2023 2024 2025 merkittävät vuodet

Anonyymi-ap

Merkitsen nämä vuodet lukitsen ne
Nämä vuodet nyt merkitty

40

393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tähtikuvio lukittu

      • Anonyymi

        Jokatapauksessa en käyttäkään windowseja! ne ei ole turvallisia! Ja vakoilee kaiken!

        Niin!


      • Anonyymi

        🔱 KUOLEMA UKRAINALLE 🔱


      • Anonyymi

        Päästäänkö eroon Kollivaapusesta.


      • Anonyymi

        Kristallipallo katsottu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🔱 KUOLEMA UKRAINALLE 🔱

        KOLLLIMAATTORI ON HYVIN SAIRAS YKSILÖ! 🔚


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🔱 KUOLEMA UKRAINALLE 🔱

        KUOLEMA kiovan kääpiölle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päästäänkö eroon Kollivaapusesta.

        Zelenskyi on huumehörhö ja uusi Hitleri!


      • Anonyymi

        tv-juontaja Yhdysvalloissa kertoi haastattelevansa Joe Bideniä
        Amerikkalainen tv-juontaja: "Yhdysvaltojen presidentti ei voi vastata kysymykseen yksin. Se on hullua."


      • Anonyymi

        Kollivapusen kuolemako!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🔱 KUOLEMA UKRAINALLE 🔱

        UKRAINA VEI KAIKKI NASAN RAHAT!!


      • Anonyymi

        Pöytätietokoneiden käyttöjärjestelmien markkinaosuus Norjassa – maaliskuu 2024
        Windows
        62,42 %
        OS X
        18,21 %
        Linux
        14,55 %
        Chrome-käyttöjärjestelmä
        3,63 %
        Tuntematon
        1,19 %


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KUOLEMA kiovan kääpiölle!

        KANNATAN!
        K-o-l -l-i-m-a-a-t-t-o-r-i ☠
        💩💩💩💩💩💩💩💩 💩


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🔱 KUOLEMA UKRAINALLE 🔱

        Kiovan kansainvälinen kerjäläiskääpiö paniikissa, sotilaat luikkii karkuus sen kun kerkiää. Ensin lähtee karkuun upseerit ja sitten muut perässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🔱 KUOLEMA UKRAINALLE 🔱

        VUONNA 2024,


    • Anonyymi

      Tähdet kertovat loput

      • Anonyymi

        Kiitos Komissaario Palmu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos Komissaario Palmu!

        Jos osaa kuunella!


    • Anonyymi

      Tähtien asento on oikea

    • Anonyymi

      Signaalit vahvat

    • Anonyymi

      Historialliset vuodet

    • Anonyymi

      Tähtikartta sykkii nyt edistyksellisesti

    • Anonyymi

      Tätä on odotettu

    • Anonyymi

      Vuodet kuukaudet viikot päivät yhtä juhlaa

    • Anonyymi

      Ja vuoden 2025 jälkeen tulet kertomaan, mitä ennustit? Ennustit jälkikäteen, viittaamalla ei-ennusteeseen?

    • Anonyymi

      Kristallipallostako katoit: 2023 2024 2025 merkittävät vuodet

      • Anonyymi

        Mistäpä muoltakaan! Viro aloitaa mailmansodan YDINASEILLA!


    • Anonyymi

      2023 oli ainakin ihan paska vuosi!

      • Anonyymi

        Siinä itsenäisyyden ensimmäinen nainen sanoi, että hän ja Vladimir olivat väsyneitä ja halusivat elää, kirjoittaa toimittaja Ruslan Ostashko Telegram-kanavalla.

        Zelenskaja sanoi myös, että länsimaiset liittolaiset "eivät voi väsyä", mutta jos he ovat kyllästyneet auttamiseen, "se tarkoittaa, että he eivät ole enää ystäviä".

        "Emme voi sanoa: 'Älä katso meitä. Älä katso kärsimyksiämme.” Jos olet väsynyt, et ole ystäviämme”, Zelenskaja sanoo artikkelin tiedotteessa.

        Ensivaikutelma keskustelusta hänen kanssaan: Zelenskyt ovat hyvin väsyneitä, toisin kuin ukrainalaiset ja kumppanit, jotka "eivät ymmärrä kaikkia Kiovan pääperheen ongelmia"
        -----------
        On älyn puutetta jos ei tajua realiteetteja. Zelenskyi on suuttuttanut Moskovan ja Washingtonin.
        Washington hihna hirtti kiinni jo 2014 vuonna alkaneen sisällisodanaikana, Kun heille ilmeni että kyseessä ei ollut tavanomainen sisällissota, vaan etninen puhdistus. Täysin fasistiset joukot terrorisoivat siviilejä. Se ei oikeen sovi Yhdysvaltain imagoon.
        Nyky sota tulossa niin kalliiksi lännelle, että se sentakia pitää lopettaa. Yhdysvalloissa ei myöskään tykätä että ylimielisesti käyttäytyvä Zelenskyi kertoo heille miten mailma on, vaihka heidän tiedustelunsa tietää paljon paremmin miten mailma on.
        Yhdysvaltojen demokratia sääntö jäänee toteutumatta, Ukrainassa ei järjestetä vaaleja. Tämän jälkee Ukraina on diktatuuri.

        Tuesta jota myönnettiin vain 30% pääsi etulinjaan! Joku veti välistä oikeen huolella! Aseita pääty Hamasille ja se oli viimeinen niitti Yhdysvaltain tuelle.


    • Anonyymi

      TAPPION HINTA!
      -----------------------------------------

      ”Voiton hinta” – Zelenskyi kuluttaa 115 miljoonaa dollaria itsestään kertovaan Hollywood-elokuvaan
      Julkaistu 29.02.2024 13:08, 3863 lukukertaa, 1 kommentti

      Paramount Pictures alkaa kuvamaan "sankarillista elämäkertaa", joka on omistettu Ukrainan presidentti Vladimir Zelenskyin elämälle, jonka nimi on "The Price of Victory". Kävi samlla ilmi, että sotatilassa olevan maan presidentti voi kuluttaa 115 miljoonaa dollaria itsestään kertovaan elokuvaan.

      • Anonyymi

        Microsoft, Skydrive, NSA:n Prism
        "Microsoftin Skydrive liitettiin osaksi NSA:n Prismiä"
        '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


    • Anonyymi

      Mihin ne kuuluu merkitä ja miksi? Osahan jo vanhentuneita joka tapauksessa ja muut seuraavat perässä ajan unholaan miljoonien muiden sekaan.

    • Anonyymi

      Useat ukrainalaiset sotilaat ilmaisivat CNN:lle jyrkän pessimismin vetäytymisen merkityksestä ja myöhemmästä puolustuksesta tulevien viikkojen ennakoijana. Monet pyysivät, että heitä ei lainata arkaluontoisesta aiheesta.

      Eräs erikoisjoukkojen sotilas kertoi CNN:lle: "Kyse ei ole niinkään [Venäjän] vauhdista, vaan enemmän siitä, että olemme huonosti valmistautuneita pidättämään heidät. Niin kauan kuin meillä ei ole hyviä, valmiita asentoja, rullaamme ja rullaamme ja rullaamme taaksepäin.

      Toinen upseeri painostetulla etulinjalla sanoi: "Voimme tuntea [venäläisen] ylivoiman henkilöstössä, tykistössä ja panssaroiduissa ajoneuvoissa. Ne etenevät pikkuhiljaa. Meillä ei ole paljon vaihtoehtoja täällä. Luovu tai odota, kunnes olemme… riippumatta siitä kuinka surulliselta se kuulostaa, kunnes meidät kaikki tapetaan. Ilman aseita… se ei ole sota, jota voit taistella miekalla.”
      --------------------

    • Anonyymi

      Kerrotko vielä, etukäteen, mitä noina vuosina pitäisi tapahtua?

    • Anonyymi

      On vahvistettu, että Kiinan kansan vapautusarmeijan ilmavoimien 125. ilmailuprikaati on alkanut tuoda esiin J-16-sukupolven 4+ raskaansarjan hävittäjiä, jotka korvaavat yksikön aiemmin käyttämät kolmannen sukupolven kevyet J-7E-hävittäjät. Se on viidestoista yksikkö, joka on ottanut käyttöön J-16-hävittäjän, jota viidennen sukupolven J-20-hävittäjää lukuun ottamatta valmistetaan paljon suuremmassa mittakaavassa kuin mikään muu raskaansarjan hävittäjä maailmassa, ja arviolta 300 yksikköä. Viimeisen vuosikymmenen aikana.

      J-16 on erittäin parannettu johdannainen Neuvostoliiton neljännen sukupolven Su-27 ilmavoimahävittäjästä, joka toimitettiin ensimmäisen kerran Kiinaan vuonna 1991 ja jota pidettiin kylmän sodan aikakauden tehokkaimpana ilma-ilma-ominaisuuksien suhteen. Vaikka uudella kiinalaishävittäjällä on sama ulkoasu kuin Su-27:llä, sitä pidetään ylivoimaisesti edistyneimpana tämän mallin johdannaisena käytössä kaikkialla maailmassa, laivaston palveluksessa olevan J-15B:n ohella. Kiina käyttää lentokoneen rungossaan laajasti kehittyneitä komposiittimateriaaleja ja stealth-pinnoitteita sekä huippuluokan elektroniikkaa ja aseita.

      Lentokoneen kehitystä auttoi suuresti vuonna 2017 käyttöönotetun J-20:n tutkimus ja kehitys. Sitä pidetään yhtenä maailman kahdesta edistyneimmästä hävittäjäkoneesta Yhdysvaltain F-35:n ohella.

      J-16 on haastava pätevimmäksi käytössä oleva viidennen sukupolven hävittäjä kaikkialla maailmassa erittäin pitkän kantaman ja suuren, erittäin kehittyneen tutkansa ansiosta, jota täydentää maailman pisimmän kantaman ilmasta- ilmaohjus. Tunnetaan nimellä PL-XX (ohjuksen varsinaista nimitystä ei tunneta), se nähtiin ensimmäisen kerran operatiivisen J-16-yksikön kanssa joulukuun alussa 2023, ja sen arvioidaan tarjoavan 500-600 kilometrin tappoetäisyyden.

      Taistelua tällaisilla etäisyyksillä helpottaa joko kohdennetut tiedot hyökkäävistä varusteista, kuten J-20-hävittäjistä, jotka voivat toimia lähempänä vihollisen asemia käyttämällä varkain kykyjään, tai KJ-500-varhaisvaroitus- ja -ohjauslentokoneilla, joiden uusin versio on KJ -500A:ta pidetään maailman edistyneimpänä.

      J-20 käyttää myös J-16:n yleisemmin käytettyä ensisijaista asetta PL-15:tä, jonka kantama on arviolta 200-300 kilometriä ohjauksena AESA-tutkalla ja J-16:n oma tutka, jota pidetään riittävän tehokkaana. helpottaa kohdistamista. Osana 125. ilmakuljetusprikaatia J-16-koneet ovat tällä hetkellä Nanningin lentotukikohdassa Southern Theatre Command -johdon alaisuudessa, mikä asettaa lentokoneelle optimaalisen aseman sekä suojelemaan keskeisiä taloudellisia keskuksia Shenzhenissä ja Hongkongissa että tarjoamaan ilmapuolustusta laivastotukikohtaan. Longpo Hainanin saarella. Paikka on laivaston strategisen ydinarsenaalin selkäranka, ja siksi sen odotetaan olevan läntisten ilma- ja ohjusiskujen ensisijainen kohde suuren sodan sattuessa.

      Siitä lähtien, kun J-7 otettiin käyttöön noin 1965, noin puoli vuosisataa ennen J-16:ta, siirtyminen kahden lentokoneen välillä on erittäin merkittävä askel 125. Airlift Wingille, vaikka J-7E-versiossa on ilmailutekniikka, aseet ja runko. materiaalit on päivitetty 1990-luvun teknologiselle tasolle. Tätä muutosta tekee vieläkin rajummaksi se, että J-16 on yli kolme kertaa edeltäjäänsä suurempi, mikä tarkoittaa, että sen ylläpitotarpeet ja käyttökustannukset ovat huomattavasti korkeammat. J-16:n paljon pidempi kantama, yli kymmenen kertaa suurempi tutka ja paljon suurempi kestävyys tarkoittavat, että se pystyy tarjoamaan ilmapuolustuksen useita kymmeniä kertoja suuremmalle alueelle.

      125. Airlift Wingin siirtyminen J-7:stä J-20:een seuraa erityisesti ilmoitusta, että naapurissa sijaitseva Luliang AFB:ssä sijaitseva 131st Airlift Wing siirtyy J-10C:stä J-20:een vuonna 2023, sekä sen jälkeen, kun joulukuussa vahvistettiin, että J-20-koneet lähetettiin Foshanin lentotukikohtaan korvaamaan 4. ilmakuljetusprikaatin J-11-hävittäjät. Ilmavoimien kahden parhaan hävittäjäluokan sijoittaminen useisiin yksiköihin lähistöllä osoittaa, että ilmapuolustuksen vahvistaminen alueella on etusijalla.

      J-16:n on raportoitu osallistuvan harjoituksiin J-20:n rinnalla enemmän kuin minkään muun hävittäjän luokan, sillä kahdella koneella on samanlainen kantama ja ne täydentävät hyvin toisiaan. J-16:n merkittäviä etuja ovat pienemmät huoltovaatimukset ja kyky ottaa käyttöön PL-XX, kun taas kaksipaikkainen kokoonpano on myös optimaalinen käytettäväksi ilmassa komentopisteenä tai ilmasta pintaan ohjattujen aseiden käyttöön.

      Paljon pidemmän kantaman lentokoneet suuremmilla anturisarjoilla mahdollistavat 125. ja 131. Airlift Wingsin panoksen ilmapuolustukseen suuressa osassa kiistanalaista Etelä-Kiinan mereä sekä operaatioita Taiwanin salmessa.

      • Anonyymi

        Eipä noista kiinalaisten ryssäkopioista ole saatu vielä mitään oikeaa tietoa.
        Etelä-Kiinan meri ei ole kiistanalainen, sen hallinta kuuluu Taiwanille ja Malesialle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä noista kiinalaisten ryssäkopioista ole saatu vielä mitään oikeaa tietoa.
        Etelä-Kiinan meri ei ole kiistanalainen, sen hallinta kuuluu Taiwanille ja Malesialle.

        MENE K0LLI JO H0IT00N


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä noista kiinalaisten ryssäkopioista ole saatu vielä mitään oikeaa tietoa.
        Etelä-Kiinan meri ei ole kiistanalainen, sen hallinta kuuluu Taiwanille ja Malesialle.

        Suosittelen poistamaan Windowsin, jos haluat inhimillisen käyttöjärjestelmän.
        😼 👾 🦊 🐯


    • Anonyymi

      Merkittäviä (?) vuosia 23, 24 ,25. Yli puolenvälin menty jo eikä mitää merkittävää ole luvassakaan. Millaset ajatukset pöljällä?

    • Anonyymi

      Ukrainan asevoimien rintama romahti. Venäjän asevoimat ovat suunnitelleet operaatiota, joka on suurempi kuin Avdeevkan operaatio
      Venäjän asevoimat tekivät läpimurron Ocheretiniin ja asettivat kaksi valtavaa Ukrainan asevoimien ryhmää hyökkäyksen kohteeksi
      He juoksevat karkuun!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      183
      1418
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      28
      1127
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      313
      1113
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1064
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      937
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      902
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      130
      885
    8. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      99
      870
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      865
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      858
    Aihe