Superin ja Tehyn kieltäydyttävä Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASTA

Anonyymi-ap

Tärkein tekijä hoitajienkin palkkojen nostamisessa, on varmasti se, että hoitajien liittojen, Superin ja Tehyn, tulee kieltäytyä tekemästä töitä, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisessa, eläkeläisväestön taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemis-pörssirikollisuudessa.

https://yle.fi/a/74-20032792

Ensin se aito, taloudellinen oikeusturva 1 500€/kk MINIMIELÄKKEINÄ, kuntoon niille "hoidettaville" ym eläkeläisväestölle Suomessa ja vasta sen jälkeen, voi puhua mistään terveydenhoidosta, muu on valehtelua ja julmaa puolustuskyvyttömien vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, raakaa hyväksikäyttöä, IHMISKAUPPA-orjuuttamista, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pakottamalla.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

Hoitajat kieltäytykää tekemästä töitä, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttajina, älkää hyväksykö eläkeläisväestön äärimmäiseen köyhyyteen pakottamista. Vaatikaa aitoa 2000€/kk minimieläke oikeusturvaa eläkeläisväestölle, niin saatte arvostusta työllenne.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17854148/1-500ekk-minimielakkeet-tarkein-ja-tehokkain-sopeutus

81

1246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa Naisunioni ja EK-mediat, keskittyvät jakamaan tasa-arvoa pörssirikkaille, korkeakoulutetuille perintö- ja verosuunnittelijoille, ym osake-vakuutuskuoririkollisille, kun muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeus-sivistysvaltioissa, tasa-arvon ydintä on juurikin yhdenvertaisuus, kaikkien naisten ja kansalaisten yleensä tasa-arvo, eivät mitkään pörssirikkaiden keskinäiset käyttäytymiskoodit, jossain niiden veroparatiisiravintoloissa tms.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/5/18/what-does-a-feminist-look-like

    • Anonyymi

      Aito tasa-arvo ei kuulu perintö- ym pörssirikkaille keskenään, vaan alkaa juurikin sieltä, missä sitä eniten tarvitaan, Suomessa se tarkoittaa 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN kiireellisenä toteuttamista.

    • Anonyymi

      https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/peter-55-fran-stromstad-fick-als-beviljades-stod-fran-forsakringskassan-tre-manader-efter-sin-dod

      Se mikä tulee ENNEN, mitään veroparatiisi-sote-hoitolaitosta, on ratkaisevan tärkeää sille, minkälainen tarve millekään sotelle yleensä on. Kunnollisen taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk minimieläkkeet, hidastavat sairauksia, estävät vielä vakavemmin sairastumisia, antavat mahdollisuudet asua mahdollisimman pitkäänä kotona, ihan itse valita mistä ja mitä palveluita ostaa, jos ostaa, eli järkevyyttä kehiin nyt uudessa hallituksessa.

    • Anonyymi

      Keskimääräinen elinaika veroparatiisi-sote-laitoksissa on kaksi vuotta.

      Miettikää sitä ihmiset.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muissa Pohjoismaissa hoitajat, eivät suostuisi tekemään, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, eläkeläisväestöä köyhyyteen pakottamalla, siksi paremmat palkat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hoitajien palkat pysyneet kunnossa, eikä veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla hyväksytä, muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5948830

      Tehyn ja Superin pitää vaatia ENSIN, sitä aitoa oikeusturvaa, 2000€/kk minimieläkkeitä, nille "hoidettaville", ym eläkeläisväestölle, jos haluavat arvostusta omalle alalleen ja kunnollisia palkkoja. Niin ne "ruuhkat ja hoitajapula", muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa poistettiin.

    • Anonyymi

      EK-Ylessä ym EK-äärifasistimedioissa, ihan selkeää valeuutisointia siitä, mitä on "julkinen talous", joka käytännössä on kaikki jo yksityistettyä Suomessa, THL:ää myöten, eivätkä valtion nimissä otetut velat, suinkaan päädy kansalaisten taloudellisen oikeusturvan vahvistamiseen, kunnollisiin 2000€/kk minimieläkkeisiin ym tärkeisiin oikeusvaltioitten ja demokratioitten asioihin, vaan pörssirikollisten veroparatiisikikkailuun.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17870411/seta-antoi-kenkaa-petoskokoomukselle-terava-oivallus-vihdoinkin-!#comment-121062044

      Silti korruptiopoliitikko-pörssirikollis-äärifasistit, jaksavat märistä ja kitistä "valtion veloista ja julkisesta taloudesta", vaikka ovat niiden velkojen, ainoita nettohyötyjiä, eli liikakin on niille aina liian vähän, kun mikään ei riitä. Saisivat hävetä vaan eivät osaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Järjestöt, liitot ja yhdistykset, ovat enimmäkseen rahanpesupaikkoja pörssirikkaille, veroparatiisisosialismin muotoja, joita eduskunnan, erittäin korruptoitunut YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, kansalaisten terveyksien ja henkien kustannuksella, eriarvoistamalla ja köyhyyteen pahoinpitelemällä rahoittaa.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5948830

      Veroparatiisisosialismia pörssirikollisille, rahoitetaan Suomessa jo ihmishenkien kustannuksella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos Tehy ja Super eivät kieltäydy, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisesta, eläkeläisväestön taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemisestä, niin ketkä sitten ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      Heti kun kansalaiset täällä ja yleensä, arvostelivat vakavasta syystä, ÄärioikeistoRkp:n KorruptioHenrikssonia, oikeusministerin tehtävien törkeistä laiminlyönneistä ja ilmeisistä pörssirikollisuuteen väärinkäyttämisistä, alkoi ek-medioissa, tyypillinen korruptioyksipuoluejärjestelmän omakehu, "pisimpään oikeusministerinä toimimisesta", eli pisimpään tuhoa oikeusvaltio-periaatteelle, Suomen kansalaisille eli itse demokratialle tehneen kehuminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17870490/suomi-ei-tarvitse-quotpolitiikan-supertahtiaquot-vaan-2000ekk-minimielakkeet

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Unohtuivatko hoitajien liitoilta, ne "hoidettavat" / eläkeläisväestö yleensäkin, mentiinkö sopimusneuvotteluissa sote-pörssimonopolien ehdoilla, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa edellä, eikä vaadittu ENSIN niitä aidon taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ eläkeläisväestölle, joita vaatimalla muut Pohjoismaat ja EU-oikeus-sivistysvaltiot, ovat pystyneet pitämään hoitoalan palkat kunnossa, saamaan aitoja korotuksia, myös hoitajien palkkoihin.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f77969f9-f422-4b2a-a4ec-08d294aca578

      Superin ja Tehyn lähtökohta sopimusneuvotteluihin on väärä, siinä kuvitellaan, että hyväksymällä veroparatiisi-sote-ihmiskaupan, eläkeläisväestön taloudellisesti, äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpitelemisen, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien puuttumisen, voisi saada palkinnon työnantajalta verokeitaista, se on täysin tuhoon tuomittu lähtökohta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

    • Anonyymi

      Pitää vaatia veroparatiisi-sote-pörssimonopolien/yrityksien, verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen laittamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Eläkeläisväestön aidon taloudellisen oikeusturvan lisäksi.

      Sen jälkeen hoitoalan palkat nousevat automaattisesti, kun niille ei ole enää esteitä.

      Se joka hyväksyy väkivallan, kohdistettuna mihin tahansa ihmisryhmään yhteiskunnassa, hyväksyy sen pörssirikollismonopolien silmissä, kohdistettuna itseensä / alaansa. Näin se menee ja Super ja Tehy ovat naiiveja, tai työantajien ostettavissa, jos eivät tuota ole tajuavinaan.

    • Anonyymi

      Jopa Thaimaassa rikostutkitaan, korruptiopoliitikko pääministeri-ehdokkaan, omistuksia ja yhteyksiä, veroparatiisi-sote-pörssirikollis-monopoleihin.

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

      Vastaavat rikostutkinnat aloitettava myös Suomessa, perustuslakivaliokunnan sote-lausunnon "asiantuntijoina" käytettiin veroparatiisi-sote-pörssimonopolien osakkeidenomistaja-tohtori-professori-lääkäri-tutkijoita ym.

      Korruptiopoliitikkojen omistukset veroparatiisi-sote-pörssimonopoleissa, on rikostutkittava ja tuotava julkiseen tietoon kansalaisille, syytteitä nostettava.

    • Anonyymi

      On ilmiselvää, ettei Superilla ja Tehyllä, ole aitoja mahdollisuuksia, puolustaa hoitajien palkkoja tai aloja muutenkaan, ilman ehdotonta vaatimusta, korruptio-vallankäyttäjien ja veroparatiisi-sote-pörssimonopopolien IHMISKAUPAN tutkintojen vaatimusta, eläkeläisväestön köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakottamisen rikostutkintoja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17890599/aarioikeistoek-yle-ja-aarioikeistoamnesty-porssirikollissoten-mainostajina

      Superilta ja Tehyltä luulisi löytyvän selkärankaa, pistää pörssirikolliset IHMISKAUPPIAAT kuriin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17891117/toimi-nain-kun-joudut-porssirikollis-aarifasistien-ryostamaksi

      Äärioikeiston pörssirikolliset ovat rasismikortilla, tuomassa 23 000 maahanmuuttajaa, veroparatiisiyrityksien vastikkeettomien yritys-maatalous-media-kulttuuri-ym pörssirikollisuuteen ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden palatseihin, käytettävien tukien kahmintaan valtiolta eli kansaltamme, ihmisten terveyksien ja henkien kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hoitajien ja liittojensa, tulee olla myös tietoisia tästä, veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopolien, käyttämästä virheellisten syfilis-diagnoosien tekemisestä, joka autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa on mahdollista, niin sitä nyt käyttävät Covid-10-rokotteen "toimivuuden" osoittamiseksi, kun ei annetakaan ihmisille, niitä todellisia diagnooseja Long Covidista, vaan pistetään verikokeen porsaanreikä käyttöön, virheellisellä syfilis-diagnoosilla.

      Jokainen autoimmuuni-reumasairauksiin erikoistunut spesialisti-lääkäri, joka on läksynsä lukenut, voi tämän tiedon oikeaksi todistaa, jos haluaa, tai saa.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17891922/virheellisia-syfilis-diagnooseja-tehty-ruotsissa-ja-kanadassa-covid-19-takia#comment-121393424

      Hoitajien / Superin ja Tehyn, tulee jo työnsä turvallisuussyistä, olla erityisesti tietoisia, tuosta väärän, virheellisen kuppatestituloksen, eli syfilis-positiivisuuden, porsaanreiästä verikokeissa, jota lääkemonopolit nyt käyttävät, todistaakseen koronarokotteensa "toimivaksi", kun siirtävät vakavia Long Covid-19 sairastutettuja, kuppasairauksiksi, mitä ne eivät ole.

      Totta kai on se pieni aidosti syfilistä sairastava porukka, joiden kuuluu se sukupuolitautinsa hoidattaa, eli mennä lääkärille ja syödä lääkkeet siihen, mutta nyt ei puhutakaan siitä, vaan paljon vakavemmasta, isosta autoimmuuni-Covid-19-pandemiasta, jonka rokotteen toimivuuden osoittamiseksi, lääkeyhtiöt ovat menneet liian pitkälle, kun jo vauvoille tehdään kuppadiagnooseja virheellisesti, vaikka kyseessä on joko koronarokotteesta, tai muuten saatu Long Covid-19.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Erittäin vakava ihmisoikeuksia rikkova tilanne yhteiskunnassa Suomessa, kun eläkeläisköyhyyteen veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpidellyt, joiden enemmistö on yksinasuvia naisia ja sukupuolivähemmistöt, ym alisteisiin asemiin pakotetut, joutuvat nyt äärifasisti-pörssirikollisten, käytännön väkivaltajoukkojen vihaväkivallan lisäksi, pelkäämään niiden kanssa voimia yhdistäneitä, rasismikortilla maahantuotuja islamisteja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17896806/itavallassa-prideen-hyokanneilla-aarifasisteilla-yhteyksia-aariislamisteihin#comment-121449464

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17897179/2000ekk-minimielakkeet-myos-tyollistamisvaikutuksia-tiedoksi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17897669/nykyinen-koyhyysraja-on-2000ekk-minimielakkeena

      Superin ja Tehyn / hoitajien, pitää ymmärtää vastuunsa, myös niiden "hoidettavien" ja muiden eläkeläisköyhyyteen pakotettujen, puuttuvista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, taloudellisen aidon oikeusturvan puuttumisen takia ja vaatia ENSIN 2000€/kk minimieläkkeitä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009672177.html

      "Ruuhkat-hoitajalääkärihoitopaikkapulat" ovat TEKEMÄLLÄ TEHTYJÄ, niitä ei ole muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeus-sivistysvaltioissa, joissa ovat modernit ja ajanmukaisiin elinkustannuksiin vastaavat, 2000€/kk MINIMIELÄKKEET ja monissa valtioissa, myös täysin maksuttomat kaikki julkisen terveyden- ja hammashoidon-ym palvelut eläkeläisväestöille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17870490/suomi-ei-tarvitse-quotpolitiikan-supertahtiaquot-vaan-2000ekk-minimielakkeet

      Korruptiopoliitikko-veroparatiisi-sote-pörssirikolliset, ovat tarjonneet norjalaisille ym ulkomaalaisille, kotimaistaan veroja paenneille, veroparatiisi-sote-sota-ym pörssirikollisille, käytännössä RAHANPESUPAIKAN Suomessa, mahdollisuuden kiertää niitä veroja Suomessa, ihmiskauppaa tekemällä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17903793/vastuuttomat-korruptiopoliitikko-porssirikolliset-elakelaisvaeston-tappajia

    • Anonyymi

      EK-IL:ssä Naisunionin ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, esittelemässä tamponiveroa pörssirikkaille ja vähättelemässä, äärimmäisen vakavaa ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILAA Suomessa, valheilla "hakemattomista tuista", aivan kuin se iso kuva, suuri taloudelliseen oikeusturvattomuuteen, n. miljoonan eläkeläisväestöön kuuluvan Suomen kansalaisen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen, puute kaikesta perusturvasta, niillä loppuisi, ei alkuunkaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Suurin enemmistö eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellystä, on kyllä yrittänyt hakea kaiken mahdollisen "tuen", enemmistö on niin iäkästä, vakavasti sairasta ja vammaista, ettei kelassa käynnistä hengissä selviäisi, joten ne sivistys-oikeusvaltioitten 2000€/kk MINIMIELÄKKEET Suomeen ja heti, tai rikoskanteita kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, kansanmurhasta Suomessa.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      Ihmishengillä pelailun, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä ja pakottamalla, on loputtava. Nykyisen hallituksen ryhdyttävä kiireellisesti, toteuttamaan modernien oikeus-sivistysvaltioitten, ajanmukaisia aidon taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, Suomen eläkeläisväestölle heti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17866767/valhetta-hakemattomista-kansanelakkeista-toistellaan-jalleen-ek-medioissa

    • Anonyymi

      Ilmeisesti tieto siitä, kuinka mm. Norjasta kovempaa verotusta, aidompaa yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuta paenneet, superrikkaat pörssirikolliset tekevät veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista Suomessa, yhdessä korruptiopoliitikko-pörssirikollisten kanssa, tappamalla ennenaikaisesti eläkeläisväestöämme, taloudelliseen oikeusturvattomuuteen pakottamalla, nosti äläkän veroparatiisi-sote-pörssirikollisosakkeita omistavien korruptiopoliitikkojen ja niiden äärifasististen EK-medioitten keskuudessa, siltä vahvasti näyttää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17906122/2000ekk-minimielake-ei-ole-quotrahan-antamistaquot-vaan-laillista-oikeusturvaa-elakelaisille

    • Anonyymi

      Ovatko Super ja Tehy tietoisia, kuinka ns. julkisella puolella, hoitajat raivoavat sote-asiakkaille, kun nämä vaativat päästä, aidosti julkiseen, julkiseen terveyden- ja hammashoitoon. Näinhän ei tietenkään pitäisi olla, yksityistämisen ei pitäisi olla pakottamista, saati syyllistämistä ja raivoamista, eikä sotessa kuuluisi olla, pörssirikollisten voittojen maksimoinnin takia, tekemällä tehtyjä "ruuhkia yms.", vaan kaiken ns. julkisenkin terveydenhoidon, kuuluu alkaa kansalaisten, eli ihmisten, aidosta taloudellisesta oikeusturvasta, 2000€/kk minimieläkkeistä ja aidoista valinnanvapauksista, valita myös lähtökohtaisesti ja ensisijaisesti julkinen terveyspalvelu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17907665/epaluottamuslause-ei-riita--laittomuudet-perusoikeuksia-vastaan-tutkittava-#comment-121607011

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET poistivat "ruuhkat-hoitaja-lääkäri-ihmiskauppa-ongelmat" veroparatiisi-sotesta, muissa Pohjoismaissa ja EU-ym oikeus-sivistysvaltioissa, joissa eläkeläisväestöillä on tuo vielä vakavemmin sairastumisen estävä aito taloudellinen oikeusturva, toisin kuin Suomessa.

    • Anonyymi

      Jopa Thaimaassa populistipääministeri, on rikossyytteissä veroparatiisi-sote-pörssiosakkeiden omistuksista, eli valtion virka-asemien törkeistä väärinkäyttämisistä.

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

      Suomessa eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, hyysää Norjasta kovempaa verotusta paenneita, superrikkaita veroparatiisi-sote-ym pörssirikollisia, ihmiskaupan orjuuttajia, joita ei suvaita kotimaassaan, vaan joutuvat Norjassa kovempaan verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuseen. Niitä Suomen korruptiopoliitikko-pörssirikolliset sote-osakkeineen hyysäävät, ei ole laillista enää missään muuaalla, eikä Suomessakaan, siitä tässä pitäisi riidellä eduskunnassa, eikä vähemmän akuuteista isoista ongelmista.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

    • Anonyymi

      Norjasta kovempaa verotusta ja aitoa yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuta panneet, superrikkaat pörssirikolliset, ovat Suomen eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN hyysäyksessä, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttajina, tappamassa eläkeläisväestöämme, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17900316/pakkoyksityistamista-ns--julkisessa-sotessa#comment-121503712

      Hoitajat opetettu räkyttämään ja vihoittelemaan, aidosti julkisiin sote-palveluihin, pääsyä vaativille eläkeläisköyhille. Joka toinen päivä yli 65-vuotias Suomen eläkeläisköyhä, tekee itsemurhan, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakotettuna. Tämä ei ole mikään normaalitilanne missään, tämä on kansanmurhaamista Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17907665/epaluottamuslause-ei-riita--laittomuudet-perusoikeuksia-vastaan-tutkittava-

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Täysin järjetöntä ja vastuutonta.

      https://yle.fi/a/74-20038606

      2000€/kk minimieläkkeet, poistivat tekemällä tehdyt "ruuhkat ja hoitajalääkäripulat" veroparatiisi-sotessa mm. Norjassa, Tanskassa, Islannissa, Ruotsissa, Saksassa ym oikeus-sivistysvaltioissa, joissa oma kansa menee aina edelle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vaikka superrikkaiden pörssirikollisten yksityistämiset sotessa, houkuttelevatkin hoitajia pörssirikollisuuden ihmiskauppa-orjuuttamistöihin, niin nyt on valinnan paikka hoitajien liitoillakin, jatkavatko Super ja Tehy IHMISKAUPPA-orjuuttamista sotessa, jossa kaikki ennen ns. julkisetkin palvelut, ovat jo aikoja sitten yksityistettyjä, vai kieltäytyvätkö tekemästä kansanmurhaa, olemasta osallisia köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjen, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden KANSANMURHAA Suomessa. Valitkaa.

      https://www.aamulehti.fi/tekstarit/art-2000009729475.html

      89-vuotias rouva siinä, on jätetty ilman siivousapua Tampereella. Tämäkö oikeusvaltio, kansalaisoikeudet ja demokratia - kaukana siitä ollaan, erittäin kaukana. Kyllä tämä on veroparatiisi-pörssirikollis DIKTATUURI.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Uskonollisfundamentalisti-pörssirikollisten äärifasistisia, Teekutsukerjuuttamisjonoja ei ole enää edes entisissä itäblokin valtioissa, saati sivitysneessä maailmassa, mutta Suomen äärioikeistoekstremistinen eduskunnan yksipuoluejärjestelmä ja sen lainvastainen neonatsihallitus, tapattavat Suomen eläkeläisväestöä, superrikkaiden ulkomaalaisten verovälttelijöiden, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisessa, ennenaikaisesti äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakottamalla. "Ruumispussit" tehdään eläkeläisväestön keskuudessa, kaikessa mediahiljaisuudessa Suomessa.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/60-sekunder-rasistskandalen-i-finlands-regering

    • Anonyymi

      https://www.aamulehti.fi/tekstarit/art-2000009729475.html

      Vanhoja ihmisiä kehtaavat pitää pilkkanaan, yksityistetyissä, ennen julkisissa "palveluissa". Käytännössä siis teettävät työkyvyttömillä, vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla, ilmaista, turhaa työtä, josta vaativat sitten vielä palautteen eli kiitoksen ja jos vähänkin kritisoit, tai vaadit mitään, joudut kiusaamisen kohteeksi, silmätikuksi ja asemaasi hankaloitetaan entistetään. Niin toimii pörssirikollisten amerikkalainen malli.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

    • Anonyymi

      Työntekijöiden liittojen jos joidenkin, kuuluisi osata pitää, myös heidän puoliaan, jotka eivät itse siihen pysty, eikä mielistellä superrikkaita verovälttelijöitä, joita lainvastainen pörssirikollisOligarkkien, neonatsihallitus, tuo Suomeen hyysättäviksi, tekemään veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista, eli tappamaan ennenaikaisesti eläkeläisväestöämme.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17982374/suomea-ei-voi-verrata-ruotsiin-2000ekk-minimielakkeet-ruotsissa#comment-122675401

    • Anonyymi

      SuPerin Paavolan lopetettava, äärimmäiseen köyhyyteen pakotetuilla, ilman aitoa taloudellista oikeusturvaa jätetyillä, vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla ratsastaminen, eli veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN uhrien kustannuksella, "alan vetovoiman" pönkittäminen, joka on sanalla sanoen härskiä touhua.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17900316/pakkoyksityistamista-ns--julkisessa-sotessa#comment-121503712

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909223/aarifasistihallitus-hyysaa-norjasta-paenneita-superrikkaita-verovalttelijoita-soteihmiskaupassa

      SuPerin Paavola on pörssirikollis-sote-IHMISKAUPPIAITTEN asialla, ei minkään hoitajien, saati yleisen terveyden ja turvallisuuden, johon 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, kaikissa oikeus-sivistysvaltioissa kuuluvat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.kainuunsanomat.fi/artikkeli/kotiateriapalvelun-muutos-huolestuttaa-kotihoidon-tyontekijaa-on-lukuisia-asiakkaita-joilla-ei-e

      Vanhuksia ei pidä pakottaa mikroeinesten varaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a403bce7-2a75-4570-875b-7caf4f61ea17

      Tehyn ja Superin liittojen jäsenten, hoitajien palkat pysyvät alhaalla, kunnes Suomen eläkeläisväestön IHMISARVO tunnustetaan ja toteutetaan 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon taloudellisen oikeusturvan vähimmäiseläkkeet.

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/67136cb7-1594-4260-a122-88a706206fb8

      Veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopolit verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18019225/perintorikkaiden-hevostilalle-13-miljoonaa-verojenmaksajien-rahaa#comment-123195084

      Suomen vammaiset, vanhukset ja pitkäaikaissairaat, eivät todellakaan tarvitse "poniratsastusta", ökyrikkaitten verovälttelijöitten, osake-vakuutuskuori-hevostiloilla, vaan aitoa, ajanmukaista, taloudellista oikeusturvaa, 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, joilla kyetä edes jotenkin vastaamaan, erittäin jyrkästi nostettuihin elinkustannuksiin, pakkomaksuihin ja torjumaan ja ennaltaehkäisemään, ennenaikaisesti kalliisiin laitos- ja kotihoitoihin joutumista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ainut todellinen keino hoitajien palkkakuopasta pääsemiselle, on vaatia ENSIN sitä aitoa taloudellista, ajanmukaista oikeusturvaa vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, eli ollaan pääasiassa naisten tekemän työn arvostuksen, tai sen puutteen ytimessä.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/20bf68c9-c0a0-4221-8282-d322f857ecdb

      Tehyn ja Superin on kieltäydyttävä, tekemästä ihmiskauppatöitä äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa taloudellista oikeusturvaa, pahoinpideltyjen eläkeläis-ihmiskauppaorjuutettujen riistämisessä ja vaatia työnantajiaan verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909223/aarifasistihallitus-hyysaa-norjasta-paenneita-superrikkaita-verovalttelijoita-soteihmiskaupassa

    • Anonyymi

      Koska hoitajat itse käsittävät, että jos suotuu kiduttamaan hädänalaisia, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettuja, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjiksi alistettuja eläkeläisköyhiä - eivät tule saamaan palkkojaan kuopasta, siitä ahneus, väkivaltaisuus, eli veroparatiisi-sote-pörssirikollisuus, pitää huolen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18020750/elakelaiskoyhyys-sote-ihmiskauppa-hoitajien-palkkakuopan-syy

      Vasta kun Super ja Tehy kieltäytyvät enää "hoitamasta", taloudellisen väkivallan kohteita, äärimmäiseen köyhyyteen, kaikin tavoin oikeusturvattomaksi pakotettuja eläkeläisköyhiä ja antavat vallankäyttäjille viestin, että veroparatiisi-sote-pörssirikollisuus ihmiskauppa-orjuuttamisineen, on loputtava, sote-pörssirikolliset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen, on mitään mahdollisuuksia edes joskus, nousta sieltä palkkakuopasta, muu on feikkaamista ja itsepetosta. Naisvaltaisten alojen arvostaminen, alkaa 2000€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miten tietoisia hoitajien liitot, ovat olleet näistä kymmenien vuosien ajan jatkuneista, valtavista taloudellisista menetyksistä valtiolle, HUS:in huonon johtamisen takia ?

      https://suomenkuvalehti.fi/politiikka-ja-talous/analyysi-husin-satojen-miljoonien-eurojen-epaselvat-hankinnat-kertovat-surkeasta-johtamisesta-ja-valvonnasta/

      Ainakin perustuslakivaliokunta / eduskunnan korruptipoliitikot, eivät ole voineet olla tietämättömiä, kun käyttivät kyseisiä HUS:in johtajia, perustuslakivaliokunnan lausuntojen "asiantuntijoina".

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18112108/suurlakko-ajoitettava-porssirikollisten-quotlinnanjuhlienquot-aikaan---tehkaa-se-!

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18112115/superikkaat-verovalttelijat-norjasta-pakenevat-kovempaa-verotusta-suomeen

      Työntekijäinliittojen lakot on todettu jo täysin tehottomiksi, ovat liian lepsuja ja niissä ei oteta kaikkien kansalaisten osaa huomioon mitenkään, joten epäonnistuneet kerta toisena jälkeen, suunta koko ajan alaspäin, ELLEI oteta nyt kovempia otteita, kuten vastapuolella käyttöön, SUURLAKKO pörssirikollis-linnanjuhlien ajaksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vihreät ja SDP on aitoja natsipuolueita.

    • Anonyymi

      Pitää osata kieltäytyä kansanmurhaamisesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Työntekijöiden liittojen, on pidettävä myös sairaus-kansaneläkeläisten puolia myös lakoissaan, muuten työntekijöitten oikeuksien ajamiselta, puuttuu pohja, saadut mahdolliset edut, otetaan toista kautta, moninkertaisesti pois.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18155361/eturintamassa-eivat-ole-huippusotilaat-vaan-ihmiskilvet-elakelaiskoyhat#comment-124852156

      Liittojen taktiikka on tähän asti ollut ,kääntää selkä haavoittuvimmille, ja luulla että siten saa oikeuksia, toisten oikeuksia polkemalla, mutta eihän se niin mene. Jos haluaa oikeuksia työntekijöille, pitää älytä kieltäytyä veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisesta, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitään kestävää ja todellista ratkaisua ei saavuteta, elleivät Super ja Tehy luovu ylimielisestä asenteesta hoidettavia ja muita ilman taloudellista oikeusturvaa jätettyjä, eläkeläisväestöä kohtaan. Moni eläkeläisköyhä on tehnyt pienipalkkaista työtä sote-alalla.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010131086.html

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sote-työntekijöiden, kieltäytyminen ihmiskaupan tekemistä, toisi parempia työehtoja myös työntekijöille. Ei pidä tehdä ihmiskauppaa veroparatiisi-sotessa, eläkeläisväestöä oikeusturvattomaksi pakottamisella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18227702/40n-ennenaikaiset-kuolemat-suomessa-eivat-johdu-vaestorakenteesta

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      😍 Tyttö, jolla on hellä kieli ja huulet -> https://cum4.fun/?/fi017865999ue

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      30
      2019
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1301
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1194
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1175
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      11
      1097
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1051
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1015
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1014
    10. 11
      994
    Aihe