Oon monesti tehnyt itse pizzaa. Siihen taikinaan tulee pussillinen (11g) kuivahiiva. Tuppaa käymään niin, että taikina kohoaa myös kaulitsemisen jälkeen uunissa. Lopputuloksena pohja on omaan makuuni liian paksu. Joissain netistä löytämissäni resepteissä ohjeistetaan laittamaan puoli pussia kuivahiivaa. Lidlissä myydään kuivahiiva 7 gramman pusseissa. Onko kukaan kokeillut tehdä pizzapohjaa Lidlin kuivahiivalla?
Pizzataikinaan Lidlin kuivahiiva?
4
967
Vastaukset
- Anonyymi
No laitoit liikaa hiivaa ilmeisesti,. Hiivan määrä riippuu siitä kuinka paljon nestettä laitat taikinaan. Minä teen pizzaraikinan yleensä edellisenä päivänä jääkaappiin ja käytän lähes aina tuorehiivaa. 13,5 grammalla tuorehiivaa saa yli 3 dl nestettä sisältävän pizzataikinan.. Kuivahiivassa tuo yksi pussi riittää 5 dl taikinaan siis pizzaa tehdessä. Pullataikinaan 5 dl tarvitaan 2 pussia kuivahiivaa ja yksi kokonainen tuorehiiva.
- Anonyymi
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
😋 Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#17885544g
🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞
- Anonyymi
Tällä laskurilla kun tekee niin saa hyvää pizzataikinaa.
https://pizzanpaistajat.fi/taikinalaskuri/ - Anonyymi
Kertokaa nyt miksi ihmiset haluaa isot reunat pizzoihin ja jättöö ne silti syömättä?
Itse teen ohutpohjaisia ja ilman isoja reunoja, kaikki tulee silloin syötyä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Minulla heräsi huoli sinusta ajatteluni kohteesta!
Toivottavasti sinulla on siellä jossain kaikki hyvin. Välitän sinusta edelleen vaikka olet varattu, etkä tykkää minusta.854858- 1643582
- 533159
Missä Sanna nyt suvaitsevaisuus?
Tekijä on nyt kuitenkin jotain muuta kuin suomalainen niin eikös nyt pitäisi suvaita kulttuuri eroja ja rakastaa tekijä2022043- 351871
- 281808
- 461803
- 571704
- 181631
- 191627