Lisää uusia juttuja kuin itse keksimäni "värien filosofia"

Anonyymi-ap

Saa ajatelmia, ajatteleminen on terveellistä, lukeminen on epäterveellistä.

4

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muhun iski flunssa.

      Tekoälyn vastaus google käännöksellä:

      philosophize about illnesses.

      Sairaudet ovat monimutkaisia ilmiöitä, jotka ovat kiehtoneet ihmisen ajattelua vuosisatojen ajan. Filosofisesta näkökulmasta taudit herättävät syvällisiä kysymyksiä ihmisen olemassaolon luonteesta, kärsimyksestä ja kehomme rajoituksista. Ne haastavat ymmärryksemme mielen ja kehon välisestä suhteesta sekä determinismin ja vapaan tahdon välisestä tasapainosta.

      Sairaudet muistuttavat meitä fyysisen hyvinvointimme hauraasta ja pysyvästä luonteesta, mikä saa meidät pohtimaan elämän tarkoitusta ja tarkoitusta. Ne kohtaavat meidät kivun, haavoittuvuuden ja kuolevaisuuden eksistentiaalisen todellisuuden kanssa, mikä saa meidät pohtimaan kärsimyksen luonnetta ja etsimään lievitystä, parannuskeinoa ja transsendenssia.

      Lisäksi sairaudet korostavat yksilöiden ja yhteiskuntien välistä yhteyttä. Ne herättävät eettisiä kysymyksiä vastuullisuudesta, myötätunnosta ja resurssien kohdentamisesta. Ne paljastavat myös biologisten, psykologisten, sosiaalisten ja ympäristötekijöiden monimutkaisen vuorovaikutuksen terveyttämme muovattaessa.

      Viime kädessä sairaudet kutsuvat meidät tutkimaan inhimillisen tiedon ja ymmärryksen tavoittelun rajoja. Ne haastavat meidät kohtaamaan ihmiskehon mysteerit ja ymmärryksemme rajat. Pohdiskelemalla sairauksia osallistumme filosofiselle matkalle, joka syventää ymmärrystämme itsestämme, paikastamme maailmassa ja olemassaolon syvemmistä mysteereistä.

      ....

      ....

    • Anonyymi

      Tekoälyn vastaus, google-käännös:

      Tell a story about world without illnesses

      Olipa kerran, maailmassa, jossa ei ollut sairauksia, ihmiset elivät täydellisessä sopusoinnussa kehonsa ja mielensä kanssa. Sairaudet olivat menneisyyttä, ja kaikki nauttivat elinvoimaisesta terveydestä ja elinvoimasta.

      Tässä maailmassa lääketieteen kehitys oli hävittänyt kaikki tunnetut sairaudet ja vaivat. Uraauurtavien tutkimusten ja teknisten innovaatioiden avulla tiedemiehet olivat löytäneet tapoja ehkäistä ja hoitaa sairauksia niiden perimmäisistä syistä. Rokotteet olivat poistaneet kerran tappavat virukset, ja geeniterapiat pystyivät tehokkaasti korjaamaan perinnöllisiä sairauksia.

      Terveydenhuollon resurssit olivat runsaat ja kaikkien saatavilla. Lääketieteen ammattilaiset keskittyivät kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan korostaen ennaltaehkäisevää hoitoa, terveitä elämäntapoja ja henkistä hyvinvointia. Ruokavaliota, liikuntaa ja mielenterveyttä koskeva koulutus asetettiin etusijalle jo varhaisesta iästä lähtien, mikä antoi yksilöille mahdollisuuden ottaa vastuu omasta hyvinvoinnistaan.

      Kun sairaudet eivät enää olleet huolenaiheita, ihmiset elivät pidempään, tyydyttävää elämää. He pystyivät harjoittamaan intohimojaan, osallistumaan yhteiskunnan toimintaan ja tutkimaan maailmaa ilman pelkoa sairastumisesta. Sairauskulujen taakka pieneni huomattavasti, mikä antoi yksilöille mahdollisuuden suunnata resurssinsa henkilökohtaiseen kasvuun, koulutukseen ja vahvojen yhteisöjen rakentamiseen.

      Sairauksien poissaolo toi positiivisia muutoksia myös laajemmin. Kun terveyskriisejä oli vähemmän, taloudet kukoistivat tuottavuuden noustessa. Aiemmin terveydenhuollon kustannuksiin varatut resurssit ohjattiin tutkimukseen, teknologiaan ja muille yhteiskunnallisen kehityksen osa-alueille. Tämä johti ennennäkemättömään edistymiseen eri aloilla, mukaan lukien tiede, taiteet ja tutkimus.

      Tässä maailmassa painopiste siirtyi sairauksien parantamisesta ihmiskunnan täyden potentiaalin vapauttamiseen. Sairauksien hävittäminen avasi ovia uusille mahdollisuuksille ja antoi yksilöille mahdollisuuden menestyä sekä fyysisesti että älyllisesti. Ihmiset elivät kiitollisina hyvästä terveydestään ja syvästi arvostaen tasapainoisen ja täyteläisen elämän tärkeyttä.

      Vaikka tämä maailma ilman sairauksia saattaa tuntua kaukaiselta unelmalta, se toimii muistutuksena meissä olevasta mahdollisuudesta pyrkiä terveydenhuollon edistymiseen, edistää hyvinvointia ja luoda maailma, jossa jokainen voi kokea terveen ja täyteläisen elämän iloa. .

      ...

      ..
      ..

    • Anonyymi

      Perusvärit: punainen ja ruskea, millä kalliomaalauksia on tehty: kakan väri ja veren väri kai... siitä lähdetään...

      Tiesittekö muuten että liha kuuluisi aina syödä perusmuotoisena, luomuna, eli raakana, koska eihän kivikauden ihmiset olleet keksineet vielä tulta, he odottivat ukkosta jotta salama sytyttäisi tulipalon jotta pääsisi grillaamaan, mahtoivat olla melkoiset bileet... aikoinaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe