Alku- ja jatkokeskustelu TE palvelijoiden kanssa

Anonyymi-ap

Useat eläinlajit, kuten orangit, pulut ja kotieläimet, ovat jo tunnettuja kyvystään havaita ihmisen ajatuksia ja mielipiteitä. Koirien, kissojen, hevosten ja jopa vuohien on osoitettu erottavan erilaisia ihmisen ajatuksen ilmeitä. TE palvelija ei ole oppinut käsittämään edes puhetta, saatikka eleitä ja ilmeitä. He kyselevät typeryyksiä kaikilta samalla tavoin, kuin rikkinäiset nauhurit.

10

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voisihan sitä keskustella pulujen kanssa torilla, siitä on yhtä paljon hyötyä kuin rupattelusta työkkärin tyyppien kanssa..

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        💋 ­­N­­y­­m­­­f­o­­m­­a­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17973563n

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Halaa TE palvelijaa, arvosta terveellistä ja turvallista TE-toimistoa.

    • Anonyymi

      Sattuuukko aloittajaa ihan oikeasti päähän, on vissiin heitetty kakarana 3 kertaa ilmaan mutta otettu vaan 2 kertaa koppi :D :D Reformeja odotellessa, vai mitä luuseri :D

      • Anonyymi

        TE palvelijan pää kilahti lopullisesti🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      TE palvelijoiksi on päätynyt kaikista heikoin aines.

    • Anonyymi

      Edessä olisi tapaaminen oman vastuuvirkailijan kanssa. Hän ei kuuntele, ei vastaa kysymyksiin, epäilee valehtelijaksi, kirjoittaa työllistymissuunnitelmaan mitä haluaa, vaikka kuinka pyytäisi muuta.

      Hän siis jyrää täysin, mitä tahansa yrittää sanoa. Pahinta on valehtelijaksi epäily ja henkinen väkivalta, mitä hän mitätöinnillä tekee. Äänensävy on ivallinen ja hän pilkkaa mm. työkokemusta ja koulutusta. Sanoi kerran, että hänelle ei voi kukaan mitään, vaan hän tekee, mitä haluaa, vaikka kuinka oltaisiin eri mieltä. Vaihtoa on yritetty, eikä siihen suostuta.

      Menee yöunet paniikissa, kun pelottaa nähdä tämä henkilö. Pelkkä äänen kuuleminen tekee niin pahaa, ettei puhelinasiointi muuta mitään, vaikka vaihtaisi sen kasvokkain tapaamisen tilalle. Silloin hänellä on vain vielä paremmat mahdollisuudet kiusata.

      Pari kertaa on mennyt sairauslomalapulla. Töitä on nollatuntisopimuksella, mutta sehän on sama kuin työtön nykyään. Kokoaikatyötä ei ole vielä löytynyt, vaikka pari kertaa on jo ollut työhaastattelukin. En uskalla mennä tapaamiseen.

      Onko kellään kokemuksia, mitä tässä tilanteessa voi tehdä?

      • Anonyymi

        "Hän ei kuuntele, ei vastaa kysymyksiin, epäilee valehtelijaksi, kirjoittaa työllistymissuunnitelmaan mitä haluaa, vaikka kuinka pyytäisi muuta."


        Eli työllistymissuunnitelmaa ei tällöin tehdä lain mukaisesti yhteistyössä.

        Käytä lakiin perustuvaa oikeuttasi tarkistaa em. suunnitelma, ja sitten isolla tussilla kaikki viranomaisen tekstit yli, ja omat tekstit tilalle. Vähän räikeä esimerkki, mutta tarkistamisoikeus on sinulla, viranomaisella ei ole saneluoikeutta.


      • Anonyymi

        Muista ottaa keskustelutilaisuuksiin nauhuri mukaan ja nauhoita keskustelut. Voit tehdä sen ihan avoimesti viranomaisen tietäen ja nähden, ja toisaalta voit sen tehdä halutessasi myös kertomatta siitä mitään. Avoimesti nauhoittamalla saa viranomaisen kannanottoihin toisenlaista rehellisyyttä.

        Huolehdi siitä että suunnitelma tehdään tarkoin siten kuin itse aiot, se on sinun oikeutesi saada valtiolta (te-toimistolta) sellaisia palveluja, jotka täysin noudattavat sinun lakiin perustuvaa oikeuttasi vapauteen valita työsi, ammattisi tai elinkeinosi.

        Nauhoitus on syytä tehdä siksi, koska viranomainen todennäköisesti seuraavaksi alkaa nillittämään että olet mukamas kieltäytynyt tekemästä suunnitelmaa, varmista että se sinun suunnitelman tekohalukkuus näkyy koko prosessissa hyvin, mutta varmistat samalla myös sen että suunnitelmasta tulee sellainen kuin itse aiot.

        Se ei ole viranomaisen tehtävä jakaa sinulle määräyksiä tai uhkavaatimuksia sinulle kuuluvista päätöksistä joiden on oltava vapaita. Jos viranomainen yrittää pakottaa tekemään muuta kuin valinnanvapautesi mukaan aiot toimia, silloin viranomainen toimii jo lainvastaisesti.

        Viimeisenä, varaudu aina karensseihin, niitä tulee aivan varmasti teki mitä tahansa, mutta em. prosessin avulla voit saada huonosti toimivalle viranomaiselle potkut.


    • Anonyymi

      "He kyselevät typeryyksiä kaikilta samalla tavoin, kuin rikkinäiset nauhurit."


      Ei mitään hätää. Asiakkailla on mukanaan hyvin toimivat ja ehjät nauhurit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe