Lisää uusia juttuja kuin itse keksimäni "värien filosofia"

Anonyymi-ap

Saa ajatelmia, ajatteleminen on terveellistä, lukeminen on epäterveellistä.

4

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muhun iski flunssa.

      Tekoälyn vastaus google käännöksellä:

      philosophize about illnesses.

      Sairaudet ovat monimutkaisia ilmiöitä, jotka ovat kiehtoneet ihmisen ajattelua vuosisatojen ajan. Filosofisesta näkökulmasta taudit herättävät syvällisiä kysymyksiä ihmisen olemassaolon luonteesta, kärsimyksestä ja kehomme rajoituksista. Ne haastavat ymmärryksemme mielen ja kehon välisestä suhteesta sekä determinismin ja vapaan tahdon välisestä tasapainosta.

      Sairaudet muistuttavat meitä fyysisen hyvinvointimme hauraasta ja pysyvästä luonteesta, mikä saa meidät pohtimaan elämän tarkoitusta ja tarkoitusta. Ne kohtaavat meidät kivun, haavoittuvuuden ja kuolevaisuuden eksistentiaalisen todellisuuden kanssa, mikä saa meidät pohtimaan kärsimyksen luonnetta ja etsimään lievitystä, parannuskeinoa ja transsendenssia.

      Lisäksi sairaudet korostavat yksilöiden ja yhteiskuntien välistä yhteyttä. Ne herättävät eettisiä kysymyksiä vastuullisuudesta, myötätunnosta ja resurssien kohdentamisesta. Ne paljastavat myös biologisten, psykologisten, sosiaalisten ja ympäristötekijöiden monimutkaisen vuorovaikutuksen terveyttämme muovattaessa.

      Viime kädessä sairaudet kutsuvat meidät tutkimaan inhimillisen tiedon ja ymmärryksen tavoittelun rajoja. Ne haastavat meidät kohtaamaan ihmiskehon mysteerit ja ymmärryksemme rajat. Pohdiskelemalla sairauksia osallistumme filosofiselle matkalle, joka syventää ymmärrystämme itsestämme, paikastamme maailmassa ja olemassaolon syvemmistä mysteereistä.

      ....

      ....

    • Anonyymi

      Tekoälyn vastaus, google-käännös:

      Tell a story about world without illnesses

      Olipa kerran, maailmassa, jossa ei ollut sairauksia, ihmiset elivät täydellisessä sopusoinnussa kehonsa ja mielensä kanssa. Sairaudet olivat menneisyyttä, ja kaikki nauttivat elinvoimaisesta terveydestä ja elinvoimasta.

      Tässä maailmassa lääketieteen kehitys oli hävittänyt kaikki tunnetut sairaudet ja vaivat. Uraauurtavien tutkimusten ja teknisten innovaatioiden avulla tiedemiehet olivat löytäneet tapoja ehkäistä ja hoitaa sairauksia niiden perimmäisistä syistä. Rokotteet olivat poistaneet kerran tappavat virukset, ja geeniterapiat pystyivät tehokkaasti korjaamaan perinnöllisiä sairauksia.

      Terveydenhuollon resurssit olivat runsaat ja kaikkien saatavilla. Lääketieteen ammattilaiset keskittyivät kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan korostaen ennaltaehkäisevää hoitoa, terveitä elämäntapoja ja henkistä hyvinvointia. Ruokavaliota, liikuntaa ja mielenterveyttä koskeva koulutus asetettiin etusijalle jo varhaisesta iästä lähtien, mikä antoi yksilöille mahdollisuuden ottaa vastuu omasta hyvinvoinnistaan.

      Kun sairaudet eivät enää olleet huolenaiheita, ihmiset elivät pidempään, tyydyttävää elämää. He pystyivät harjoittamaan intohimojaan, osallistumaan yhteiskunnan toimintaan ja tutkimaan maailmaa ilman pelkoa sairastumisesta. Sairauskulujen taakka pieneni huomattavasti, mikä antoi yksilöille mahdollisuuden suunnata resurssinsa henkilökohtaiseen kasvuun, koulutukseen ja vahvojen yhteisöjen rakentamiseen.

      Sairauksien poissaolo toi positiivisia muutoksia myös laajemmin. Kun terveyskriisejä oli vähemmän, taloudet kukoistivat tuottavuuden noustessa. Aiemmin terveydenhuollon kustannuksiin varatut resurssit ohjattiin tutkimukseen, teknologiaan ja muille yhteiskunnallisen kehityksen osa-alueille. Tämä johti ennennäkemättömään edistymiseen eri aloilla, mukaan lukien tiede, taiteet ja tutkimus.

      Tässä maailmassa painopiste siirtyi sairauksien parantamisesta ihmiskunnan täyden potentiaalin vapauttamiseen. Sairauksien hävittäminen avasi ovia uusille mahdollisuuksille ja antoi yksilöille mahdollisuuden menestyä sekä fyysisesti että älyllisesti. Ihmiset elivät kiitollisina hyvästä terveydestään ja syvästi arvostaen tasapainoisen ja täyteläisen elämän tärkeyttä.

      Vaikka tämä maailma ilman sairauksia saattaa tuntua kaukaiselta unelmalta, se toimii muistutuksena meissä olevasta mahdollisuudesta pyrkiä terveydenhuollon edistymiseen, edistää hyvinvointia ja luoda maailma, jossa jokainen voi kokea terveen ja täyteläisen elämän iloa. .

      ...

      ..
      ..

    • Anonyymi

      Perusvärit: punainen ja ruskea, millä kalliomaalauksia on tehty: kakan väri ja veren väri kai... siitä lähdetään...

      Tiesittekö muuten että liha kuuluisi aina syödä perusmuotoisena, luomuna, eli raakana, koska eihän kivikauden ihmiset olleet keksineet vielä tulta, he odottivat ukkosta jotta salama sytyttäisi tulipalon jotta pääsisi grillaamaan, mahtoivat olla melkoiset bileet... aikoinaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe