hengissä ja silti heille ei makseta kunnon palkkaa äärimmäisen tärkeästä työstä. Suomi ei pärjää ilman hoitajiaan.
      Vaan tarvitaanko valtionhallintoon runsaasti lausuntoautomaatteja ja eduskuntaan niin valtavaa määrää ministereiden ja edustajien avustajia sekä asiantuntijoita, heillä todella hyvät palkat, kepeä työ ja mahtavat edut palkan lisäksi. Siellä ei hiki virtaa eikä ole kiirettä, hoitajat kun työkuormassaan eivät voi aina pitää edes eväs- ja kahvitaukojaan!

    • Anonyymi

      mamut on vienyt hoitoalan alas? huono kielitaito jne?

      • Anonyymi

        Homman nimi on nyt se, että hoitajaksi otetaan töihin kuka vaan ikinä suostuu tulemaan. Voit olla satavarma siitä, että jos kantasuomalaisella osastonhoitajalla on mahdollisuus valita palkkaako hän kantasuomalaisen hoitajan, vai maahanmuuttajan, niin hän palkkaa varmasti sen kantasuomalaisen. Ei tarvitse olla rasisti, vaan ihan jo kielitaitokin määrittelee sen, kumpi kannattaa ennemmin palkata. Mutta kun niitä kantasuomalaisia hoitajia ei ole! Ja joihinkin avoimiin hoitajien työpaikkoihin ei ole yhtään hakijaa. Ei edes maahanmuuttajiakaan! Tiedän paljon vanhusten palvelutaloja Helsingissä, joihin ei ole tullut avoimiin lähihoitajan työpaikkoihin liittyen yhtään ainoaa hakemusta, eikä tule. Kukaan ei halua niihin paikkoihin. Jos otetaan lisää maahanmuuttajataustaisia hoitajia, ei tilanne parane, vaan pahenee entisestään. Jo nyt kielitaidottomat maahanmuuttajataustaiset hoitajat aiheuttavat vaaratilanteita, ja ovat asiakas / potilasturvallisuus riski. Hoitoala on ajettu alas jatkuviin ylitöihin pakottamisilla, liian pienellä henkilökuntamäärällä sekä liian pienellä palkalla. Lisäksi pakkorokotukset ovat pahentaneet tilannetta. Kusessa ollaan.


    • Anonyymi

      eikö hoitajilla ole enään sitä että ihmisen terveys onykkös asia ?? Juma teho-osastot kiinni lakon takia!!Ei oo enää oitajilla järkpäässä!! Mitäs sitten hoitseu ku sattuu omaan lähipiiriin oli sitten aikuinen tai lapsi loukkaantuu tai saa vakavan kohtauksen pitää päästä pian ja suoraan teholle!! Ai niin teho osasto on kiinni ku on lakko?Miten luulette että kävis!!

    • Youtuben Mikedimayn ja miksuris ottavat Rovaniemen jengit haltuunsa ja vetävät keksejä meiän verorahoilla. "Poistha jolophi" -kierot poromiehet. "Laita helvettiin se valo" -joku nisti. VEÄ NONI ANNA SIIHEN

      Rivaniemi Ladyniemi vois olla euroopan isoin kaupunki jos saatais porukkaa tänne yli 500 000 asukkaaseen.

    • Anonyymi

      Helsingin kaupungin (vanhusten) kotihoidon pitäisi oikeasti mennä kokonaan lakkoon. Liittoon kuulumattomat ja lakkoa vastustavat eivät ehtisi hoitaa kaikkia asiakkaita. Kun osa jäisi kokonaan hoitamatta, mummut ja papat kuolisivat kotiinsa. Vasta sitten, kun oikeasti menetettäisiin ihmishenkiä, ymmärrettäisiin hallituksessa, miten tärkeää työtä hoitajat oikeasti tekevät. Mummut ja papat, jotka "uhrattaisiin" tässä yhteydessä kuolisivat hyvän asian puolesta. Todennäköisesti jokainen heistä haluaisikin kuolla, ja paha mieli olisi vain hoitajilla. Seuraavaksi lakko sitten teho-osastolle, niin eiköhän alkaisi palkat nousta. Se on sota nyt, ja vaadittaisiin järeitä toimia. Muuten mikään ei muutu.

    • Anonyymi

      Korjaus: "Paha mieli olisi vain omaisilla, ei hoitajilla."

    • Anonyymi

      Tarkoitin siis, että kun vanhuksia kuolisi, niin hallitus ymmärtäisi, ettei teho-osaston lakkoon ole varaa. Eikä myöskään siihen, että teho-osaston hoitajat kaikki irtisanoutuisivat kerralla. Hallituksen olisi pakko estää teho-osaston lakko nostamalla palkkoja, ja parantamalla työoloja.

    • Anonyymi

      Mutta eihän tietenkään mitään vanhusten kotihoidon lakkoa tule, se oli vain pelkkä mielikuva... Lakko-oikeus viedään kaikilta hoitajilta. Eikä yksikään mummu tai pappa tietenkään oikeasti kuole. Eivätkä palkat nouse, eivätkä työolosuhteet parane. Mutta mitäs sitten tehdään, kun teho-osastojen hoitajat todella oikeasti irtisanoutuvat, eikä ketään tule tilalle? Vaikka säädettäisiin mikä pakkolaki, että olisi pakko tulla töihin vaikka irtisanoutumisen jälkeenkin, niin ei se pakottaminen auta. Hoitajat lähtevät vaikka koko maasta, jos muu ei auta. Lopputulos voi pahimmillaan olla se, että lopulta teho-osastoilla kuolee oikeasti potilaita, kun ei ole enää hoitajia. Ottaako hallitus tästä vastuun?

    • Anonyymi

      Hoitajien pyynnöt ammatti­oikeuksien poistosta kasvaneet runsaasti viime päivinä – satoja pyyntöjä jonossa

      Rekisteristä poistettuja hoitajia on jo nyt kymmenkertainen määrä koko viime vuoteen verrattuna.

      Iltalehti kertoo

    • Anonyymi

      Suomen sosialidemokraattinen puolue

      vastusti-hoitajien-pakkotyolakeja-vuonna-2007-nyt-itse-sorvaa-niita/SDP
      Anonyymi
      17.09.2022 06:02

      https://www.suomenuutiset.fi/sdp-teki-takinkaannon-suomen-ennatyksen-vastusti-hoitajien-pakkotyolakeja-vuonna-2007-nyt-itse-sorvaa-niita/

      Perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikainen pitää hallituksen esittämää potilasturvallisuuslakia törkeänä takinkääntönä SDP:ltä, joka vuonna 2007 äänekkäästi vastusti samanlaista lakia, mitä itse on nyt sorvaamassa.

      hieno puolue?

    • Anonyymi

      Juttelin tuossa hiljattain erään Suomessa työskentelevän venäläisen hoitajan kanssa, joka kertoi, millaista oli olla aikoinaan töissä hoitajana entisessä Neuvostoliitossa. Jos hoitajia ei ollut riittävästi, niin poliisi todella tuli hakemaan vaikka kotiovelta töihin. Suomi alkaa kaikessa muistuttaa entistä Neuvostoliittoa. Huh, huh, mitä touhua. Pakottamalla ei saada mitään muuta aikaiseksi, kuin vain ja ainoastaan tuhoa.

      • Anonyymi

        SDP = kommunistit


    • Anonyymi

      vartijat nappaa kiinni?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe