Savorinen ja Maapallon kolmas iso aktivoituminen loppuvuodelle 2022

Anonyymi-ap

Minä kysyn. Voisivatko nämä linjautumiset vaikuttaa Maapallon säähän? Saada aikaan jopa näitä ns. sään ääri-ilmiöitä joita tämänkin vuoden aikana on nähty ikäänkuin normaalia enemmän jne.

Voisiko epätasapaino Aurinkokunnassa olla syy tai ainakin osasyy näille sään ääri-ilmiöille 🤔



Hyvin erikoinen loppuvuosi 2022

Tässä linjautumiset eli vain Neptunuksen aikana, 17.9, Kuu ei ollut linjautuneena Auringon, Maapallon ja Neptunuksen kanssa. Silti myös Neptunus samalla puolella Aurinkoa kuin muut kaasuplaneetat ja Mars.

1. 12.8.2022 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Saturnus

2. 26.9.2022 Aurinko, Kuu, Maapallo ja Jupiter

3. 8.11.2022 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus

4. 8.12.2022 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Mars

Ainakin muutama hurrikaani riehuu tällä hetkellä Maapallolla.

Martin toistaiseksi turvallisesti kaukana mantereista. Toistaiseksi.

Lisa rantautuneena Väli-Amerikan Belizeen.

Olisikohan kategorian 1 Hurrikaani ollut siinä vaiheessa ja mahdollisesti juuri hiipunut ns. trooppiseksi hirmumyrskyksi.

Sattumoisin Maapallo on juuri liikkunut Auringon ja Uranuksen väliselle alueelle ja linjautuminen tapahtuu 8.11.2022, eli viiden päivän päästä.

Silloin Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus linjassa. Eli täysikuu jota boostaa Uranus. Eli erikoinen loppuvuosi 2022 kyseessä. Neljä isoa aktivoitumista, joista nyt kolmas tulee 8.11.2022.

Sitä ennen, 5.11.2022 Maapallo on jo Uranuksen ja Venuksen välisellä alueella.

Mielenkiintoista seurata miten nämä linjautumiset vaikuttavat näihin hirmumyrskyihin.

Voimistuvatko 5.11 ja 8.11 nopeasti jne.

Syntyykö uusia nopeasti ja voimistuvatko ne nopeasti jne.

Helpointa tässä vaiheessa on ennustaa viiveellä pienille alueille rankkasateita ja isoja tulvia.

Niitäkin on tänä syksynä jo nähty useita kertoja ja sykleittäin viiveellä näiden isojen aktivoitumisten jälkeen.

12.8.2022 oli ensimmäinen iso aktivoituminen.

Aurinko, Maapallo, Kuu ja Saturnus linjautuivat.

Myöhemmin ainakin Pakistanissa valtavat tulvat.

Seuraavan täydenkuun jälkeen 10.9 alkoi isojen maanjäristysten sarja.

Myös Taupo tulivuoren kaldera aktivoitui 700 pienellä maanjäristyksellä.

17.9 Maapallo oli Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella ja silloin Hurrikaani Fiona ja varsinkin supertaifuuni Nandamol voimistuivat nopeasti.

Sama toistui tuplana vain 9 päivää myöhemmin, kun Maapallo aktivoitui toisen kerran isosti tänä syksynä. Silloin Aurinko, Kuu, Maapallo ja Jupiter linjautuivat.

Tämä voimisti Hurrikaani Ianin ja varsinkin Supertaifuuni Norun yllättävän nopeasti. Siis tutkijoiden mielestä yllättävän nopeasti. Minähän näiden mahdollisesti olemassa olevien hirmumyrskyjen nopeita voimistumisia olin etukäteen ennakoinut.

Mistä siis energia hirmumyrskyjen nopeaan voimistumiseen näiden linjautumisten aikana.

Minähän oletan että atomien ytimet laajenevat ja kierättävät kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa pimeää laajenevaa energiaa / työntävää voimaa ziljoonina erillisinä laajenevina tihentyminä joilla on tiheys ja tilavuus. Sisäinen rakenne. Sisäinen liike / aika. Sisäinen paine.

Näin nämä työntävää voimaa välittävät valonnopeudella liikkuvat hiukkaset / tihentymät voivat työntyä toistensa läpi. Toistensa läpi työntymisen aikana ne vuorovaikuttavat ja saavat toistensa sisäisen paineen voimistumaan ja näin niissä oleva energia hajaantuu / laajenee isommalle avaruuden alueelle. Tämän jälkeen todennäköisyys kohdata seuraava vastaan työntyvä hiukkanen / tihentymä kasvaa jne jne.

Tämän takia näillä suorilla linjautumisilla on iso merkitys.

Yleensä muista planeetoista peräisin olevasta pimeästä energiasta suurin osa työntyy Maapallon läpi. Linjautumisten aikana Maapallon läpi tuosta pimeästä energiasta ei työnny niin paljon.

Maapallon atomien ytimiin törmää normaalia enemmän tätä pimeää energiaa josta pieni osa on laajentunut rekisteröitävissä olevaksi energiaksi.

Maapalloa siis aktivoidaan aika ajoin normaalia paljon enemmän.

Edellisen kerran 9.10.2022 oli täysikuu ja silloin Italian Stromboli tulivuori purkautui. Oletan että se oli aktivoitunut jo syksyn aikaisempien linjautumisten aikana sen verran että tuo 9.10 Auringon ja Kuun välisellä alueella oleminen sai sen lopulta purkautumaan.

Ilmeisesti myös muuallakin jokunen tulivuori oli heräillyt 9.10.2022. Seurataan miten Maapallon vulkaaninen toiminta aktivoituu seuraavan viikon aikana.

Entäpä maanjäristykset 🤔

Jos jotain maanjäristyksiä tai tulivuorten purkauksia esiintyy, niin toivotaan että jossakin päin missä ei ihmisiä juurikaan asuisi.

Joulukuun alusta olemme pitkän aikaa Venuksen ja Marsin välisellä alueella ja vieläpä siten että Venus väijyy Auringon taustalla eli siitä peräisin oleva pimeä energia työntyy läheltä Auringon ohi tai ehkäpä jopa osittain Auringon pintakerrosten läpi. Ja sehän voimistaisi näiden hyvin pienen mittakaavan hiukkasten / tihentymien entropiaa. Niiden sisäinen paine kasvaisi Auringon sisällä liikkumisen aikana jne.

🤔🤔🤔

🤔

33

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika jännä.

      Rare November Hurricane Nicole

      8.11.2022 kyseinen hirmumyrsky alkoi kasvaa.

      Tuulet yltyivät muutaman päivän viiveellä sitten kun Nicole ehti matalampiin vesiin.

      Ja tämä siis ennakoitavalla tavalla.

      🙂

      Ei näillä ole välttämättä mitään tekemistä ilmastonmuutoksen kanssa 🙂

      🙂

    • Anonyymi

      Eivät voi. Noita on syötelty maailman sivu vertaileviin tiedostoihin, eikä mitään korrelaatiota. Jotain tapahtuu jossain päin maailmaa lähes aina, joten harrastamasi arvailu on tyhjän päällä, kuten muukin huuhaasi.

      • Anonyymi

        Niin varmaan onkin.

        Eivät vaan raukat ole ymmärtäneet että Maapalloa aktivoivat myös erittäin voimakkaat energiapulssit joita työntyy Aurinkokuntaan Aurinkokunnan ulkopuolelta siten että ne ovat sotkeneet tilastoja jne.

        Esim. joulukuussa 2004 ja huhtikuussa 2020 kävi näin ja eipä ihme että syksyllä 2005 ja syksyllä 2020 oli enmätykselliset määrät nimettyjä hirmumyrskyjä Atlantilla.

        By the way.

        Eivät uskalla edes tuoda asiaa esille koska linjautumat liitetään astrologiaan.

        Ja kun eivät ymmärrä miten nämä linjautumat voisivat aktivoida Maapalloa sisältä, niin eipä kenenkään työkseen tiedettä tekevän ole edes kannattanut ottaa asiaa esille 🙂

        🙂


    • Anonyymi

      On muuten ollut joku maanjäristyskin

      🤔

    • Anonyymi

      Siis normaalia enemmän siis 🙂

    • Anonyymi

      Missähän päin seuraavaksi isosti tulvia?

      Ennustan että mediassa taas syytetään ihmisiä ilmastonmuutoksesta joka muka saa aikaan näitä rankkasateita jne.

      🙂

      • Anonyymi

        Australiassa ainakin oli kovat rankkasateet ja sitä kautta isot tulvat.

        Ja nythän tuota luntakin on tullut New Yorkiin melkoisen paljon.

        Näitä oli helppo ennakoida.

        8.12.2022 vielä Aurinko, Maapallo, Kuu ja Mars linjautuvat.

        Maapalloa aktivoidaan jo marraskuun loppupuolella kun olemme Marsin ja Merkuriuksen välisellä alueella ja heti sen jälkeen joulukuun alkupuolella Marsin ja Venuksen välisellä alueella.

        🤔


    • Anonyymi

      Näitä Rare November Hurrikaaneja oli ollut aikaisemmin vain kaksi.

      1935 Yankee ja 1985 Kate.

      Jännästi oli linjautuma Aurinko, Kuu, Maapallo ja Uranus myös 1935 🙂

      https://youtu.be/TsJvJ3g12jw

      😮

      • Anonyymi

        Sattumia löytää aina kun niitä etsii ja unohtaa sadat virheet. Satunnaisluvuistakin löytää kaavoja jos sellaisen väkisin haluaa löytää.


      • Anonyymi

        Ja tuo on puppua. Pienellä googletuksella saa selville, että hurrikaaneja on ollut marraskuussa myös vuosina 2005 ja 2020. Ja luultavasti useina muinakin vuosina. Hurrikaanikausi määritelläänkin päättyväksi marraskuun lopussa, joten marraskuun hurrikaanit eivät ole poikkeuksellisia, vaikka eivät olekaan yleisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tuo on puppua. Pienellä googletuksella saa selville, että hurrikaaneja on ollut marraskuussa myös vuosina 2005 ja 2020. Ja luultavasti useina muinakin vuosina. Hurrikaanikausi määritelläänkin päättyväksi marraskuun lopussa, joten marraskuun hurrikaanit eivät ole poikkeuksellisia, vaikka eivät olekaan yleisiä.

        Tarkennuksena, että vuonna 2020 oli peräti kaksi hurrikaania marraskuussa ja toinen oli melko tuhoisa 4 kategorian hurrikaani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tuo on puppua. Pienellä googletuksella saa selville, että hurrikaaneja on ollut marraskuussa myös vuosina 2005 ja 2020. Ja luultavasti useina muinakin vuosina. Hurrikaanikausi määritelläänkin päättyväksi marraskuun lopussa, joten marraskuun hurrikaanit eivät ole poikkeuksellisia, vaikka eivät olekaan yleisiä.

        2005 ja 2020 vuosissa mitään ihmeellistä ole.

        Päinvastoin.

        Maapalloahan aktivoitiin erittäin isosti joulukuussa 2004 ja huhtikuussa 2020.

        Aurinkokuntaan työntyi joulukuussa 2004 ja huhtikuussa 2020 erittäin voimakkaat energiapulssit magnetartähdistä.

        Itseasiassa juuri nämä erittäin voimakkaat energiapulssit Aurinkokunnan ulkopuolelta ovat hämänneet tutkijoita siten ettei näitä Aurinkokunnan sisäisiä linjautumisia ole ymmärretty.

        Oleellista tietysti myös nykyinen totaalisen virheellinen atomimalli 🙂

        🙂


    • Anonyymi

      Et taida ymmärtää, että hurrikaaneja on joka ainoa vuosi useita tähän aikaan. Tämä vuonna on ollut jopa normaalia vähemmän hurrikaaneja. On helppoa ennustaa hurrikaaneja hurrikaanikaudelle, koska on lähes 100% varmaa että niitä on aina tähän aikaan ja usein monta samaan aikaan. Eli tuossa ennustetaan jokavuotista ilmiötä eli ei ennusteta mitään.

      Jopa tuhoisat hurrikaanit ovat olleet yleisiä joten edes sen ennustamisessa ei ole mitään erikoista.

      • Anonyymi

        Lisään… Normaalina vuotena syksyn aikana on 20 hurrikaania. Siis ihan normaalina vuotena. Vuoden 2020 hurrikaanikautena oli 30 hurrikaania. Kun kymmeniä hurrikaaneja on muutamassa kuukaudessa niin niihin on helppo yhdistää planeettojen liikkeitä, koska jokaisen noiden kohdalla tai lähellä ajassa on jokin tai joitakin hurrikaaneja. Olisi oikeastaan ihme, jos ei olisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisään… Normaalina vuotena syksyn aikana on 20 hurrikaania. Siis ihan normaalina vuotena. Vuoden 2020 hurrikaanikautena oli 30 hurrikaania. Kun kymmeniä hurrikaaneja on muutamassa kuukaudessa niin niihin on helppo yhdistää planeettojen liikkeitä, koska jokaisen noiden kohdalla tai lähellä ajassa on jokin tai joitakin hurrikaaneja. Olisi oikeastaan ihme, jos ei olisi.

        Höpö höpö.

        Nimettyjä hirmumyrskyjä oli 2020 ennätyksellisesti. Ei ne kaikki Hurrikaaneja olleet.

        Minä satuin ennustamaan 2020 kesällä erittäin vilkasta hirmumyrsky kautta Atlantille.

        Kesällä uutisoivat huhtikuisesta erittäin voimakkaasta energiapulssista Aurinkokuntaan ja kun vastaava joulukuulta 2004 oli aktivoinut Maapallon siten että syksyllä 2005 oli ollut ennätyksellinen Hurrikaanivuosi, niin oli helppo ennustaa syksylle 2020 samaa 🙂

        🙂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisään… Normaalina vuotena syksyn aikana on 20 hurrikaania. Siis ihan normaalina vuotena. Vuoden 2020 hurrikaanikautena oli 30 hurrikaania. Kun kymmeniä hurrikaaneja on muutamassa kuukaudessa niin niihin on helppo yhdistää planeettojen liikkeitä, koska jokaisen noiden kohdalla tai lähellä ajassa on jokin tai joitakin hurrikaaneja. Olisi oikeastaan ihme, jos ei olisi.

        Tupla tupla

        17.9 Hurrikaani Fiona voimistui nopeasti ja joka rantautui ennätyksellisenä Kanadaan.

        17.9 Supertaifuuni Nandamol voimistui tutkijoiden mielestä yllättävän nopeasti ja joka rantautui miesmuistiin voimakkaimpana Japaniin.

        Ja Maapallo siis oli silloin Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella siten että Maapalloa oli jo aktivoitu ISOSTI 12.8 ja 10.9 välissä oli vielä täysikuu, jolloin Maapallo Auringon ja Kuun välisellä alueella

        26.9 Hurrikaani Ian voimistuu muutamassa päivässä ennätyksellisen märäksi 4 kategorian Hurrikaaniksi.

        26.9 Supertaifuuni Noru voimistuu tutkijoiden mukaan yllättävän nopeasti jne.

        26.9 Aurinko, Kuu, Maapallo ja Jupiter suorassa linjassa.

        Loppuvuosi 2022 on ollut jo poikkeukselinen.

        Se että Aurinko, Maapallo, Kuu ja joku planeetta linjautuvat saman päivän aikana on todennäköisyydeltään alle 1 / 15

        Nyt näitä linjautumisia on ollut jo kolme kertaa.

        12.8

        26.9

        8.11

        Ja vielä työntyy

        8.12 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Mars samalle linjalle.

        Eipä ihme että ollut ja tulee olemaan näitä sään ääri-ilmiöitä.

        Ja keväällä jatkuu.

        Kolmen viikon putkia ilman että Maapallo olisi kertaakaan Kuun ja jonkun planeetan välisellä alueella.

        Ja sitten viiden päivän sisällä kuusi eri linjautumista jossa aina mukana Kuu.

        Aurinkokunnassa on epätasapaino ja tämän takia näitä sään ääri-ilmiöitä on normaalia enemmän.

        Ei ilmastonmuutoksen takia!!?

        🤔


    • Anonyymi

      Mitä täällä oikein puhutaan luonnonkatastrofeista. Sata vuotta sitten kuoli luonnonkatastrofeissa enemmä ihmisiä kuin nyt vaikka väkeä oli silloin huomattavasti vähemmän.

      • Anonyymi

        Taisivat olla varoitusjärjestelmät huonompia, evakuointi vähän hitaampaa, talot ja muut rakenteet heikompia ja pelastuspalvelu sekä sairaanhoito heppoisella tasolla.
        Sata vuotta sitten kuoltiin myös aivan yleisesti sellaisiin tauteihin, mitkä kyetään nykyään parantamaan helposti.

        Kuolleisuus ei korreloi katastrofin voimakkuuteen, jos niitä tarkastellaan sadan vuoden haarukassa.


    • Anonyymi

      Kyllä vuan öylön sato räntee!

    • Anonyymi

      Loppuvuoden aikana luette lisää ennätysmäisistä rankkasateista ja tulvista.

      Lumimurskyjä ja sitä kautta lumivyöryjä tiedossa.

      Ei kannata isoille vuorille mennä kiipeilemään!!!

      Nämä isot Maapallon aktivoinnit pumppaavat vesimolekyylejä syvältä Maapallon sisältä paljon yläilmakehään ja se mikä työntyy ylös, sataa myöhemmin yleensä alas.

      Maapalloa aktivoidaan Marraskuun lopulta pitkän aikoo ja se huipentuu 8.12.2022 Auringon, Maapallon, Kuun ja Marsin linjautumiseen.

      🤔

      • Anonyymi

        "Loppuvuoden aikana luette lisää ennätysmäisistä rankkasateista ja tulvista.

        Lumimurskyjä ja sitä kautta lumivyöryjä tiedossa.

        Ei kannata isoille vuorille mennä kiipeilemään!!!

        Nämä isot Maapallon aktivoinnit pumppaavat vesimolekyylejä syvältä Maapallon sisältä paljon yläilmakehään ja se mikä työntyy ylös, sataa myöhemmin yleensä alas.

        Maapalloa aktivoidaan Marraskuun lopulta pitkän aikoo ja se huipentuu 8.12.2022 Auringon, Maapallon, Kuun ja Marsin linjautumiseen."

        🤔🤔🤔


        Onkos ollut mittään erikoista hässäkkää missään päin maailmaa?

        🤔


    • Anonyymi

      Savorinen kertoo minkä takia Etelänavalla oli 40 astetta normaalia lämpimämpää ja pohjoisnavalla 30 astetta lämpimämpää 18.3.2022

      https://youtu.be/0xeMZ1pl-5M

      14.3.2022 Mars, Venus, Maapallo ja Kuu linjautuivat.

      15.3.2022 Saturnus, Maapallo ja Kuu

      16.3.2022 Merkurius, Maapallo ja Kuu

      17.3.2022 Jupiter, Maapallo ja Kuu

      18.3.2022 Aurinko, Maapallo ja Kuu

      18.3.2022 Neptunus, Maapallo ja Kuu.

      Fyysikot nauravat väitteelle jonka Mukaan Neptunus voisi vaikuttaa Auringon taustalla olleesaan Maapallon säähän.

      Mutta eivät raukat ymmärrä että juuri tuolloin Neptunus siihen pystyy.

      Koko matkan ajan kohti Maapalloa työntyessään nämä pimeän energian hiukkaset / tihentymät jotka ovat peräisin Neptunuksen atomien ytimistä, kohtasivat vastapalloon Auringosta peräisin olevia pimeän energian hiukkasia / tihentymiä ja aina kun ne työntyivät toistensa läpi, ne vuorovaikuttivat voimakkaasti toistensa kanssa jne.

      Sisäinen paine voimistui ja niissä oleva energia / työntävä voima hajaantui isommalle alueelle, jolloin todennäköisyys kohdata vastaavia tihentymiä kasvoi jne jne.

      Nykyinen atomimalli on totaalisen virheellinen.

      Laajeneva avaruus on keisari alasti 🙂

      Einstein Was Wrong.

      Savorinen Right 🙂

      🙂

    • Anonyymi

      Kävin keskustelua erään hempan kanssa, joka väitti kykenevänsä planeettojen asemista ennustamaan maanjäristysten yleisyyttä. Valitsimme tietyn magnitudin ylittävät ja seurasin asiaa yli puoli vuotta. Kun osumista teki tilastollisen analyysin, ei mitään yhteyttä löytynyt ja ihme kyllä idean keksijäkin myönsi asian.

      Savorinen on jankuttanut samaa shaissea varmaan kohta 20 vuotta ilman minkäänlaista näyttöä tilastollisesta korrelaatiosta. Mutta kun tietää kaverin ajatuksenjuoksun jähmeyden, mitään analyysiä on turha edes odottaa.
      OPS On yhä Silkkaa Paskaa. Ei se pöyhimällä parane.

      Savorisella jopa atomit ja alkeishiukkaset laajenevat ja planeettojen sekä myös kaikkien massiivisten gravitaatiota aiheuttavien kohteiden laajeneminen on kiihtyvää. Kiihtyvyys on suoraan verrannollinen planeetan massaan ts. gravitaatioon.
      Planeettojen laajeneminen ylittäisi hyvin nopeasti valonnopeuden, mutta Savorinen ei näe siinä ongelmaa. Ei myöskään siinä, että jos planeetat laajenisivat, mutta avaruus ei, olisi koko havaittavissa oleva tila täynnä vieri vieressä olevia planettoja ja tietenkin tähtiä.
      Että tällaista logiikkaa. Savorisen logiikan rinnalla Rautavaaran ontuva Eriksonkin olisi looginen sprintteri.

      • Anonyymi

        Kuunpimennysten aikana Aurinko, Maapallo ja Kuu ovat suorassa linjassa ja on tilastollista näyttöä siitä että sinä päivänä ja seuraavana isohkoja maanjäristyksiä olisi about kaksi kertaa todennäköisemmin kuin muulloin.

        8.11.2022 linjautumisesta lähtien on ollutkin melkoista järistysaaltoa!!!

        8 isohkoa maanjäristystä, joista 4 oli heti 9 päivä.

        Aika jännä sattuma tuokin 🤔

        Vai oliko sattumaa?!?

        Näitähän minä ennakoin jo monta aikoo sitten.

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuunpimennysten aikana Aurinko, Maapallo ja Kuu ovat suorassa linjassa ja on tilastollista näyttöä siitä että sinä päivänä ja seuraavana isohkoja maanjäristyksiä olisi about kaksi kertaa todennäköisemmin kuin muulloin.

        8.11.2022 linjautumisesta lähtien on ollutkin melkoista järistysaaltoa!!!

        8 isohkoa maanjäristystä, joista 4 oli heti 9 päivä.

        Aika jännä sattuma tuokin 🤔

        Vai oliko sattumaa?!?

        Näitähän minä ennakoin jo monta aikoo sitten.

        🤔

        Eikun tänään onkin ollut kaksi isohkoa maanjäristystä.

        Eli 9 isohkoa maanjäristystä tämän 8.11.2022 tapahtuneen Maapallon ison aktivoinnin.

        Aurinko, Kuu, Maapallo ja Uranus suhteellisen suoralla linjalla.

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuunpimennysten aikana Aurinko, Maapallo ja Kuu ovat suorassa linjassa ja on tilastollista näyttöä siitä että sinä päivänä ja seuraavana isohkoja maanjäristyksiä olisi about kaksi kertaa todennäköisemmin kuin muulloin.

        8.11.2022 linjautumisesta lähtien on ollutkin melkoista järistysaaltoa!!!

        8 isohkoa maanjäristystä, joista 4 oli heti 9 päivä.

        Aika jännä sattuma tuokin 🤔

        Vai oliko sattumaa?!?

        Näitähän minä ennakoin jo monta aikoo sitten.

        🤔

        Laitahan linkki noihin näyttöihin.

        Geoligia.fi:
        "Sitkeän myytin mukaan suuria maanjäristyksiä tapahtuu usein Kuun tiettyjen vaiheiden aikana, tai tiettyinä vuodenaikoina. Yhdysvaltojen geologisessa tutkimuskeskuksessa (USGS) analysoitiin 204 suuren maanjäristyksen päivämäärää ja niihin liittyviä Kuun vaiheita. Tulosten perusteella Maan sijainnilla Kuuhun tai Aurinkoon nähden ei ole vaikutusta suurten maanjäristysten esiintymiseen.

        Tutkimuksessa tarkasteltiin maanjäristyksiä 1600-luvulta lähtien. Analyysiin otettiin vain suuret, yli 8 magnitudin järistykset, jotta saatiin rajattua pois toisiinsa liittyvien järistysten ryhmiä, kuten jälkijäristyksiä. Lisäksi listaa saatiin rajattua pienemmän kokoiseksi, sopivammaksi analyysille."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitahan linkki noihin näyttöihin.

        Geoligia.fi:
        "Sitkeän myytin mukaan suuria maanjäristyksiä tapahtuu usein Kuun tiettyjen vaiheiden aikana, tai tiettyinä vuodenaikoina. Yhdysvaltojen geologisessa tutkimuskeskuksessa (USGS) analysoitiin 204 suuren maanjäristyksen päivämäärää ja niihin liittyviä Kuun vaiheita. Tulosten perusteella Maan sijainnilla Kuuhun tai Aurinkoon nähden ei ole vaikutusta suurten maanjäristysten esiintymiseen.

        Tutkimuksessa tarkasteltiin maanjäristyksiä 1600-luvulta lähtien. Analyysiin otettiin vain suuret, yli 8 magnitudin järistykset, jotta saatiin rajattua pois toisiinsa liittyvien järistysten ryhmiä, kuten jälkijäristyksiä. Lisäksi listaa saatiin rajattua pienemmän kokoiseksi, sopivammaksi analyysille."

        Nämä suurimmat maanjäristykset on sitten ihan erikseen.

        Tietysti.

        Niihin liittyvät oleellisesti nämä Aurinkokunnan ulkopuolelta työntyvät erittäin voimakkaat energiapulssit ja varsinkin niiden matkansa aikana kehittämät pilottiaallot.

        Oleellista on myös se mistä päin tuollainen erittäin voimakas energiapulssi työntyy.

        Siihen Kuun asemakin jossakin määrin vaikuttaa.

        Mutta varsinkin Aurinko.

        Eli jos tuollainen energiapulssi työntyy Aurinkoa kohti siten että Maapallo on siinä välissä, niin silloin syntyy erittäin voimakas maanjäristys.

        Tai sitten se työntyy kohti Kuuta siten että Kuu on siinä välissä jne.

        Ja jos jostakin Aurinkokunnan planeetasta työntyy tuollaista energiapulssia kohti pimeää energiaa siten että Maapallo on siinä välissä, niin silloinkin erittäin voimakas maanjäristys on mahdollinen.

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä suurimmat maanjäristykset on sitten ihan erikseen.

        Tietysti.

        Niihin liittyvät oleellisesti nämä Aurinkokunnan ulkopuolelta työntyvät erittäin voimakkaat energiapulssit ja varsinkin niiden matkansa aikana kehittämät pilottiaallot.

        Oleellista on myös se mistä päin tuollainen erittäin voimakas energiapulssi työntyy.

        Siihen Kuun asemakin jossakin määrin vaikuttaa.

        Mutta varsinkin Aurinko.

        Eli jos tuollainen energiapulssi työntyy Aurinkoa kohti siten että Maapallo on siinä välissä, niin silloin syntyy erittäin voimakas maanjäristys.

        Tai sitten se työntyy kohti Kuuta siten että Kuu on siinä välissä jne.

        Ja jos jostakin Aurinkokunnan planeetasta työntyy tuollaista energiapulssia kohti pimeää energiaa siten että Maapallo on siinä välissä, niin silloinkin erittäin voimakas maanjäristys on mahdollinen.

        🤔

        KORJAUS

        Tai sitten se työntyy kohti Kuuta siten että MAAPALLO on siinä välissä jne.

        🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä suurimmat maanjäristykset on sitten ihan erikseen.

        Tietysti.

        Niihin liittyvät oleellisesti nämä Aurinkokunnan ulkopuolelta työntyvät erittäin voimakkaat energiapulssit ja varsinkin niiden matkansa aikana kehittämät pilottiaallot.

        Oleellista on myös se mistä päin tuollainen erittäin voimakas energiapulssi työntyy.

        Siihen Kuun asemakin jossakin määrin vaikuttaa.

        Mutta varsinkin Aurinko.

        Eli jos tuollainen energiapulssi työntyy Aurinkoa kohti siten että Maapallo on siinä välissä, niin silloin syntyy erittäin voimakas maanjäristys.

        Tai sitten se työntyy kohti Kuuta siten että Kuu on siinä välissä jne.

        Ja jos jostakin Aurinkokunnan planeetasta työntyy tuollaista energiapulssia kohti pimeää energiaa siten että Maapallo on siinä välissä, niin silloinkin erittäin voimakas maanjäristys on mahdollinen.

        🤔

        Eli kun juttusi osoitettiin olevan paskaa, maali siirtyi ja selittely jatkui. Miten ihmeessä voi olla energiapulsseja, jotka aiheuttavat valtavia voimia vaativia maanjäristyksiä, mutta joita ei millään mittalaitteilla kyetä huomaamaan. EI sinun OSP höpinöitäsi ole kukaan ikinä uskonut, eikä tule uskomaan.
        Vittu että olet nolo. Aikuinen mies pölhöilee ihan omalla nimellään ja naamallaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli kun juttusi osoitettiin olevan paskaa, maali siirtyi ja selittely jatkui. Miten ihmeessä voi olla energiapulsseja, jotka aiheuttavat valtavia voimia vaativia maanjäristyksiä, mutta joita ei millään mittalaitteilla kyetä huomaamaan. EI sinun OSP höpinöitäsi ole kukaan ikinä uskonut, eikä tule uskomaan.
        Vittu että olet nolo. Aikuinen mies pölhöilee ihan omalla nimellään ja naamallaan.

        Kyllä nämä energiapulssit havaitsemalla havaittiin.

        Niistä löytyy netistä infoa kun etsii.

        Oleellista on tietysti ymmärtää että esim. avaruudessa laajenevan valon laajenevat aallot ovat pimeää energiaa meille ja niissä on massaa todella paljon enemmän kuin laajenevissa fotoneissa joita nämä laajenevat aallot kuljettavat mukanaan.

        Juuri sen takia fotoneille on äärimmäisen vaikea mitata massa.

        Tietysti fotoneillakin on massaa. Kuinkas muutenkaan. Nehän koostuvat fyysisen konkreettisestl olemassa olevasta asiasta. Energiasta joka itsessään on jo työntävää voimaa.

        Tässä on ehkä kaikkien aikojen voimakkaimmasta havaitusta energiapulssista juttua.

        https://www.google.com/amp/s/scitechdaily.com/strange-long-lasting-pulse-of-high-energy-radiation-swept-over-earth/amp/

        On vaan niin paljon kauempaa kuin nämä 2004 ja 2020 energiapulssit jotka olivat peräisin oman linnunradan galaksimme magnetartähdistä, jotta vaikea sanoa pystyikö tuo miten hyvin aktivoimaan Maapalloa.

        🤔🤔🤔

        🤔


    • Anonyymi

      Rare but Not Unprecedented: Nicole Threatens Florida as a November Hurricane

      https://www.rms.com/blog/2022/11/08/rare-but-not-unprecedented-nicole-threatens-florida-as-a-november-hurricane


      Eighty-Seven Year Gap

      "If the current NHC forecast verifies, Nicole would be only the second hurricane to make landfall along the east coast of Florida in the month of November since recordkeeping began. The Yankee Hurricane made landfall as a Category 2 hurricane with 100 miles per hour (155 km/h) winds near Miami Beach, Florida on November 4, 1935."

      Do you know How long does Uranus orbit the Sun? How many years does one revolution of Uranus take around the Sun?

      Sun, Moon, Earth and Uranus was in line 1935/10/27 and few days after that Yankee was Hurricane.

      Sun, Earth, Moon and Uranus Was in line 2022/11/8 and after few days Nicole Was Hurricane.

      🤔

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Niin, oli se erikoisen tarkka Auringon, Maapallon, Kuun ja Marsin linjautuminen 8.12.2022.

      Kuu peitti Marsin näkyvistä 44 minuutin ajan.

      Eli Auringosta, Maapallosta ja Kuusta pimeää energiaa kohti Marsia ja näin Marsin atomien ytimistä peräisin olevan pimeän energian hiukkaset / tihentymät kohtasivat sitä vastapalloon koko matkan kohti Kuuta.

      Sitten Kuun läpi työntyminen vielä kasvatti Marsin atomien ytimistä peräisin olevien pimeän energian hiukkasten / tihentymien entropiaa.

      Eipä ihme että tätä Marsista peräisin olevaa pimeää energiaa törmäsi paljon normaalia enemmän Maapallon atomien ytimiin syvällä Maapallon sisällä.

      Sama kävi Auringosta peräisin olevalle pimeälle energian hiukkasille.

      Nehän kohtasivat Marsista, Kuusta ja Maapallosta peräisin olevia pimeän energian hiukkasia vastapalloon matkallaan kohti Maapalloa.

      Toistensa läpi työntyessään voimakas vuorovaikutus, jolloin niissä oleva energia hajaantuu isommalle avaruuden alueelle ja näin todennäköisyys kohdata seuraavia vastaan tyäntyviä pimeän energian hiukkasia kasvaa jne jne.

      Ei nämä sään ääri-ilmiöt sattumalta synny.

      Ennakoitavissa olevia ilmiöitä.

      Tulevaisuudessa voidaan vielä ennakoida paljon tarkemmin kun syötetään kaikki olemassa oleva info supertietokoneeseen aikaisemmista linjautumisista ja siitä millaisia sään ääri-ilmiöitä ne ovat saaneet aikaan ja missä.

      🙂

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe