Vaahteraliiga alku 2023

Anonyymi-ap

Mennään nyt tämän hetken sarjataulukon mukaisessa järjestyksessä;

Crocodiles on mennyt vakuuttavasti ottelusta toiseen, heillä on toiminut sekä hyökkäys että puolustus selkeästi parhaiten kauden alkuun. Vihreen heikoimmat osa-alueet näyttäisi olevan puolustuksen puolella ja Whitehead on kyllä edelleen pienoinen kysysmysmerkki, kun aletaan mitaleista vääntämään. Selkee ykkönen kuitenkin tässä vaiheessa.

Jee.. Borvoo (B4ever)on nostanut viime peleissä osakkeitaan oikein urakalla, mahtava heittohyökkäys osuus nähtiin velolla, Seppäsen, Natusen ja Eerolan voimin (tällaista porvoon osalta ei ole nähty aikoihin). Puolustus on näyttänyt viimeisissään yhtenäisemmältä, kun jenkkivaihdoksissa päästiin parempaan harmoniaan. Porvoolla on vielä paljon tekemistä takakentällä ja juoksupelinsä kanssa, jos meinaa kirkkaimmista taistella syksymmällä. Gwinneriltä odottaisin enemmän samaa kuin vihreen kuupalta eli tasaisia suorituksia ottelusta toiseen, ns. varmaa työskentelyä. Taistelee välieräpaikasta.

Steelers hyökkäys ja spessut ovat sekaisin kuin kaappikello ja sitä kautta puolustuskin on hätää kärsimässä. Urjansson aloitti kauden kohtuullisesti (hienoa majun kannalta, että steelers on antanut mahdollisuuden kuten Roo aikanaan Mirolle), mutta viimeisissä ei ole mennyt ihan tuubaan. Tähän lienee myös isona haasteena ja syynä Reasnoverin laukkujen pakkaaminen ja koko juoksuhyökkäyksen sakkaaminen. Kukaan ei liikuta keppejä ratkaisevilla hetkillä ja se paniikki ja epäusko leviää myös puolustukseen. Tuskin jää Utriainen&Co sormi suussa ihmettelemään vaan tulemme näkemään kesän edetessä vahvistuneen hyökkäyksen. Uskoisin junan kääntyvän lähemmäs raidettaan ja uskon välierä paikkaan, tosin Reasnoverille tuskin löytävät samantasoista paikkaajaa.

Royals on ollut taas nousun jälkeen miellyttävä yllätys tason nostosta, joka kyllä oli nähtävissä jo divarin dominassina eli että heillä oli halu palata entistä ehompana vaahteraan. Heillä kolme hyvää ja ehjää esitystä toistaiseksi ja taistelevat kyllä välieräpaikasta tosissaan. Olen nähnyt vaan yhden pelin kokonaan (cro-roy) ja siinä jo pisti silmään tasaisuus ja periksi antamattomuus. Ehkä vaahteran voittoon tuskin riittää kuitenkaan.

Meidän muukalaislegioona, Crusaders aloitti kauden heikosti, mutta kaksi viimeisintä olivat tappioista huolimatta hyvän näköistä jefua ja Kuopio peli kaatui kyllä itseluottamuksen puutteeseen enemmän kuin vastustaja paremmuuteen. Joukkue vahvistuu viikko viikolta ja juuri nyt on vaikea sanoa mikä se todellinen identiteetti oikein on ja miten yhteydet ja kemia kehittyvät. Minun papereissa joukkue on nyt kova ja hyvät coachit, joten ei voi olla muuta mahdollisuutta kuin nousta välieriin mukaan tuolla kokoonpanolla. Jatkopelit näyttävät syntyykö sitä henkeä vai tyydytäänkö olemaan nippu hankittuja muukalaisia. Mahdollisuudet suueenkin yllätykseen.

Roosters esitti hyvää fudista kolme ensimmäistä peliä vaikka vain yksi voitto. Kaksi ensimmäistä peliä kaatui niihin luokattomiin pallon menetyksiin ja eilen….täytyy ihmetellä mitä tapahtui??What a fuck!
Ottamatta mitään pois kultamustalta, mutta nyt roo peli oli luokatonta molemmin puolin palloa. Siis miten syviin vesiin pelkästään tukimiesosasto voi upota yhdessä pelissä ja nyt ei kulkenut kyllä hyökkäyskään muutamaa välkähdystä lukuun ottamatta (ei voi laittaa kaikkea tauon syyksi). Ei uskalla veikata tulevaan mitään punaisille, kun tuntuu korttipakka hajoavan käsiin vaikka kuinka teko hengitetään. Välieriin ehkä?

Ahmat joo…en sano muuta kuin että kannattaisi kyllä miettiä melko tarkkaan ennen kauden alkua mikä on oikea sarjataso, ei palvele ketään tällainen (turhia pelejä, pelkkää ajan ja rahan tuhlausta tulla vaahteraan opettelemaan lajia).

Täältä Tähän, JVM

10

802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Crocodiles - Koneet käy täysillä pytyillä, mutta näyttää välillä siltä että jalkaa otetaan pois kaasulta ja silloin diiseli sakkaa. Mennee pleijareihin piikkipaikalta

      Butchers - Kevään yllättäjä, loksahtiko palaset paikalleen? Vakuuttavasti menossa neljän parhaan joukkoon jonne tyrkyllä 6 joukkuetta.

      Steelers - Kone sakkaa, onko rahat loppu? Pelinrakentavalinnalla Riisönöverin lähtö olisi voitu paikata. Trendi vahvasti alaspäin ja jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle.

      Crusaders - Rahaa on. Muukalaisarmeijalta hyvänoloista peliä, mihin tarvitaan suomalaista pelaajatuotantoa? Taistelee paikasta auringonvalossa mutta veikkaan että rahkeet ei vielä riitä oikeisiin peleihin.

      Royals - Nousijan yllätykset on nähty, nyt katsotaan riittääkö kantti pleijareihin.

      Roosters - Pelinrakentajaan näyttää kulminoituvan kukkopoikien kausi, olisi kannattanut saattaa myös QB lentokentälle. Kisailee Vaasan ja Lohjan kanssa viimeisestä paikasta auringossa.

      Wolverines - Todellakin väärässä sarjassa, jos ja kun tippuu I-divariin, ei tällä kaudella kehitetty yhtään pelaajaa. Eniten harmittaa QB-Laalon puolesta; tässä sarjassa hän ei kehity. Katseet 2024 divariin.

    • Anonyymi

      Todella viihdyttävää fudista eilen, ihan ei kuninkaallisten lento riittänyt kievin kanan antamin siivin voittoon. Royals näytti lopussa jo hetken jopa voittajalta, mutta Slater halusi anastaa pisteet Morovickiltä ristiretkeläisille. Tämän vuoden sarja on ollut tähän mennessä Ahmoja lukuunottamatta todella mielenkiintoinen ja onnistunut.

      Punaisten kausi voi olla jo katkolla kahden seuraavan kierroksen säpinöissä, suurella mielenkiinnolla jään odottamaan tulevaa, kenen lento jatkuu ja kenen ehkä katkeaa jo lopullisesti.

      JVM

    • Anonyymi

      No Porvoolla tulee ongemat kun ADT:n B näyte tulee pihalle.

      • Anonyymi

        jaa mistäs siellä ollaan kärisemässä?


    • Anonyymi

      ^^ ja ^ eritoten kuka sieltä kärtsähti?

    • Anonyymi

      Ja kauanko Noroska yrittää peittää tämänkin asian.

    • Anonyymi

      Kuulemma G kärvähtänyt. Mutta odotellaan B-näytettä, on siis tapahtunut tovi sitten. Siipien katkaisemiseksi huhuilta olisi tietysti voinut tiedottaa A-näytteen ongelmista kun ne on todettu kesäkuun alussa.

      Mutta ollaan hys hys.

    • Anonyymi

      Eilisestä pelistä - no ei mitään uutta.

      W:n osalta jännitys kasvaa päivä päivältä, jaksavatko nuoret divaritason palloilijat ottaa viikosta toiseen nekkuun. Kysyy paljon huumoria kehittyä kun tunnelissa ei näy valoa. Tsemppiä loppukauteen.

      B:lle eilinen ei tarjonnut edes harjoitusottelustatusta. Valmennuksen hölmöilyä oli olla ottamatta polvea kun peliaikaa oli se 2min jäljellä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe