Miten saisi motivaation takaisin

Anonyymi-ap

Viime vuonna jäin varsin kohtuulliseta kilometritavoitteesta. Nyt ei ole maistunut yhtään. Hyvä jos sata kilometriä on mittarissa. Täytyisikö pitää suosiolla välivuosi kun väkisin ajo ei tunnu hyvältä. Katselin juuri samulionen videoita jos saisi kipinää sitä kautta mutta herran 200km gravel lenkki tuntuu vain masentavan entisestään. Pyöriäkin löytyy moneen lähtöön mutta ei vain kiinnosta.

18

399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Erilaisia lenkkeily-ympäristöjä ajasta piittaamatta, myös e-fatbikea voi vuokrata vaihtelun vuoksi.

    • Minua kans alkoi pyöräily jotenkin tympäseen, niin ostin skootterin. Sillä se maisema vaihtuu.

    • Anonyymi

      Mikä välivuosi vielähän tässä on aikaa ajaa vaikka kuinka paljon.
      Laitapa kello soimaan esim. 05.00 siitä se lähtee.

    • Anonyymi

      Ehkä kannattaa unohtaa suorittaminen ja kilometrimäärän jahtaaminen

    • Anonyymi

      Miten on mahdollista, että kilometrit voisivat olla asiassa itse tarkoitus?

      Jos jahtaa pelkkiä kilometrejä, kannattaa vaihtaa junaan tai lentokoneeseen.

      Kyllä pyöräilyn pitää tuoda mukanaan jotakin muuta. "Oikein valittu ja suoritettu" kymmenen kilometrin lenkki voi olla kaikessa suhteessa paljon antoisampi kuin sadan kilometrin vastaava "pakkopulla".

      Onnea jatkoon.

    • Anonyymi

      Keittiöpsykologian kokemuksella sanoisin, että "ei kiinnosta yhtään" on myös yksi masennuksen oire. Itse varmaan tiedät, oletko tympiintynyt samalaisena toistuvaan polkemiseen, vai vähän kaikkeen.

      • Anonyymi

        Joillakin myös ne mielenkiinnon kohteet vaihtelevat melko nopeasti.
        Itsekin ostin nuorena retkipyörän ajoin sen kotiin minkä jälkeen oli jalat pökkelöinä jonkin aikaa ja möin pyörän naapurille. Nyt myöhemmin on taas pyöräily maistunut.


    • Anonyymi

      Kärsimysten kautta voittoon käynyt tie on Jeesuksen, ei oo toista tietä mylla. Kuluva kesä on tosiaan ollut jokseenkin surkeaa sään puolesta pitkän matkan polkupyöräilyä ajatellen. On motivointiongelmia, peräpukamia, löysämahaisuutta, ylensyöntiä, huonosti istuvaa haarakiilaa, ja huonotuulisuutta. Vain visvovatauti puuttuu. Sen sijaan kovia rytmihäiriöitä ja päänsärkyä on ollut tarjolla. Olen rukoillut että en kuolisi ponnistellessa vaan nukahtaisin ikilepoon nukkuessani. Tänäänkin kohtalainen jysäri kun läksin suorittamaan 91- kilometrin polkupyörälenkkiä täysin omin voimin. Päässä jyskytti ja vastatuuli ol rankkaa. Onneksi loppumatka myötäiseen. Siltikin keskituntinopeus jäi juuri alle kahdenviiden. Kaikesta huolimatta aikataulussa. Kuluvana kuukautena koossa 800- kilometriä, iskua vaille, ja koko vuoden tavoite tälle vuodelle edelleen 6000- kilometriä. Ota näin ollen ohjenuoraksesi juuri värssyn ensimmäiset säkeet.

    • Anonyymi

      Aihe on tärkeä pakanamaan kartalla nimeltä Suomi

    • Anonyymi

      Ota eväät mukaan ja pysähdy nauttimaan maisemista sekä luonnosta ja eksy vakioreiteiltä jonnekin tuntemattomaan. Ei kannata apinoida noita suorituskeskeisiä youtube fillaroitsijoita huimine keskinopeuksineen ja päivämatkoineen.

    • Anonyymi

      20km lenkki riittää. Ei pidä ahnehtimalla tappaa liikunnan iloa.

    • Anonyymi

      Asenne kohdilleen

    • Anonyymi

      Minä saan motivaatiota tästä aloituksesta. Tänäänkin 150-kilometriä keskituntinopeudella 26.42, josta noin viisikilometriä peesasin todellista maantiepolkupyöräilijää. (Minulla on vain alumiini 1x11) Otin nöet peesin ja mölisin vielä niin tekeväni kun ohi pyyhälsi. Totisesti, miten helppoa onkaan pysytellä vauhdikkaan tuulenhalkojan vanavedessä, olihan tokiki vastatuuliosuus. Siinä kolmevitonenkkaan tuntunut juuri miltään. Kiitin vielä erikseen polkijaa kun hän sivutielle erkani. Hieno reissu! Jos olisin saatananpalvelija, kiroilisin tähän raskaasti. Elävän Jumalan palvelijana totean, ennen kuin huokaisen, kertakaikkiaan! jotta kiitos Jeesus!

      Eräät polkevat masennukseensa, niin kuin samulivan, minä poljen jotta minulla rauha olisi, vailla masennusta. Eräät tavoittelevat onnea, eivätkä halua ymmärtää että mikään onni onninen ei tule vailla kärsimystä. Pane itsesi ahtaalle, kärsi oikein kunnolla jotta onni sinua lopultakin kohtaisi. Rääkkää itseäsi ja ylistä Jeesusta! Hallelyjaa!

    • Anonyymi

      Muutama välivuosi tuli vietettyä, eikä pyöräily oikein maistunut välivuosien jälkeenkään, ennen kuin pakotin itseni pyörälenkeille. 2-3 kertaa viikossa ja reilun kuukauden jälkeen halusin tehdä sen jo pakottamattakin. Kyllä siinä jollain kemikaalilla on osansa, siis sellaisella oman kropan tuotoksella.

    • Anonyymi

      Ylikuntotila aiheuttaa masennuksen tunteen.

      Tavallinen työterveyslääkäri tai muu arvaus-sälli ei osaa edes tunnistaa montun oireita.

      Harjoituskirja ja sykeseuranta, niillä se avautuu.

    • Anonyymi

      Ihminen on semmoinen että on luonnostaan laiskuuteen taipuvainen. Aina keväisin vaatii suuria ponnisteluja että saa kunnon nousemaan. Varsinkin kuntopolkupyöräily ulkona maisemien vaihtuessa ahdistaa ja sydämestä ottaa kun sen täysillä aloittaa heti alusta asti. Vähitellen tuntemukset helpottaaja tuntuu että kunto nousee. Viimeistään näillä näppylöillä ryhtyy kunto ja ryhti olemaan kohdillaan. Olen asettanut tavoitteekseni polkupyöräillä tuolla 1x11 cyclolla heinäkuun aikana 1500 kilometriä. Tänään kun vielä tuon eilisen sataviisikymmpisen päälle sotkin 61-kilometriä keskituntinopeudella 27.14, niin 1461 kilometriä tuli täyteen. Seuraavalla reissulla sitten tavoite jo täyttyykin. JHs, ja vuoden lopussa näyttääkin 6000km. Eikö niin?

      Suurin uhka tavotteiden tiellä on ihmisten pelkuruus. Joku pelkää moottoriajoneuvoja, toiset kaatumista, yhdet sydänkohtausta. Siksi meillä on jatkuva taistelu kaiken maailman fitnordeja vastaan jotka oikein yllyttävät laiskotteluun. On myös merkillistä kuinka nykyihminen pelkää kuolemista. Kuitenkin useimmat eivät edes usko kuoleman jälkeiseen elämään. Mitä pelkäämistä tyhjyydessä muka on? Taitaa vain olla selvää sekin että, nykyisellä lääkkeiden kulutuksella, ja terveyspalveluiden (liika)käytöllä, todistetaan vain sitä jotta pelätään kumminkin viimeistä tuomiota. Helvetissä olekaan kivaa tiristä. Niinpä niin.

    • Anonyymi

      Kahtele velogin videoita

    • Anonyymi

      Näinhän asijat ovatkin

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      311
      2834
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2193
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      82
      1643
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1233
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe