Kiitos hakemuksestasi osa-aikaiseen tehtävään

Anonyymi-ap

On mälsää, kun tuli sähköposti, että ei oteta työntekijäksi ja nyt sama paikka tuli uudelleen hakuun ja tätä on tapahtunut useita kertoja aiemminkin. PKS-yrittäjälle ei kelpaa työnhakija, jolla on monipuolinen työkokemus ja on käynyt kouluja. Minusta olisi ollut paljon apua yritykselle. Väläyteltiin palkkatukityötä. Ehkä työnantaja katsoi, että minusta ei ole riittävästi taloudellista hyötyä, kun eikös palkkatuki ole sitä suurempi mitä kauemmin on ollut työttömänä. Minulla oli kokemustakin alalta. Toki minulla ei ollut täsmäkoulutusta, mutta sen olisi voinut tehdä oppisopimuksella työn ohessa. Osaan myydä ja markkinoida.

Ei sota yhtä miestä tai naista kaipaa. Haen uusia paikkoja. On tylsää, kun ei tiedä, johtuuko iästä vai hakemuksesta vai mistä. Painotukset ovat vääriä, mutta ei aina voi saada täydellistä työntekijää, vaikka kuinka haluaisi.

Kai etsin maalta mökin ja sinne asumaan työttömäksi kirjoittamaan blogia. Ei ole mitään järkeä käydä kouluja, tehdä töitä ja tulla irtisanotuksi. Ihan kuin millään ei olisi mitään merkitystä. Hölmö menin vielä irtisanomisen pelossa opiskelemaan oppisopimuskoulutuksen edellisessä työpaikassa.

7

171

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Työnantajien mielivalta ja poliitikkoihin vaikuttaminen, epäpyhä liittoutuminen työnantajien ja poliitikkojen kesken pitäisi kieltää ja nimetä laittomaksi korruptioksi.
   Työnantaja joka vaan hakee ja hakee, muttei palkkaa ketään, pitäisi säätää jokin rajoitus tällaisen kieltämiseksi. Jos on hakemassa työntekijää, on valittava niistä ehdokkaista mitä sillä kertaa ilmaantuu eikä hylkiä 99,9% hakijoista ja tehdä taas uusi hakukierros.
   Jos ei löydy sopivaa muuten, voisi tarjota vaikka oppisopimusta hakijoille jolloin saisivat koulutettua itselleen sopivimmat työntekijät.

   Minusta tämä koko työelämä nykysuomessa haisee vahvasti mädältä, ei tässä ole mistään terveestä touhusta kyse!

   • Anonyymi

    Ennen työnantajat koulutti työntekijät työtehtäviin, nykyään työnantajat vaativat valmiiksi koulutettuja työntekijöitä.
    Työnantajat ovat suuremmilta osin kuin pikkulapsia, jos niille antaa vähänkin periksi niin ovat vaatimassa isompia asioita seuraavaksi, ja tämä lumipallo on saanut kasvaa jo vuosikymmeniä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ennen työnantajat koulutti työntekijät työtehtäviin, nykyään työnantajat vaativat valmiiksi koulutettuja työntekijöitä.
    Työnantajat ovat suuremmilta osin kuin pikkulapsia, jos niille antaa vähänkin periksi niin ovat vaatimassa isompia asioita seuraavaksi, ja tämä lumipallo on saanut kasvaa jo vuosikymmeniä.

    Tämä on ihan älytöntä. (AP) Ennen koulutettiin työpaikoilla ja oli sanonta: "Työ tekijäänsä opettaa". Oletteko kuulleet tämän? Moni on varmaan kuullut. Nyt etsitään jotain ihmeellistä työntekijää. En ymmärrä, että mitä he oikein edes ajattelevat lasatiessaan työn vaatimuslistoja. Olen nyt niin vihainen.


   • Anonyymi

    Olen samaa mieltä. Uudestaan ei pidä laittaa samoja hakuja.

    Lisäksi olen jo etukäteen lähettänyt kyselyn, paljon on tullut hakemuksia. Jos pääsyprosentti on 1-10, en hae.


  • Anonyymi

   Heille kelpaa vain se palkkatuki ihan sama minkälainen olet, millä työhistorialla ja taustalla, sillä ei ole mitään väliä, ainoastaan sillä on väliä, että saavat palkkatuen ja sitten heittävät ulos ja uusi palkkatuettu sisään. Eli heillä ei ole varaa palkata ketään normaalilla palkalla. Tämän vuoksi kaikki palkkatuet pitäisi kieltää,, vääristävät työmarkkinoita.

   • Anonyymi

    Työnantajat ovat pahimpia yhteiskunnan tukien väärinkäyttäjiä, eivät työttömät!


   • Anonyymi

    Palkkatuki pitää lopettaa. (AP) Olen täysin samaa mieltä. Jos ei ole varaa palkata ketään, niin olkoot palkkaamatta ja siivotkoon itse omat wc:t ja lattiansa.

    Minä tulen saamaan vielä hyvän työn ja tulen maksamaan valtiolle korkoineen nämä onnettomat työttömyyskorvaukset takaisin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   4480
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   140
   1568
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   176
   1280
  4. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   48
   950
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   291
   929
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   47
   913
  7. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   898
  8. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   787
  9. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   781
  Aihe