Virheellisiä syfilis diagnooseja tehty Ruotsissa ja Kanadassa Covid-19 takia

Anonyymi-ap

Tiedoksi jokaiselle, että jos sinulla todetaan syfilis, eli kuppa diagnoosi verikokeesta, ja tiedät / voi olla, ettei sinulla olekaan kuppaa, eli syfilistä, vaan jokin muu vakava autoimmuuni-reumasairaus, esim. SLE, Dermatomyosiitti, ja kenties Covid-19 antaa myös tuon, virheellisen syfilis-diagnoosin, joita on nyt todettu runsaasti mm. Kanadassa ja Ruotsissa.

Tämän tiedon olen saanut reumalääkäriltä Suomessa, kun kävin verikokeessa autoimmuuni-reumasairauden takia, hän varoitteli minua, että: "älä sitten säikähdä, jos testissä tulee positiviinen syfilis-markkeri, se ei tarkoita, että sinulla olisi syfilistä, vaan sellainen on mahdollista, autoimmuuni-reumasairauksien kohdalla, että ne näyttäytyvät syfilis-positiivisina verikokeissa".

Todennäköisesti myös borrelioosi voi, tuon virheellisen syfilis-merkin verikokeissa antaa, toki jos on epäilyä aidosti syfiliksestä, se kannattaa tietenkin lääkärissä uudelleen tutkituttaa, mutta on myös tärkeää olla syyllistämättä ja tekemättä virhediagnooseja syfiliksestä, jota eivät autoimmuuni-reumasairaudet, joihin Covid-19 kuuluu, mutta jotka voivat antaa tuon virheellisen testituloksen verikokeesta ole.

16

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jo se tieto, että sellainen vakava sukupuoliteitse leviävän sairauden, virheellisen verikoe-testituloksen merkintä, voi olla mahdollista autoimmuuni-reumasairauksien kohdalla, kertoo kyllä, että miten vakavasta sairaudesta, sen aidon syfiliksen eli kansankielellä kupan, kohdalla on kyse.

      https://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/rise-syphilis-bc-1.6750090

      Tämän kirjoittajana ja autoimmuuni-reumasairautta potevana, kummastelen tosiaan onko tietämättömyydestä kyse, monilla lääkäreillä vai mistä, tai sitten on tietenkin sekin mahdollisuus, että olisi yhtäkkiä syfilis-epidemia, samaan aikaan Covid-19 long covidin ym lisääntyneiden autoimmuunisairauksien kanssa, jota vähän rohkenen epäillä, kun kondomin käyttö, lienee kuitenkin jo paremmin hallussa nykyaikana.

    • Anonyymi

      https://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/syphilis-almost-doubled-bc-youth-1.6870582

      Kyllähän tuo nyt on asia, jota pitäisi isosti olla spesialistien tutkijoiden kanssa selvittämässä, jos ihmisille langetetaan vääriä diagnooseja ja vieläpä sukupuolitaudista, jota ei ole, niin ovathan siinä monien ihmissuhteet ja perheet ym koetuksella.

      Kirjoittajana epäilen, että kyseessä on Covid-19 tai ns. Long Covid, pitkittynyt autoimmuunisairaus, joka antaa tuota väärää verikoe-testitulosta. Sehän olisi poissuljettavissa muilla testeillä, vai olisiko ? Harvinaisten autoimmuunisairauksien spesialistien ja tutkijoiden, pitäisi tuo tietää.

    • Anonyymi

      Hyvä juttu, eikun vaan heti panemaan kumitta, jos tulee syfilis-diagnoosi, ei se sitä ole kumminkaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitään ei ole todettu mutta kustessa kirvelee kuin pissaisi piikkilankaa. Korona-rokotuksen jälkivaikutuksia. Näin sanoin vaimollekin.

    • Anonyymi

      Ehkä teillä vakavat autoimmuunisairaudet ovat vitsi, joksi ne väärillä syfilis-diagnooseilla, pyritään veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttajien pörssirikollismonopolien toimesta leimaamaan, MUTTA kun kyseessä ovat jopa lapset ja vanhukset, niin meillä päin on tapana välittää ihmishengistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

      https://www.ts.fi/uutiset/4879034

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

      Ympäri Suomen voimme lukea paikallisuutisista, kuinka pörssirikollis-äärifasistien Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamislaitoksissa, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjä eläkeläisköyhiä, murhataan ennenaikaisesti ja kidutetaan ala-arvoisissa eläinten häkkejäkin huonommissa oloissa, eikä mikään taho puutu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

      Superissa ja Tehyssä hoitajien tulee olla tietoisia, mainituista väärän syfilis-diagnoosin käyttämisistä, Covid-19-pandemian seurausten peittelemiseen, että pörssirikollis-lääkebisnes voisi väittää koronarokotteiden, joita ovat väkisin pistäneet tiedottomiin vanhuksiin, joille kaikki rokotteet ovat hengenvaarallisia, mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, seurauksista, eli ennenaikaisesti tappamisista ym ihmisten vahingoittamisista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ja tiedoksi, ongelma ei johdu "ruuhkista-hoitaja-lääkäripulasta tms", vaan aidon taloudellisen oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien puuttumisesta, n. miljoonalta Suomen äärimmäiseen köyhyyteen, pahoinpidellyiltä vanhuksilta, vammaisilta ja pitkäaikaissairailta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Ja tuollainen väärien diagnoosien mahdollisuuksien käyttäminen, Covid-19-rokotteen "toimivuuden" osoittamiseksi, ei todellakaan yllätä, kun kyseessä pörssirikollisten veroparatiisi-sote-monopolit.

    • Anonyymi

      Matut pannu oikeen huolella.

    • Anonyymi

      Aika pelottavaa todellakin on, että tuo sama metodi, lääkemonopoleilla ympäri maailman veroparatiisi-soteissa käynnissä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

      Thaimaassa sentään uutta populisti-pääministeriä, rikostutkintaan veroparatiisi-sote-pörssimonopolien osakkuuksien omistuksista, eli valtion vallan törkeistä väärinkäyttämisistä, omien ja sisäpiiriensä etujen ajamiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762948/ruotsin-poliisijohtaja-teki-harakirin-suomen-viranomaiset-kantavat-porssirikollisten-salkkuja

    • Anonyymi

      Tekikö Ruotsin poliisijohtaja itsemurhan, vai murhattiinko hänet, kun ei suostunut tekemään yhteistyötä, AutokratiaUsan ja sen sota-sote-ym pörssirikollismonopolien kanssa - kaikkien karmeitten tapahtumien keskellä, sekin mahdollisuus, kannattaa pitää mielessä.

      https://metropolitan.fi/entry/edward-snowden-finland-nsa-cooperation-since-2004

    • Anonyymi

      Jospa kuitenkin oikeita tuloksia. Kuppa kun ei ole mitenkään voitettu asia ja elää selä voi hyvin kehitysmaissa. Kondomi tarjoaa suojaa joten kortit kehiin
      Hoitamaton kuppa on kuolemaksi

    • Anonyymi

      Nyt ei ole kyse kupasta, se ei ole yhtäkkiä räjähdysmäisesti levinnyt, vaan nyt on kyse siitä, että veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopolit, haluavat osoittaa koronarokotteensa olevan "toimiva", käyttämällä porsaanreikää, joka verikokeissa autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien kohdalla, on todistettavasti olemassa, eli mainituissa vakavissa sairauksissa, joihin Covid-19- ja sen koronarokotteen, aiheuttama sairaus kuuluu, voi verikoe näyttää positiivisen syfilis l. kuppatuloksen, VAIKKA kyseessä ei mikään kuppa l. syfilis olisikaan.

      Tämän on minulle reumaklinikalla Tays:issa, harvinaisten autoimmuuni-reumasairauksien erikoislääkäri eli spesialisti kertonut ja varoittanut, jos verikokeesta tulee positiviinen syfilis-tulos, johon ei ollut, eikä ole mitään syytä, ei pidä pelästyä, koska se johtuu mainituista autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksista, jotka saattavat tuon virheellisen syfilis- eli kuppatuloksen testissä antaa - sitä porsaanreikään veroparatiisi-sote-pörssimonopolit, ympäri maailman, nyt käyttävät, osoittaakseen koronarokotteensa olevan "tehokas", kun siirtävä Long Covid sairastuneet potilaat, syfilis-diagnoosien alle - ymmärrättekö mitä teille kerrotaan - ainakin Tehyn ja Superin, eli hoitajien liitttojen, pitäisi nämä asiat tietää jo työnsä turvallisuuden puolesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8296
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe