Työnantajat itse ovat syyllisiä siihen että työtä ei saa

Anonyymi-ap

Hallituksen ja EK:n tiedot ja ymmärrys nykypäivän työnhausta ja työn saamiseen liittyvistä asioista ovat täysin vääriä. He luulevat että moni välttää työn hakemista, asia on päinvastoin.
Moni hakee töitä, mutta ei saa sitä monestakaan syystä.
Työnantajat itse voisivat katsoa peiliin ja virheellisiä päätöksiä tekevät rekrytoijat. He estävät monen osaavan ihmisen työhön pääsyn. Kyse ei ole siitä että töihin ei haluta mennä vaan siitä että töitä ei anneta.
Leikkaus ei auta tähän asiaan mitenkään. Syyt ovat työantajissa. Naurettavat videohaastattelut ovat virheellinen tapa saada oikeita hakijoita. Kasvotusten se haastattelu tulee tehdä, eikä itse tehdyn videon kautta. Miksi osaavia yli 50-vuotiaita ei enää palkata? Tähän tulisi puutua lailla.

6

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisäksi jo työssä olevilta otetaan kaikki työvuorot pois ilman omaa syytä, koeajalla pistetään ulos ilman omaa syytä tai muuten vaan kiusataan itsemurhan partaalle tai annetaan laittomat potkut ilman omaa syytä.

      • Anonyymi

        Lisäksi palkat jätetään maksamatta jotta ymmärtäisi irtisanoutua, estetään palkan nostaminen tililtä, estetään palkan tuleminen tilille, käsketään kohteeseen/paikkakunnalle mihin tiedetään ettei missään nimessä halua/kykene jotta ymmärtäisi lopettaa työt. Moni päätös/toimenpide on muuten poliisin tekemä, ei toki kaikki.


      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        😋 ­N­­­y­­m­­­f­­o­­m­a­­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17872646E

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      "Miksi osaavia yli 50-vuotiaita ei enää palkata? Tähän tulisi puutua lailla."

      Vai pitäisi Suomessa olla laissa määrättynä ketä yrittäjä saa palkata omaan firmaansa töihin jos sattuu olemaan tarve työntekijän palkkaukseen?

      Yritystoiminta ei toimi mikäli sitä säädellään ja määrätään ulkopuolisen määräyksillä ketkä siellä voi tehdä työtä ja ikäpainotteena +50.
      Työnantajan vika ei ole se, että eivät palkaa ylimääräisiä työntekijöitä, se on looginen asia. Työmäärät ratkaisee kaiken eikä monetkaan firmat halua työntekijöiden määrän kasvavan suureksi!

      • Anonyymi

        Oletpa sinä viisas!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oletpa sinä viisas!

        Yrityksellä/yrittäjällä ei varmastikaan ole mitään syytä olla palkkaamatta yli 50-vuotiasta, jos yrittäjä saa hänet palkkaamalla jotain sellaista lisäarvoa yritykselle, mitä ei muualta saada.

        Yli 50-vuotias tuo lisäarvoa, siis parantaa yrityksen kilpailukykyä ja tulosta, esimerkiksi kokemuksellaan ja tietotaidollaan. Viisikymppinen saattaa siis olla paras mahdollinen hakija, ja juuri sitä, mitä yritys on etsinytkin.

        Ongelma on tietysti siinä, että monella alalla viisikymppisen kokemus ei juuri vaakakupissa paina, jos toisessa vaakakupissa on fyysinen kestävyys, uusimman tiedon hallinta ja uuden nopea oppiminen yhdistettynä maltilliseen palkkatoivomukseen.

        Kokeneille ja kaikennähneille johtajille/päälliköille on kysyntää 50 ikävuoden jälkeenkin, mutta pohjalta aloittaville vasta-alkajille ei niinkään.

        Työpaikkoja on yleensä tarjolla vain yksi, joten jokaisen työnhakijan tulisi miettiä jo ennen työhakemuksen lähettämistä, että miksi juuri hän olisi paras valinta hakemaansa työpaikkaan.

        Vastauksen tulisi pitää sisällään muutakin kuin, että "tästä maksetaan palkkaa tai että työ kuulostaa mielenkiintoiselta ja kyllähän minä tällaiset hommat osaan".

        Työ ja yritys ei ole koskaan paikalleen jämähtänyt laitos, vaikka siellä tehtäisiinkin töitä liukuhihnalla. Yrittäjän on työntekijöitä palkatessaan mietittävä kunkin työntekijän kehittymismahdollisuuksia, sillä uutta oppiva ja joustavasti mukautuva työntekijä on edullisempi kuin jatkuva irtisanominen ja uuden etsiminen.

        Parikymppinen ammattikoulusta vastavalmistunut ei ole kokenut kuin ehkä muutaman kuukauden työharjoittelun, mutta hänellä on koulusta saatu viimeisin tieto alan kehityksestä. Parikymppinen aloittelija on kohtuullinen palkkaodotuksissaan, ja hän on lisäksi mitä luultavammin terveydeltään kohtuullisen hyvässä kunnossa.

        Siis, miksi juuri sinä olisit paras valinta työpaikkaan?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2326
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2124
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      175
      1974
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1702
    5. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      46
      1451
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1200
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      16
      1188
    Aihe