Fyysikko esitti leuat loksauttavan teorian

Anonyymi-ap

Fyysikko esitti leuat loksauttavan teorian, jonka mukaan hajonneen alieneiden avaruusaluksen osia sataa nyt Maahan.

NIMITTÄIN SEN LISÄKSI, että niitä on tuotettu laboratoriossa, näitä kahta ainetta on löydetty myös avaruudesta Maahan sataneista meteoriiteista. Embaid nostaakin raportissaan pöydälle ajatuksen siitä, voisivatko heideiitti ja brezinaiitti olla niin sanottuja avaruusolioiden teknosignatuureja. Termillä tarkoitetaan teknologiasta kertovia todisteita.

Brezinaiitti on kromista ja rikistä koostuva yhdiste, joka saatiin aikaan vuonna 1957 kerrostamalla alkuaineita tarkasti keskenään. Reilua vuosikymmentä myöhemmin tutkijat yllätyksekseen havaitsivat, että tuota laboratoriossa kehitettyä ainetta löytyi meteoriitista, joka oli pudonnut Arizonaan, Yhdysvaltoihin, yli sata vuotta aiemmin. Pian brezinaiittia alettiin löytää muistakin avaruuskivistä.

Kromista, raudasta, rikistä ja titaanista koostuvaa heideiittiä tuotettiin ensimmäisen kerran laboratoriossa vuonna 1968. Kuusi vuotta myöhemmin myös tätä yhdistettä löydettiin Intiaan vuonna 1852 pudonneesta meteoriitista, ja sittemmin sitä on löydetty monista muistakin meteoriiteista.

Embaid haluaa raportissaan nostaa puheenaiheeksi sen, mikä on näiden mahdollisesti suprajohtavien mineraalien todellinen alkuperä. Ovatko ne voineet syntyä luonnollisten prosessien avulla vai tarvitaanko niiden luomiseen tietoisuutta?

Ja koska on perusteltua olettaa, että ihmiskunnan tavoin myös muut maailmankaikkeuden sivilisaatiot kehittyisivät riippuvaisiksi suprajohteista, heideiitti ja brezinaiitti on aivan hyvin voitu keksiä myös toisen älykkään elämän toimesta, Embaid perustelee.

12

422

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nasan Goddardin avaruustutkimuskeskuksen teknosignatuurien asiantuntija Ravi Kopparapu jatkaa toteamalla, että tarvitaan vielä ”paljon” lisää dataa ennen kuin brezinaiittia ja heideiittiä voidaan alkaa väittää avaruusolioiden tekemiksi. Toisin sanoen tutkijoiden pitäisi etsiä todisteita prosesseista, joissa näitä aineita mahdollisesti syntyy.

   • Anonyymi

    ”Jos yritämme useasti emmekä edelleenkään pysty osoittamaan tätä hypoteesia vääräksi, voimme alkaa kysyä itseltämme, olisiko mahdollista, että nämä mineraalit syntyvät vain teollisen prosessin avulla. Toisin sanoen, että ne olisivat teknosignatuureja”, sanoo Seattlen Blue Marble Space Institute of Sciencen astrobiologi Jacob Haqq-Misra.


   • Anonyymi

    UUTISET
    12.9.2022
    USA:n laivasto lipsautti pitävänsä hallussaan lisää salaiseksi luokiteltuja UFO-videoita


   • Anonyymi

    Onko USA:lla todisteita avaruusolioiden olemassaolosta? Kongressin tuoreeseen raporttiin on haudattu kaksi siihen viittaavaa seikkaa.


   • Anonyymi

    Alien teknologiaa voi olla paljonkin!


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    "Ne ovat pyhä malja, eikö niin?" sanoi tohtori Mowla.

    "Kaikki etsivät niitä tähtiä, ja kun avasimme SMACS-kuvan, mekin etsimme kaukaisimpia asioita, kauimpana olevia asioita. Ja sitten kirjaimellisesti jäimme sivuraiteelle kaikkein kiiltävämmälle, kimaltelevimmalle esineelle."

    Toronton tutkimusohjelma, nimeltään Canadian NIRISS Unbiased Cluster Survey (CANUCS), tutkii nyt viisi muuta gravitaatiolinssillä varustettua näkymää James Webbistä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin sen SMACS-kuva.

    "Se tulee todella lisäämään niiden galaksien määrää, joiden ympäriltä kimaltelemme", sanoi Dunlap Instituten stipendiaatti tohtori Kartheik Iyer.

    "Haluamme tietää, kuinka kaikkialla nämä kimalteet ovat. Löysimmekö vain erityisen galaksin vai voimmeko odottaa näkevämme tätä enemmän, kun meillä on edustava näyte Webbistä", hän kertoi BBC Newsille.


  • Anonyymi

   Web näkee kauvemmaksi kuin ns alkuräjähdys... siinä ongelma.

   • Anonyymi

    Linkki väitteen tueksi tai höpötät.


  • Anonyymi

   Näistähän on jo vuonna 1968 Aku Ankassa ollut paljonkin todisteiita. Hessu Hopon leuka ei ainoastaan loksahtanut vaan puttosi lattialle asti.

   • Anonyymi

    1972 Taivaalta satoi rahaa


  • Tämä koko homma, elämä ja kulttuurit pitää ajatella toistepäin. Siellä tietysti on Jumala, jumalia ja enkeleitä (uskonnot, Pyhät Kirjat, ilmoitus), ja sitten maapallon kaltaisilla planeetoilla kasveja, eläimiä ja/tai ihmisenkaltaisia olentoja myös. Joillakin (tiede, tähtitiede ja Ufo- tutkimus, evoluutioteoria).

   Luotuina ja evoluution tuotteina. Joissakin enemmän luomista kuin maapallolla, joissakin enemmän evoluutiota kuin maapallolla.

   Kyllä asia jo tiedetään. Kumma kun hallitukset, tiedeyhteisö ja kirkot panttaavat asiaa.

   Kansa tietää jo. Kristuksen Kirkko, mormonit sanoo asian suoraan. Ja minä filosofina. Ei elämästä ja kulttuureista muualla ole minkäänlaista epäilystä. Ja täällä käyvät.

   Jumala ei ilmesty, koska on salainen ja tämä on koetuspaikka. Alieneita se ehkä on kielletty, tai he ajattelevat meitä suojeltavana eläintarhana, tai jotain muuta, mitä en keksi. Jospa hallitukset toivovat heiltä tämmöistä?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   152
   1879
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1401
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   122
   987
  4. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   42
   815
  5. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   750
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   312
   740
  7. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   48
   736
  8. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   288
   653
  9. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   642
  10. Haavemaan ihmiset

   Mitä jos näkisitte toisenne, keskutelisitte... Yks asia johtaisi toiseen ja 💕💕
   Ikävä
   63
   537
  Aihe