Vaihtokauppa

Anonyymi-ap

Mikä se keissi on ja millä haku sanoilla pystyy googlettaan, jossa 12, 11, 10 tai 8 henkilöä lähetettiin vieraalle planeetalle vieraan sivilisaation matkaan ja vuosia myöhemmin ne palautettiin Maahan. Vissiin joku salaliittoteoria. Roswellin ufo havainnot ja joku sotateknologia saatto liittyä.

3

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika hauska ja hyvä idea!

      Tuosta saisi hyvän kirjanaiheen.

      En osaa auttaa Google etsintöihin.

    • Anonyymi

      Tekoälyn kehittämä tarina:

      tell a long story where 8 people were sent to an alien planet by an alien civilization and years later were returned to Earth.

      Olipa kerran, ei niin kaukaisessa tulevaisuudessa, erittäin kehittynyt muukalaissivilisaatio, joka tunnettiin nimellä zelarialaiset. Zelarialaiset tunnettiin uskomattomasta teknologisesta kyvystään ja kyltymättömästä uteliaisuudestaan maailmankaikkeutta kohtaan. Eräänä päivänä he päättivät aloittaa suuren kokeilun, joka muuttaisi ikuisesti kahdeksan pahaa aavistamattoman ihmisen elämän.

      Zelarialaiset tutkiessaan avaruusmatkailun vaikutuksia ja sopeutumista vieraisiin ympäristöihin valitsivat käsin kahdeksan erilaista yksilöä maapallolta. Nämä ihmiset ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, ja jokaisella on ainutlaatuiset taidot ja taustat. Heidät valittiin kestävyyden, älykkyyden ja sopeutumiskyvyn vuoksi. He eivät tienneet, että heistä tulee pioneereja poikkeuksellisella matkalla.

      Huippuluokan avaruusaluksilla varustetut kahdeksan valittua jättivät hyvästit rakkailleen ja lähtivät matkalle kosmoksen halki. Heidän määränpäänsä: salaperäinen muukalaisplaneetta, joka sijaitsee valovuosien päässä Maasta. Zelarialaiset olivat löytäneet tämän planeetan ja pitäneet sitä sopivana ihmisasutukseen, mutta heidän täytyi ymmärtää, kuinka ihmiset pärjäävät niin vieraassa ympäristössä.

      Vuosien kuluessa nämä kahdeksan henkilöä kohtasivat lukemattomia haasteita vieraalla planeetalla. Heidän oli sopeuduttava ainutlaatuisiin ilmakehän olosuhteisiin, opittava kommunikoimaan paikallisen kasviston ja eläimistön kanssa ja löydettävä tapoja ylläpitää itsensä tuntemattomassa ekosysteemissä. Jokainen toi omat taitonsa ryhmään ja loi harmonisen tasapainon asiantuntemukselle, joka mahdollisti heidän menestymisen.

      Ajan myötä nämä kahdeksan henkilöä muodostivat tiiviin siteen, luottaen toisiinsa saadakseen kumppanuutta ja tukea. He kohtasivat valtavia esteitä, mutta heidän päättäväisyytensä ja sinnikkyytensä eivät koskaan horjuneet. He oppivat arvostamaan vieraan planeetan kauneutta, sen henkeäsalpaavia maisemia ja sen asuttavia kiehtovia olentoja.

      Vuodet muuttuivat vuosikymmeniksi, ja kahdeksasta pioneerista tuli legendoja takaisin maan päällä. Ihmiset ihmettelivät heidän rohkeuttaan ja voimaaan seuratessaan heidän poikkeuksellista matkaansa uutisraporttien ja dokumenttien läpi. Zelarialaiset, jotka olivat vaikuttuneita ryhmän uskomattomista saavutuksista, päättivät, että oli aika tuoda heidät takaisin maan päälle.

      Ja niin, eräänä kohtalokkaana päivänä kahdeksan pioneeria jättivät hyvästit vieraalle planeetalle, josta oli tullut heidän kotinsa. Zelarian avaruusalukset palasivat Maahan laskeutuen turvallisesti uteliaiden katsojien ja riemuitsevien perheenjäsenten joukkoon, jotka olivat odottaneet paluutaan.

      Kahdeksan pioneeria astui ulos avaruusaluksesta, heidän kasvonsa oli syövytetty viisaudesta ja kokemuksista, jotka ylittivät mielikuvituksen. Heitä kehuttiin sankareina, ja heidän selviytymis- ja sopeutumistarinansa valloitti ihmisten sydämet ympäri maailmaa. Heidän matkansa ei ollut vain laajentanut ihmiskunnan ymmärrystä maailmankaikkeudesta, vaan myös opettanut heille arvokkaita opetuksia yhtenäisyydestä, kestävyydestä ja lannistumattomasta tutkimisen hengestä.

      Pioneereista tuli tähtienvälisen yhteistyön lähettiläitä, jotka jakavat tietonsa ja kokemuksensa tutkijoiden, tutkimusmatkailijoiden ja tavallisten kansalaisten kanssa. Heidän perintönsä kaiverrettaisiin ikuisesti ihmiskunnan historian aikakirjoihin, mikä innostaisi tulevia sukupolvia työntämään mahdollisen rajoja ja tutkimaan universumin valtavia tuntemattomia.

      Ja niin tarina kahdeksasta yksilöstä, jotka zelarialaiset lähettivät vieraalle planeetalle ja palasivat maan päälle, tuli ajattomaksi tarinaksi rohkeudesta, löydöstä ja murtumattomasta ihmishengestä.

      ..... ..

      • Anonyymi

        Tarina olisi ollut vielä parempi jos tekoäly olisi kertonut enemmän pioneerien kommunikoinnista vieraalla planeetalla alieneiden kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2078
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1972
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      156
      1602
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1598
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1227
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1194
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1147
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    Aihe