/junnila-suomettumisesta-siirrytty-mamutukseen-PS sanoo

Anonyymi-ap

https://www.suomenuutiset.fi/junnila-suomettumisesta-siirrytty-mamutukseen-yhteiskunta-sulkee-silmansa-ja-antaa-kansalaisten-kohdata-pahoinpitelyt-ryostot-ja-raiskaukset/

Kansanedustaja Vilhelm Junnila arvosteli hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa sekä lepsua suhtautumista maahanmuuttajataustaisten jengirikollisuuteen eduskunnan välikysymyskeskustelussa. Junnila näki maahanmuuttokeskustelussa yhteyksiä suomettumisen aikaan, jolloin tietyistä aiheista ei ollut sopivaa puhua.

– Suomettumisella on yhtymäkohtia maahanmuuttopolitiikkaan, josta on muodostunut yhteiskunnallinen tabu. Ilmiötä voi suomettumisen sijaan kutsua mamutukseksi, kun yhteiskunta sulkee silmänsä ja antaa kansalaisten kohdata pahoinpitelyt, ryöstöt ja raiskaukset. Mamutuksen ajan Suomessa turvapaikanhakijoiden motiivien kyseenalaistaminen on rasismia, Vilhelm Junnila toteaa.

Rovaniemen keskusta ja vasemmistoliitto sanoo mitä?

17

162

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kansanedustaja Vilhelm Junnila arvosteli hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa sekä lepsua suhtautumista maahanmuuttajataustaisten jengirikollisuuteen eduskunnan välikysymyskeskustelussa. Junnila näki maahanmuuttokeskustelussa yhteyksiä suomettumisen aikaan, jolloin tietyistä aiheista ei ollut sopivaa puhua.


   niin poliitikot?

   • Anonyymi

    Maahanmuutto KEHITYSMAISTA pitää lopettaa heti.


   • Anonyymi

    jolloin tietyistä aiheista ei ollut sopivaa puhua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    jolloin tietyistä aiheista ei ollut sopivaa puhua.

    Hyys
    Voi käydä kuin kepulle


  • Anonyymi

   Suomettumisella on yhtymäkohtia maahanmuuttopolitiikkaan, josta on muodostunut yhteiskunnallinen tabu. Ilmiötä voi suomettumisen sijaan kutsua mamutukseksi, kun yhteiskunta sulkee silmänsä ja antaa kansalaisten kohdata pahoinpitelyt, ryöstöt ja raiskaukset. Mamutuksen ajan Suomessa turvapaikanhakijoiden motiivien kyseenalaistaminen on rasismia, Vilhelm Junnila toteaa.

   eikö kiinnosta keskustalaiset?

   juha Sipilä tietää asiat hyvin varmaan?

  • Anonyymi

   rukoillaan ja raiskataan-bussit ja taksit

   • Anonyymi

    Jep, #Katujengit.


  • Anonyymi

   Maahanmuutto

   Ruotsin ghettoalueiden koulujen arki yhtä kaaosta
   Anonyymi-ap
   2022-12-28 13:15:12

   Expressenin artikkeli kertoo ikäviä totuuksia, opettajien huo***elua, brutaalia väkivaltaa jne.

   Tukholman Järvan alueen(mm. Rinkeby) opettajia haastatellaan:

   "– Itse olen kieltäytynyt käyttämästä suojaliivejä, mutta jopa jotkut vanhemmat tulevat vanhempainiltoihin suojaliiveihin pukeutuneena, opettaja kertoo.

   – Oppilaat sanovat minulle, että olen likainen. He tarkoittavat tällä likaisuudella sitä, että olen valkoinen ja kristitty. ”Älä koske minuun, olet likainen”, he voivat kirkua." (Tämä paljastaa, että kyse on muslimeista, mutta niitähän Tukholman ghettoalueiden koulut ovat täynnä.)

   Opettaja kertoo edelleen, että monilla oppilailla ei ole minkäänlaista impulssikontrollia ja he ns. loukkaantuvat erittäin helposti. Opettaja kertoo kuinka jotkut oppilaat ovat selvittäneet hänen asuinpaikkansa ja tulleet pimputtelemaan ovikelloa, koska ovat loukkaantuneet pahasti esimerkiksi sen takia, että opettaja on korjannut väärän vastauksen.

   Että todella rankkaa on siellä opettajilla, ja muslimithan sen saavat aikaan.

   lainaus maahanmuutto suomi24

  • Anonyymi

   Kiina on varmaankin ainoa,joka maana on kieltäytynyt hautomasta islamin munaa ja päättäväisesti pitää islamin kiinassa muna asteella!
   Suomen tapaiset maat on helppo islamin ottaa haltuun,kun kansa vielä auttaa tapahtumassa!

  • Anonyymi

   Ei ihme että ruoka on kallista jo logistiikka kustannukset älyttömiä kun joka kulmassa on pikku K-Marketit, ne pitäs lopettaa tyystin. Isommat jättikaupat toimii paremmin volyymilla hinnat tippuis ja samalla logistiikka kustannukset sen seurauksena polttaineen kulutus vähenis ja ympäristöäkin säästys. Näitä paska kauppoja jotka nippa nappa tulevat toimeen vielä yhteiskunnan rahoilla tuetaan ei mitään järkeä ei muutako lopettaa kaikki kannattamattomat K-Marketit niitä täällä lapissa paljon jopa rovaniemellä keskustassa yhteiskunnan tukemia K-Market kauppoja siis haloo veromaksajat maksaa tuplana näille kusipää kauppialle sossu pummeille.Maksetaan SIKSI RUOKA ON KALLISTA KAUPPIAS ON AHNE YHTEISKUNNAN RAHOILLA ELÄVÄ SYÖPÄ K-MARKET KAUPPIAAT
   KESKUSTALAISET MAATALOUDEN TAPPAJAT LAPIN TAPPAJAT

  • Anonyymi

   Kelaperäinen maahanmuutto on suomen tuho, Ja nämä viheliäiset katujengit. "Eno"

  • Anonyymi

   Husu lähettää terveisiä kotoaan somaliasta

   kts. maahanmuutto suomi24

  • Anonyymi

   Perussuomalaiset

   Moktar Gubta ryhmä kisaa Maurin kanssa-hyvää uuttavuotta
   Anonyymi-ap
   2023-01-01 10:36:21

   Äänestä
   Moktar.Gubta
   2023-01-01 10:32:22
   UUSI

   Mauri Peltokankaan kiivailu ja paha mieli ihan naurattaa ajatteleavaa ihmistä. Pitäisihän Maurin tietää, että mies menee, mies tulee ja vastaa itse tekemisistään. Husu on täysvaltainen suomalainen mies. Hän matkustaa omilla rahoillaan ihan miten haluaa.

   Aurinko paistaa ja lapset leikkivät Mogadishun rannalla, näkeehän sen kuvasta pöljempikin. Kyllä siellä uskaltaa käydä, vallankin kun osaa vielä paikallista kieltä.

   Abdirahim Hussein saapui Suomeen vuonna 1994. Somaliassa oli tuolloin käynnissä sisällissota ja niin oli 15-vuotiaan Husunkin paettava sotaa.

   ”Jos Husu selviää Somaliasta hengissä (jota tietenkin sydämestäni toivon) on teille valehdeltu silmät ja suut täyteen.
   Mauri luulee tyhmyyttään, että asiat eivät muutu. Kuitenkin kaikki sodat loppuvat aikoinaan ja niin on käynyt Somaliassakin. Maan sisäisiä terroriastiryhmiä on vieläkin huiskimassa, mutta Somalian tilanne on sentään parantunut niin, että rohkea suomalainen mies voi matkustaa, vaikka Mauria pelottaakin.

   Nauretaan vartti. ;)

   Hyvää uuttavuotta Moktar Gubtan puhein

  • Anonyymi

   Pressa ärähti suvakkihommista ja turvallisuus suomessa

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.suomenuutiset.fi/kansanedustaja-wille-rydman-lahtee-eduskuntavaaliehdokkaaksi-perussuomalaisten-helsingin-vaalipiirista/

   hyviä apuja ja kehitystä luvassa

  • Anonyymi

   Ilmiötä voi suomettumisen sijaan kutsua mamutukseksi, kun yhteiskunta sulkee silmänsä ja antaa kansalaisten kohdata pahoinpitelyt, ryöstöt ja raiskaukset. Mamutuksen ajan Suomessa turvapaikanhakijoiden motiivien kyseenalaistaminen on rasismia, Vilhelm Junnila toteaa.

   niin hallitus?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   350
   2860
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   63
   2646
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   248
   1141
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   428
   1072
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   46
   885
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   838
  7. Raita Sport

   On puhuttu Raita sportti olis mennyt konkursiin pitääkö paikkansa.
   Oulainen
   8
   768
  Aihe