Miksi miesten pukeutuminen on huolimatonta

Anonyymi-ap

Olen pitkään seurannut miesten vaatetusta, joka on nykyisin tosi huolimatonta ja aika epäsiistiä. Ei vähääkään muotitietoa. Esim. monta numeroa ylisuuret harmaat college housut jotka roikkuvat puolessa jalassa.
Toiseksi huppujen käyttö joka ilmalla, antaa kuvan että jotain halutaan salata
Hiusten muoto on muuttunut lähes "rikollisten" tyylisiksi. Korvien yläpuoli kalju - päällä jonkinlainen töttörö. Lisäksi oudon näköiset parrat antavat terroristisen kuvan

21

424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tosi juttu, miehet eivät ole enää miesten näköisiä

    • Anonyymi

      joo, emännän vaatteet kun maksaa, niin ei sitä enää itelleen ole varaa ostaa laatua.

      • Anonyymi

        Niin se on, me miehet ollaan tossuja


    • Retkujen vaatteiden hinnalla saa kyllä ryhdikkäitäkin housuja, jotka peittävät takamuksenkin vaon

    • Kun minä olin nuori, silloin nykyiset trötköpöksy pojat saivat turpiinsa, ei ollut asiaa farkkuryhmään

      • Anonyymi

        Farkut on nykyisellään melko juntit


      • Anonyymi

        Eläimellistä. Miksi jonkun muun pitäisi päättää miten nuoriso pukeutuu? Miksei saa valita luonteensa mukaisesti, ja asua alueella, jossa omanluonteisia?


    • Anonyymi

      Naisten farkut ei rötkötä vaan hyväilevät miehenkin takapuolen muotoja.

    • Anonyymi

      Alkuperäiseen aiheeseen !
      Oletteko sitä mieltä, että miesten vaatetus on niinkuin pitää ? Kommentoikaa

      • Anonyymi

        Ei ole kuten pitää. Liian moni tarraa muotiin kiinni. Typerän näköistä kapeat housut ja pitkänomaiset ruskeat kengät, ja vielä sen lisäksi, että tyypillä parta.
        Ainoa paikka, missä olen nähnyt todella hyviä kauniita vaatteita miehillä ja naisilla, on Venäjä.
        https://www.youtube.com/watch?v=dU3DqwT8sqE


    • Anonyymi

      Koronavuosina keskustasta katosi kaikki miesten vaateliikkeet, esim. solo for men ja t'uomo menivät konkurssiin, ja hugo boss lopetti.
      Pakko käyttää niitä huppareita ja verkkareita joita myydään Tokmannilla ja Prismassa.

    • Anonyymi

      Siistiä pukeutumista ei arvosteta juhlia lukuunottamatta. Lähes kaikki miehet pukeutuvat kuin duunarit. Pomon erottaa vain Oura-sormuksesta. Pelätäänkö suomalaiseen tapaan silmätikuksi joutumista?

      Hyvälaatuisia vaatteita ei juuri saa kaupoista, lähes kaikki halvalla jossain Aasiassa valmistettuja. Kävelykenkinä mainostetaan jotain ihmeen liimaamalla tehtyjä kumitossuja.

    • Anonyymi

      Nuo harmaat collegehousut on aivan helkkarin rumia ja collegehousut yleensäkin näyttää tökeröltä. Harmaiden housujen kaveriksi sitten vielä tumma paita tai huppari niin ei tiedä itkeä vai nauraa sille näylle.

      • Anonyymi

        Se, mitä jollain on päällään, riippuu osin luonteesta. Esim. tiikerin tai hevosen vuonna syntyneellä tai vesimiehen kuussa syntyneellä voi olla erikoinen muotimaku.
        Härkä taas on yleensä käytännönläheisempi, joten sille ei voi suositella mitä hyvänsä.

        Ja sen puoleen: lapsi parat, joiden luonnetta ei vielä tunneta!
        Onneksi otin selvää omasta luonteestani, ja tiedän nyt mitä pääosin laittaa päälleen.

        Jos ei tunne jonkun luonnetta, ei pitäisi osoitella sormella ja tuomita oman luonteensa perusteella. Laissahan ei ole velvoitetta tehdä itseään ymmärrettäväksi luonteen osalta, mikä on karsea puute. Oikeammin sanottuna se on luonneidentiteetti, ja sen käyttöjärjestelmäsarja.

        Joten kauanko sukupuolielimiin kohdistuvat myönnytykset jatkuvat? Se alkoi ympärileikkauksesta, ja nyt mennään sukup.vähemmistöjen oikeuksissa. Mutta se, mitä hlö todella on, siitä ei puhuta! Mitä vaatetta ylle, mitä työtä rakastaa, minkäluonteinen puoliso lasten hyvän tulevaisuuden turvaamiseksi?


    • Anonyymi

      entäs naisten pimppileggarit tai trikoot joka paikassa. onneksi etes eduskuntaan tuli porttikielto

      • Anonyymi

        Tuli vai? Milloin?


    • Anonyymi

      On hyväuskoisia, joilla ei ole omaa elämää, vaan katsovat miltä muut näyttää, ja matkivat heitä. Yks pahinta on se, että joku keksi, että parran kasvattaminen on ok, ja hyväuskoiset nolifet seuraa perässä.
      Jos kansa opetetaan konttaamaan suossa, se tottuu kyllä siihenkin. Sitten on ne, jotka katsoo, että kun iso osa muista, niin itsekin täytyy...

      Ex-mieheni opetti, että muut on navetassa.

      "Jos kansa opetetaan konttaamaan suossa, se tottuu kyllä siihenkin."
      Mihin perustan tämän?

      Tiedän tapauksen (oli Karpossa -90 luvulla?), että Suomessa erään kylän asukkaat näkivät tieltä suistuneen auton, ja miehen makaavan maassa. He käyttäytyivät kuin eläimet: totesivat miehen olevan kuollut - tarkastamatta, ja ajattelivat poistua paikalta. Eräs mies päätti sentään ottaa "vainajan" kellon parempaan talteen.
      Siinä vaiheessa kuvausryhmä tuli paikalle, ”kuollut heräsi eloon”, ja kysyttyään asukkaiden käytöksestä saivat selville, etteivät nämä olisi tajunneet kutsua edes poliisia tai ambulanssia paikalle.
      Onko hallitus alkanut asian tiimoilta ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, jotta vastaavanlainen ei toistuisi?

      Jos ihmisen elämä muistuttaa navetan lehmän tai lampaan elämää, ja kun hän kuolee, muistuttaa hautakivi toistaan, niin mistä silloin on kyse?

    • Anonyymi

      Miksi useimmilla pukumiehillä esim eduskunnassa, on aivan liian pienet puvuntakit?! Takki ehkä juuri ja juuri menee vyötäröstä kiinni, olkapäihin tulee v-kulma, housun kaulus on liika alhaalla, persus istuu huonosti, lahkeet liian tiukat. Jos marketista ostaa puvun, ei se suomimiehen vartaloon noin vaan istu. Pahaa tekee katsella!

    • Anonyymi

      "Ei vähääkään muotitietoa". Täällä päin jokainen vastaantulija kaikkina aikoina tuntuu olevan muodikkaasti ja vähintäänkin muotitietoisesti pukeutunut. Kaikki huonommat ja rikkinäisetkin vaatteet on aina valittu muodin perusteella ja kaikki ikäluokat vaikuttavat olevan ensisijaisesti muodin seuraajia. Kuin kysyttäessä tämä olisi pääasiallinen reaktio kaikkeen mahdolliseen. Tätähän on saanut seurata jo vuosikymmenestä toiseen eikä tässä menossa ole mitään järkeä. Kummallisesti kuvitellaan kuin tästä olisi jotain erikoista etua elämässä, mikä ei oikeasti pidä paikkaansa. Musiikki, esineet ja kaikki vastaava on kyllästymiseen asti liian täynnä tätä muotia, eikä kukaan saa valita tätä itse koska tällaisen kielteisesti valitsijoista ei välitetä pätkääkään ja he ovat äärimmäisen syrjittyjä väestön osia tässä nykyajassa. Toivottavasti tälle muoti-aiheelle tulee mahdollisimman huono loppu, nimittäin mitään sen parempaa se ei ansaitse.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      36
      3259
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1975
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      193
      1571
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1453
    5. 80
      1105
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1084
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      258
      949
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      879
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      103
      826
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      67
      778
    Aihe