Kertokaa että mikä mielestänne on suomalaisessa ruoassa hyvää ja missä olisi parantamisen varaa.
Yksi parhaita juttuja suomalaisessa ruoassa ovat tuoreet raaka-aineet kuten uudet perunat, mustikat, mansikat ja itse pyydetty kala kesäisin. Ne eivät paljoa kaipaa seurakseen.
Maku on minusta suomalaisessa ruoassa ylipäätään OK mutta rakenteessa usein on parantamisen varaa. Otetaan nyt esimerkiksi mämmi, maku on sinänsä uniikki ja hyväkin mutta kieltämättä rakenne muistuttaa hieman kakkaa ja juuri se mm. ulkomaalaisia siinä oudoksuttaa.
Jos mämmiä käyttää sen sijaan raaka-aineena vaikka jäätelöön tai juustokakkuun niin ongelma olisi sillä ratkaistu.
Sitten on ns. "acquired taste" eli "hankitut maut (?)" joita yksi rakastaa ja toinen inhoaa. Esimerkiksi en ole koskaan ollut mikään salmiakin suuri fani mutta aurajuustoa ja tervaa syön mielelläni.
Perinteisen suomalaisen ruoan plussat ja miinukset
3
277
Vastaukset
- Anonyymi
En tiedä onko se perinteistä, mutta ensimmäisen kerran oli työpaikkaruokalassa lisäkeohraa riisin sijasta, siitä pitäisi tehdä pysyvä käytäntö, aina ulkomaisen riisin sijaan kotimaista ohraa.
- Anonyymi
Ei ole olemassa enään työpaikkaruokaloita ne on nykyään henkilöstöravintoloita.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
IL - Kansanedustaja tehnyt ITSEMURHAN eduskuntatalossa!!
"IL:n tiedot: Kansanedustaja tehnyt itsemurhan Eduskuntatalossa Iltalehden tietojen mukaan kansanedustaja on tehnyt its4179191Eemeli Peltonen teki itsemurhan eduskuntatalossa
Kevyet mullat sitten vaan. Ei mulla muuta.1893800- 212268
- 871403
- 1161198
- 271155
Sylikkäin.
Sylikkäin, suudellen. Milloin haluaisit näin nainen tehdä ? Vain häntä ajatellen 😘. Tietenkin jos häntä asia kiinnosta661132Eemeli Peltosen viimeinen postaus Facebookissa!
"Olen ollut kevätistuntokauden viimeisillä viikoilla paljon poissa eduskuntatyöstä. Sain toukokuussa hyvää hoitoa HUSiss791128- 751110
- 551063