Miten teroitatte keittiöveitset ja kuinka usein teroitatte? Millainen on teidän terävä veitsi? Minä teroitan keittiöveitset hiomakivillä 1-3 kk välein ja väliaikoina viimeistelen nahalla kerran viikossa. Terävintä keittiössä on veitsi, jolla voi vetääsiivuja pyöreästä vapaasti leikkuulaudalla seisovasta tomaatista ilman kiinnipitämistä, mutta itsellä tällainen terävyys ei kestä kauan. Käytännön terävyys on sitä luokkaa, että laudalle asetetun paprikaviipaleen voi suikaloida suoraan painamalla ilman viiltämistä. Minusta terävän veitsen etu on se, ettei tarvitse käyttää voimaa, ruoka ei muserru jamaku säilyy parempana.
Kuinka terävinä pidätte veitset?
3
119
Vastaukset
- Anonyymi
Joka päivä 5 kertaa viikossa, päivä alkaa aina veitsen teroituksella.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 952555
Jotain puuttuu
Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu1012213- 841917
Hei A, osaatko
sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en441661- 111635
- 781616
- 341578
Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.
Onko kenellekään yllätys?761484Synnittömänä syntyminen
Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.1121397Mitä tämä tarkoittaa,
että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?411264