Raisa Omaheimo - ratkaisuja läskeille

Anonyymi-ap

Ylen lähetteessä Flinkkilä & Kellomäki https://areena.yle.fi/1-63695828 Raisa Omaheimo (46) mainostaa "ratkaisuja läskeille" raapustelmaansa.

Tämä rumapainoinen "kysyy" mm. "miksi on tärkeämpää olla laiha kuin onnellinen?" ja "miksi viisaat ja säkenöivät ihmiset käyttävät vuosikymmeniä elämästään viiden kilon pudottamiseen?!

Tässä menee ihan sanattomaksi, rumapainoinen "haastattelee" toista rumapainoista 48 minuutin ajan eikä kumpikaan saa aikaan yhtäkään järjellistä lausetta.

Miksi ihmeessä rumapainoiset valitsevat märehtimisen, mutta kuitenkin meikkaavat, levittävät pakkelia poskiinsa, käyttävät kirkkaan punaista huulipunaa, käyvät kampaajalla, yms?

8

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kohdassa 3min 50sek rumapainoinen "juoksee" vauhtiin ja hyppää uima-altaaseen. Minulla meni ihan varpaat kippuraan kun näytti siltä että leväperse ei yllä altaaseen asti vaan tömähtää altaan reunalle.

    • Anonyymi

      Omaheimo pajattaa kohdassa 28:37: "No painoindeksi nyt on ihan höpöhöpö hom-hommaa yleisestikki, tilastotyökaluksi 1700-luvulla kehitetty, aivan dingdong-mittari."

      Todellisesti kuitenkin, Lambert Adolphe Jacques Quetelet (1796-1874) belgialainen sosiologi, tähtitieteilijä ja matemaatikko julkisti vuonna 1832 tutkimuksensa otsikolla "Recherches sur le poids de l'homme aux différent âges" (Tutkimus eri-ikäisten miesten painosta) jossa ko. osamäärän nimi on "Quetelet Index". Amerikkalainen Ancel Keys niminen bisnesmies otti Quetelet:n työn itselleen nimeämällä osamäärän uudelleen muotoon "Body Mass Index". Sivuhuomautuksena, keksinnön/kehitelmän/oivalluksen ikä ei ole sen laadun tai merkityksen mittari, esimerkiksi Archimedesin periaate on ajalta noin 250 vuotta ennen ajanlaskun alkua.

    • Anonyymi

      Rumapainoinen valitsee märehtimisen sen sijasta että hengittäisivät vaikeuksitta ja omaisivat deittiarvoa.

    • Anonyymi

      Kohdassa 28:22 Omaheimo paapattaa: "Se, että haukutaan yksittäisiä läskejä kadulla, (ei vie tilannetta eteenpäin,) "

      Tapahtuuko oikeassa eläåmässä koskaan niin että haukutaan yksittäisiä läskejä kadulla?

    • Anonyymi

      Tämä on niin järkyttävän säälittävää: Kohdasta alkaen 32:03 Omaheimo lässyttää laihduttamisesta, käyttäen me-muotoa rumapainoisista:

      "Mikä sen aiheuttaa, että me fiksut tyypit aina uskotaan ne lupaukset, että just tällä valmennuksella tai kuurilla tämä homma ratkeaa, eikä vain tämä vaan elämän kaikki muutkin hommat samalla? Miten voidaan uskoa sitä?"

      +
      Mitä femakko tarkoittaa käsitteellä "fiksut tyypit"? Märehtijöitä?

    • Anonyymi

      Olen lukenut tuon kirjan ja siinä lopussa keksitään ratkaisuja esim. Älä anna lääkärin punnita sinua. Jos on pakko niin seiso vaa'alla niin ettet itse näe painoa. Ja anna lääkärille lappu johon on kirjoitettu ettet halua puhua ylipainosta koska tuleeenpaha mieli(??) Suurin ratkaisu taitaa olla että älä piittaa painostasi.

      Ja kaikki hänen kokemukset painon pudottamisesta on pikadieetit. Siis ne pussikeittohöpötykset. Miten "fiksu" ihminen oikeasti kuvittelee niiden toimivan vaikeaan ylipainoon. Eikö ole koskaan tullut mieleen mennä puhumaan lääkärille oikeasti elämänhallinnasta. Eli kuinka syödään oikein normaalia ruokaa ja liikutaan.
      Ja sitten vielö valitetaan kun lentokoneessa ei ole tuplasti suuremmat istuimet ja vaatekaupat ei varaa jättisuuria vaatteita. Vain normaalipainoisillle oteraam hyllyyn vaatteita. Ja sehän on syrjimistä.

      • Anonyymi

        Hän vaikuttaa voimaantuneelta feministiltä, silloin ei tarvita mitään logiikkaa eikä rationaalisuutta. Se ilmenee sitenkin että kuitenkin meikkaa huolellisesti, kirkasta huulipunaa on paksuna kerroksena, yms. pakkelia.


    • Anonyymi

      Kuuntelin kirjan äänikirjana. Täytyy sanoa että aivan upea kirja! Raisa tekee tärkeää työtä edistääkseen kehopositiivisuutta. Suosittelen kaikkia lukemaan kirjan, herättää paljon ajatuksia, miten läskifobisessa maailmassa elämmekään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe