Fyysikko esitti leuat loksauttavan teorian

Anonyymi-ap

Fyysikko esitti leuat loksauttavan teorian, jonka mukaan hajonneen alieneiden avaruusaluksen osia sataa nyt Maahan.

NIMITTÄIN SEN LISÄKSI, että niitä on tuotettu laboratoriossa, näitä kahta ainetta on löydetty myös avaruudesta Maahan sataneista meteoriiteista. Embaid nostaakin raportissaan pöydälle ajatuksen siitä, voisivatko heideiitti ja brezinaiitti olla niin sanottuja avaruusolioiden teknosignatuureja. Termillä tarkoitetaan teknologiasta kertovia todisteita.

Brezinaiitti on kromista ja rikistä koostuva yhdiste, joka saatiin aikaan vuonna 1957 kerrostamalla alkuaineita tarkasti keskenään. Reilua vuosikymmentä myöhemmin tutkijat yllätyksekseen havaitsivat, että tuota laboratoriossa kehitettyä ainetta löytyi meteoriitista, joka oli pudonnut Arizonaan, Yhdysvaltoihin, yli sata vuotta aiemmin. Pian brezinaiittia alettiin löytää muistakin avaruuskivistä.

Kromista, raudasta, rikistä ja titaanista koostuvaa heideiittiä tuotettiin ensimmäisen kerran laboratoriossa vuonna 1968. Kuusi vuotta myöhemmin myös tätä yhdistettä löydettiin Intiaan vuonna 1852 pudonneesta meteoriitista, ja sittemmin sitä on löydetty monista muistakin meteoriiteista.

Embaid haluaa raportissaan nostaa puheenaiheeksi sen, mikä on näiden mahdollisesti suprajohtavien mineraalien todellinen alkuperä. Ovatko ne voineet syntyä luonnollisten prosessien avulla vai tarvitaanko niiden luomiseen tietoisuutta?

Ja koska on perusteltua olettaa, että ihmiskunnan tavoin myös muut maailmankaikkeuden sivilisaatiot kehittyisivät riippuvaisiksi suprajohteista, heideiitti ja brezinaiitti on aivan hyvin voitu keksiä myös toisen älykkään elämän toimesta, Embaid perustelee.

13

652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nasan Goddardin avaruustutkimuskeskuksen teknosignatuurien asiantuntija Ravi Kopparapu jatkaa toteamalla, että tarvitaan vielä ”paljon” lisää dataa ennen kuin brezinaiittia ja heideiittiä voidaan alkaa väittää avaruusolioiden tekemiksi. Toisin sanoen tutkijoiden pitäisi etsiä todisteita prosesseista, joissa näitä aineita mahdollisesti syntyy.

      • Anonyymi

        ”Jos yritämme useasti emmekä edelleenkään pysty osoittamaan tätä hypoteesia vääräksi, voimme alkaa kysyä itseltämme, olisiko mahdollista, että nämä mineraalit syntyvät vain teollisen prosessin avulla. Toisin sanoen, että ne olisivat teknosignatuureja”, sanoo Seattlen Blue Marble Space Institute of Sciencen astrobiologi Jacob Haqq-Misra.


      • Anonyymi

        UUTISET
        12.9.2022
        USA:n laivasto lipsautti pitävänsä hallussaan lisää salaiseksi luokiteltuja UFO-videoita


      • Anonyymi

        Onko USA:lla todisteita avaruusolioiden olemassaolosta? Kongressin tuoreeseen raporttiin on haudattu kaksi siihen viittaavaa seikkaa.


      • Anonyymi

        Alien teknologiaa voi olla paljonkin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko USA:lla todisteita avaruusolioiden olemassaolosta? Kongressin tuoreeseen raporttiin on haudattu kaksi siihen viittaavaa seikkaa.

        Niitä on Maassa, Marsissa ja Kuussakin.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "Ne ovat pyhä malja, eikö niin?" sanoi tohtori Mowla.

        "Kaikki etsivät niitä tähtiä, ja kun avasimme SMACS-kuvan, mekin etsimme kaukaisimpia asioita, kauimpana olevia asioita. Ja sitten kirjaimellisesti jäimme sivuraiteelle kaikkein kiiltävämmälle, kimaltelevimmalle esineelle."

        Toronton tutkimusohjelma, nimeltään Canadian NIRISS Unbiased Cluster Survey (CANUCS), tutkii nyt viisi muuta gravitaatiolinssillä varustettua näkymää James Webbistä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin sen SMACS-kuva.

        "Se tulee todella lisäämään niiden galaksien määrää, joiden ympäriltä kimaltelemme", sanoi Dunlap Instituten stipendiaatti tohtori Kartheik Iyer.

        "Haluamme tietää, kuinka kaikkialla nämä kimalteet ovat. Löysimmekö vain erityisen galaksin vai voimmeko odottaa näkevämme tätä enemmän, kun meillä on edustava näyte Webbistä", hän kertoi BBC Newsille.


    • Anonyymi

      Web näkee kauvemmaksi kuin ns alkuräjähdys... siinä ongelma.

      • Anonyymi

        Linkki väitteen tueksi tai höpötät.


    • Anonyymi

      Näistähän on jo vuonna 1968 Aku Ankassa ollut paljonkin todisteiita. Hessu Hopon leuka ei ainoastaan loksahtanut vaan puttosi lattialle asti.

      • Anonyymi

        1972 Taivaalta satoi rahaa


    • Tämä koko homma, elämä ja kulttuurit pitää ajatella toistepäin. Siellä tietysti on Jumala, jumalia ja enkeleitä (uskonnot, Pyhät Kirjat, ilmoitus), ja sitten maapallon kaltaisilla planeetoilla kasveja, eläimiä ja/tai ihmisenkaltaisia olentoja myös. Joillakin (tiede, tähtitiede ja Ufo- tutkimus, evoluutioteoria).

      Luotuina ja evoluution tuotteina. Joissakin enemmän luomista kuin maapallolla, joissakin enemmän evoluutiota kuin maapallolla.

      Kyllä asia jo tiedetään. Kumma kun hallitukset, tiedeyhteisö ja kirkot panttaavat asiaa.

      Kansa tietää jo. Kristuksen Kirkko, mormonit sanoo asian suoraan. Ja minä filosofina. Ei elämästä ja kulttuureista muualla ole minkäänlaista epäilystä. Ja täällä käyvät.

      Jumala ei ilmesty, koska on salainen ja tämä on koetuspaikka. Alieneita se ehkä on kielletty, tai he ajattelevat meitä suojeltavana eläintarhana, tai jotain muuta, mitä en keksi. Jospa hallitukset toivovat heiltä tämmöistä?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3514
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      229
      2146
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1692
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1577
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1414
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      291
      1297
    7. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1131
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1131
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1117
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      966
    Aihe