Matkailukysymyksiä

Anonyymi-ap

Meidän rovaniemen matkapalveluyrityksellä suuria ongelmia kun kiinasta ja saksasta on tulossa 40% enemmän asiakkaita kuin viime kesänä mutta majoitusta ei tahdo riittää kaikille.

Tuli sitten mieleen että kemijärvellehän suunniteltiin sitä puuhotellia huippupaikalle, teidäthän tunnetaan niin aikaansaavana ja positiivisena paikkakuntana että joko se hotelli on valmis?
Suunnitelmana olisi rakentaa hotellin ympärille erilaisia aktiviteetteja, näillä näkymin jäärata olisi tulossa keskustan viereen , porsche experience tyyppistä yritystä varten. Onko kaupunginvaltuusto siellä miten sopuisa, mitä veikkaatte myönnettäisiinkö tälläiseen lupaa?

Lisäksi olisi tulossa husky-ja porovaljakkoja, moottorikelkkasafareita, hiihtoretkiä, revontuliretkiä. Näihinkin tarvitsee toki hakea lupia ja rakentaa pieniä rakennuksia mutta olettaisin että ihan läpihuutojuttu saada luvat sielläpäin?

Uskoisin että kukaan kemijärvellä ei mitään valittamista ainakaan keksi siitä että paikkakunnalle tulisi turisteja bussilasteittain joka päivä?
Ongelmana myös että onkohan siellä vapaita työntekijöitä, kemijärvellä on ainakin maine sellaisena paikkakuntana jossa ei narista omaa kohtaloaan vaan tehdään positiivisella asenteella töitä ja rakastetaan omaa kotikaupunkia, onko kaikilla siellä jo oma yritys pystyssä ja työpaikka hallussa?

4

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki on valmista ja tietenkin sopuisaa. Vain asiakhat puuttuvat

    • Anonyymi

      Jos Suomulle tehtäisiin se keskus, niin tulis turisteja. Luontomatkailu on Kemijärven ja koko Suomen tulevaisuuden vaikutustekijä. Luontaistuotteet, yrtit ja vaihtoehdot, ruokailu metsässä ja hiljainen terapia, aivan hiljaa ollaan eikä huudeta paitsi kun on huuto-osion aika Suomun rinteillä. Kiireinen ihminen tarvitsee rauhoitusta.

      Kemijärven kaupunginhallitus voisi jo toimia eikä vain höpöttää. Hyvä alku olisi käsitellä se kuuluisa Suomun aloite (Harjula) ja lisäksi tehdä se toinen esitys eli n.k. hiljainen keskus. Toimikaa!

      • Anonyymi

        Hienoa lukea täällä kemijärven palstalla näitä viestejä joissa on muista kaupungeista poiketen sellainen ”tekemisen meininki”

        Ei josssitella ( jos tapahtuisi sitä , jos päätettäisiin tuosta)
        Ei vieritellä vastuuta muille vaan mennään eteenpäin eikä paljoa kaupunginhallitukselle syitä vieritellä (miksi sinne syitä vierittäisikään kun jokaisellahan on oikeus alkaa kehittämään yritystoimintaa kemijärvelle esimerkiksi kaupunginhallituksesta huolimatta)

        Tämä positiivisuus ja ahkera tekemisen meininki on mielessäni se joka erottaa kemijärveläiset muista lapin kaupungeista.
        Kemijärveläinen ei ole luuseri joka laiskottelelee kotonaan ja odottelee että valtio tekee hänen puolestaan jotain samalla kun hän voisi vaan istua valittamassa miten kamalaa kotikaupungissa on ja kaikki huonoa.
        (Pistäytykää joskus esimerkiksi kittilässä katsomassa millaista on kun kukaan kaupunkilainen ei tee menestyksensä eteen mitään ja istuu valittamassa kotonaan miten kamalaa kotikylässä on asua. Nythän kittilän ympäristö uhkaa kuihtua jo pois unohdettuna, samaan aikaan kun kemijärvi tunnetaan lapin kauneimpana ja monipuolisimpana matkailukaupunkina)


    • Anonyymi

      Aloittaja lienee sarkastinen kemijärveläinen, huumorilla toki pehmennettynä.

      Puuhotellia emme rakenna. Siitä puuttuivat räystäät ja syöksytorvet - ei kanata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      118
      9465
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      156
      2536
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      9
      1396
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe