Isänmaa kutsuu Keskustaa

Anonyymi-ap

Nyt on syytä jättää vaaliharmi taakse, kääräistä hihat ja ryhtyä toimeen. Maakuntien äänen on kuuluttava hallituksessa. Punamusta hallitus olisi kuolinisku alueille. Vain PS:n tukemana Keskusta voi ajaa äänestäjiensä asiaa. Ja Isänmaan asiaa, ennen kaikkea.

18

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Persut on valintansa tehneet.

      Persuille on tärkeämpää vinkua oppositiosta mamuista kuin hallituksessa puolustaa maaseudun ja maaseutukaupunkien elinvoimaa.

      Maaseutu ja maaseutukaupungit on maksumiehinä (lahdattavina), kun heinäluomalaiset ja kokoomuslaiset neuvottelee kompromisseista.

      Maaseudulla ja maaseutukaupungeissa ääni perussuomalaisille oli hukkaan heitetty ääni.

      • Anonyymi

        Ei persut pysty enää nostamaan kannatustaan oppositiossa, sillä päättyneellä eduskuntakaudella he saivat siellä ulosmitattua kaiken mahdollisen. Ei se toki nousisi hallituksessakaan, mutta ainakin pääsisivät tekemään itsestään pitkällä tähtäimellä uskottavamman puolueen myös vastuunkantajana. Ja tietenkin muuttamaan Suomea mielestään parempaan suuntaan.


    • Anonyymi

      Saarikkoa vietiin kuin pässiä narussa Marinin hallituksessa, ei tule koskaan toipumaan siitä kynnysmattona olemisesta. Liian heikko ja saamaton puheenjohtajaksi.

      • Anonyymi

        Olisiko pitänyt kaataa hallitus koronakriisin keskellä, koska viherpunikit ei noudattaneet yhdessä sovittua?

        Olisiko pitänyt kaataa hallitus Ukrainan sodan alettua, koska viherpunikit ei noudattaneet yhdessä sovittua?

        Vihervasemmisto hyödynsi epävakaat ajat maksimaalisella tavalla toimimalla hallituksessa jatkuvasti hallitusohjelman hengen vastaisesti.

        Mutta teidän oikeistossa ja äärioikeistossa on vaan myönnettävä, että paljon enemmän olisitte haukkuneet, jos hallitus olisi hajotettu keskellä kriisejä.

        Ja teidän oikeistossa ja äärioikeistossa on vaan myönnettävä, että ette itsekään olisi hajottaneet hallitusta keskella globaalia tai eurooppalaista kriisiä.


    • Anonyymi

      Perussuomalaisten kanssa kokoomushallitukseen jälleen kerran uudestaan lankeaminen näivettäisi puolueen kannatuksen vielläkin pienemmäksi.

      • Anonyymi

        Persujen velvollisuus mennä puolustamaan maakuntia kun kerran ovat siellä suurin puolue.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persujen velvollisuus mennä puolustamaan maakuntia kun kerran ovat siellä suurin puolue.

        Miksi puolustaisivat?
        Ei maakunnissa ole ongelmaa, koska niissä ei ole maahanmuuttajia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi puolustaisivat?
        Ei maakunnissa ole ongelmaa, koska niissä ei ole maahanmuuttajia.

        No tulevat maakuntien persuja äänestäneet ex-keskustalaiset huomaamaan hyvin pian, kuinka tulivat lentäneeksi persujen populistisiin höttöpuheisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi puolustaisivat?
        Ei maakunnissa ole ongelmaa, koska niissä ei ole maahanmuuttajia.

        Mites "Närpes", kuinka monta mamua kasvihuoneissa?


    • Anonyymi

      Keskusta tarvitsi konkari Anttila ja Kääriäinen hoitamaan hommia.
      Nykyiset edustajat velttoa porukkaa.

    • Anonyymi

      maakunnat ovat valintansa tehneet ja äänestäneet kaikkivoipaiset Perussuomalaiset hallitusvastuuseen korjaamaan viherpunikkihallituksen virheet

    • Olen vahvasti samaa mieltä alottajan kanssa. Keskustalta oli paha virhe lähteä apupuolueeksi vihervasemmiston hallitukseen. Nyt voi olla yhtä paha virhe tai jopa pahempi hylätä porvarihallitus RKP:n armoille. Yhdessä PS:n kanssa keskusta olisi voinut puolustaa maaseudun ihmisiä. Jos RKP kaataa porvarihallituksen niin se on tosi kurja juttu. Kokoomus on urbaanipuolue ja semmoisena esiintyy myös SDP. Neljä vuotta urbanistista liberaalia sinipunaa olisi karmea juttu maaseudun kansalle, jota taas patistettaisiin hylkäämään kotinsa ja kontunsa ja muuttamaan pääkaupunkiseudun monikulttuurislummeihin maksamaan nylkyvuokraa matalista palkoista ja ryysimään ruuhkaisessa joukkoliikenteessä. Todella vastuutonta on keskustan johdon uhriutua kun äänestäjät eivät palkinneet puolueen johdon tekemää valintaa 2019 vaalien jälkeen nyt 2023 vaaleissa. Se valinta oli paha virhe, joka pitäisi tunnustaa ja korjata. Keskustan pitäisi tehdä nyt selvä pesäero vihervasemmiston blokkiin.

      • Anonyymi

        En ymmärrä, miksi persut kokevat RKP:n tuollaiseksi möröksi. Sehän on porvarillinen puolue, jonka kannattajista pääosa asuu maaseudulla maanviljelijöinä, metsänomistajina, turkistarhaajina, kalastajina ja pienyrittäjinä. Keskustalla ei ole ollut RKP:n kanssa ongelmia, vaan päinvastoin se on usein ollut hyvä liittolainen silloin, kun hallitukseen on kuulunut myös SDP ja urbaanipuolue kokoomus. Marinin hallituksessa keskustan ja RKP:n välillä taisi olla ainoana riidanaiheena saamelaiskäräjälaki, mutta nyt kun persujen kumppaneina olisivat kokoomus ja kristilliset, tuota pientä asiaa tuskin otetaan hallitusohjelmaan ainakaan RKP:n ajamassa muodossa.

        Keskustan linjaukset maahanmuutosta, ilmastonmuutoksen torjunnasta ja pitkälle EU:stakin ovat samat kuin RKP:lläkin eli ruotsalaisten vaihto kepuihin ei persuille helpotusta toisi. Keskustalaiset kunnioittavat myös ruotsin kielen asemaa, sillä ovathan he vuosisatoja asuneet ja tehneet yhteistyötä ruotsinkielisten kanssa Lapissa, Keski-Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla, Satakunnassa, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. Nyt kun perussuomalaiset ovat nousseet suurimmaksi puolueeksi pohjoisissakin vaalipiireissä, heillä on sama tilanne eli tarvitsevat ruotsin osaamista, mikäli liikkuvat kotipirttinsä ulkopuolella.


      • Anonyymi

        Miksi ihmeessä keskustan äänestäjistä persuja äänestämään siirtyneet siirtyisivät takaisin äänestämään keskustaa, jos keskusta lähtee persujen aisuriksi hallitukseen?

        Eihän noissa järjettömissä puheissa ole mitään järjen ja johdonmukaisuuden häivääkään.


      • Anonyymi

        Oppositiossa ei kuuluta mihinkään blokkiin.
        Vaikka kieltämättä persut muistutti viime kaudella oppositiossa lähinnä kokoomusta mielesteleviä oppipoikia.


    • Anonyymi

      Keskusta voi kasvattaa kannatustaan lähtemällä tukemaan persujen politiikkaa hallitukseen? Miten? Persut pyytävät Keskustaa hallitukseen aisurikseen ja siitä hyvästä puhuvat persuihin loikkineet keskustalaiset palaamaan takaisin Keskustaan?

      Älähän aloittaja puhu ihan höpöjä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      148
      2597
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      179
      1548
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      103
      1403
    4. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      113
      1330
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1197
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1122
    7. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      41
      1108
    8. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1085
    9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1077
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      73
      986
    Aihe