Olipa pitkä hoito, mutta täällä ollaan!
Grillauksessa välttämätön suuri kattila on pesty. Ilman sen hellää keittoa ribisit ovat palanutta kengän pohjaa.
Kohta taas alkaan meidän perheen painajainen. Ystävät pyytävät syömään savukitkerää lihaa ja veristä pihiviä. Lapseni itkevät jo nyt.
Pizza pileissä paistellaan lättyjä mistä puuttuvat täytteet!
Muistatkaa, hyvä keittomausteet tekevät ribsit. Suolaa, pippuria ja hieman sipulia!
grillimamma is back!
9
428
Vastaukset
- Anonyymi
Colassa keitetyt ribsit niin että liha varisee luista. Häivähdys laakerinlehteä ja maustepippuria. Colaketsuppia pintaan ja aateloidaan kaasugrillissä. Njam.
- Anonyymi
Ei kaasugrillillä aateloidaan yhtään mitään. Siihen tarvitaan kunnon hiiligrilli.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei kaasugrillillä aateloidaan yhtään mitään. Siihen tarvitaan kunnon hiiligrilli.
Hiiligrillissä tulee inhottavan savukitkerää lihaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hiiligrillissä tulee inhottavan savukitkerää lihaa.
Ei tule, jos osaa käyttää grilliä oikein. Parasta ikinä syömäni grillilihaa on appiukon kamadogrillissä hitaasti kypsentämä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei tule, jos osaa käyttää grilliä oikein. Parasta ikinä syömäni grillilihaa on appiukon kamadogrillissä hitaasti kypsentämä.
Jaahas kesä tulee ja niin siis besserwisseritkin.
- Anonyymi
Parilla maustepippurilla saat mukaan ihanan eksoottiset Jamaikan maut.
Santa Marian sivuilta:
Jamaican Jerk on ihanan aromikas mausteseos, jossa on selkeitä maustepippurin vivahteita. Jerk on täydellinen mauste kanalle ja porsaanlihalle, mieluiten grillattuna tai uunissa paahdettuna.
Miksi ostaa kalliita mausteseokdia kun itse saa samat maut kun ribsien keitinveteen lisää pari maustepippuria. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei tule, jos osaa käyttää grilliä oikein. Parasta ikinä syömäni grillilihaa on appiukon kamadogrillissä hitaasti kypsentämä.
Totta, kompostissa kun hitaasti kypsentää lihan niin tulee hyvää!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Totta, kompostissa kun hitaasti kypsentää lihan niin tulee hyvää!
Pallogrillimiehellä otsasuoni repeää kun kehutaan yhtä parhaista yleisgrilleistä? Kamadon hyvät ominaisuudet:
-pystyy tekemään kaikkea kuumasta suoralla tulella grillauksesta aina epäsuoraan matalan lämpötilan savustukseen
-hyvä lämmönsitomiskyky ja eristys verrattuna yksiseinäisiin peltigrilleihin, mikä säästää hiiliä ja mahdollistaa pitkät savustelut
-kestävyys käytännössä ikuinen
huonot puolet:
-hinta
-painava
-hintaan ja painoon nähden pieni grillausala
- Anonyymi
Hyvät siskot! Ei liikaa mausteita. TV: GM.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh422432Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423012004- 221806
- 241595
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘241445- 1001329
- 431328
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391275Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta371171- 361046