Lihavuuden hinta laskettu

Anonyymi

25

328

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ajetaan joka paikkaan invapaikoille jos pystytään ja raahustetaan painava ruho sisään. Tehtäis sitäkään jos ei pakko ois.

  • Anonyymi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hapeilty-tuplaongelma-tulee-yhteiskunnalle-kalliiksi-meilla-kaikilla-on-tarkea-tehtava/8521334

   Tässä jutussa otti silmään tämä kommentti:
   "– Mulla on paljon potilaita, jotka kertovat, että heidän murheet ja mietteet ja jopa syömishäiriöt ovat lähteneet siitä, miten he ovat kuulleet omien vanhempiensa kritisoineen omaa painoaan ja kehoaan."

   Minun painoani kommentoi sekä kouluterveydenhoitaja että lääkäri. Olin tuolloin 160 cm pitkä ja painoin 57 kg eli en mikään tankki, mutta ilmeisesti siihen aikaan, n. 35 vuotta sitten lihava (ennenvanhaan ylipainoisia oli vähemmän). Kolmatta kertaa asiasta ei minulle tarvinnut sanoa, kun puotin painoani yli 20 kg. Siitä alkoi pitkä kierre terapiaa, erilaisia hoitojaksoja, lääkkeiden syöntiä... ei tullut nuokaan kommentit yhteiskunnalle halvaksi.

   Nuorten kanssa täytyy aina olla vähän varpaillaan, miten asian esittää.

  • Anonyymi

   Mikään ei oo niin naurettava näky ku läski sähkölaudalla,typeryyden huippu!

   • Anonyymi

    Pehmeä on pyllähys jos nurin menee


  • Anonyymi

   Läski/Typerys.Näin lähes aina.

   • Anonyymi

    Kyllä näin on. Ei noilla viisaus päälaessa paina. Se pitäis olla hoisuille niin tuo palkka asia, että palkka nousee niin monta prosenttia kun kiloja lähtee vuodessa. Eli kun työnteko tehostuu palkkakin nousee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä näin on. Ei noilla viisaus päälaessa paina. Se pitäis olla hoisuille niin tuo palkka asia, että palkka nousee niin monta prosenttia kun kiloja lähtee vuodessa. Eli kun työnteko tehostuu palkkakin nousee.

    Voi, voi, ajattelisit jo muutakin kuin hoitajien mollaamista. Olet säälittävä raukka. Siis se hoitaja lemppasi sut ja ikuinen katkeruus jäi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi, voi, ajattelisit jo muutakin kuin hoitajien mollaamista. Olet säälittävä raukka. Siis se hoitaja lemppasi sut ja ikuinen katkeruus jäi.

    En huolis hikistä läskihoitsua vaikka maksettas


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En huolis hikistä läskihoitsua vaikka maksettas

    Niin et enää, kun se hoitsusi oli niin ihatuttava että et pääse asiasta koskaan yli ja vihaat katkeruudessasi hoitajia. Niin se menee, moinen jatkuva kauna ei ole millään muulla selitettävissä.


  • Anonyymi

   Muinoin tehtiin enemmän ruumiillista työtä, nykysin vältetään. Helpotuksia keksitään aina vain lisää. Joka paikkaan mennään autolla, pyörä sähköavusteinen ja Pirun viimeinen keksintö, mihin varsinkin nuoriso koukuttuu, on sähköpotkulauta. Laudalla huristellaan, että ei vain tarvitsis askeltakaan ottaa. Sähköpotkulautoja vuokraavat yritykset puolustelevat esim Rovaniemelle rantautumistaan huonosti järjestetyllä joukkoliikenteellä.

   Mailma muuttuu ja kehitys kulkee, mutta mitä muutaman kymmenen vuoden kuluttua käy, kun ei enää kävellä lyhkäsiäkään matkoja. Mitä se tekee lihaskunnolle, nivelille, elopainolle? Seuraava sukupolviko "jalaton"?

   Vaikka ei minunkaan pitäisi olla kehityksen jarru, ihmettelen kun nykyisin lapset viedään kouluun autolla, melkoiset ruuhkamylläkät koulujen liepeillä aina. Ei tarvi mennä kuin rapiat 10 v taaksepäin, kun kouluun ja harrastuksiin mentiin kävellen tai pyörällä. Itse en työaikojen takia koskaan kuskannut lapsiani kouluun ja mielellään he iltamenoihin ja harrastuksiinkin selviytyivät omin jaloin.

   Iltapäivisin koulun edessä vanhemmat istuu autoissa ja odottavat kuljetettavia vaikka olishan se lapsen kanssa laatuaikaa kävellä yhdessä kotiin samalla matkalla rupatellen , kun ei olla työssä vaan ehditään sinne koulun parkkiin autossa venaamaan. Työttömiä, vapaapäiväläisiä vai miten ehtivät keskellä päivää? Sitä monesti ihmettelen kun näen usein, näin nykyisin eläkeläisenä lenkkeilen koulun ohi.

   • Anonyymi

    Fiksu ikääntyvä sukupolvi on oikeassa tässä asiassa. Olisi mukava elää ja nähdä kuinka huonokuntoisia ja terveydenhuoltoa rasittavia ovat 40 vuoden kuluttua nykyiset 20-30 v nuoret ihmiset. Mutta kun sitä ei nuorena ajattele asioita kun vasta sitten kun on myöhäistä ja rolla nokan alla.


  • Anonyymi

   Ennen ku rolla on nokan alla ,kaahataan ennen sitä koko ikä lauta jalkojen alla.

   • Anonyymi

    Jalat menee längelle kun ei liikuta. Miksi lihavilla on länkisääret? Onko asiaa tutkittu?


  • Anonyymi

   Kyllä on pahan näköistä kun ennen aikojaan ukoiksi vanhentuneet keski-ikäiset miehet laahautuvat reppunsa kanssa jokin reuhka silmillä kauppaan. Lasit on nin likaiset ettei läpi näe ja hoitamattomat hampaat ja likaiset vaatteet haisevat metrien päähän. Yäk.

   • Anonyymi

    Oikein sitten kyttäät ukkoriepuja! Etkö ite oo ukkoa saanu? Riippuuko prse maassa? Liiku äläkä huuda sinä prsreika..


  • Anonyymi

   Sehän on hyvä, että lihavuuden hinta laskee koko ajan!!!!

   • Anonyymi

    Juu ei ne ranskikset, atrillit ja limpparit kovin paljo maksa😅


  • Anonyymi

   Jokainen päättää itse. Jokeen tai pinnalle.

  • Anonyymi

   Laiskuus ja helpon tavoittelu on syy lihavuudelle, harvoin mikään muu. Sanokaa mitä haluatta. Ikävä kyllä tunnette seuraukset viimeistään eläkeiässä.

  • Anonyymi

   Suomen poliisin järjestöpomo vaatii: Hallituksen täytyy herätä jengirikollisuuden kasvuun – ”Olemme Ruotsin tiellä”
   Suomen poliisijärjestöjen liiton puheenjohtaja Jonne Rinne on huolissaan jengirikollisuuden kasvusta Suomessa.

  • Anonyymi

   Valtiosihteereiden karenssikorvaukset

   Valtiosihteeri Karenssikorvaus, euroa
   Jukka Ihanus, 5 kk 50 690
   Raimo Luoma, 4 kk 50 880
   Jari Partanen, 4 kk 39 768
   Olli Koski, 2 kk 19 884
   Saila Ruuth, 2 kk 20 682

   • Anonyymi

    Kyllä tässä maassa rahaa rittää kaikkeen muuhun mutta ei hoitajien palkkoihin. MOT.


   • Anonyymi

    Kesäkuun alusta lähtien erityisavustajille on voitu määrätä karenssia korkeintaan kuusi kuukautta. Valtiosihteereiden kohdalla karenssi voi kestää maksimissaan vuoden.

    – Esimerkiksi valtiosihteerin tehtävässä saa salassa pidettävää tietoa. Rajoitusajalla tavoitellaan virkatoiminnan puolueettomuuden suojaamista sekä mahdollisen korruption estämistä virkamiehen siirtyessä yksityiselle sektorille, hallitusneuvos Päivi Rissanen valtioneuvoston kansliasta sanoo.


  • Anonyymi

   Hyvä kun on nämä ruokien kotiinkuljetukset keksitty. Ei tartte lopettaa sohvalla sipsien syöntiä kaupassa käynnin ajaksi.

   • Anonyymi

    Mahdutko vielä ovestas ulos?


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

   Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
   Maailman menoa
   37
   1974
  2. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

   Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
   Ikävä
   259
   1876
  3. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

   Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
   Ikävä
   113
   1548
  4. Onko sinulla ja hänellä

   kuinka paljon ikäeroa?
   Ikävä
   87
   1317
  5. Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."

   Otto ja Assi viettävät ekaa juhannusta yhdessä. Yhteinen viinihetki ei suju ihan kuin strömsössä… Tsemii Otolle, oot symppis! Varo juonipaljastuksi
   Ensitreffit alttarilla
   6
   1315
  6. Persut erotti rokotekriitikon

   Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
   Maailman menoa
   216
   1305
  7. Nyt ei enää kantaverkon siirtokyky kestä tuulivoiman lisäystä

   Uudet tuulivoimalat joutuvat seisomaan tyhjän panttina. Tuliko ongelma taas yllättäen ja pyytämättä. Mitä siellä Fingridissä on nämä vuodet puuhailtu,
   Maailman menoa
   118
   1205
  8. Mitä luulet muiden ajattelevan jos näkisi

   käsipuolessas hänen, sen ihmisen jota täällä ikävöit?
   Ikävä
   79
   1087
  9. Se on mies nyt niin, että sydämeni ei kestä tätä

   Kaipuuta, eikä tätä radiohiljaisuutta. Voitko tehdä jotain?
   Ikävä
   53
   882
  Aihe