jätkä ottaa yhteyttä pitkän ajan jälkeen

Anonyymi-ap

Tapasin yhtä jätkää pari kertaa, ja se oli todella ihastunut minuun. Itselläni ei tuntunut kemioiden kolahtavan. Jätkä viestitteli paljon ja ehdotteli kaikkea mitä voisi tehdä yhdessä, kuten matkailua ja kuinka voisin lainata hänen mopoaan, jos tarvitsen - vaikka en edes tunne häntä, ja vaikutti oudolta hänen yliaktiivinen käytös. Hän sanoi että haluaa tutustua kunnolla minuun olisi pitänyt nähdä vielä kerran.
Mutta yks kaks sanoi pari päivää myöhemmin, ettei kokenut meillä olevan yhteistä ja ei näe meitä kavereina edes. Hassua, koska hän sanoi tota ennen päinvastaista. Olin helpottunut koska en kokenut meillä olevan yhteistä, ja hän vaikutti etenevän nopeasti. Pelimies?

Kuukausi myöhemmin hän otti yhteyttä, että haluaisi nähdä uudestaan kaverina ja selvittää asiat. Mitkä asiat?. Itse hän toivoi tapailun lopettamista, ja itse en kokenut meillä mitään yhteistä. Totesin vain, en ole kiinnostunut ja toivotin hyvät jatkot. En ymmärrä tällaista, että ensin annetaan pakit, sitten kokeillaan uudestaan..?

3

175

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No etpä tainnut tuossa kaverissa menettää yhtään mitään. Peluri tai tuuliviiri. Tulee mieleen kaksi selitystä:
   1. Hän on peluri. Ts. hänellä on koko ajan ollut haku päällä. Ensin hän tapasi sinut ja halusi sinut ja oli rasittavan yli-innokas, ja sitten kesken kaiken hän tapasi jonkun sinua kiinnostavamman ja puhui ihan päinvastoin kuin alussa (eilen olit hänen unelmiensa nainen, tänään et kelvannut edes kaveriksi), ja sitten kun uuden ihastuksen kanssa siitä ei tullutkaan mitään, hän otti myöhemmin yllättäen uudestaan yhteyttä. Mutta hällä väliä, kun et missään vaiheessa ole ollut hänestä kiinnostunut.
   2. Jätkä huomasi ettet ollut kiinnostunut ja "jätti" sinut ettei itse tulisi jätetyksi, ts. pelastaakseen kasvonsa. Voi sitten kertoa kavereille että "tapailin tässä jonkin aikaa yhtä naista mutta ei se ollut ihan siitä.mitä suhteelta haluan joten sanoin hänelle lopulta suoraan että ei tule mitään, taisi tytölle tulla vähän suru puseroon mutta ei voi mitään".

   Lisäksi hän laski sen varaan että sinä hätäännyt "jättämisestä", huomaat menettäneesi jotain korvaamattoman ihanaa ja yrität saada hänet takaisin. Kun niin ei käynyt, hän päätti "palata takaisin".

   Älä vastaa mitään, tai vastaa lyhyesti: "en koe että olemme oikeat ihmiset toisillemme enkä näe syytä enempään yhteydenpitoon, kaikkea hyvää elämääsi!"

   • Anonyymi

    Hei, kiitos kommentista! Sinun analyysisi on todellakin sellainen, joka istuisi tähän henkilöön tosi hyvin. Vaikka en häntä tunnekaan, mutta nimenomaan vaikutti pelurilta; kertoi silloin kun häntä näin, eronneensa vähän aikaa sitten, joka nosti hälytyskellot ilmaan. Luulen kanssa hänen tapailevan useita henkilöitä, koska hän kertoi ettei juuri sinkkuna ole ollut. Luulen, että 1. ja 2. pätevät hänen kohdallaan. Halusi pelastaa kasvonsa, ettei tule jätetyksi. Ja piti näköjään minua varalla, kun otti yhteyttä. Minua siis ei kiinnosta, ei ole minun tyyppinen, ja entistä vahvemmin epäilen hänen olevan peluri.

    Minä vastasin hänelle vain, etten ole kiinnostunut. Siihen hän vielä totesi, että harmi, koska uskoo, että meistä olisi tullut jotain, jos olisi tutustunut paremmin. No, uskokoon, koska hän ei ole minun tyyppiäni.

    Kiitos vastauksestasi!


   • Anonyymi

    ToiMii muuten naisten kanssa sama kaava


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   353
   3275
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   56
   1394
  3. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1169
  4. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   71
   1161
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   62
   983
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   927
  7. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   843
  8. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   811
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   40
   769
  10. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   274
   731
  Aihe