Tein pannulasagnea ja totesin, että miksi ihmeessä lasagne pitää tehdä uunissa, kun onnistuu aivan yhtä hyvin pannussa ja valmistuu nopeammin, kuin uunissa.
Uunissa lasagnea täytyy kypsyttää reilu 40 minuuttia, mutta pannulla lasagne valmistuu 20-30 minuutissa.
Menee taatusti vähemmän sähköäkin hellalla valmistuessa ja maistuu aivan yhtä hyvälle, kuin uunissa paistettu.
Tein lasagnea paistinpannussa
18
171
Vastaukset
- Anonyymi
Onhan se taatusti syötävää, mutt ei todellakaan niin hyvää kuin uunissa vähintäänkin kolme varttia hautunut lasagne. Teitkö levyistä vai ruseteista/simpukan mallisista, sanovat noita pienemmistä pastoista valmistettua lasangnetteksi.
Olen itsekin kokeillut samaa ja kyllä sillä nälkä lähtee, helpommin vielä ns. makarooni mössöllä! Paistinpannussa tehdyllä lihamakaroonilaatikolla.
trollikka
Kokeiles joskus raakapaistettuja peruna viipaleita, maustettu; sipulilla, suolalla, maustepippurilla ja väriä paprikajauheesta. Kypsyvät noin vartissa, kun välillä on kattilankansi, höyrysulkuna päällä. Lisää myös valkosipulia jos tykkäät siitä!
Paista öljy/ voisulassa ja kääntele välillä, etteivät kärähdä pannulle!
Itse tykkään sienisalaatin kera syödä, useimmat makaran kera!- Anonyymi
Höh, pannulla olen joskus paistanut ylijääneitä keitettyjä perunoita, sipulia, suolaa, pippuria, paprikajauhetta ja lihapullia/makkaranviipaleita.
Siihen sitten ketsuppia, sinappia ja kurkkusalaattia.
Kyllä sitä syö nälkäänsä. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Höh, pannulla olen joskus paistanut ylijääneitä keitettyjä perunoita, sipulia, suolaa, pippuria, paprikajauhetta ja lihapullia/makkaranviipaleita.
Siihen sitten ketsuppia, sinappia ja kurkkusalaattia.
Kyllä sitä syö nälkäänsä.Se on pyttipannua ja maistuu hyvälle....
- Anonyymi
Paistinpannulla lasagnen pinta ei tule samanlaiseksi, eikä se kypsy niin tasaisesti joka puolelta kuin uunissa. Maku on eri. Eikohän italiaanoillakin ole ollut testejä tuon suhteen lukuisia.
- Anonyymi
No. maku on tärkein ja maistuu kyllä lähes lasagnelta ja on vähätöisempi, ei tarvitse tehdä valkokastiketta ja laittaa kerroksittain jauhelihakastikeen ja levyjen kanssa.
Ruokakermaa, joka korvaa valkokastikeen.
Kypsyy aika hyvin tasaisesti, kun välillä sekoittaa, ettei lasagnelevyt jämähdä klöntiksi.
Perjantaina tein pannulasagnea Chorizo fetajuusto nakeista ja tuli erittäin maukasta ja hyvää.
- Anonyymi
Lasagneen kuuluu hyvä maistuva valkokastike. Pannulasgnette eri ruoka
- Anonyymi
Valkokastike on ehdottomasti oltava lasagnessa, pannulla paistettu on lasagnette.
- Anonyymi
Älä osta ikinä lasagnea paketissa: tulee vain ne levyt kuin ostaisit makaronipussin... joudun lisäämään itse tekemään sen noin748-osaisen kastikkeen siihen...
- Anonyymi
..niin oikwasti viisst jos ostaa lasagne-paketin, niin pyytää myyjää noutmaan hyllyistä kikki kastikkeeseen tarvittvat ineet itselle valmiiksi.
- Anonyymi
olen opetellut itse tekemään pizz-tikinn ja paistmn swn niin ettäreunoille jää kauniin rusket rapeat reunat vaikka keskeltä olisikin ik ohuyt pohhj.. oikein hyvänmakuiset reunat pureskella... justo pilaa ne jos laittaapäälle.
- Anonyymi
Pannulasagne on pannulasagne ja uuni lasagne on oikea lasagne, johon tulee eri ainekset.
Juuh, itse joutunut monesti säveltämään koko kokkailut yhdellä pannulla, hyvin toimii kaikenlaiset lasset ja wokit.
- Anonyymi
Kyllä se varmasti ihan hyvää on, mutta ei se lasagnea ole. Lasagneen kuuluu minustakin ehdottomasti se valkokastike ja myös rapea pinta. Ei makaronimössökään (makaronipadaksikin olen kuullut puhuteltavan) ole makaronilaatikkoa, vaikka se olisikin hyvää.
"Perinteinen lasagne valmistetaan kasaamalla uunivuokaan kerroksittain kokonaisia pastalevyjä, jauhelihakastiketta ja juustokastiketta. Myös lasagnettevuoka täytetään pastalla ja kastikkeella, mutta pastalevyjen sijaan käytetään pienempiä pastapaloja, kuten farfalle-pastaa."
Ihan sama missä tekee, pastan koko merkitsee mistä on kyse.- Anonyymi
Perinteinen lasagne valmistetaan ehdottomasti uunissa; ainesten aromit tulevat kunnolla esiin ☝.
- Sheena - Anonyymi
Juu, voin minäkin tehdä mikrossa lämpöisen leivän, joka maistuu samalta kuin pitsa. Helpompaa, nopeampaa ja hyvää, mutta ei se silti pitsaa ole. 🙃
- Anonyymi
Saman makuista se on teki sen pannussa tai uunissa, kerta samat ainekset laitetaan ja kuumennetaan.
Suurin ero on siinä, että uunilasagnen jäähtymistä joutuu odottamaan yli puoli tuntia nälkäisenä, muuten polttaa suunsa, kun taas pannulasagnea voi alkaa syömään jo 5 minuutin kuluttua, kun se on valmista.
Lasagneen laitan aina sinappia ja ketsuppia päälle ja hyvää on, nam, nam, nammmmmm.... Toi oiskin hyvä idea, kun oon miettiny pistää tän kämpän myyntiin. Tässä on nyt 66 neliöö ja vaihtoehdossa 28 neliöö. Niin on selvä että sähköhella lentää siitä kämpästä ulos. Eli minikeittiö siihen laitan. Niin hyvä tehdä sillon pannulla ruokaa. Tosin lasagne ikinä tehny, mutta voishan opetella.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Miksköhän mä oon tuolla
Joskus antanut ymmärtää että olisin sun rinnoista pelkästään kiinnostunut 😂😁🤭 ja sä säikähdit että koskisin ilman lup323441- 1502286
Aamu on aina iltaa viisaampi.
Hyvää huomenta rakas. Ajattelen sinua taas ja yritän keksiä keinoja luoksesi. Satuttaa, kun unohdan sinua joka päivä ene121847Se meidän sydänyhteys
Oli ihanaa. Oltiin samankaltaisia sieluja ja tunnettiin voimakasta vetovoimaa ja yhteenkuuluvuutta. Voisiko se löytyä vi671266J miehestä oikeaa
Nimeä ei voi tänne julkaista mutta kannattaa olla varuillaan jos ”aistit” auki t nainen1031258Heti kun luomisen motiivi tuli esiin - se haisi RAAMATULLISELTA TARINALTA ISOISÄSTÄ, JOLLA ON PARTA
Pinnalliset käsitykset korkeammasta Todellisuudesta Heti kun luomisen motiivi tuli esiin - se haisi RAAMATULLISELTA TAR3881250- 671245
- 821161
- 621119
Juuri sinut kainaloon haluaisin nyt
Sydän sykkii vain sinulle Sinä olet se jota kaipaan Sinä olet se josta uneksin Jos sinun rinnallesi jäädä saan Tän koko151097