Makronien takaisinveto

Anonyymi-ap

Ihmetteleiksin tässä taannoin, kun osulasta sai makaronia 39 sentin hinnalla. Joo, koodi osoitti, että se pussi kuuluu takaisinvedon kohteeksi.

Sama koskee näköjään laajemminkin eri ruokatuotteita. Nämä makaronit ja spagetit kuuluvat Mylyn paras -tuotteisiin. Tiesikö osula tästä metallinpalamahdollisuudesta, kun myi halvalla? Kyllähän köyhä kansa ostaa, kun halvalla saa. Näin kai se ajatus meni.

Nyt näkyi sama metallitavaravaara uhkaavan eineksiä.

Kyse on tietty varmuudesta, mutta vaarakoodeja oli niin paljon, että tarkista kuitenkin.

16

1013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minäkin ostin pahan päivän varalle läjän näitä pastoja. Vaara koskee näköjään Jalostajan ja muidenkin valmiita eineksiä. Entä apsin ja muitten ravintoloitten ruuat? Vedetäänkö pastaruuat markkinoilta? Mikä takaa, ettei niitä savun laskeuduttua pistetä pataan?

      Kuluttajia pyydetään hävittämään tuotteet ja lähettämään tyhjät pakkaukset osoitteeseen joku.

      Maksetun hinnan saa takaisin. Kuka on säilyttänyt pakkaukset, jos tuote on jo syöty ja pakkaus lajiteltu.? Eipä juuri tienan puolelle käänny tämä vaivannäkö.

      Mitä mömmöjä näissä onkin? Nyt vika oli niin massiivinen, että ryhdyttiin toimiin.

      Kuka takaa, ettei näitä kaupiteltaisi tai annettaisi köyhäinapuna näinä ankeina aikoina? Pahasti pelkään, että näissä sisällöissä ne syöpälähteet lymyävät. Näissäkin. Ei juuri ole mihinkään luottaminen.

      • Anonyymi

        Ei niissä ole mitään myrkkyjä. Siitä tiedotettiin, että voi sisältää metallin palasia. Ilmeisesti valmistusprosessissa on jokin kone rikkoutunut ja siitä mennyt jotain tuotteeseen. Iso operaatio ja varotoimi ihan aiheesta.
        Sitä perusmakaronia on Lidleissä myyty jo pitkään hintaan 0,15 € per pussi. En onnekseni hamstraa koskaan tarjoustuotteita.

        Ihmettelen, että noin huonosti käsitetään uutisointi, kun ihan selvällä suomenkielellä ilmoitettiin, että voi sisältää metallinpalasia ja nyt vouhkataan vaikka mitä sontaa. No, saahan sitä näinkin hysteriaa levitettyä.


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        💋 ­N­­­y­­­m­­f­o­m­­­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17896306a

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Just, on aivan kamalia myrkkyjä sisältävää roskaa - älkää koskaan ja ikänä syökö makaronia vaikka ilmaiseksi saisitte. Syöpälähteet niihin ujutettu. uutisia ei kannata uskoa, muka metallin paloja, hah! Salaliitto teoria, ei muuta kun polttoon käyttökelvottomat tuotteet.

      Kuitenkin maalaisjärki sallittu, ei käytetä jotta ei saada mitään ylimääräistä. Ihmetyttää hysteria, kun valmistajan ilmoitusta ei käsitetty. Teolliset prosessit ovat sellaisia, että kaikki työvaiheet tekee koneet ja kyseisen tuotteen tekemisessä on erittäin monta vaihetta ja silloin tällöin koneet rikkoutuu ja niistä voi irrota jotain tuotteen pilaavaa materiaalia.

      Meille on kerrottu ohjeet kuinka menetellä jos on ostanut näitä ja niin siten myös toimimme. Ei hankalaa. Niin suurista kulueristä ei kuitenkaan ole kyse, että se veisi yksittäisen makaroninhamstraajan konkurssiin, kyse muutamasta eurosta, ei satasista.

    • Anonyymi

      Joko uusi salaliittoteoria saa taas alkunsa? Hölmöt uskooo vaikka mitä, kuten valheellisia koronateorioita. Nämä hönöt uskoo mitä vain kunhan sitä tarpeeksi toistetaan. Faktoilla ei ole mitään väliä.

    • Anonyymi

      Aloitin postauksen eikä järjenjuoksussani ole häikkää: 4 laudaturia ja 36 puoltoääntä vanhalta hyvältä ajalta. Sanat ovat intohimoni.

      Fakta on, että metallia palasina ja jauheina on prosesseissa sekoittunut monessakin valmistuserässä. Ilmoituksessa pyydettiin hävittämään kaikki kyseiset koodituotteet varmuuden vuoksi ja lähettämään pakkaukset korvauksia varten. Katson, että 39 senttiä kerrottuna vaikka 10:llä ei maksa vaivaa.

      Kun 500 gr pastaa saa 15 tai 39 sentillä, jotakin on jo pielessä. Mitä saa se työntekijä?

      Kannattaa vilkaista elintarvikkeiden, ns. valmisruokien erityisesti, E-luetteleloa. Se lista on pitkä ja vaikuttava. Ruuat hädin tuskin vanhenevat, värit ovat kauniita, glutamaatti taannoin lisäsi mauntuntemuksia. Ne E:t eivät merkitse eximiaa vaan kemiallisia yhdisteitä. Runsaasti nautittuina ne toimivat katalysaattoreina solumuutoksissa. Arvaa mitä, jopa syöpää aiheuttavia saattavat ne olla.

      Anyway, syöpään kuolleisuus ynnä allergiat ja muut immuunipuutossymptomit korreloivat nautitun ruuan, juoman ja päihdyttävien aineiden kanssa.

      Add, adhd ja keskittymishäiriöt korreloivat monenkin asian kanssa.

      En usko salaliittoteorioihin tässä kontekstissa, vaikka pois sulkevaa nekään eivät ole. Väärennettyjä elintarvikkeita maailmalla on. Uskon fykebiin, länsimaiseen lääketieteeseen ja kuolinsyytilastoihin.

      Itse tislaan ostamani pastan siivilän läpi ja pesen pastat. Uskon, että isoimmat astalot tipahtavat.

      • Anonyymi

        Pitäähän ravinnossa olla rautaa, jotta ei tule anemiaa.


      • Anonyymi

        Kyllähän näissä kirjoituksissa alkaa olla osin "hörhöilyäkin", myös ketjun aloittajalla, ei vielä 4laudaturia sitä estä
        Ensinnäkään liikkeet eivät myy tuotetta alennuksella jos epäilevät sen aiheuttavan terveysvaaraa.
        Tässäkin tapauksessa tuotteen valmistajalla on sattunut epäonni koska valmistusketjussa on hajonnut laite, josta on päässyt metallinsiruja tuotteeseen.
        Tämä ei ole tahallinen teko joka aiheuttaa suuret vahingot monelle osapuolelle.


    • Anonyymi

      Koska jauhot/vilja tulee Ukrainasta, niin tuotteissa on rautaa ja uraania. Siksi takaisinveto nyt.

    • Anonyymi

      Miten käy, kun söin ja taisi hampaissa ja jotain kovaa oli seassa mutta nielin vain kun en tiennyt ja minulla on mangeetti tutkimus tulossa? Jos mainitsen niin lääkäri todennäköisesti vain nauraa

    • Anonyymi

      Aika monta konetta olikin mennyt rikki. Takaisinveto koski myös kaupan omia halpisversioita: Pirkka ja Rainbow. Minua jo alustavasti epäilyttävät nämä halpikset ruoka-asioissa. Kuinka paljon laadusta tingitäänkään?

      Ei tässä salaliittoja ole. Joskus kyseessä on kartellidiilit, mutta se onkin vähän eri asia.

      Varsinaisia rikoksia ja piilorikoksia ovat väärennökset, joita myös ruokateollisuus harrastaa. Suomalainen ei välttis ole kuin koontipaikkana Suomi, jos edes sitä.

      Ei ole yhdentekevää, mitä suuhumme kaadamme.
      Jostakin nämä yleistyneet syövät ja allergiat kumpuavat.

      Terveydellämme tehdään bisnestä, sairaudella niin ikään.

    • Anonyymi

      Mites Torino Täysjyvä Cappelli? valmistaja Raisio

    • Anonyymi

      Muijan jalat olivat velttoa makaroonia kun sai kunnon evästä reppuunsa 😝 ai-jai-jaai-jaaayh

      • Anonyymi

        Kuka on tämä aijai huutaja? Häntä häpeää ja kavahtaa jokainen normaali. No pilaa palstan. Hän vie ilon meiltä. Sivistynyt ihminen ei tunge perverssejä juttuja joka paikkaan, sivistynyt ihminen on kauhuissaan tästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka on tämä aijai huutaja? Häntä häpeää ja kavahtaa jokainen normaali. No pilaa palstan. Hän vie ilon meiltä. Sivistynyt ihminen ei tunge perverssejä juttuja joka paikkaan, sivistynyt ihminen on kauhuissaan tästä.

        Epänormaali on uusi normaali.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka on tämä aijai huutaja? Häntä häpeää ja kavahtaa jokainen normaali. No pilaa palstan. Hän vie ilon meiltä. Sivistynyt ihminen ei tunge perverssejä juttuja joka paikkaan, sivistynyt ihminen on kauhuissaan tästä.

        Olet vain kateellinen kun et saa piIIua. 😆


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe