Mitä teen jos oikeasti kärsin

Anonyymi-ap

Olen aikaisemmin yrittänyt itsemurhaa, olin osastolla hetken, mikään ei ole muuttunut. Olen päättänyt kuolla, vaikka elämän olosuhteet on muuttuneet melkein täydelliseen suuntaan. En vain jaksa tätä oloa, en taloudellista tilannetta, en mitään. En tiedä kuinka kestän, en näe järkeä elää, kukaan tai mikään ei yksinkertaisesti pysty auttamaan, en halua olla olemassa kivun ja tämän olon vuoksi. En tiedä haluanko apua, haluanko yrittää, en vain mitenkään jaksaisi edes yrittää. Mitä mä teen, mistä mä saan oikeasti apua vai tapanko itseni tällä kertaa oikeasti?

16

285

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen säästänyt lääkkeitä runsaan määrän, tiedän mitä tehdä, tiedän milloin. En vain ehkö uskalla, jos epäonnistun ja kärsin vieläkin kovemmin. En vain usko että pystyn tätä suurempaa kärsimykseen, en ole turvassa itseltäni

  • Anonyymi

   Älä rakas ystävä tee mitään. Huuda Jeesusta avuksesi! Pyydä Häntä näyttäytymään sinulle. Rukoilen puolestasi. Älä anna kuoleman huijata itseäsi ikuiseen pimeyteen.. luulet että tappamalla itsesi pääset tuskasta mutta siitä vasta ikuinen tuska alkaakin, jos antaudut kuolemalle itselleen. Saatana pukeutuu valkeuden enkeliksi.
   Kaikki raha huolet ja pahat mielet katoavat kun sydämessäsi tunnustat Jeesuksen Herraksesi ja uskot Häneen ja Hänen ristin kuolemaansa. Jeesus uhrasi itsensä kaikkien meidän pahojen tekojen takia, sinunkin. Vain Jeesus Kristus antaa levon ja rauhan sisimpään.

  • Anonyymi

   Ja taas yksi näitä kuoleman kaipaavia kirjoittaa kaipuusta. Ajattele hieman että näitä sivuja lukee myös nuoret ihmiset , joten jos joku voi psyykkisesti huonosti niin sinähän näytät tietä miten hoitelet oman sairautesi.
   Nuoret on helposti vaikutuksen alaisia , joten kun voit huonosti niin menet lääkäriin siitä ja saat avun varmasti, ei täällä ole ketään joka edes haluaa vastata tuollaisiin juttuihin ,

  • Anonyymi

   Pitää mennä sit sellaseen paikkaan mistä sinua ei kukaan löydä. Tai pyydät apua rukoilemalla. Tää elämä on niin ihanaa, kiitän siitä jumalaa joka päivä.

  • Anonyymi

   Täytin juuri 18, lupasin itselleni että kuolisin ennen sitä. En oikeasti tiedä mitä teen, kukaan ei ymmärrä ollenkaan

   • Anonyymi

    Kyllä sua ymmärretään mutta tuska ei lopu kuolemaan jos ei tunne Jeesusta.
    Ilman Jeesusta joudut paikkaan jossa tuska kestää ikuisesti.
    Nyt on edes se toivo että se joskus loppuu kun asuu maan päällä. Jos tuntee Jeesuksen niin tietää että se varmasti loppuu kun pääsee Jeesuksen luo.

    Rukoile siis että Jeesus auttaa.


   • Anonyymi

    Miksi halusit kuolla, ennen kuin täytit 18 v. ?
    Aseta itsellesi jokin uusi tavoite, vaikka niin, että et aio kuolla ainakaan ennen kuin täytät..jonkin tietyn määrän vuosia.

    Itse olin 25, kun päätin, etten halua elää yli 50-vuotiaaksi, silti siitäkin on jo hyvän matkaa mennyt eteenpäin.

    Ja miten haluat, että joku ymmärtää, kerro tarkemmin ?
    Aina monet sanovat vain, ettei kukaan voi auttaa, tai ettei minua voi auttaa. Sitten kun kysyy millaista apua haluat, ei osata vastata mitään.
    Auttaminenkin olisi helpompaa, jos tietäisi, mitä autettava haluaa.


   • Anonyymi

    Käännä asia päinvastoin niin huomaat ettet itse oikein ymmärrä asioita.
    Monella on ihmeelliset käsitykset juuri tuosta ymmärtämisestä ja kaikki pyörii oman navan ympärillä.
    Sitä pitää muuttaa se ajatusten kulku toisaalle ja muistaa että maailmassa on muitakin joilla on suruja ja huolia ettei erehdy luulemaan että on ainoa joka voi huonosti .
    Usein tämä ymmärtämisen puute on se tavallisin asia mitä jankutetaan.

    Miten pitäisi ymmärtää asiat juuri siten miten itse ymmärrät ne, sehän on itsekästä vaatimista
    Käännä kelkka ja ymmärrä lähimmäistesi tilanne sairaan ihmisen kanssa joka vaan itsemurhaa ajattelee vaikka elämä on alussa , joten kun siirtää asiat omasta itsestään muualle niin usein voi paremmin henkisesti


  • Anonyymi

   Tuntuu että ikäni on ainut asia minkä vuoksi sain aiemmin ”apua”, muuten olisin vain piste meressä

   • Anonyymi

    Se on totta. Ihmisen arvo riippuu iästä tässä satanistien maailmassa.
    Ajattele että joillakin on vielä huonommin. Vanhukset on sängyissä avuttomina odottamassa ertä satanistien myrkkypiikit tappaa ne.

    Kärsimys tavallaan kuuluu tähän elämään. Suurinosa ihmiskunnasta kärsii. Meidän hyvinvointiyhteiskunta on vain hyvinvoinnin aikana valehdellut meille että hyväolo on jokin luonnonvoima josta ilman jääminen on "tuskaa".

    Lapset naapurissa parkuu joka päivä. Mikä lienee syy. Addiktoidaanko niitäkin "hyväänoloon" tietokonepeleillä? Kun peli on pakko kuitenkin jossain vaiheessa lopettaa syömisen tai nukkumisen takia niin tulee "tuska".
    Ehkä sunkin tuska on vain jokin tunteiden "häiriö" addiktin vieroitusoire. Sellaisen takia ei pidä itseään tappaa.
    Ota siihen hieman etäisyyttä. Katso itseäsi sivusta ja sano "ei tämä ole mikään maailmanloppu, kyllä tästä selvitään". Selviäähän monet sodistakin tai nälänhädästä afrikassa. "En ole mikään kummajainen vaikka kärsisin."


  • Anonyymi

   Ei kukaan voi aina ja jatkuvasti vain hyvin.
   Jos joku niin väittää, niin se on vale.

   Elämä on sellaista, että se heittelee suuntaan ja toiseen, välillä tulee kriisejä eteen, ja taas pusketaan eteenpäin.

   En itsekään sanoisi, että Suomi olisi mikään hyvinvointivaltio, mutta hyvinvointi on aika pitkälti kiinni omasta itsestä.
   Mitä negatiivisemmin kaikkeen suhtautuu, ei voi olla hyvää oloa.
   Kun taas ajattelee asioista edes jonkin verran positiivisesti, tuottaa se parempaa oloa itsellekin.

  • Hei ja hyvä, että kirjoitit tänne!

   Sait jo monia vastauksia ja vinkkejä, mutta vastaan vielä minäkin.

   Itsetuhoisista ajatuksista kannattaisi keskustella ammattilaisen kanssa. On olemassa monenlaisia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Ao. palveluista voi halutessaan saada tukea ja vinkkejä myös muuhun avun hakemiseen.

   - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

   Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

   Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Esimerkiksi joka viikko maanantaista torstaihin klo 15-19 on Solmussa-chat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

   - Valtakunnallinen kriisipuhelin

   Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

   - Kriisikeskukset

   Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Osassa yksiköistä myös etävastaanotto on mahdollinen. Yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

   Akuutissa tilanteessa voit olla yhteydessä oman kuntasi psykiatriseen päivystykseen tai soittaa 112.

   Lämpimin terveisin
   SOS-kriisikeskus/Kata

  • Anonyymi

   Uskoin onnistuvani tappamaan itseni 30 vuotiaana, vaan toisin kävi. Menin meditoijien joukkoon ja opin tanssimaan kiirtania. Se perustuu tanssiin jossa ison varpaan kärjellä kosketellaan lattiaa niinkuin vyöhyketerapiassa käsitellään aivoja tosin käsin hieromalla, jolloin aivotoiminta rauhoittuu.

   Lisäksi kiirtanissa toistetaan mieltä kohottavaa mantraa, jonka on todettu jopa estävän luonnonkatastrofeja, kun sitä joukolla toistetaan. Sen merkitystä kannattaa myös ajatella, eli universaalia, kaiken kattavaa rakkautta. Mitä enemmän sitä ajattelee sitä enemmän sen muistaa tavallisissakin askareissa.

   Lisäksi karma palaa sen myötä, jolloin itsemurha taipumuskin voi hävitä. Mainitsen myös että itsemurha ei kannata, koska sama tilanne on edessä seuraavassakin elämässä, jos et nyt pääse siitä yli. Kiirtania voi opiskella täältä ja sitä voi tanssia yksinkin, https://www.youtube.com/watch?v=5j7cPuwvUrQ

   Toinen asia mikä auttaa karmallisesti on toisten auttaminen. Karma häviää ja toisten kiitollisuus kohottaa omaa mieltä. Kun keskittyy auttamaan muita, niin sitä "helposti" unohtaa omat murheensa. Kokeilepa auttaa eläimiä, kasveja, ja ihmisiä, ja netissäkin voi jotain tehdä.

  • Anonyymi

   Mun ei ees tarvi ku mä kuolen stressiin

  • Anonyymi

   Ite ollu aikalailla samassa tilanteessa. Osastohoito ja lääkitys auttoi vähän. Kokeilin kolmee eri lääkettä. Nyt menee vähän paremmin ainakin nyt. Anna ajan kulua. Hae rohkeesti apua jos menee ihan vituiksi. Voimia

  • Anonyymi

   Jos et paase eroon itsemurha- aikeista tassa elamassa, sama tilanne tulee olemaan edessa seuraavassakin elamassa. Hekisyyden opiskelu ja kaytannon harjoittelu meditoimalla seka toisten auttaminen ja tietysti kiirtan, auttoivat minut ulos itsemurha-aikeista, joista karsin viitisen vuotta n. 30 vuotta sitten . Mm Oodissa 3 kerroksen tasanteella on joka ilta Intialainen meditaation opettaja, joka voi jarjestaa henkilokohtaisen ilmaisen opetuksen. Tai vain kokeilla siella meditoida yleissmaailmallisen mantran avulla. Tassa yksi tehokas keino ja onhan niitamuitakin . Kiirtan auttoi minua eniten. Tanssin aina itsemurhaajatukset pois.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   276
   2659
  2. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   360
   1785
  3. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   53
   1441
  4. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   18
   1379
  5. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1373
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   302
   1226
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   1115
  8. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   326
   1094
  9. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   47
   852
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   60
   844
  Aihe