Naisunionin Nais/Eläkeläisköyhyysvihamielinen Rahanpesu-pörssirikollisuus-linja

Anonyymi-ap

Äärioikeistolaisen Naisunionin / PetosKok-KorruptioPietikäisen, ajoneuvo on lähtenyt jälleen pahasti käsistä: "haluaisin miljoona maahanmuuttajaa Suomeen" . Kysymys kuuluukin, keiden rahoilla ja kustannuksella, KorruptioPietikäinen-äärioikeistomeppi, nyt jälleen "haluaa" ?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

Sovinistististen, äärioikeistolaisten pörssimogulien hallitsema, Naisunioni nimisenä "naisasiajärjestönä" itseään mainostava, veroparatiisirikkaiden ja veroparatiisiyrityksien, maahanmuuttoon keskittynyt järjestö, ei voisi vähempää, Suomen köyhyyteen pakotetuista Naisista, joiden enemmistö on äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjä ja pakotettuja eläkeläisköyhiä Naisia, välittää.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-#comment-118459131

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

Esim. "liike-nytin" KorruptioHarkimo, löytyy Naisunionin johtokunnan lähipiireistä, korruptiosta suomeksi sanottuna. Eipä siis yllätä, PetosKok-KorruptioPietikäisen maahanmuutto-hinkumiset veroparatiisiyrityksille.

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

Eivätkä ÄärioikeistoVihreiden Diarran tuputtaminen ja tyrkyttäminen EK-medioissa, epäolennaisine, turhine krapulajuttuineen ym vinksahtaneisuuksineen, joissa ei naisasian, naisten oikeuksien edistämisen häivästäkään, ole jälkeäkään, paitsi veroparatiisiyrityksien maahantuomalle halpa-ym työvoimalle, jota ilmeisesti pitävät, meitä alkuasukkaita parempina vaihtoehtoina, kun emme heidän bileisiinsä kelpaa, palautelomakekin poistettiin "Naisunionin" sivustolta, etteivät häiritsevät eläkeläisköyhät Naiset, pääsisi vahingossakaan ilmoittelemaan itsestään.

54

982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, on viranomaistahojen tehtävä valvoa, onko järjestöjen ja yhdistysten, takana rahanpesua, käytetäänkö järjestöjen ja yhdistysten niminä sellaista nimistöä, jota ne eivät aidosti ja todellisuudessa edusta ja poistaa ne nimet sellaisilta järjestöiltä ja yhdistyksiltä, jotka eivät pitkän ajan kuluessakaan, ole kyenneet tekemään mitään, ongelmille joiden poistamisen asialla väittävät olevansa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-118478718
      On ilmiselvästi kyse jostain muusta, kuin "naisasiasta", kun ongelmat naisten asioitten suhteen, vain pahenevat, köyhyys naisistuu ja kohdistuu yhä useammin haavoittuvimpiin vanhuksiin, vammaisiin ja pitkäaikaissairaisiin naisiin, kuten Naisunionin tapauksessa. Pörssirikollisuuteen käytettävän järjestön, ei pitäisi saada käyttää "naisasia"-nimeä, kun se ei todistettavasti, ole naisasioille kyennyt mitään tekemään, eläkeläisköyhyys on naisistunut ja pahentunut, koko järjestön olemassaolon ajan, kun järjestön pörssikeinottelujohto, on keskittynyt veroparatiisiyrityksiensä voittojen maksimointiin verokeitaissa, pörssikeinottelijoiden voittojen maksimointiin, kyllä silloin voidaan puhua rahanpesujärjestöstä.

    • Anonyymi

      Yhdyssanamestari taas vauhdissa linkkeineen.

    • Anonyymi

      Edelleenkinkö sinulle pitää kertoa, että on olemassa semmoinen käsite, kuin: esteettömyys.

    • Anonyymi

      Sananvapauksien estämistä myös Naisunionissa, pörssirikollisten rahanpesujärjestöksi osoittautuneessa, anti-naisasiaoitten järjestössä, kun palautelomakekin poistettiin myös Tulva-lehdestä, etteivät vaan köyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpidellyt NAISET, pääsisi häiritsemään, pörssirikkaiden veroparatiisiyrityksille, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, "Naisunioni"-nimikkeen takaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17509030/sananvapauksien-estamisesta-pieni-askel-kuolemanrangaistuksiin#comment-115555896

      Esim. tulehdus- ja kipusairaille, linkittämiset ja palautelomakkeet, ovat erittäin tärkeitä, ettei joudu jokaista asiaa, uudelleen ja erikseen, monen mutkan takaa kirjoittamaan.

    • Anonyymi

      Oikeusvaltioissa poliisit tutkivat järjestöiksi ja yhdistyksiksi, itseään nimittävien toimintaa, että ovatko ne sitä, mitä väittävät olevansa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

      Köyhyys on Suomessa, kyseisen järjestön olemassaolon aikana, koko ajan pahentunut ja nimenomaan naisistunut. Naisten asema huononee silmissä, ja yhä useampi köyhyyteen pahoinpidelty ja pakotettu, on nainen, eläkeläis-veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutetuista enemmistö naisia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosKok-KorruptioPietikäinen, ym pörssirikkaiden etujenajajat, voisivat väistyä Naisunionista ja antaa tilaa, aidosti naisten asioita ajaville, päteville tekijöille, että saataisiin Suomeenkin 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, kuten kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa.

      https://elakelaiset.fi/eetu-ry-elakelaiskoyhyys-on-edelleen-todellinen-ongelma/

      Eläkeläisköyhyys on Naisasian ytimessä, niin kauan kuin sitä ei korjata, kytee naisviha yhteiskunnassa kaikkialla. Myös hoitajien palkat ja "ruuhkat" sotessa, ovat suoraa seurausta eläkeläisväestön, oikeusturvattomina, äärimmäisessä köyhyydessä pitämisestä. Eipä ole ruuhkia muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa ja hoitajienkin palkat paremmalla tolalla, kun 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Löytyisikö vielä pari linkkiä?


    • Anonyymi

      Etkö ole vieläkään kuullut esteettömyydestä.

    • Anonyymi

      On järkyttävää, että Suomessa valtion korkeisiin virkoihin, pääsee henkilöitä, jotka ovat osallisia IHMISKAUPPAAN, mm. massaraiskaaja Nygårdin raiskaamosaaren kävijöitä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17857559/kaviko-korruptioniinisto-massaraiskaaja-nygardin-saarella-#comment-120863415

      Köyhyyteen oikeusturvattomaksi pakottaminen, ALTISTAA raiskauksille, ym seksuaaliselle, taloudelliselle, fyysiselle ja henkiselle väkivallalle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699088/keita-ekn--quotbusiness-finlandinquot-jasenia-peter-nygardin-lahipiireissa-vieraillut-karibialla#comment-120824650

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Reumaliittokaan ei yhtään häpeile, että on jättänyt enemmistö autoimmuuni-reumapotilaista, toimintansa ulkopuolelle, kun ihmisillä ei ole rahaa sen toimintaan, eli pyörittää liitto-sirkusta pörssirikkaille ym perintö-ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuoririkollisille.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5948830

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mihin lie PetosKok-Pietikäinen korruptioon, meppinä aikansa tärvännyt, kun ei Suomen eläkeläisväestölle, joiden enemmistö on yksinasuvia naisia, ole Naisunionissa itseään mainostamisen lisäksi, saanut mitään aitoa taloudellisen oikeusturvan tekoja naisten eteen tehdyksi, niitä 2000€/kk tämän päivän moderneja MINIMIELÄKKEITÄ, kuten länsinaapureissamme ym eu-oikeus-sivistysvaltioissa.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/5/18/what-does-a-feminist-look-like

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/6/23/feminism-should-focus-on-reality-not-narcissistic-fantasy

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17896806/itavallassa-prideen-hyokanneilla-aarifasisteilla-yhteyksia-aariislamisteihin#comment-121449464

      Millään indeksienrukkaus-sumutuksella, ei isoksi ja erittäin hälyyttäväksi, päästettyä, eläkeläisväestön taloudellista oikeusturvattomuutta, pystytä korjaamaan, vain feikkaamaan lisää. Tarvitaan todellakin päivityksiä, moderniin nykyaikaan, todellisiin elinkustannuksiin ym vastaavat, todellisen aidon taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, suorat tulojensiirrot eläkeläisköyhille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi

      Millään perintörikkaiden menkkaveron poistamisilla, ei naisasiaa naisistuneen köyhyyden ja varsinkin eläkeläisnaisiin kuormittuneen, taloudellisen väkivallan todellisuudessa ajeta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17866767/valhetta-hakemattomista-kansanelakkeista-toistellaan-jalleen-ek-medioissa#comment-121581439

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Tässä myös järkeä ulkomailta, vietäväksi sinne etuoikeutettujen pörssirikkaiden rahanpesujärjestöksi pörssirikkaille Naisunioniin.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/6/23/feminism-should-focus-on-reality-not-narcissistic-fantasy

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/5/18/what-does-a-feminist-look-like

      PetosKok-KorruptioPietikäisen meppinä, eläkeläisköyhistyneen naisiin kohdistuvan, taloudellisen väkivallan tekijänä, tuotava julkisuuteen, noiden eläkeläisköyhien ahdinkoa pahentavien ek-mediavedätysten sijasta.

    • Anonyymi

      Myös Naisunioni jatkaa todellisuuspakoa, hyväosaisten pörssirikollisten hyysäämistä ja toissijaisista ongelmista höpöttämistä, iso kuva on koko ajan naisistuva, ja paheneva köyhyysongelma, eriarvoistaminen, taloudellisen aidon oikeusturvan puute eläkeläisväestöltä, joiden enemmistö on yksinasuvia naisia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17907665/epaluottamuslause-ei-riita--laittomuudet-perusoikeuksia-vastaan-tutkittava-

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/6/23/feminism-should-focus-on-reality-not-narcissistic-fantasy

      Naisunionin jäsenkirjeitä ei paljon naisistunut köyhyys, eläkeläisköyhyys hätätila, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen, näytä vaivaavan.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/5/18/what-does-a-feminist-look-like

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Palautelomakkeen huomasivat "taloudellisiin syihin vedoten" sulkea, etteivät eläkeläisköyhien vaatimukset, häiritsisi pörssirikkaita jäseniä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Naisunionin ja Setan ongelma, on eläkeläisköyhiin kohdistettavan äärioikeistoekstremistisen, taloudellisen vihaväkivallan hyväksyminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17908598/yhdenvertaisuusvaltuutetun-virkaa-kaytetaan-eriarvoistamiseen

      Eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyissä on paljon seksuaalivähemmistöihin kuuluvia, eläkeläisköyhät eivät "mene barrikadeille", eivät mellakoi, eli Naisunioni ja Seta hiljaisesti hyväksyvät, Suomen "Naheleitten", äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjen, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutettujen eläkeläisten, ennenaikaisesti köyhyyteen tappamiset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi

      Neonatsihallituksen käytännön väkivaltajoukkojen, hankalasti nimittäminen "akselerationisteiksi" ja väittäminen, niiden väkivallan kohdistuvan "vain" rodullisesti ja ökyrikkaisiin perintö- ja verosuunnittelija-korruptiopoliitikko-pörssirikollisiin, panssariautojensa lasien takana, on häikäilemätöntä, haavoittuvimpien eläkeläisköyhien ja muiden tavallisten kansalaisten, henkien törkeää vaarantamista ja uhraamista, pörssirikollis-korruptiopoliitikkojen ja niitä mainostavan EK-ÄärioikeistoYleisradion rahanahneuden alttarille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17939350/aarioikeisto-ek-yle-vaaristelee-neonatsien-uhkien-kohteita

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17942248/rasismi-ja-ei-rasismi-hyodyttavat-porssirikollis-aarifasistien-yksipuoluejarjestelmaa#comment-122093915

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17942266/kun-keskustellaan-quotvainquot-rasismista-ja-ei-rasismista-niin-mista-silloin-ei-keskustella-#comment-122094134

      Superrikkaat verovälttelijät, jotka ovat muuttaneet Suomeen, pakoon kotimaittensa KOVEMPAA verotusta ja aidompaa yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuta, tekemään mm. veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista, veroparatiisi-sotessa, eivät todellakaan ole minkään uhan kohteita, vaan niiden tekijöitä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957237/superrikkaiden-porssirikollisten-quottyoluvillaquot-verovalttelyyn-tuominen-rikos

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17954072/rasismi-ei-ole-vakavin-uhka-ihmishengille-suomessa

      Tämän sanominen siten, että tulee ymmärretyksi, ja menee toivottavasti jakeluun, on haastavaa, mutta välttämätöntä, ettei naisasian nimissä, jatkettaisi köyhyyden pahentamista ja naisistamista, yksinasuvien eläkeläisköyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjen, ennenaikaisesti tappamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi

      Some- ja ek-mediakuvissa, nolon näköistä, kun mies seisoa tönöttää, naama suoraan kameraan päin ja nainen on vinosti sivussa, osittain miehen takana, kuin joku avuton urpiainen.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoRkpVas:n KorruptioAndersson, ei näytä välittävän vaalitappiosta yhtikäs mitään, saati oppineen, vaan viha kouluttamattomia, raaimmian vihaväkivallan kohteita, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi pakotettuja, Suomen eläkeläisväestöä kohtaan jatkuu, etuoikeutettujen ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuori-pörssirikollisten "aikuiskoulutuksen" ym etujenajamisena heille, jotka voisivat aivan hyvin, ihan itse rahoittaa elämäntapansa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17982374/suomea-ei-voi-verrata-ruotsiin-2000ekk-minimielakkeet-ruotsissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928171/oppositio-vaistelee-jalleen-elakelaiskoyhyys-kansanmurhaa-rasismikortin-taakse#comment-121892875

      Tulevissa vaaleissa eläkeläisväestö, äänestää vain niitä puolueita, jotka tekevät nyt konkreettisia tekoja, ajanmukaisen, aidon taloudellisen oikeusturvan, toteuttamiseksi Suomeen, 2000€/kk MINIMIELÄKKEET ovat välttämättömät, nykyisillä järjettömän korkeilla elinkustannuksilla, pakkomaksuilla, jo huoltovarmuudenkin takia. Muuten jätämme kokonaan äänestämättä, ei tipu enää tavan vuoksi- ja sääliääniä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      Edelleen joka toinen päivä, ellei jo useammin, yli 65-vuotias Suomen kansalainen, päätyy itsemurhaan taloudellisessa oikeusturvattomuudessa, veroparatiisi-sote-ihmiskauppaorjiksi pakotettuina.

    • Anonyymi

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-rikkaimmat-ihmiset-nauttivat-etua-jolla-kerataan-satoja-miljoonia-euroja-ilman-veroa-professori-taysin-omituista/5cf5e68b-025b-4659-beb7-b8ad6ff4d881?ref=iltalehti:5fd4&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET, konkreettisina tulojensiirtoina, Suomen eläkeläisväestön tileille, on VELKA jonka eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, on aika pistää maksamaan, tai sitä ennen ei tule olemaan laillista hallitusta Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Useimmat järjestöt ja yhdistykset, ovatkin käytännössä pörssirikollisten rahanpesua varten olemassa, eivät aja mitään niistä asioista, joita väittävät edustavansa. Keskittyvät pörssirikollisten "kevyempään vaahtokarkkeiluun", kuten Naisunioni tiedotteessaan, väitti jäsentensä vaatineen. Haavoittuvimmathan, siis ne joiden asialla tuonkin järjestön, jo nimen perusteella pitäisi olla, eivät ole aktiivisesti vaatimassa oikeuksiaan, vaikka jäseniä, ja myös monien vaatimuksia vihaväkivaltaignoroidaan, palautelomakkeita poistellaan ym etteivät häiritsisi, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisten, rahanpesua järjestöjen välityksellä, ym "verkostoitumista" verokeitaissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-#comment-118459131

      Naisunioni on siis enää pörssirikollisten ja korruptiopoliitikkojen mainosyhdistys, järjestö joka ei voisi vähempää välittää, asioista joita se väittää ajavansa, ihmisistä joiden asialla, sen eniten kuuluisi olla, eli esim. eläkeläisköyhistä, yksinasuvista naisista, taloudellisesti oikeusturvattomista, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutetuista.

      https://finnwatch.org/fi/julkaisut/osinkoverojaerjestelmaen-epaetasaisesti-jakautuvat-hyoedyt-seurantaraportti

    • Anonyymi

      Valetasa-arvolla rahanpesu pörssirikollisille verokeitaisiin, siellähän se oli KorruptioAnderssoninkin naama Tulvan kannessa, mutta luvattuja: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisiä menneisyyteen", ei näkynyt eikä kuulunut ja nyt muka tasa-arvon nimissä veroparatiisipresidentin virkaan, hoh hoijaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012454/anderssonin-presidenttiys-2000ekk-minimielakkeiden-takana

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012460/korruptiosiimes-valehtelee-ek-ylessa-elakerahastoista-kehtaakin

      Eivät epäröi valehdella hädänalaisille ihmisille, v-tuilla päin näköä häikäilemättömät pörssirikollis-korruptiopoliitikot. Ei tule ääniä korruptiovaaleissa, olkaa ylpeitä eläkeläisväestö, teille valehdeltiin röyhkeästi, luvattiin aitoa taloudellista, ajanmukaista oikeusturvaa, tulikin kovempien leikkauksien jatkoa, ja törkeitä röyhkeitä valheita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sama ilmiö ökyrikkaiden kulttuuri-taide-media-ym tuissa, miljoonien diilejä veroparatiisiyrityksien kanssa tehneille, veroparatiisitukien jakamisessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18046082/okyrikkaat-kinuamassa-lisaa-tukia-verovalttelyyn-ek-mediamainoksilla

      Lasten kastroinnista, käyttävät kiertoilmaisua "ympärileikkaus", vaikka kyseessä on raaka silpominen, julmin mahdollinen vihaväkivallan muoto. Vastaus silpomisen sivusta katsomista kritisoijille, ei ole "olisiko parempi ettei kuvattaisi", vaan parempi olisi puuttua, estää väkivalta, kastrointi ja silpominen, eikä tirkistellä, kuvata, töllöttää ja jakaa kuvia samanalaisille tirkistelijöille, töllöttäjille, ökytukien anehtimisen tavoitteella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eduskunta tekee suoria tulojensiirtoja, isoimmille talous-pörssirikollisille verokeitaisiin ja kunnissa sama toteutetaan, jakamalla viihdepaketteja, ilmainen ohituskaista pörssirikollisperillisille ja rikkaimmille leskieläkeläisille, ns. julkisiin palveluihin, haavoittuvimpien, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjen alle 65-vuotiaitten sairauseläkeläisten elämien kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18080243/ilmaiseksi-suomen-eteen-toita-raataneille-kuuluvat-2000ekk-minimielakkeet

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Prostituutio ei ole ratkaisu köyhyysongelmaan, köyhyyteen pakottaminen ALTISTAA raiskauksille, ym taloudelliselle, seksuaaliselle, fyysiselle ja henkiselle väkivallalle.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18229563/elakelaiskoyhat-eivat-ole-veroparatiisikauppiaitten-ilmainen-vartiointiliike

      Se on kumma, että korkeakoulutetuista naisista, ökypalkkoja- ja perintöjä verosuunnittelevista, tulee kekkereissä leivoksia ja skumppaa lipittäviä, aivottomia lento-hiilijalanjäljen piirtäjiä, eikä naisiasia enää kiinnostakaan, mutta silti äimistellään naisiin kohdistuvaa vihaväkivaltaa, kun tasa-arvo vain taantuu, johtuen eläkeläisköyhyyteen pakotettujen, kouluttamattomaksi ja sairaiksi pahoinpideltyjen unohtamisesta.

    • Anonyymi

      Köyhyyteen pakotettujen, kouluttamattomaksi pahoinpideltyjen eläkeläisten, yksinasuvien naisten näkökulmasta, KorruptioHilloahoOligarkilla ja KorruptioDiarralla, ei ole mitään eroa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

      Pörssirikollisuus korruptiovallan degeneraatio, on äärifasismia, joka muuta väittää ei tiedä, tai ei halua tietää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18223319/porssirikollisuus-on-aarifasismia-

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pörssirikollisten unioni.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8276
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe