Säilyykö halut jos löytää sen oikean?

Anonyymi-ap

Nyt on lähinnä suhteissa käynyt niin, että halut on kuolleet toiselta osapuolelta tai minulta - omalla kohdalla en tiedä syytä, on vain kuolleet. Toiselta osapuolelta riippuen tyypistä on ollut mm. kiinnostuksen lopahtaminen, toiseen ihastuminen.

Olen nyt miettinyt, säilyykö halut jos löytää sen ns. oikean? Onko teillä joilla halut on hävinneet niin säilyneet ne, kun on löytynyt oikea tyyppi rinnalle?

On alkanut itseä vähän ahdistaa, mitä jos pitääkin valita hyvä parisuhde ilman seksiä tai huono parisuhde, jossa seksi toimii…

16

297

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lähtee varmasti siitä että toisessa kiehtoo muukin kuin seksi. Aivot merkkaa enemmän kuin muu fysiikka, ihmisen persoona on aivoissa... Seksuaaliset halut pitäis tietysti osua yhteen aika hyvin, kuinka usein jne. Itsekkyys ja apaattisuus tappaa halut. Ketä kiinnostaa jos ei kunnioitusta ja arvostusta ole? Uskollisuus. Mielikuvituksen käyttö. Sitten ne halut vaihtelee. Ei se halukkuus ole koko ajan vakio ja ne vaihtelee molemmilla.

   • Anonyymi

    Noin se on. Halut saattavat parisuhteessa säilyä hyvinkin kauan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Noin se on. Halut saattavat parisuhteessa säilyä hyvinkin kauan.

    On sellaisesta kokemus.


  • Anonyymi

   Ei säily!

  • Anonyymi

   Erityisesti naisen seksihalu liittyy ihastusvaiheeseen. Himo miestä kohtaan lopahtaa keskimäärin puolentoista vuoden kohdalla eli suhteen vakiintuessa. Naistenlehdet, iltapäivälehdet ja seksiterapeutit esittävät poppakonsteja, jolla tämän luonnollisen ilmiön voisi torjua, mutta ei sitä pysty muuttamaan.

   • Anonyymi

    No niin ja siellä taas mies kuvittelee itsensä naisesksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No niin ja siellä taas mies kuvittelee itsensä naisesksi.

    Ks esim.

    https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2019/02/women-get-bored-sex-long-term-relationships/582736/

    Netti on täynnä lisäinfoa. Ainoa ongelma on, että normaalista ilmiöstä on tehty tauti: HSDD.


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Valitse ihminen jo alunperin sellainen että sama annatko panna vai et ilman omia himojasi.Pitkässä parisuhteessa seksihalut kohtaavat ja kestävät jos kemiat kohtaa.Sinulla nähtävästi sama kaava .Panet aikasi kun huvittaa ja toinen parisuhteessa kärvistelee.En suosittele sulle seksisuhdetta .Osta kurkku cittarista ja lyki sillä äläkä pidä ihmisiä omalla seksuaalisuudellasi toisia luulossa että jospa tämä hiekkapillu muuttuisi keitaaksi.Tuhlaat toisten elämää.

  • Anonyymi

   Minä ihmettelen tuota, että miten ilman syytä katoavat. Etkö tosiaan keksi mitään syytä? Jos sellainen löytyisikin, kun tarkemmin asiaa pohdit.

   Voi kai se riippua ihmisestäkin, että toiset kyllästyvät helpommin kuin toiset.

   On myös erilaisia suhdemuotoja, joita voi halutessaan kokeilla, kuten avoin suhde. Tällöin voi saada sekä hyvän parisuhteen, että olla tyytyväinen seksin suhteen ilman, että löytyisi yksi ihminen, jonka kanssa nämä molemmat toteutuisivat.

  • Anonyymi

   Itselläni ei ole ollut mitään ongelmaa säilyttää haluja pitkässäkään suhteessa (yli 10 vuotta). Kyseisessä suhteessa miehen halut tosin katosivat ihan totaalisesti jo 5 vuoden kohdalla. Hänellä siis ei ollut minkäänlaisia haluja, ei edes omaan kivaan tmv. Toisessa vähän lyhemmässä parisuhteessani (8 vuotta) halut säilyivät loppuun saakka. Ongelmat olivat aivan muualla.

  • "mitä jos pitääkin valita hyvä parisuhde ilman seksiä tai huono parisuhde, jossa seksi toimii…".

   Sitähän ei suhteen alussa tiedä, että katoavatko seksihalut vaikka viiden vuoden kuluttua.

   Koska elämä on 99% muuta kuin seksiä, niin kiinnittäisin enemmän kuitenkin siihen muun elämän toimivuuteen, mutta en lähtisi kuitenkaan sellaiseen parisuhteeseen, jossa seksi tökkii ihan alusta lähtien.

  • Anonyymi

   Onpa ihanaa kun ei enää tarvitse miettiä tuollaisia; joulu olisi ollut hlvetin paljon rankempi jos olisi vielä pitänyt miettiä säilyykö halut.

   Onnea vaan.

  • Anonyymi

   Yksi huono tapaus elämässä ja sen jälkeen ei tarvitse enää miettiä.

  • Anonyymi

   Kun kemiat kohtaa, ne säilyy ja intohimoa riittää. Totta kai elämässä on vaiheita, jolloin seksin merkitys on vähempi, mutta ei se sitä tiettyä kemiaa hävitä. Mielestäni "se oikea" onkin juuri tuo kemiajuttu. Jos haluaa hyvän parisuhteen , jossa ei ole seksiä, se on luonnollisesti silloin kaverisuhde. Romanttiseen suhteeseen liittyy aina seksi tai muunlainen intiimiys.

  • Anonyymi

   Seksikös on tärkein vai se että tunnet suurta yhteyttä ja yhteemkuuluvaisuuden tunnetta toiseen ihmiseen? Itselleni seksi on aina ollut toissijainen kaiken muun rinnalla.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   404
   2161
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1331
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   59
   1192
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   157
   979
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   134
   952
  6. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   93
   766
  7. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   58
   741
  8. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   35
   701
  9. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   34
   683
  Aihe