"onnellinen maa"?

Anonyymi-ap

38

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkuvaa rahan jakoa tuhansilla miljoonilla muille maille.
      Paperittomat ( laittomasti maassa olevat) ainoastaan hoidetaan.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍒 ­N­y­­­m­f­­­o­m­­a­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17797946d

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Muutama sata miljoonaa hoitajien palkkoihin niin Ruotsista olisi tullut hoitajat takaisin mutta ei mieluimmin rahat etelä-eurooppalaisille miljardit samoin Afrikan sarveen.
      Miksi maksamme veroja?

    • Anonyymi

      Ei pääministeri (demarien puheenjohtaja) uskaltanut tulla iltalehden vaalitenttiin.
      Oli kuulemma mennyt vatsa löysäle ja joutuu istumaan vessassa.

      • Anonyymi

        Eihän se osaa keskustella hyvä että oli pois.


    • Anonyymi

      Hui kauhia että pelottaa iltalehen jutut

    • Anonyymi

      Ei ollut löytynyt niin isoa A-tappia, että olis luonut helpotusta tilanteeseen.
      Noudatti äitin neuvoja, kuulemma, jäämällä kotiin.

      • Anonyymi

        Iltalehden tietojen mukaan kyseessä näyttää olevan pitkän linjan äärivasemmistolainen anarkistihörhö, joka päätyi poliisin maijaan jo 2007 (samassa Smash Asem -yhteydessä mm. Paavo Arhinmäen kanssa), ja joka on ennenkin karkaillut vastaantulijoiden kimppuun kadulla. Mikäpä on karkaillessa, kun teoista ei seuraa mitään.
        Enemmän kuin vihankylvöstä, äärioikeistosta ja perussuomalaisista tapaus ehkä kertoo suomalaisen kriminaalipolitiikan ja mielenterveyspalvelujen haasteista, ja tietysti äärivasemmistomme perimmäisestä olemuksesta. Ja Helsingin Sanomista.


    • Anonyymi

      En ota minkäälaista hoitoa ulkomaalaiselta hoitajalta.
      Maksan veroja jonka vuoksi hoito kuuluu saada omilta hoitaja_lääkäreiltä.
      Hoitajille kunnon palkka niin ei tarvi Torniolaisten hoitajien käydä Ruotsissa eikä Norjassa töissä.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.facebook.com/100022869878550/videos/514682374170423/
        Puhe, jonka tavallinen kansalainen ymmärtää.

        Kaikki puolueet paitsi Perussuomalaiset eivät tartte ulkomaalaisia töitä tekemään KOSKA meillä heitä on kymmeniä tuhanseja ja ukranalaiset lisäksi joita on jo kymmeniä tuhanseja?
        Ei tämä mene ymmärrykseen.


    • Anonyymi

      Vaalikeskusteluja on somaliaksi ,arabiaksi ja tänään jopa venäjäksi? Mitä ihmettä? Eikö vaalit ole Suomessa?

    • Anonyymi

      35 000 ulkomaalaista työttömänä ja kaikki puolueet paitsi persut haluavat lisää ulkomaalaisia eu-n ulkopuolelta Suomeen elätettäväksi siinä on takana halpatyövoimaa ja elätettäviä lisää.

      • Anonyymi

        Jo pitäisi olla tomaateille ja kurkuille työvoimaa jo ennestään + paikalla on osaajia Ukrainasta kymmeniä tuhansia, rantahurrit pitäisi olla tyytyväisiä mutta ei sama virsi jatkuu kun ei ole työvoimaa.


    • Anonyymi

      Suomen vasuripuolueet eivät ole suomalaisten etujen ajajia, he kannattavat maailman kansalaisten etuja niin ettei rahat enää riitä suomalaisten köyhien avuksi.
      Meillä köyhät eivät pysty lääkkeitä ostamaan niinpä lääkkeet otetaan vain jokatoinen päivä. Ruoka kerjätään, vaatteet keräyksien varassa kaikilla ei asuntoa jne. Siksi en äänestä vasemmistolaisia sdp, vasl, vihr kesk.
      Menkää syömään Hentusen tarjoamaa soppaa k-mark.

      • Anonyymi

        Husin Lehtonen: ”Terveydenhuoltojärjestelmä on nopeasti kriisiytymisessä”


      • Anonyymi

        Zyskowiczin pahoinpitelijä paljastui äärivasemmistolaiseksi – median huoli poliittisesta väkivallasta hälveni välittömästi!

        voi mahoton parku joka tuutista jos persu olisi pahoinpitelijänä.!


    • Anonyymi

      Elpymisväline oli lähtökohtaisestikin Suomen kannalta surkea, ja nousevat korkokustannukset heikentävät Suomen tilannetta vielä entisestään, perussuomalaisten kansanedustaja Sakari Puisto toteaa Aamulehdessä julkaistussa kirjoituksessaan.

      Talouslehti Financial Times uutisoi alkuvuodesta EU:n yhteisvelan ennakoitua suuremmiksi kohonneista kustannuksista. Tähän vaikuttavat Euroopan keskuspankin tiukentunut rahapolitiikka ja korkojen nousu, mikä vaikeuttaa elpymisvälineen rahoittamista.

      Käytännössä kyse on siitä, että EU joutuu maksamaan liikkeelle laskemistaan velkakirjoista aikaisempaa kovempaa korkoa. Se lisää elpymisvälineen rahoittamiseen käytettävän yhteisvelan kustannuksia.

      Perussuomalaiset varoittivat etukäteen

      Alun perin Suomen saannon arvioitiin olevan 3,2 miljardia euroa. Sittemmin arvio on tullut alas ja on enää enintään 2,6 miljardia. Suomen maksuosuus elpymisvälineen avustusmuotoisesta tuesta sen sijaan on käyvin hinnoin peräti 7,2 miljardia euroa. Tämä ei kuitenkaan vielä sisällä yhteisvelasta syntyviä korkokuluja, jotka tulevat kokonaisuudessaan maksettaviksi vuosina 2028—2058.

      – Ennen elpymisvälineen hyväksymistä varoitimme, että korkokulut voivat kasvattaa maksuamme paljon ja että tukipakettia ollaan hyväksymässä ilman tietoa todellisista kustannuksista, kansanedustaja Sakari Puisto huomauttaa.

      Saarikko ei hahmota korkokustannuksia

      Eduskuntakauden lopussa Puisto esitti kyselytunnilla valtiovarainministeri Annika Saarikolle kysymyksen elpymisvälineen nousseista korkokustannuksista ja jätti perään kirjallisen kysymyksen.

      Vastauksessa todettiin seuraavaa: ”Tulevista korkokustannuksista vuosille 2028—2058 ei ole tällä hetkellä saatavissa luotettavaa arviota. Korkomenot riippuvat tulevasta elpymisvälineen lainanlyhennyssuunnitelmasta ja vallitsevista markkinakoroista vuoteen 2058 asti.”

      – Vastauksessa ei edes yritetty hahmottaa, mitä korkokustannukset voivat olla. Kun Suomen maksuosuus on nykyisen arvion mukaan 7,2 miljardia euroa, yhteisvelan takaisinmaksuaika vuoteen 2058 asti ja vallitseva markkinakorko tälläkin hetkellä 3–4 prosentin tasoa, on kuitenkin selvää, että kyse on mahdollisesti miljardeista.

      – Suomen saanto elpymisvälineestä suorastaan kalpenee sen kustannusten rinnalla, Puisto muistuttaa.

      • Anonyymi

        Toivottavasti Puiso saa edeskunnassa jatkon, Tampereella on pari nuorta miestä jotka voivat saada eduskuntaan paikan.


      • Anonyymi

        Kuule persujen talous tietämys on monta kertaa osoitettu surkeaksi. Kuuntele ennemminkin Krister Korkmania...... niin pitää tietysti myös ymmärtää mitä hän puhuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuule persujen talous tietämys on monta kertaa osoitettu surkeaksi. Kuuntele ennemminkin Krister Korkmania...... niin pitää tietysti myös ymmärtää mitä hän puhuu.

        Päivän naurut...Korkman on saanut liian suuren pipon ,hektutti joku kuukausi sitten ettei Suomen velka ole huolestuttava.
        Perussuomalaisissa on enempi matematiikkoja kuin vasuissa yhteensä.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.suomenuutiset.fi/pankin-ekonomisti-ennustaa-viiden-vuoden-talouskurjuutta-jos-et-viela-ole-nahnyt-talouskriisia-niin-nyt-on-syyta kkk

        Purra: Illasta toiseen puhutaan muutaman sadan miljoonan säästökohteista, mutta ei siitä, että hallitus kuittasi veronmaksajille kymmenen miljardia maksettavaa EU-elvytyspaketissa




        Suomen seuraava hallitus todennäköisesti joutuu ratkaisemaan Suomen kannan tuleviin EU-tukipaketteihin. Perussuomalaisten Riikka Purra muistutti tänään aamupäivällä Ilta-Sanomien vaaligrilli-ohjelmassa, että kaikki eduskuntapuolueet ovat jo aiemmin sitoutuneet vastustamaan uutta yhteisvelkaa. Nyt vihreät kuitenkin vihjailee lipsuvansa siitä, mitä on sovittu.

        Pääministeri Sanna Marinin (sd.) hallituksen johdolla eduskunta hyväksyi kesällä 2021 EU-elvytyspaketin eli yhteisvelkajärjestelyn, josta Suomelle koituu miljardien tappiot. Suomen seuraava hallitus myös todennäköisesti joutuu ratkaisemaan Suomen kannan tuleviin EU-tukipaketteihin ja yhteisvelkaan.

        Perussuomalaisten Riikka Purra sanoi tänään Ilta-Sanomien vaaligrilli -ohjelmassa, että Suomen kanta seuraavaan tukipakettiin on kielteinen, koska kaikki eduskuntapuolueet ovat sitoutuneet vastustamaan uutta yhteisvelkaa.

        – Meillä on eduskunnan yhdessä sovitut lausumat elvytyspaketin käsittelyn yhteydessä, joissa sanotaan selvästi, että Suomi ei halua enempää yhteistä velkaa eikä veroja unionitasolle, Purra sanoo. Hän oli tänään keskustan puheenjohtajan Annika Saarikon kanssa haastateltavana Ilta-Sanomien vaaligrillissä.

        Vihreät väläyttää jo lipeävänsä sovitusta

        Lähtökohtaisesti Suomi ei siis tule hyväksymään uusia EU-yhteisvelkapaketteja. Myös pääministeri Sanna Marin (sd.) vakuutteli eilen samaa eilisessä puoluejohtajien vaalitentissä esiintyen uusien EU-pakettien vastustajana.

        Kuitenkin osa puolueista on jo nyt lipeämässä sovitusta: esimerkiksi vihreät väläyttelee jo, että se saattaa olla valmis siihen, että Euroopan unioni ottaisi vastaisuudessakin yhteisesti velkaa.

        Vaarana onkin, että kun EU:n no bailout -periaatteesta on jo kerran luistettu, unionissa on houkutusta pyrkiä tekemään sama uudestaan. Mikäli asia on perussuomalaisista kiinni, Suomi ei tule enää osallistumaan uusiin tukipaketteihin.

        Korkokuluista kertyy karmeasti maksettavaa

        EU-elvytyspaketin maksaminen alkaa vuonna 2028. Taloudellisesti paketti oli jo alun alkaenkin suomalaisten kannalta surkea.

        Purra huomauttaa, että Suomen 6,6 miljardin maksuosuus elvytyspaketista on nykyisellä korkotasolla nousemassa jopa 10 miljardiin euroon.

        – Minua ihmetyttää, kuinka vähän elvytyspaketista puhutaan näiden eduskuntavaalien alla. Nyt puhutaan illasta toiseen muutaman sadan miljoonan säästökohteista, mutta siitä ei puhuta, että Marinin hallitus kuittasi veronmaksajille kymmenen miljardia maksettavaa EU-elvytyspaketissa, Purra sanoo.

        Uutta EU-pakettia pukkaa

        Lisää jäsenmaiden välisiä tulonsiirtoja ja yhteisvelkaa on siis hyvin todennäköisesti edessä. Jo kesän kynnyksellä luultavimmin esitetään EU-suvereniteettirahastoa. Lisäksi tulossa voi olla ennallistamisasetus.

        Kepun Saarikko on aiemmin ilmoittanut vastustavansa uutta EU-yhteisvelkaa – vaikka hyväksyi edellisen paketin Marinin hallituksessa. Saarikko toisti aiemman kantansa ja totesi, että jatkossa komission suunnitelmiin – esimerkiksi koskien suvereniteettirahastoa – tulisi vaikuttaa aikaisemmassa vaiheessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Purra: Illasta toiseen puhutaan muutaman sadan miljoonan säästökohteista, mutta ei siitä, että hallitus kuittasi veronmaksajille kymmenen miljardia maksettavaa EU-elvytyspaketissa




        Suomen seuraava hallitus todennäköisesti joutuu ratkaisemaan Suomen kannan tuleviin EU-tukipaketteihin. Perussuomalaisten Riikka Purra muistutti tänään aamupäivällä Ilta-Sanomien vaaligrilli-ohjelmassa, että kaikki eduskuntapuolueet ovat jo aiemmin sitoutuneet vastustamaan uutta yhteisvelkaa. Nyt vihreät kuitenkin vihjailee lipsuvansa siitä, mitä on sovittu.

        Pääministeri Sanna Marinin (sd.) hallituksen johdolla eduskunta hyväksyi kesällä 2021 EU-elvytyspaketin eli yhteisvelkajärjestelyn, josta Suomelle koituu miljardien tappiot. Suomen seuraava hallitus myös todennäköisesti joutuu ratkaisemaan Suomen kannan tuleviin EU-tukipaketteihin ja yhteisvelkaan.

        Perussuomalaisten Riikka Purra sanoi tänään Ilta-Sanomien vaaligrilli -ohjelmassa, että Suomen kanta seuraavaan tukipakettiin on kielteinen, koska kaikki eduskuntapuolueet ovat sitoutuneet vastustamaan uutta yhteisvelkaa.

        – Meillä on eduskunnan yhdessä sovitut lausumat elvytyspaketin käsittelyn yhteydessä, joissa sanotaan selvästi, että Suomi ei halua enempää yhteistä velkaa eikä veroja unionitasolle, Purra sanoo. Hän oli tänään keskustan puheenjohtajan Annika Saarikon kanssa haastateltavana Ilta-Sanomien vaaligrillissä.

        Vihreät väläyttää jo lipeävänsä sovitusta

        Lähtökohtaisesti Suomi ei siis tule hyväksymään uusia EU-yhteisvelkapaketteja. Myös pääministeri Sanna Marin (sd.) vakuutteli eilen samaa eilisessä puoluejohtajien vaalitentissä esiintyen uusien EU-pakettien vastustajana.

        Kuitenkin osa puolueista on jo nyt lipeämässä sovitusta: esimerkiksi vihreät väläyttelee jo, että se saattaa olla valmis siihen, että Euroopan unioni ottaisi vastaisuudessakin yhteisesti velkaa.

        Vaarana onkin, että kun EU:n no bailout -periaatteesta on jo kerran luistettu, unionissa on houkutusta pyrkiä tekemään sama uudestaan. Mikäli asia on perussuomalaisista kiinni, Suomi ei tule enää osallistumaan uusiin tukipaketteihin.

        Korkokuluista kertyy karmeasti maksettavaa

        EU-elvytyspaketin maksaminen alkaa vuonna 2028. Taloudellisesti paketti oli jo alun alkaenkin suomalaisten kannalta surkea.

        Purra huomauttaa, että Suomen 6,6 miljardin maksuosuus elvytyspaketista on nykyisellä korkotasolla nousemassa jopa 10 miljardiin euroon.

        – Minua ihmetyttää, kuinka vähän elvytyspaketista puhutaan näiden eduskuntavaalien alla. Nyt puhutaan illasta toiseen muutaman sadan miljoonan säästökohteista, mutta siitä ei puhuta, että Marinin hallitus kuittasi veronmaksajille kymmenen miljardia maksettavaa EU-elvytyspaketissa, Purra sanoo.

        Uutta EU-pakettia pukkaa

        Lisää jäsenmaiden välisiä tulonsiirtoja ja yhteisvelkaa on siis hyvin todennäköisesti edessä. Jo kesän kynnyksellä luultavimmin esitetään EU-suvereniteettirahastoa. Lisäksi tulossa voi olla ennallistamisasetus.

        Kepun Saarikko on aiemmin ilmoittanut vastustavansa uutta EU-yhteisvelkaa – vaikka hyväksyi edellisen paketin Marinin hallituksessa. Saarikko toisti aiemman kantansa ja totesi, että jatkossa komission suunnitelmiin – esimerkiksi koskien suvereniteettirahastoa – tulisi vaikuttaa aikaisemmassa vaiheessa.

        Mikä tämän huhun perä on:Suomeen tuodaan Italian jätteet poltettavaksi? Ohisalo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä tämän huhun perä on:Suomeen tuodaan Italian jätteet poltettavaksi? Ohisalo?

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009481515.html juu...totta se oli josta puhutaan ja ihmetellään MUTTA ei voi olla totta? keskustelu käy kuumana ei ihme että vihreät eivät tykkää Ohisalosta, kuka kuitenkin tämän hyväksyi?
        Italia sai meiltäkin miljardeja nyt pitää vielä jätteet polttaa, huh huh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009481515.html juu...totta se oli josta puhutaan ja ihmetellään MUTTA ei voi olla totta? keskustelu käy kuumana ei ihme että vihreät eivät tykkää Ohisalosta, kuka kuitenkin tämän hyväksyi?
        Italia sai meiltäkin miljardeja nyt pitää vielä jätteet polttaa, huh huh.

        Saksan Die Grune Partei (Vihreät) perustettiin Offenbachissa vuonna 1979. Sen perustivat karkeasti ottaen kaksi poliittista ryhmää: 1) marxismiin pettyneet äärivasemmistolaiset ja 2) vanhat natsit.

        Vihreä siirtymä suomessa.
        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009481515.html
        Naisten alapään-verhotkin tuodaan Suomeen ja poltetaan.
        Ilmasto pilaantuu ja vihreät iloitsee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Purra: Illasta toiseen puhutaan muutaman sadan miljoonan säästökohteista, mutta ei siitä, että hallitus kuittasi veronmaksajille kymmenen miljardia maksettavaa EU-elvytyspaketissa




        Suomen seuraava hallitus todennäköisesti joutuu ratkaisemaan Suomen kannan tuleviin EU-tukipaketteihin. Perussuomalaisten Riikka Purra muistutti tänään aamupäivällä Ilta-Sanomien vaaligrilli-ohjelmassa, että kaikki eduskuntapuolueet ovat jo aiemmin sitoutuneet vastustamaan uutta yhteisvelkaa. Nyt vihreät kuitenkin vihjailee lipsuvansa siitä, mitä on sovittu.

        Pääministeri Sanna Marinin (sd.) hallituksen johdolla eduskunta hyväksyi kesällä 2021 EU-elvytyspaketin eli yhteisvelkajärjestelyn, josta Suomelle koituu miljardien tappiot. Suomen seuraava hallitus myös todennäköisesti joutuu ratkaisemaan Suomen kannan tuleviin EU-tukipaketteihin ja yhteisvelkaan.

        Perussuomalaisten Riikka Purra sanoi tänään Ilta-Sanomien vaaligrilli -ohjelmassa, että Suomen kanta seuraavaan tukipakettiin on kielteinen, koska kaikki eduskuntapuolueet ovat sitoutuneet vastustamaan uutta yhteisvelkaa.

        – Meillä on eduskunnan yhdessä sovitut lausumat elvytyspaketin käsittelyn yhteydessä, joissa sanotaan selvästi, että Suomi ei halua enempää yhteistä velkaa eikä veroja unionitasolle, Purra sanoo. Hän oli tänään keskustan puheenjohtajan Annika Saarikon kanssa haastateltavana Ilta-Sanomien vaaligrillissä.

        Vihreät väläyttää jo lipeävänsä sovitusta

        Lähtökohtaisesti Suomi ei siis tule hyväksymään uusia EU-yhteisvelkapaketteja. Myös pääministeri Sanna Marin (sd.) vakuutteli eilen samaa eilisessä puoluejohtajien vaalitentissä esiintyen uusien EU-pakettien vastustajana.

        Kuitenkin osa puolueista on jo nyt lipeämässä sovitusta: esimerkiksi vihreät väläyttelee jo, että se saattaa olla valmis siihen, että Euroopan unioni ottaisi vastaisuudessakin yhteisesti velkaa.

        Vaarana onkin, että kun EU:n no bailout -periaatteesta on jo kerran luistettu, unionissa on houkutusta pyrkiä tekemään sama uudestaan. Mikäli asia on perussuomalaisista kiinni, Suomi ei tule enää osallistumaan uusiin tukipaketteihin.

        Korkokuluista kertyy karmeasti maksettavaa

        EU-elvytyspaketin maksaminen alkaa vuonna 2028. Taloudellisesti paketti oli jo alun alkaenkin suomalaisten kannalta surkea.

        Purra huomauttaa, että Suomen 6,6 miljardin maksuosuus elvytyspaketista on nykyisellä korkotasolla nousemassa jopa 10 miljardiin euroon.

        – Minua ihmetyttää, kuinka vähän elvytyspaketista puhutaan näiden eduskuntavaalien alla. Nyt puhutaan illasta toiseen muutaman sadan miljoonan säästökohteista, mutta siitä ei puhuta, että Marinin hallitus kuittasi veronmaksajille kymmenen miljardia maksettavaa EU-elvytyspaketissa, Purra sanoo.

        Uutta EU-pakettia pukkaa

        Lisää jäsenmaiden välisiä tulonsiirtoja ja yhteisvelkaa on siis hyvin todennäköisesti edessä. Jo kesän kynnyksellä luultavimmin esitetään EU-suvereniteettirahastoa. Lisäksi tulossa voi olla ennallistamisasetus.

        Kepun Saarikko on aiemmin ilmoittanut vastustavansa uutta EU-yhteisvelkaa – vaikka hyväksyi edellisen paketin Marinin hallituksessa. Saarikko toisti aiemman kantansa ja totesi, että jatkossa komission suunnitelmiin – esimerkiksi koskien suvereniteettirahastoa – tulisi vaikuttaa aikaisemmassa vaiheessa.

        Saarikko on kommunisti ja kuuluu ohittaa virheet toisten syyksi.


    • Anonyymi

      Suomen vaaleissa kannattaa erottaa Maailmanparantajat ja Suomen parantajat. Valitkaamme Suomen parantajat ! Joten vasenlaitaset ja vihreät eivät kelpaa !

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Hesari pitää äärivasemmistolaisen anarkistihörhön hyökkäystä perussuomalaisten syynä – Halla-aho: ”Onpa taas kertakaikkisen hämmentävää”








      Perussuomalaisten Jussi Halla-aho on hämmentynyt Helsingin Sanomien pääkirjoituksesta, jossa ruoditaan kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicziin kohdistunutta päällekarkausta. Pääkirjoitus suomii kovin sanoin äärioikeistoa ja tietenkin syyttää perussuomalaisia vihanlietsonnasta, vaikka Iltalehden tietojen mukaan päällekarkaajalla on anarkisti- ja vasemmistotaustaa.

      – Onpa taas kertakaikkisen hämmentävää! ihmettelee perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho Facebook-päivityksessään.

      Hämmennyksen syynä on Helsingin Sanomien pääkirjoitus, jonka mukaan kansanedustaja edustaja Ben Zyskowicziin kohdistunut hyökkäys johtuu netissä tapahtuvasta vihankylvöstä, jota harrastaa lähinnä äärioikeisto, joka liittyy perussuomalaisiin, joten se on persujen vika.

      Näin siitä huolimatta, että Iltalehden tietojen mukaan Zyskowiczin kimppuun hyökännyt mies näyttäisi olevan pitkän linjan äärivasemmistolainen anarkistihörhö, joka on ennenkin karkaillut vastaantulijoiden kimppuun kadulla.

      Äärivasemmiston perimmäinen olemus

      Ben Zyskowiczin pahoinpitelystä epäilty mies päätyi poliisin maijaan jo vuonna 2007 saman Smash Asem -mielenosoituksen myötä, jossa vasemmistoliiton Paavo Arhinmäkikin aikanaan kunnostautui.

      – Enemmän kuin vihankylvöstä, äärioikeistosta ja perussuomalaisista tapaus ehkä kertoo suomalaisen kriminaalipolitiikan ja mielenterveyspalvelujen haasteista, ja tietysti äärivasemmistomme perimmäisestä olemuksesta. Ja Helsingin Sanomista, Halla-aho summaa.

      Jessus sentään! Tämä on sitä rasismia eikä valtakunnanSyyttäjä reakoi mitenkään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Anonyymi

        Ristus ,onko hesari hullu?


    • Anonyymi

      Äänestykset on hoidettu siispä Kemijärvi 24 tuskin ketään kiinnostaa tämä oli vain tällä kertaa huvittavaa seurata kuinka umpihullu moderaattori esti sanan vapautta se on morjes. peukkuja persuille.

      • Anonyymi

        Joo näin käy.


    • Anonyymi

      Sukupuolia on enempi kuin kaksi ja se ei mene persuille. Josain mättää, sukupuolia on vain kaksi2

      • Anonyymi

        Juu ja mies voi synnyttää ja imettää.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe