Ei ketään tässä elämässä

Anonyymi-ap

Mulla ei ole täällä elämässä ketään! Siis oikeesti... Ei sukulaisia. Äiti ja isä kuollut eikä muita sukulaisia joiden kanssa tekemisissä. Ei puolisoa tai lapsia. Ja oon vasta 25v... Ei täällä elämässä pärjää kun ei oo ketään.. Haluan vaan kuolla.

9

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hei,

      Missä päin asut? Kuinka olet selvinnyt tähän saakka elämässäsi? Voisitko hieman kertoa taustastasi. Sinun pitäisi kyllä saada apua tilanteessa pikaisesti. Oletko yrittänyt saada apua jostakin.

    • Anonyymi

      netissä on sivusto josta voi hakea ystäviä.mutta täällä ei saa mainostaa.

    • Anonyymi

      Elämä on kuolemista. sitä kohden mennään. Jotkut onnekkaat löytävät henkisiä sukulaisia, ehkä osaavat etsiä ja tietävät mistä. Toisille riittävät kirjat ja tiedon etsiminen.

    • Anonyymi

      Ymmärrän huolesi mutta ei se suku aina onnea tuo .Sukulaisia ei voi valita mutta ystävät voi.Olet tosi nuori ja elämä edessä mahdollisuudet on vaikka mihin.Meitä yksinäisiä on paljon joskus se on valinta mut jos se ei ole niin asialle pitää tehdä jotain.

      • Anonyymi

        Älä vaivu epätoivoon. Tämä nykyaika on todella itsekeskeistä. Sun kannattaa keskittyy vaikka löytään harrastuksia josta tykkäät ja kehittää itseäsi ja käy vaikka pitkällä lenkillä. Älä jämähdä liikaa omiin ajatuksiin. Mäkin oon yksinäinen.


      • Anonyymi

        Ei ystäviäkään voi valita. Mistä valintatalosta niitä muka saa.


    • Hei,

      Saitkin jo hyviä vastauksia, mutta vastaan vielä minäkin. Laitan tiedoksi muutaman linkin, josta voi saada vertaistukea sekä myös ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisen tukihenkilön tarjoamaa keskusteluapua. Etenkin itsetuhoisista ajatuksista kannattaisi keskustella ammattilaisen kanssa. Vertaistuki esim. ryhmächatit ja ryhmäkeskustelut voivat vähän lievittää yksinäisuuden tunnetta.

      - Tukinet.net - Tukipisteesi netissä https://tukinet.net/

      Tukinetin sivuilla palveluita tarjoaa yli 100 järjestöä, joten sieltä löytyy monenlaista ammatti- ja vertaistukea.

      Esimerkiksi Mieli Tukisuhteessa voi keskustella tukihenkilön kanssa luottamuksellisesti. Tukisuhde voi kestää joitakin kuukausia.

      https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Aikuisille suunnatussa Solmussa-chatissä voi keskustella päivystäjän kanssa reaaliaikaisesti. Päivystys on aina ma-to klo 15-19.

      https://tukinet.net/teemat/solmussa-chat-783075200/

      Tukinetin kaikki palvelut saa käyttöönsä rekisteröitymällä palveluun anonyymisti. Osaa palveluista voi käyttää ilmankin rekisteröitymistä.

      Keskusteluapua on mahdollista saada matalalla kynnyksellä myös seuraavilta tahoilta:

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

      - Kriisikeskukset

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Myös etävastaanotto on mahdollista osassa paikoista. Kriisikeskusten yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    • Anonyymi

      Kyl sä pärjäät. Minullakaan ei ole ketään biologista sukulaista. Osa on kuollut ja ne pari jotka eivät ovat sellaisia että toivoisin heidän olevan kuollut, oman turvallisuuteni takia (henkinen ja fyysinen väkivalta).

      Kyl sä pärjäät. Turvaudut muihin. Ihmisen oma perhe ei välttämättä ole se johon on syntynyt vaan joku muu. Ne joihin tutustuu elämän varrella ja jotka välittävät sinusta ja joista itse välität. He ovat se oikea perhe.
      Jos heitä ei nyt vielä ole, niin jatka vaan etsintää, se voi tuntua vaikealta yksin olevalle koska siitä lähtökohdasta ihmissuhteiden muodostaminen voi olla haasteellista. Mutta se alkaa siitä yhdestä. Kun onnistut tarttumaan yhteenkin oljenkorteen, niin se vetää sinut vähitellen mukanaan, "kuivalle maalle". Ja siellä ne oljenkorjet versovat.
      Eli kun vähitellen muodostuu kiintymyssuhteita, niin ne laajenevat ja syvenevät ja kohta huomaatkin että niistä on tullut isompi verkosto. Pitää aluksi tyytyä vähään siinä mielessä ettei odota itseltään ja toiseltaan liikaa. Pettymyksiä tulee ihmissuhteissa aina ja ketään ei kannata ihannoida. Kestävä ystävyys, luotettavuus ja turvallisuus on tärkeämpää kuin hetken huuma, oli sitten kyse ystävyydestä tai rakkaudesta.
      Anna itsellesi tilaa ja tutkaile tunteitasi että pääset selville kehen voi luottaa ja mihin suuntaan kannattaa edetä valinnoissa. Kyllä se siitä:)

    • Anonyymi

      Asuit missä päin suomea tahansa mene netti Mission Helsinki voit nimettömänä cat tai soitaa siellä on eri numeroita.Jäin orvoksi 11 vuotianna tyttönä. Omala sentellani elän.Koskaan vertaamatta itseäni muihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe