Rautatanko ja tankoparsa?

Anonyymi-ap

Parsa on hento, katkeava ja ohut, ei erityisen tankomainen. Miksi se on silti tanko? Rautatangossa on sentään pinta-alaa ja vahvuutta.

7

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pane päähäsi sanko, ota käteesi hanko ja painu makaamaan uunin pankolle.Sinne joutavat moiset kyselijät!

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍑 ­­­N­­­y­­m­­­f­­o­m­­a­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17829374x

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Tanko viittaa moutoon ei niinkään kestävyyteen.

      • Anonyymi

        Motown-soundi tempaa mukaansa.


      • Anonyymi

        Mouton viittaa lampaaseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mouton viittaa lampaaseen.

        Uroslampailla on tanko jonka muodosta naaraslampaat tykkää.


    • Anonyymi

      Kauan sitten, pienessä kylässä nimeltä Nakkikoski, asui iloinen ja ahkera perhe, joka omisti maailman parhaan lihakaupan. Kaupan omistajat, Liisa ja Topias, olivat tunnettuja kaukana ja lähellä herkullisista makkaroistaan. Heillä oli erilaisia makkaroita joka lähtöön: nakkia, bratwurstia, chorizoa ja muita, mutta yksi oli ylitse muiden – tankomakkara.

      Eräänä päivänä Liisa sai päähänsä kehittää täydellisen tankomakkarareseptin, joka yhdistäisi heidän parhaat maku- ja laatuvaatimuksensa. Liisa ja Topias työskentelivät päivät ja yöt, kokeilivat eri mausteita ja lihoja, kunnes he viimein löysivät täydellisen yhdistelmän.

      Heidän uusi tankomakkaransa oli täydellinen: rapea kuori, mehevä sisus ja ainutlaatuinen mausteiden sinfonia, joka vei kielen mennessään. Sana levisi nopeasti, ja pian koko kylä puhui vain tästä herkullisesta uudesta tankomakkarasta.

      Eräänä aamuna, juuri ennen kaupan avaamista, Liisa huomasi pienen, nälkäisen oravan seisovan ulkopuolella. Orava tuijotti surullisesti kaupan ikkunassa olevaa tankomakkaravuorta. Liisa tunsi sydämensä sulavan oravan nähdessään ja päätti tarjota sille palan tankomakkaraa.

      Yllättäen orava osoittautui taianomaiseksi olennoksi, joka kiittäessään lahjasta paljasti todellisen luontonsa ja muuttui henkeäsalpaavan kauniiksi metsänhaltiaksi. Haltia kiitti Liisaa ja Topiasta ystävällisyydestä ja lahjoitti heille erityisen mausteen, joka antaisi tankomakkaralle entistäkin paremman maun.

      Liisa ja Topias lisäsivät haltian mausteen tankomakkarareseptiin, ja sen jälkeen heidän maineensa vain kasvoi. Pian koko maailma tunsi Nakkikosken tankomakkarat, ja kylään virtasi matkailijoita ja herkkusuut ympäri maailmaa maistamaan legendaarista tankomakkarapalaa.

      Liisa ja Topias jatkoivat lihakauppansa pyörittämistä, ja heidän tankomakkaransa ilahdutti ihmisiä vuosikymmenien ajan. Vaikka aika kului ja maailma muuttui, Nakkikosken tankomakkaraperinne eli vahvana, ja se muistutti kaikkia siitä, miten pieni ele ystävällisyyttä voi muuttaa koko elämän ja luoda legendaarisia tarinoita.

      Liisa ja Topias vanhenivat, mutta heidän intohimonsa tankomakkaran valmistukseen ei hiipunut. He opettivat salaisen reseptin ja taianomaisen mausteen käytön lapsilleen ja lastenlapsilleen, jotta tankomakkaraperinne jatkuisi sukupolvelta toiselle.

      Vuodet kuluivat, ja Nakkikosken tankomakkarasta tuli symboli ystävällisyydelle, yhteisöllisyydelle ja rakkaudelle hyvään ruokaan. Kyläläiset järjestivät vuosittain suuren tankomakkarajuhlan, johon matkailijat saapuivat kaukaa. Juhlassa tarjottiin tankomakkaraa erilaisin lisukkein, ja siitä tuli kylän ylpeydenaihe.

      Vaikka Liisa ja Topias eivät enää olleetkaan täällä, heidän perintönsä ja intohimonsa hyvään tankomakkaraan eli edelleen. Kyläläiset tiesivät, että legendaarinen tankomakkararesepti oli saanut alkunsa yhdestä pienestä eleestä ystävällisyyttä ja hyvyyttä kohtaan, ja se opetti heille, että joskus pienimmät teot voivat johtaa suuriin ja ikimuistoisiin saavutuksiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe