Savorinen ennustaa Auringon aktivoituvan voimakkaasti loppuvuoden 2023 aikana.

Anonyymi-ap

Kerron nyt joutessani etukäteen että Aurinko tulee aktivoitumaan voimakkaasti loppuvuoden aikana.

About elokuun 21 päivä Venus linjautuu Saturnuksen ja Auringon kanssa. Silloin Saturnuksesta ja Venuksesta peräisin olevaa pimeää energiaa kohti Aurinkoa ja Auringon sisälle samalta kohtaa Aurinkoa.

Se aktivoi Aurinkoa sisältä tehokkaammin.

About 26.8 Maapallo linjautuu Saturnuksen ja Auringon kanssa. Se aktivoi Aurinkoa lisää tehokkaasti sisältä päin.

Oleellista on myös se miten Venuksesta ja Maapallosta peräisin oleva pimeä energia aktivoi Saturnuksesta peräisin olevaa pimeää energiaa sen matkalla kohti Aurinkoa linjautumien aikana. Eli näistä kiviplaneetoista peräisin olevia pimeän energian tihentymiä kohti Saturnusta siten että ne kohtaavat Saturnuksesta peräisin olevia pimeän energian tihentymiä vastapalloon jne. Vastaan työntyvän tihentymän läpi työntyminen saa tihentymässä olevan energian hajaantumaan / laajenemaan isommalle avaruuden alueelle ja näin todennäköisyys kohdata seuraavia vastaan työntyviä pimeän energian tihentymiä suoraan vastapalloon kasvaa jne jne.

Venus ja Maapallo linjautuvat loppuvuoden aikana nopeaan tahtiin myös muiden kaasuplaneettojen kanssa. Joten kyllä Aurinko tulee aktivoitumaan loppuvuoden aikana isosti.

Maasuuntaisia Auringonpurkauksia on syytä pelätä silloin jos esim. Merkurius liikkuu Auringon sellaisen alueen yläpuolella joka on siirtymässä kohti aluetta jossa Maapallo liikkuu. Eli jos Merkurius on saavuttamassa Maapalloa liikeradallaan jne.

Katsoin just Aurinkosimulaattorilla ja näyttäisi sille että Aurinko voisi hyvinkin purkautua useita kertoja voimakkaasti loppuvuodesta alueeltaan joka on meidän onneksemme sellaisella alueella Auringon pinnnalla joka on ohittanut Maapallon jonkun aikaa aikaisemmin.

Eli purkaus suuntautuisi sellaiselle alueelle Aurinkokunnassa jonne Maapallo on vasta liikkumassa eli liikeradalla etupuolelle.

Toki osa näistä purkauksien energioista saattaa suuntautua myös osittain Maapalloa kohti.

Venus ja Maapallo linjautuvat Auringon kanssa 12.8.2023 ja siitä alkaa Auringon aktivoituminen. By the way. Tuo muuten aktivoi myös Venusta ja Maapalloa.

Syyskuun alkupuolella Venus linjautuu Auringon ja Neptunuksen kanssa. Loppukuusta syyskuussa näin tekee myös Maapallo.

Venus käy linjassa Jupiterin ja Uranuksen kanssa alkukuusta lokakuussa ja Maapallo alkukuusta marraskuussa.

Lokakuun 1 päivä kun Aurinko, Venus ja Jupiter ovat linjassa, on about Auringon toisella puolella oikealla Mars. Ennustan Venuksella havaittavan silloin voimakkaita sään ääri-ilmiöitä. Usein viiveellä näin.

Marraskuun 3 päivä Aurinko, Maapallo ja Jupiter linjautuvat siten että Mars on silloin Auringon taustalla vasemmalla puolella. Jos Maapallolla on silloin liikkeellä trooppisia myrskyjä, ne voimistuvat nopeasti voimakkaiksi hirmumyrskyiksi eli Hurrikaaneiksi / Taifuuneiksi. Näin kävi loppuvuodesta 2022 useita eri kertoja ennakoitavissa olevalla tavalla.

13 päivä marraskuuta Aurinko, Kuu, Maapallo ja Uranus linjautuvat. Mahdollisuus Rare November Hurrikaanille. Jos sattuu olemaan trooppinen myrsky silloin päällä, niin se tulee voimistumaan Hurrikaanin lukemiin 13 päivä marraskuuta.

Aurinkokunnassa on epätasapaino.

Kaikki kaasuplaneetat ovat samalla puolella Aurinkokuntaa.

Esim. Maapallo on Auringon ja kaasuplaneettojen välisellä alueella 10 viikon aikana. Sitten menee yli 40 viikkoa ettei Maapalloa aktivoida ollenkaan kaasuplaneettojen ja Auringon toimesta linjautumien kautta.

Siinä yksi erittäin oleellinen syy sään ääri-ilmiöihin viimeisten about neljän vuoden aikana.

Tilanne alkaa pikkuhiljaa helpottamaan kun Jupiter siirtyy toiselle puolelle Aurinkokuntaa.

Vuosi 2031 tulee kuitenkin olemaan linjautumien mukanaan tuomien aktivoitumisten tiimoilta aika hurja.

Voin kertoo näin etukäteen.

🤔

Mitä tulee Maapallon aktivointeihin, niin 1 - 4.8 oli kunnon aktivoinnit.

Niitä energioitahan Maapallo nyt purkaa pois poikkeen.

Seuraavat 17.8, 19.8 Kuun kautta Saturnus ja Neptunus ja sitten kunnolla 22.8 Mars, Maapallo ja Neptunus linjautumalla ja heti perään 23.8 Kuun kautta sekä Jupiter että Uranus.

Isosti vielä 26.8 Aurinko, Maapallo ja Saturnus. Täysikuu painaa vielä päälle loppukuusta. Se on paha jos sattuu olemaan vielä niin tarkka linjautuma että olisi Kuunpimennys.

Seurataan tilannetta.

🤔

10

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      😮😮😮😮🏋️😮😮😮🤣

    • Anonyymi

      Yes Yes Yes Yes, Einstein REALLY Was Wrong with curving space. Well, Right with Relative Time 🙂 #HelloJimCarrey #EinsteinWasWrong #with #curvingspace #right #with #RelativeTime #Google #Savorinen #and #Read #How #Universe #Works

    • Anonyymi

      Lähteekö sieltä toisiaan tuuppivia nopeuttaan kiihdyttäviä lasnejevia fotoneita erityisen paljon? Onko sinulla se pelliepän tekemä fotonientutkimisränni vielä löydyksissä? Sillehän voisi olla nyt käyttöä.

    • Anonyymi

      Tänään oli taas pitkästä aikaa kumpupilviä pitkin päivää.

      Edellisen kerran niitä olikin elokuun alkupuolella kun oli ryppäinä linjautumia.

      Tänään aamusta oli ensimmäinen linjautuma elokuun alun linjautumien jälkeen jossa Maapallo oli Kuun ja Saturnuksen välisellä alueella.

      Aurinko, Venus ja Maapallo olivat tosin melko suorasti linjautuneena useamman päivän, mutta se luonnollisesti aktivoi Venusta paljon enemmän kuin Maapalloa.

      19.8 Maapalloa aktivoidaan seuraavan kerran. Silloin Maapallo on Kuun ja Neptunuksen välisellä alueella.

      Mielenkiintoista seurata onko taas kumpupilviä silloin.

      22 - 23.8 sitten jo reilummat aktivoitumiset.

      Joten ehkäpä paljon näyttävämpiä kumpupilviä silloin tiedossa.

      Viiveellä taas rankkasateita ja tulvia siellä sun täällä Maapallolla.

      Maanjäristyksiä.

      Tulivuoria aktivoituu ja purkautuvat alkavat purkautumaan voimakkaammin.

      Jos hirmumyrskyjä, ne voimistuvat nopeasti.

      Tornado outbreikeille todennäköisyys kasvaa jne.

      Seurataan tilannetta.

      Maapallo on siis jo herkillä ennen 26.8 tulevaa isoa aktivoitumista.

      Silloin Maapallo on Auringon ja Saturnuksen välisellä alueella.

      🤔

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nyt Atlantilla jyllää jo kolme nimettyä hirmumyrskyä. Kaksi kehitteillä niiden lisäksi.

      Huomenna illasta 22.8 Mars, Maapallo ja Neptunus linjautuma suorimmillaan.

      26 ja 27.8 Maapallo on Auringon ja Saturnuksen välisellä alueella. Siitä iso aktivoituminen.

      Jos Maapallon sisältä ulos työntyvissä kaasun ja vesimolekyylien virtauksiin riittää uusia kaasun ja veden molekyylejä, niin linjautumien aikana niitä työntyy ulos Maapallosta kovemmalla paineella ja se voimistuu myrskyjä linjautimien aikana nopeasti.

      Seurataan tilannetta.

      🤔

    • Anonyymi

      Pienessä mittakaavassa on ollut normaalia enemmän energiaa tarjolla.

      22.8.2023 Maapallo oli Marsin ja Neptunuksen välisellä alueella. Niihin aikoihin yleisurheilussa ainakin miesten ja taisi olla naistenkin kiekossa kovatasoiset kilpailut.

      20, 21 ja varsinkin 22.8 kumpupilviä ennakoitavalla tavalla. Ensi kesästä tulee mielenkiintoinen kun pääsee ennakoimaan näitä kumpupilvien esiintymisajankohtia.

      By the way. Jos jollakin on tietoa milloin näitä näyttäviä kumpupilviä on esiintynyt aikaisempina kesinä, niin minua kiinnostaa. Todella paljon.

      🤔

      Linjautuma Aurinko, Maapallo ja Saturnus on tarkentunut pikkuhiljaa ja on tarkimmillaan tänään päivällä. Eli siihen asti ainakin pienen mittakaavan energian määrä kasvaisi. Soluille olisi siis tänään hyvin tarjolla tätä pienen mittakaavan energiaa jota fyysikot eivät vielä ymmärrä.

      Eilen illasta oli jo ennakoitavalla tavalla erittäin kovatasoisia kilpailuja. Varsinkin miesten seiväshypyssä ja miesten 10-ottelussa.

      Viesteissä olisi helposti ollut aineksia maailmanennätyksiin jos vaihdot olisivat menneet edes sinne päin. Taisi siellä aika moni maa tehdä maansa ennätyksen. Seiväshypyssä viisi hyppääjää ylitti oliko se 590 vai jopa 595.

      Ok, tänään Helander heittää noin 90 metriä, mutta se ei riitä mitaliin.

      Odotan että Intialainen Neeraj Chopra ja Pakistanilainen Arshad Nadeem heittävät yli 95 metriä. Siis olettaen etteivät loukkaannu finaalin aikana ja pystyvät heittämään viimeisillä kierroksilla tasapainoisia heittoja. 100 metriäkin saattaa olla vaarassa. Varsinkin viimeisellä kahdella kierroksella.

      Olosuhteet tulevat paranemaan mitä alemmaksi Aurinko laskee.

      Kun Aurinko laskee pois näkyvistä, niin silloin Auringosta tulevaa energiaa tulee viistosti Maapallon läpi kisa-alueelle ja sitä jyrkemmin alhaalta ylös päin mitä pidemmälle ilta etenee.

      Näin ollen kovimmat heitot mitaltaan olisi tehtävissä viimeisillä kierroksilla.

      Tässä video jossa käyn läpi 2.6.1991 linjautumat. Kyse on päivästä jolloin Seppo Räty kävi alkukaudesta Punkalaitumella heittämässä uuden maailmanennätyksen 96,96 ilman sen kummempia valmistautumisia.


      🤔

      Aki Parviaisen ennätysheitossa oli myös linjautumat päällä.


      🤔

      Tero Pitkämäen ennätyksessä 26.5.2005 Kuortaneella oli erilainen tilanne, mutta jos olen oikeassa, niin kyllä silloinkin oli pienessä mittakaavassa tarjolla enemmän pienen mittakaavan energiaa.

      Katsokaapa.



      Maapallosta, Merkuriuksesta ja Venuksesta peräisin olevaa energiaa kohti Saturnusta ja Saturnuksesta kohti Maapalloa tulevat pimeän energian tihentymät aktivoituivat normaalia enemmän. Myös Venuksesta peräisin olevat pimeän energian tihentymät aktivoituivat normaalia enemmän matkallaan kohti Maapalloa. Ja tämä johtui Merkuriuksesta.

      Saturnus, Venus ja Merkurius olivat keskenään melkoisen suoralla linjalla, mutta tuo linja näytti menevän jonkun verran Maapallon yli. Mutta ei niin paljon kuin monessa muussa linjautumassa.

      Ja tässä ei siis todellakaan ole kyse ns. gravitaatiosta. Ei ainakaan vetävänä voimana, eikä kaareutuvana avaruutena!

      Ja mitä suorempia nämä linjautumat ovat, sitä isompi merkitys niillä on. Siis jos tätä pimeää energiaa on olemassa. Eli atomeitten ytimet kiertättäisivät keskenään pimeää energiaa josta syntyisi tietyissä olosuhteissa rekisteröitävissä olevia hiukkasia kuten elektroneja ja fotoneita.

      Tutkijat luulevat irroittavansa ytimen ympäriltä elektronin kun lähettävät ydintä kohti sopivan energian omaavia fotoneita, vaikka oikeasti he saavat syntymään täysin uusia elektroneja tästä pimeästä energiasta jota atomeitten ytimistä työntyy koko ajan ulos ja jota kaikki atomien ytimet keskenään kaikkien muiden atomien ytimien kanssa kierrättävät.

      🤔

      Jos suomalaiset yleisurheilijat haluavat jatkossa parhaat olosuhteet saadakseen hyvän tuloksen jolla pääsee arvokisoihin, niin ehkäpä kisat suomessa kannattaisi järjestää silloin kun on sopivat linjautumat tarjolla?

      Siinä pääsisi mukaan tekemään tieteellistä tutkimusta.

      Tänään jokainen ehtisi vielä käydä kokeilemassa onko kropassa ylimääräistä energiaa.

      Ehkäpä olosuhteet tänään mahdollistaisivat oman ennätyksen tekemisen 🙂

      Ps. Hirmumyrskyt ovat olleet jossakin määrin voimistumaan päin viimeisen vuorokauden aikana.

      Sunnuntaina 27.8.2023

      Jukka Savorinen

      🙂

    • Anonyymi

      26 - 27.8.2023 Hirmumyrskyt voimistuivat nopeasti jälleen kerran etukäteen ennustettavalla tavalla nopeasti.

      Franklin, Idalia, Irwin ja Typhoon Goring.

      Seuraava iso aktivoituminen on 19.9.2023

      Seurataan tilannetta 🙂

      🙂

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1673
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1310
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1097
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      888
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe