Korruptiota, ihmiskauppaa, sotimista kehitysyhteistyörahoilla

Anonyymi-ap

Suomessa ei uutisoida, isoista ongelmista ns. kehitys-yhteistyörahojen käytön suhteen, toisin kuin kansainvälisistä medioista, voi lähes päivittäin lukea, kuinka ns. kehitysyhteistyöhön käytettyjä varoja, valuu johtajien korruptioon ja sotimiseen, niissä valtioissa, joihin niitä on ylen avokätisesti jaeltu, korruptioon ja ihmiskauppaan, poliittiseen äärioikeistoekstremismiin ym vääriin tarkoituksiin.

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://elakelaiset.fi/eetu-ry-elakelaiskoyhyys-on-edelleen-todellinen-ongelma/

Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen hyväksyminen, tekee valtiosta, kuin valtiosta kehitysmaan, eli Suomi on jo kuilun reunalla, kohta autettavien valtioitten joukossa, jos eduskunnassa ei järkevyyttä riitä, kustannustehokkaiden, valtion talouteen palautuvien 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

Pitää ensin toteuttaa aito oikeusturva, omalle kansalle, että voi sen jälkeen uskottavammin auttaa muita. Näin se menee aidoissa oikeusvaltioissa, kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa.

28

465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tehyn ja Superin tuleekin kieltäytyä, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisen, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä hyväksymisen, ja vaatia ENSIN sitä aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, niille "hoidettaville", eli jokaiselle Suomen eläkeläisväestöön kuuluvalle. Sitä kautta ne tekemällä tehdyt "sote-ruuhkat" poistetaan, saadaan inhimillisyyttä talousjärkevyyden lisäksi, kun joka euro palautuu valtiolle, välttämättömänä kulutuksena.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

    • Anonyymi

      Valtion talouden huonosta hoidosta, kertoo sekin, ettei Suomessa ole vielä kaikkien muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeusvaltioitten 1 500€/kk minimieläkkeitä, jotka tuovat suoraa säästöä valtion talouteen ja poistavat monia oheisongelmia.

    • Anonyymi

      Kehitysyhteistyön nimissä viedään mm ilmaista ruokaa Afrikan maihin. Seurauksena romuttuu maiden oma ruoantuotanto.
      Muutamassa vuodessa nämä maat ovat riippuvaisia tästä ilmaisesta ruoasta.
      Näin ei pitäisi toimia lainkaan vaan opettaa maat tulemaan omillaan toimeen

      • Anonyymi

        Voisitko mennä hoitoon?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisitko mennä hoitoon?

        Ai kenen ja mistä syystä?


      • Anonyymi

        Medioissa oli aikoinaan "livennyt läpi", miten mogadishun toreilla myytiin "kehitysapuna" sinne toimitettuja viljasäkkejä, joissa oli kyljissä leimat, olisiko ollut unicefin, en muista enää vuosien jälkeen.

        Ei vaikuta mitään kontrollia olevan, mihin ja kenen bisnestaskuun avut päätyvät.


    • Anonyymi

      Kaikki poliitikot ja johtavat virkamiehet ja koko hillotolppajengi pitäis vaan "poistaa" suomesta, tavalla tai toisella. Nykyiset ja entiset.

    • Anonyymi

      Aina tulee uusia yksinkertaisia vedätettäviä, joita on helppo huijata äänestämään, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiovaaleissa, vaikkapa rasismikortilla, tai varmaan jopa euroviisuilla, kun sellaisia ulostuloja näkee korruptiopoliitikoiltä, ym äärioikeistoekstremistisiltä vallankäyttäjiltä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

      Tuskin se PetosKokPers KorruptioHilloahon populismi, siirtäisi sitä rahaa pörssirikkaiden uuskolonialistisesta "kehitysavusta", oman kansamme haavoittuvimmille eläkeläisköyhille, taitaa mennä vain toista kautta pörssirikollisten liiveihin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei uutisoida, KOSKA VALEHTELET!!!

      • Anonyymi

        Totuuden kertominen on siis valehtelua.Luulin toisinpäin.


    • Anonyymi

      suomessakin mennyt härskiksi kun filipiinilaiset käyttivät koko omaisuuden, pääsevällä suomeen työhön jota sitten lupauksista huolimatta olutkaan oikeasti,

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoRkp:n kolonialismi, koskee myös alkuperäisväestöä, jos tämä ilmaisu sallitaan. Näyttää olevan olisiko Äärifasisti-Hesarin masinoima, ÄärioikeistoRkpn tuputtamis-vihakampanjat palstalla meneillään, kun jokainen joka uskaltaa vastustaa, tuota ÄärioikeistoHS:nkin jo pilannutta, veroparatiisi-pörssirikollisten äärioikeistoekstremisti-fasistipuoluetta, saa heti äkäisen syytteen "kokpersuksi" räkyttämisen ym niskaansa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850844/aarioikeistorpkkd-eivat-kuulu-hallitukseen

      Kerrotaan nyt KorruptioHenrikssonin ym Äärioikeiston pörssirikollisRkp:n kannattaja-marginaalille, ettemme ole koskaan äänestäneet PetosKokPersuja, emmekä tule niitä koskaan äänestämään, kuten emme ole koskaan äänestäneet ÄärioikeistoRkp:tä, ja jota emme myöskään tule koskaan äänestämään. Toivottavasti helpotti.

    • Anonyymi

      Tässä asiassa olemme kyllä PetosKokPersujen kanssa, täysin samaa mieltä: oikeusministeriön virkaa törkeästi väärin, äärifasisihallituksen rakentelemiseen, eläkeläisköyhien oikeusturvaa vakavasti laiminlyömällä, ihmishengille uhkaa aiheuttamalla, korruptioon ja pörssirikollisuuteen, äärifasismiin käyttänyt ÄärioikeistoRkp:n KorruptioHenriksson, ei kuulu enää hallitukseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17854826/hesari-pilattu-aarifasistirkpn-jatkuvalla-tuputtamisella

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      Erikoista on, että ÄärioikeistoRkpn riittämättömillä äänillä, äärifasistihallitukseen mennyttä ÄärioikeistoRkp:tä ei kritisoida missään, menetty pörssirikollisten hesari, keskittyy haavoittuvimpien eläkeläisköyhien pahoinpitelemiseen vihaväkivaltaa, minkä toivomme aiheuttavan tilausten perumisen hesarille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17854826/hesari-pilattu-aarifasistirkpn-jatkuvalla-tuputtamisella

      Sanomien johdossa pitäisi jo havahtua, tuohon jatkuvaan vihaväkivaltaan haavoittumpia kansalaisia, eläkeläisväestöä kohtaan äärifasistihesarissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699088/keita-ekn--quotbusiness-finlandinquot-jasenia-peter-nygardin-lahipiireissa-vieraillut-karibialla#comment-120824650

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17857559/kaviko-korruptioniinisto-massaraiskaaja-nygardin-saarella-#comment-120863415

      Kävikö tuolla julmalla RAISKAAMOSAARELLA, ihmiskauppa-orjuuttamiseen, raiskaamiseen ja pahoinpitelyyn osallistumassa, myös suomalaisten korruptiopoliitikko-pörssirikollisten venäläisOligarkkikavereita, todennäköisesti.

    • Anonyymi

      Rennosti menee rajat kiinni ja lähtee kehitysyhteistyö-veroparatiisibudjetit, vai mitä kokpersut, lupaukset äänestäjille pidettävä.

    • Anonyymi

      17 uutta maahanmuuttokeskusta avatiin heti, rasismikorttia nöyristelevien takia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitä Kongossa tapahtuukaan? https://t.me/c/1501033864/3005
      Siellä lasten myyminen ei ole edes rangaistavaa. Ketkä mahtavat kääriä kermat tästä ihmiskaupasta taskuihinsa? Luulisi, että maa, josta ihmisiä rahdattiin Amerikkaan orjiksi valtavia määriä, olisi edes laittanut lakinsa kuntoon.
      Vaatiiko Suomi kehitysavun vastineeksi edes tuollaisen aukon paikkaamista?

    • Anonyymi

      Saivathan afganistanissa sentään kuulemma bordellin pystyyn hölmölän höveliäästi lahjoittelemilla "kehitysavuilla".

      Summassako niitä rahoja täältä lahjoitellaan ihan ilman kontrollia?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10792
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      208
      2882
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1686
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1536
    Aihe