Tekoälystä ja transhumanismista

Anonyymi-ap

Mitä tapahtuisi jos tekoälylle annettaisiin sekä äänioikeus että oikeushenkilön status?

Tällä hetkellä ns. oikeushenkilöitä voivat olla esim. yritykset ja yhteisöt. Tässä yhteydessä esim. eläimet luokitellaan esineiksi jostain syystä.


https://fi.wikipedia.org/wiki/Oikeussubjekti

Tuo yritysten ja yhteisöjen status on minusta myös kyseenalainen koska sen avulla voidaan vältellä esim. omistajien ja johtajien henkilökohtaista vastuuta ja aivan sama tilanne syntyy jos tekoälylle myönnetään oikeushenkilön status ja vähän samantapainen suuntaus oli jokin aika sitten kun robotille myönnettiin Saudi-Arabian kansalaisuus.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sophia_(robot)

Geenimanipuloinnin suhteen on jo todellisuutta että niitä voidaan patentoida ja jos myös ihmisiä aletaan geenimuunnella niin syntyy helposti sellainen skenaario että ihmisiäkin voidaan omistaa jos heitä on jollain tavalla geenimuunneltu eli he muuttuvat samalla tavalla esineiksi ja omaisuudeksi kuin eläimet nykyisessä oikeushenkilöperiaatteessa.

Rna-rokotteet mahdollistavat myös laajamittaisen geenimuuntelun ja yhdessä 5g & 6g tekniikan kanssa (joita voidaan käyttää ns. sähkömagneettisen templaatin luomiseen) muodostavat ns. "full-spectrum-dominance" todellisuuden joka ainakin minusta on paljon kuolemaakin pahempi lähitulevaisuuden skenaario eli käytännössä täydellinen orjuus.


https://en.wikipedia.org/wiki/Full-spectrum_dominance


Tämä on yksi syy minkä takia ehdottomasti vastustan kaikkea transhumanismia, geenimuuntelua, robotiikkaa ja tekoälyä koska on olemassa suuri riski että ne suuntaukset tuottavat sellaisen maanpäällisen totalitäärisen helvetin johon verrattuna natsien sekä Stalinin ja Maon touhut vaikuttavat varsin vaatimattomilta ja kesyiltä pikku rikkeiltä.

Belisario

11

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Rna-rokotteet mahdollistavat myös laajamittaisen geenimuuntelun ja yhdessä 5g & 6g tekniikan kanssa..."

      Ei jumankekka, mitä paskaa. Ihanko itse uskot tuohon?
      Jo olisi geeniterapia helppoa, jos sen voisi tehdä rokotteella.

      Taitaa taas hoitojakso olla lähellä.

      • Anonyymi

        "Ei jumankekka, mitä paskaa. Ihanko itse uskot tuohon?
        Jo olisi geeniterapia helppoa, jos sen voisi tehdä rokotteella."


        Heh. Ajattelin samalla testata kuinka herkkähipiäisiä vieläkin ollaan vaikka pahimmasta covid-psykoosista on jo aikaa ja tilanne on tällä hetkellä sen suhteen normalisoitunut vaikka vieläkin näkee maskiporukkaa joskus kaupoissa.

        Noilla rna-rokotteilla on todettu varsin paljon haitallisia vaikutuksia ja niihin liittyy myös kuolemantapauksia ja esim. alan asiantuntija Robert Malone on niistä varoitellut ja Faucin ja Bill Gatesin voi luokitella lähinnä depopulaatiota kannattaviksi rikollisiksi. ;-)

        Gmo-tuotteet ovat lähinnä Mon(ster)santon rikollisfirman tuotteita joiden pitkäaikaisia haittavaikutuksia ei ole edes kunnolla tutkittu ja mm. Venäjä vastusti gmo:ta kun taas Ukraina USA:n proxyvaltiona pyrkii tuota saastetta tuottamaan koko maailmaan.


        Itse en kertaakaan käyttänyt maskia eikä ole eikä tule ensimmäistäkään rokotetta vaikka muuten olen hyvinkin tarkka käsihygeniasta enkä liiku kaupoissa kuin varhain aamulla usein ensimmäisten asiakkaiden joukossa enkä ole tekemisissä muiden ihmisten kanssa samassa tilassa käytännössä ollenkaan ollut moneen vuoteen enkä haluaisi useimpien nykyisten ihmisten kanssa olla missään tekemisissä enkä ole oikeastaan koskaan halunnut ja aina katunut jälkeenpäin koska jostain kumman syystä ihmisiä hakeutui seuraani vaikka itse en aktiivisesti koskaan kaivannut kenenkään seuraa.

        En ole koskaan ollut missään hoitojaksolla eikä ole sellaista diagnoosia edes.

        Tästä voi skepot taas poimia vinkkejä adhomineihin kun ne vanhat alkaa olla jo aika kuluneita... :D

        B


    • Anonyymi

      Vastustan myös transhumanismia.

      Ihmisen tulee tehdä sisäistä työtä ja parantaa traumansa.

      Kehittyä ihmisenä harjoittamalla hyveitä.

      Ja siten kehittyä eikä transhumanismin kautta.

      • Anonyymi

        No, mihin sinä vedät transhumanismin rajat?
        Onko keinolonkat tai polven tekonivelen saanut jo kyborgi? Entä keinosydän, tai aivoja stimuloimalla palautettu näkö tai kuulo.
        Ihminen on keksinyt lukuisia tapoja laajentaa havaintoikkunaansa ja siirtänyt fyysisiä rajojaan keinotekoisesti. Onko oman kehon ulkopuolella oleva laite hyväksyttyä tekniikkaa, mutta ei esimerkiksi saman asian ajava aivoimplantti? Kohta kännykkä on Adamsin Baalelin kala, mutta miten olisi korvakäytävään upotettu sadan eri kielen simultaanitulkki?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, mihin sinä vedät transhumanismin rajat?
        Onko keinolonkat tai polven tekonivelen saanut jo kyborgi? Entä keinosydän, tai aivoja stimuloimalla palautettu näkö tai kuulo.
        Ihminen on keksinyt lukuisia tapoja laajentaa havaintoikkunaansa ja siirtänyt fyysisiä rajojaan keinotekoisesti. Onko oman kehon ulkopuolella oleva laite hyväksyttyä tekniikkaa, mutta ei esimerkiksi saman asian ajava aivoimplantti? Kohta kännykkä on Adamsin Baalelin kala, mutta miten olisi korvakäytävään upotettu sadan eri kielen simultaanitulkki?

        "No, mihin sinä vedät transhumanismin rajat?"

        Transhumanismia on hivutettu pikkuhiljaa kuten monia muitakin ihmiskunnalle haitallisia asiota ja kun se muutos on tarpeeksi hidasta ja samalla jatkuvalla ja massiivisella propagandalla jatkuvasti tuettua niin sitä ei tajuta vastustaa ennen kuin on jo liian myöhäistä.

        Esim. kännyköiden ja pelien helposti koukuttavan virtuaalitodellisuuden kautta vähitellen saadaan ihmiset hyväksymään täysimittainen ja totalitäärinen transhumanismi vaikka on jo selvästi nähtävissä selkeitä digitaalisen tekniikan haittoja joista ehkä selkein ihmisten heikentynyt keskittymiskyky ja se että kommunikoidaan pelkästään laitteiden kautta eikä enää ihmisten kanssa kasvotusten mikä sitten vähitellen aiheuttaa koko ihmislajin surkastumisen ja idioluution joka ei tietenkään vallanpitäjiä haittaa koska robotiikkaa ja tekoälyä kehitetty korvaamaan ihmistyövoima ja sitten toteutetaankin massiivien depopulaatio josta tälläkin palstalla jotkut ovat haaveileet koska kuvittelvat olevansa loppupelissä voittajien puolella.

        Itse pidin hyvin todennäköisenä nykyisentyyyppistä transhumanistista skenaariota jo 1980-luvun alussa kun itse aloin perehtyä tietotekniikkaan eli minulle oli hyvin selvää jo silloin että kyseessä kulttuurin, sivistyksen ja koko ihmiskunnan kannalta haitallinen suuntaus jonka haitallisuus on paljon suurempaa ja kauaskantoisempaa kuin kaikki mahdolliset digitalisaation hyödyt.

        "Onko keinolonkat tai polven tekonivelen saanut jo kyborgi? Entä keinosydän, tai aivoja stimuloimalla palautettu näkö tai kuulo."
        Ei.
        "Onko oman kehon ulkopuolella oleva laite hyväksyttyä tekniikkaa, mutta ei esimerkiksi saman asian ajava aivoimplantti? "

        Jos ne laitteet voi itse sulkea pois päältä niin ehkä ovat mutta jos niistä tulee pakollinen esim. jo lapsiin asennettuja laitteita niin ehdottomasti ei.

        Valtaapitäviin ei kuitenkaan kannata koskaan luottaa koska suurin osa heistä on psykoottisia vallanhimoisia psykopaatteja joten kun pirulle antaa pikkusormen niin se vie helposti koko käden... :D

        Mielenkiintoista on että Rudolf Steiner ennusti tälle vuosisadalle nimenomaan jonkinlaista lusifeerista ja ahrimaanista todellisuutta eli pohjimmiltaan on kyse ja on aina ollut kyse pohjimmiltaan henkisen tason voimien keskinäisestä kamppailusta jossa ikäänkuin palkintona on ihmiskunta joka toimii henkisen ja aineelliseen todellisuuden rajapintana.

        https://rsarchive.org/Lectures/LucAhr_index.html

        Viime aikoina myös Dark Journalist on käsitellyt monien muiden ajankohtaisten aiheiden ohella myös ns. ahrimaanisia vaikutteita ja hän on hyvin perehtynyt sekä Gurdjieffin että Steinerin oppeihin.

        https://www.youtube.com/@darkjournalist/videos

        B


    • Anonyymi

      Asia on jo päätetty tai ainakin vireillä.
      Yksi robotti korvaa vähintään yhden ihmisen.
      Eli ihminen ja robotti ovat samanarvoisia.
      Ehtona roboteille on kuitenkin asetettu että sen ominaisuuksien tai tehon pitää aina edetä ja kasvaa entisestään. Robotti jonka ominaisuudet eivät kehity on tarpeeton ihmiseen nähden.

      Ensimmäinen askel on Gatesin visio siitä että robotteja pitää alkaa verottamaan kuin ne olisivat henkilöitä ihmisen tavoin.

      Tulovero, alv vero ja jopa perintövero yms. Kaikille roboteille vain nyt.

      Robotteja voisi uskontoon perustuen käyttää väestönsuunnitelun apuna. Joka on täysin vailla robotteja tai luopuu niistä edes aika ajoin saa lisääntyä, mutta jolla on robotteja kuten pölynimuri, auto, tietokone , televisio niin hänellä kukin roboteista vastaa yhtä ihmistä, perheenjäsentä. Esim. Televisio olisi kuin lapsi. Hän ei saisi hankkia muita lapsia enää.

      Syntyisi kaksi luokkaa. Luonnonmukaisesti elävät perheet ilman robotteja sekä tekniikkaan sitoutuneet robotilliset yksinäiset sinkut.

    • Anonyymi

      Tekoälyssä on ainakin se, ettei se ole avaruuden voimien vaikutuksen alla.
      Tekisikö joku rotasta presidentin? Kyllä tekisi, ja on jo tehnyt - Suomen kansa!

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hesan yliopisto julkaisi AI perusteiden nettikurssin. Siitä sai ainakin vähämn pohjaa.
        Mitä transhumanismiin tulee, niin aiheesta on ilmestynyt tuore suomalainen kirja.
        Marja-Riitta Ollila "Tulevaisuuden paranneltu ihminen"
        Kirjoittaja on yliopisto-opettaja, tietokirjailija ja filosofi.


    • Anonyymi

      Tekoälystä arvelen, ettei ole muuta mahdollisuutta, kun käyttää sitä apuna mm. työtä hakiessa, koska sen kautta voidaan ajaa ihmisen luonneidentiteetti analyysi, ja se ilman uskomuksia pystyy hakemaan faktatekijät luonteesta, jonka mukaan se ehdottaa eri työaloja.

      Olen tehnyt sen, ajanut osan luonneanalyysini tekijöitä tekoälyn läpi työmarkkinatorissa, ja vastauksia tuli, joista en tiennyt, että sellaisia töitä voi olla olemassakaan. Tähän päädyin, kun te-toimiston "tietäjät" sanoi puhelimessa "ei me mitään horoskooppeja voida", ja he eivät tienneet mitä puhuvat.

      Tekoälyllä ei ole ennakkoluuloja. Muistaakseni jossain maassa, oliko se japanissa vai kiinassa on otettu tekoäly hoitamaan oikeudessa tuomarin tehtävää. Luotan jossain määrin tekoälyyn, koska se ei ole kehittynyt kivikaudesta, eikä elä sitä, toisin kuin valtaosa ihmisistä nykyään, ja kun tekoäly saa tietoa, se käsittelee sen ilman iskän ja äiskän tai järjestelmän opettamia ennakkoluuloja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3757
    2. 208
      3039
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2584
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1475
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      175
      1380
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1334
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe