Jorma ja Soile Sohvaperunat

Anonyymi-ap

Teillä on tv keittiössä muilla olkkarissa...miksi? On kyllä niin tällättyä hommaa. Olkaa luonnollisesti ja katsokaa tv olohuoneessa. Vai pitääkö sitä syödä tosiaan piirasta ja kakkua kokoajan??

39

442

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä laki se sanoo, että missä telkkua pietään? Jorma ja Soile tykkää katella keittiössä ja syyä piirasta ja kakkua, joten älä sie siitä häiriötä ota itellesi. Minusta on mukava katella, kun Jorma nakottaa siinä pöydän kulmalla, eikä höpise turhuuksia. Enempi normaalinoloiset ovat nämä Rovaniemen ihimiset, vaikka mukava ohjelma Sohvaperunat kaikkiaan on. Jotkut vaan liikaa stailattuja höpisijöitä.

  • Anonyymi

   Tässä ohjelmassa tiivistyy hyvin mihin ylevero lopulta johti. Ihmiset katsoo telvisiosta ohjelmaa, jossa ihmiset katsoo telvisiota.
   Nykyviihdettä verorahoilla yksinkertaiselle kansalle. Kiitos yle.

   • Anonyymi

    Kaikki on dilledonkeja jotka kattoo tätä, salkkareita, masked singeriä ym..


  • Anonyymi

   pollisi ku on munkki kelpoo ja piirakkakin , vain naapurin nouvan piirakka.

   • Anonyymi

    Eihän se tarkoita, jos he just tuossa pätkässä aina juovat ne pullakahvit, että he tekisivät sitä koko ajan. Miten olisi, jos annettaisiin heidän kotonaan tehdä just mitä he haluavat. Tosi mukava pariskunta katsoo. Päätä sinä itse, mitä katsot omassa kodissasi.Jookos


  • Anonyymi

   ei anneta jotain rikollista puuhaavat ,onko kunnon jauhot pullissa bile bullaa ,

  • Anonyymi

   Minullakin on telkkari keittiössä, on myös olkkarissakin. Ihana luonnollinen pariskunta, heitä on mukava katsoa. Rouvahan on vielä työelämässä tietääkseni, ei siis koko ajan istu pullaa syömässä. Kalastavat, mökkeilevät,marjastavat yms ja joku taas ei ymmärrä, että sehän on vain hyvin lyhyt pätkä heidän elämästään tuo sohviksena oleminen.

   • Anonyymi

    Pullaa syöneen näkönen rouva, toinen laihtuu silmissä


  • Anonyymi

   elä puhu paskaa jotain outoa tekeillä , oletkos siell komerossa kyttäämässä ja sängyn alla runkk..aat

  • Anonyymi

   Millainen mahtaa olla hummetilanne Rovaniemellä tällä hetkellä? Onko meillä sisäpiiriläisiä kertomaan asiaa?

   Reindeerspotting-ajoista on tultu reilut 10 vuotta eteenpäin. Silti Subulla on varmasti käyttäjänsä, mutta piri lienee yleisin huumausaine Rovaniemelläkin nykyisin.

   Koetko sinä huumausaineiden olevan liian näkyvästi esillä Rovaniemen katukuvassa?

   • Anonyymi

    Kerta toisensa jälkeen ihmetyttää, että ei osata pysyä aiheessa. Miten tämä ja muutama seuraava kommentti liittyy aiheeseen?
    Jos ei ole aiheeseen mitään sanottavaa, niin silloin ei kirjoiteta mitään tai sitten aloitetaan uusi keskustelu asiasta mihin haluat kommentteja. Selkeää ja simppeliä, mutta eihän sille mitään voi jos ei osata tai älytä.


  • Anonyymi

   Tro­pii­kis­ta le­vin­nyt loinen piinaa poroja Lapissa – edel­li­nen mas­sae­siin­ty­mi­nen ai­heut­ti po­ro­ta­lou­del­le suuret tappiot
   Ilmastonmuutoksen mukanaan tuomaa sukkulamatoa on havaittu poikkeuksellisen paljon teurastuksissa. Eläinlääkäri muistuttaa loislääkinnän tarpeellisuudesta.

  • Anonyymi

   Ei ihme että ruoka on kallista jo logistiikka kustannukset älyttömiä kun joka kulmassa on pikku K-Marketit, ne pitäs lopettaa tyystin. Isommat jättikaupat toimii paremmin volyymilla hinnat tippuis ja samalla logistiikka kustannukset sen seurauksena polttaineen kulutus vähenis ja ympäristöäkin säästys. Näitä paska kauppoja jotka nippa nappa tulevat toimeen vielä yhteiskunnan rahoilla tuetaan ei mitään järkeä ei muutako lopettaa kaikki kannattamattomat K-Marketit niitä täällä lapissa paljon jopa rovaniemellä keskustassa yhteiskunnan tukemia K-Market kauppoja siis haloo veromaksajat maksaa tuplana näille kusipää kauppialle sossu pummeille.Maksetaan SIKSI RUOKA ON KALLISTA KAUPPIAS ON AHNE YHTEISKUNNAN RAHOILLA ELÄVÄ SYÖPÄ K-MARKET KAUPPIAAT

   • Anonyymi

    Miten tämä liittyy sohvaperunoihin??????


  • Anonyymi

   Vasemmistohallitus ”osti” Suomelle tyhjän arvan
   POLITIIKKA
   JULKAISTU 29.10.2022 | 10:00
   PÄIVITETTY 28.10.2022 | 13:41
   Kirjoittaja sanoo viime vuosien poliittisen toimintamallin tulleen veronmaksajille kylmäävän kalliiksi.
   Mika Walkamo
   Mika Walkamo
   Yrittäjä, Vanajanlinna Group.
   MAINOS

   Neljän vuoden hallituskausi on päättymässä. Tänä aikana vasemmistohallitus on kasvattanut Suomen velkaa lähes 40 miljardia euroa perustellen velkaantumista koronalla ja muilla kriiseillä.

   Kohtuullinen lainanotto olisikin ollut ymmärrettävää, mutta ei tämän luokan yltiöpäinen tuhlailu. Velkaa on otettu toki myös oikeutetusti, mutta valtaosin täysin vääriin tarkoituksiin, eikä hallituksen selittely ”pakollisesta” velanotosta pidä paikkaansa.

   Vasemmistohallitus on ottanut yli kymmenen miljardia euroa velkaa vain toteuttaakseen utopistisia vaalilupauksiaan. Eripurainen ministeriporukka on pidetty koossa ainoastaan sillä, että jokainen hallituspuolue on saanut toteuttaa mainospuheensa ja mielitekonsa kylvämällä rahaa sinne tänne.

   Tämä toimintamalli on tullut meille veronmaksajille kylmäävän kalliiksi.

   Suomi maksaa ensi vuonna pelkkiä lainojen korkoja 1,5 miljardia euroa. Siis 1 500 000 000 euroa, ja kaikki silkkaa korkoa. Summa on maamme historiassa ennen kokemattoman suuri, ja se kertoo vakavan suruviestin valtiontalouden tilasta, sekä vastuunkantajista. Suomi velkaantuu nopeammin ja syvemmälle kuin Ruotsi ja Tanska, eli elämme reilusti yli varojemme.

   MAINOS
   Kokeile paljonko henkivakuutus maksaisi kuukaudessa
   Mitoita henkivakuutus juuri sinun tarpeesi mukaan. Näin vakuutus tuo parasta turvaa, jos pahin sattuu.
   Mainos

   On päivänselvää, ettei veroastetta ole enää vara kiristää. Niinpä ratkaisu talouskurimuksesta pääsemiseen on kaksiosainen: rakenteelliset uudistukset ja ikävät leikkaukset.

   Rakenteelliset uudistukset pitää kohdistaa sosiaalitukiin, työmarkkinoiden toimintaan ja julkiseen terveydenhuoltoon. Se tarkoittaa suomeksi digitalisaatiota, etäpalvelua, yksinkertaistamista, suoraviivaistamista ja helpompaa työllistämistä.

   Uudistusten lisäksi Suomen taloutta on pakko hoitaa leikkauksilla. Leikkaukset ovat kivuliaita operaatioita, mutta emme niiltä voi välttyä. Me jokainen tiedämme, kuinka kurjaa kulujen perkaaminen on, eikä vastuunkantajalle ole luvassa kehuja saati kannustuksia. Silti ikävätkin työt on tehtävä, meidän tulee kantaa vastuu lastemme vuoksi.

   Seuraavan hallituksen on karsittava valtion menoja kovalla kädellä. Toimeen pitää tarttua heti huhtikuussa, kun päätösvalta on vielä omissa käsissämme eikä Euroopan keskuspankilla. Toki tarvitsemme myös talouskasvua, työn verojen alentamista, sekä paikallista sopimista. Mutta ne ovat seuraavan kirjoituksen aihe.

  • Anonyymi

   Lapin yliopiston tutkimuksen taso on aika matalaa. Myöskään ajankohtaisista asioista ei kyetä tekemään analyysiä. Euroopassa riehuu sota, eikä kyseisen koulun opettajilla eikä tutkijoilla ole mitään sanottavaa julkisuudessa.

  • Anonyymi

   Leo saa valtiolta vuosittain lähes 150 000 suurpetojen raatelemista poroista – ihmettelee itsekin: "Maalaisjärkihän tästä puuttuu täydellisesti"
   3:09

   MTV

   Uutiset

   Suurpedot tappavat vuosittain kolmanneksen Leon poroista, valtio maksaa yli sadan tuhannen viulut: "Maalaisjärkihän tästä puuttuu täydellisesti"
   Suosittuja nyt:
   JULKAISTU 05.04.2021 11:19
   Jos poro jää suurpedon kitaan, valtio maksaa viulut. MTV Uutiset haastatteli poromiestä, jonka poroista 30 prosenttia joutuu petojen syömiksi.

   Suomussalmella asuva Leo Juntunen on harjoittanut poronhoitoa elinkeinona vuodesta 1987 asti. Tällä hetkellä hän omistaa toista sataa poroa.

   Metsää jo vuosikymmenten ajan poronhoitajan näkökulmasta katsonut Juntunen kokee, että petoja on tällä hetkellä liikaa.

   Juntusen mukaan se näkyy petovahinkojen lisääntymisenä.

   – Maalaisjärkihän tästä puuttuu täydellisesti. Petokanta on karannut käsistä ja sitä pitäisi saada pienemmäksi, Juntunen ihmettelee.

   Suurpedot tappavat Juntusen omistamasta porolaumasta noin 30 prosenttia. Metsässä vapaana liikkuvista eläimistä iso osa menee ahmojen suuhun, mutta oman osansa vievät myös ilvekset, karhut sekä sudet.

   Vuonna 2019 poroja kuoli 113 yksilöä. Hän kokee, että hänen toimintansa on tällä hetkellä varsin kaukana perinteisestä poronhoidosta.

   – Olen mennyt tähän petohommaan jo täysin tunteettomaksi, tappakoot pedot porot, kun on tähän malliin mennyt.

   "Periksi ei anneta ennen kuin tuppi heiluu"
   Lapin Kansa kirjoitti tällä viikolla, kuinka Juntunen on ollut vuodesta toiseen kuitenkin Suomen suurin yksittäinen petokorvausten saaja.

   Valtio jakaa petokorvauksia jaetaan poroelinkeinon harjoittajille, kunhan tämä pystyy todistamaan poron kuolleen suurpedon vuoksi.

   Tässä auttaa valokuva tappopaikasta sekä porojen kaulasta löytyvä kuolinkello.

   Vuonna 2019 Juntunen sai valtiolta yhteensä lähes 150 000 euroa korvauksia. Yhdestä suurpedon syömästä porosta Juntunen saa 1352 euron korvauksen.

   Tällä rahalla Juntunen ostaa tilalle lisää poroja, jotka hän käy hakemassa Lapista.

   Vaikka korvaukset ovatkin tuntuvia, Juntusen mukaan rikastumaan tällä tavalla ei pysty – päinvastoin, sillä kaikkia suurpetojen tappamia poroja hän ei jälkikäteen voi mitenkään löytää.

   – 50–100 poroa ostan lisää vuosittain, jotta luku pysyy samana. Jos ei osta yhtään, niin 10 vuoden päästä ei ole yhtään poroa. Ei siinä paljon tuntipalkkaa jää. Itselle on tärkeää, että homma pyörii. Periksi ei anneta ennen kuin tuppi heiluu.

  • Anonyymi

   Ei typerämpää ohjelmaa ole kohta enää keksitty, kuin tämä sohvaperunat.

   • Anonyymi

    nää on sosiaalisesti kyvyttömiä ei ikinä töitä tehneet suojatyöpiaikkaa kaipailevat


  • Anonyymi

   Puhut ittestäsi näköjään

   • Anonyymi

    saattapi puukko heilhtaa kun tuut ulos


  • Anonyymi

   Pa­ris­kun­ta otti pi­ka­vip­pe­jä ja lainoja heidän luonaan asuneen naisen nimissä – kä­rä­jä­oi­keus tuo­mit­si eh­dol­li­seen van­keu­teen
   Niina Niemelä
   0
   28.10.2022 12:09
   PETOKSET

  • Anonyymi

   Idiootti lantalaiset kokevat että, televsiota voi katsella vain siellä mihin se joskus aikoinaan saatiin hankittua. Normi yksilöt katseleva mieluisia ohjelmia kodin useasta televisiosta jotka on sijoitettu tiloihin jossa on hyvä kuluttaa vapaaikaa esim.kahvitella keittiössä samalla uutisia kuunnellen ja katsellen, makuuhuoneessa illan elokuva tarjontaa odotellessa,vapaa-ajan vietto tilassa samalla fyysistä kuntoa hoitaen erinlaisilla kuntoilu välineillä.

   • Anonyymi

    Hahaha..mitä katottavaa vielä on? Kuulostaa kuin olisi tarjonta kovinkin monipuolista.


   • Anonyymi

    dildoa kehiin ja vaginaattori käyntiin.


   • Anonyymi

    Telvisio on oltava joka huoneessa. Muuten jää jotain näkemättä josta puhutaan aamulla kahvitauolla töissä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hahaha..mitä katottavaa vielä on? Kuulostaa kuin olisi tarjonta kovinkin monipuolista.

    Tarjonta on todella monipuolista kas kun "hevosella pääsee ja rahalla saa."Kanavapaketit ovat maksullisia kun olet niitä tilannut usemman niin se mitä katsot on aina sitä mitä haluat katsoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tarjonta on todella monipuolista kas kun "hevosella pääsee ja rahalla saa."Kanavapaketit ovat maksullisia kun olet niitä tilannut usemman niin se mitä katsot on aina sitä mitä haluat katsoa.

    Kyllä sen näkeekin nukynuorista ihmisistä jotta on istuttu tvn edessä jokunen vuosi.


  • Anonyymi

   pumpattava sanna marin nukke . tilaa netistä

  • Anonyymi

   On ollut juttua että ihan ohjelman takia pitävät telkkaria keittiössä. Normaalisti olohuoneessa ja siellä sohvalla. Ja kaikkihan ei syö telkkarin ääressä sohvalla joten voi senkin yhdistää siististi. On liian hyvin asiat valittajalla.

  • Anonyymi

   Sipsiä, irtokarkkeja, olutta ja telvisio.

   • Anonyymi

    Aloittajan kohdalla se menee näin. Anuksessa pyrittänyttä peukaloaan imee ja tunnistaa siitä edellisen päivän ainoan syödyn aterian jonka hän hotki siinä keittiön pöydällä yksinään.Kun taas normi yksilöt lähtevät ulos lounastamaan ja nauttimaan sosiaalisesta seurasta.Kotiin tullessa voikin sitten valita minkä tyyppistä ohjelmaa haluaisi katsoa ns.ruokalevolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aloittajan kohdalla se menee näin. Anuksessa pyrittänyttä peukaloaan imee ja tunnistaa siitä edellisen päivän ainoan syödyn aterian jonka hän hotki siinä keittiön pöydällä yksinään.Kun taas normi yksilöt lähtevät ulos lounastamaan ja nauttimaan sosiaalisesta seurasta.Kotiin tullessa voikin sitten valita minkä tyyppistä ohjelmaa haluaisi katsoa ns.ruokalevolla.

    On sinulla vaan erikoiset tavat. Älä välitä, niin mullakin muttei sentään tuommoset..


  • Anonyymi

   tama on kulla outua jutu.

  • Anonyymi

   Reva levällään sohvalla.

   • Anonyymi

    Voi sinua ja unelmiasi munaton ukko...


   • Anonyymi

    sannoo soile jormalle


  • Anonyymi

   Nyt kerrankin ohjelmalla nimi, joka kuvaa ohjelmaan osallistujia.

  • Anonyymi

   Hauskoja ne Soilen ilmeet välillä. Eikä ymmärrä Jorman vitsejä...

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   579
   1770
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   76
   1424
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1173
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   250
   1159
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   68
   840
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   815
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   748
  8. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   49
   707
  9. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   667
  Aihe