Netistä löysin vain valmistuksellisen eron, jogurtti hapatetaan säiliössä, maitorahka myyntipaketissa. Käytetäänkö erilaisia apukemikaaleja tai eri suuruisia määriä niitä?
Täällä
https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokaketju-ruuan-matka-pellolta-poytaan/elintarviketeollisuus/elintarvikkeiden-valmistus/maitotuotteet mainitaan jogurtti sekä maitorahka jonka sanotaan olevan rahka juustoa. Ovatko jogurtti ja 250g purtilossa oleva maitorahka lainkaan vertailukelpoisia tuotteita?
Mitkä ovat jogurtin ja maitorahkan ravitsemukselliset oleelliset erot
Anonyymi-ap
0
755
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t897229- 353821
- 453420
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402562- 2082366
- 412352
- 1232246
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292149Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241878- 401809