Miten tuossa Milbona 15% voikin laatu vaihdella niin älyttömsästi. Joskus on tavallisen Edamin makuista, mutta usein aivan pehmeää ja raakaa. Välillä hiukan tavallista kovempaa ja kypsempää milloin paras, mutta viimeksi oli liian kovaa ja nyt todella kovaa ja murenevaa, ihan kuin olisi jäätynyt. Kun leikkaa juustohöylällä, murenee pieniksi muruiksi. Oli myös juuston pinta aivan märkä pakkauksessa.
Suomalaisiin yrityksiin voi valittaa suoraan jos jotain vikaa, mutta Saksaan tuskin kannattaa ja liiterissä toivottoman hankalaa.
Liiterin Edam
Anonyymi-ap
2
68
Vastaukset
- Anonyymi
Katsopas missä tuo juusto on tehty. Tuskin saksassa saakka.
- Anonyymi
Saksassa lukee että tehty.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1275725
Mikä on vaikeinta siinä, että menetti yhteyden kaivattuun, jota vielä ajattelee?
Mikä jäi kaihertamaan? Jos jokin olisi voinut mennä toisin, mitä se olisi ollut? Mitä olisit toivonut vielä ehtiväsi san3962529- 1322426
Persut rahoittavat velkarahalla rikkaiden ökyelämää
Minkä vuoksi persut eivät leikkaa rikkailta, joilla on maksukykyä? Tuskinpa tuo persujen käytös saa Suomen kansalta hyv52053- 121153
- 571016
Kun ei numeroa
niin en edes voi viestittää, et suunnitelmiin tuli muutos. Ikävä on, ja kasvaa vaan🤍81002- 51892
- 76805
Temusta tilaamiseen tulee muutos
Alle 150 euron tullivapaus poistuu. Vihdoinkin kankea EU saa jotakin aikaiseksi. https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/101785