Netistä löysin vain valmistuksellisen eron, jogurtti hapatetaan säiliössä, maitorahka myyntipaketissa. Käytetäänkö erilaisia apukemikaaleja tai eri suuruisia määriä niitä?
Täällä
https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokaketju-ruuan-matka-pellolta-poytaan/elintarviketeollisuus/elintarvikkeiden-valmistus/maitotuotteet mainitaan jogurtti sekä maitorahka jonka sanotaan olevan rahka juustoa. Ovatko jogurtti ja 250g purtilossa oleva maitorahka lainkaan vertailukelpoisia tuotteita?
Mitkä ovat jogurtin ja maitorahkan ravitsemukselliset oleelliset erot
Anonyymi-ap
0
730
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1017423
Siekkilässä ajettu ihmisten yli- mitä tapahtui? Länsi-Savo ei ole uutisoinut asiata
Manneja, vaiko matuja?794944- 794829
- 1324238
Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan83018- 522669
- 402561
- 482209
Törkeää toimintaa
Todella törkeitä kaheleita niitä on Ylivieskassakin. https://www.ess.fi/uutissuomalainen/8570818102201Suudeltiin unessa viime yönä
Oltiin jossain rannalla jonkun avolava auton lavalla, jossa oli patja ja peitto. Uni päättyi, kun kömmit viereeni tähtit211830