Vapon sahalta lähin jatkamaan työn tekoa

Olen käynyt Olympia Stadionnilla ja Vantaan uudella vedenottamolla olen myös ollut.
Olin työssä oppijaksolla, mutta työntekijänä olin ja työntekijänä minua kaikki kohteli vaikka naisena miesten kanssa teinkin töitä.

Kulkuluvat löytyy vieläkin eli KAIKKI TYÖ jota olen tehnyt MAAN ja TAIVAAN välillä on eläinten paskoja alemmassa arvossa.

Lentokoneet liittyy taivaaseen ja putkien availu on viemäröintiä, mutta olin maarakennuspuolella vanhemman panostajan työssä oppijaksolla.
Ei putkimieskään ilman sitä maahan tehtyä REIKÄÄ PYSTY TOIMIMAAN!

Olen ollut katollakin töissä ja rakennuksella mestari kysyi minulta : Miten hoidetaan loppu tarkastus?
Sanoin : Riisukaa kengät niin ei tarvii enää koko hotellia siivota!
Kaikki toimi ohjeen mukaan ja S-marketissa mulle lattiamiehet sanoi kun kerroin tuosta, että : Olet toiminut oikein!

Olen töissä kasannut huonekaluja eli kalusteasentaja olen myös ollut.
Ruuvannut olen ja naulannut sekä puhdistanut ilmastointikanavia jotka kuuluu nuohoojan tehtäviin.

Kissaa ja koiraa olen myös hoitanut, mutta asiakkaan kotona en eläinhoitoloissa.
Ei edes Desing kodit säästy koska olen siivonnut myös tuollaisia Inarin kunnasta Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kirkkonummi ja muualla siinä lähistöllä joiden paikkojen nimiä en muista.
Vanha mummon mökkikään ei säästy ja KODANKIN olen siivonnut jo ennen, kuin Inarin kunnassa oli yhtään Iglua. Tekijät on molemmat kuolleet mutta eihän kuolleilla ole eläinten paskaa vertaa arvoa!

Oli jotain 3105 jotka oli tuota mieltä ja sivuston perustaja vielä päälle!
Kunnianloukkauksia sain vaikka en ole tuota edes laittanut vaan joku toinen, mutta toimin niin kuin IHMIS paskan kuuluu jonka työnarvo on eläinten paskoja alemmassa arvossa.

15

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Edes Alvar Aalto ja muut hienot Suomi Desing suunnittelijat ei säästyneet, koska minun pitää kunnioittaa kaikkia ja olen ollut myös ARKKITEHTI toimistossakin töissä.

      Panostussuunnitelma on arkkitehti työtä jossa lasketaan paljonko tarvitaan räjähteitä ja paljonko tulee kiveä jota käytetään mm tonttien pohjina kun aletaan rakentamaan ja kivimurskaa tarvitaan myös talvella, kun hoidetaan hiekoitusta. Kaivoksilta tuota kyllä sais, mutta nuohan pitää Suomessa kieltää.
      Kivimurskaa tarvitaan myös, kun tehdään ASFALTIA eli ELÄINTEN PASKAT on TODELLA ARVOSSA!

      Olin Norjassa elintarvike tehtaalla ensin leikkaamossa josta siirryin pakkaamoon joten EDES RUOKA EI OLE ARVOSSAAN INARIN KUNNASSA, koska FACEBOOKissa arvostetaan eläinten paskaa ja Minä loukkaan kunnioita ja kyllä minäKIN töitä olen facebookin ulkopuolella ja ei META ole minun työnantaja ollut koskaan vaan sometus oli harrastus jossa kirjoitin omia mietintöjä….

    • Autot joilla olen ajanut tai istunut kyydissä!
      Porchella sain ajella ihan yksinkin, mutta Teslassa istuin jo siinä ensimmäisessä joka Inarin kuntaa ilmesty. Tais olla ensimmäinen sähköautokin joka kuntaan tuli se jolla sain ajaa. Ensimmäinen latauspiste oli se jolla sain laittaa auton lataukseen.
      Tais olla myös ENSIMMÄINEN nettiyhteyksin jota pääsin myös käyttämään Inarin kunnassa.
      Sukuhan on ollut töissä Inergialla aina ja hekin liittyy minuun sekä minun elämään, koska en ole heidän kanssa riidoissa ollut koskaan.
      Kunniansaloukanneet EI ARVOSTA KYLLÄ mitään, mutta onneksi osaan laskea kierroksia ELI niin kutsuttuja MOMENTTIARVOJA ja ihan tiedoksi niin META ei korvaa mitään mutta voi olla korvauksia myös vailla, koska ELÄINTEN paskan SUURI ARVOSTUS vaikuttaa myös heidän yhtiöön!

    • Aleniukselta kyllä paskaa saa, koska heidänki kanssa olen onnistunut tekemään töitä vaikka harvempi tuotakaan uskos!

      Aleniukselta saa paskaa nopeampaa, kuin Pekkalan Sammelin navetalta!

      Kana kyllä on ollut kissan, koiran, parin hiiren, undulaattien, mutta ei saata kyllä mitään niitä suurempaa paskojaa.

      Ei ole ollut yhtään eläintä, kun Ivaloon 2016 kesällä palasin ja aloitin S-marketin siivouksella en työttömänä ja en ehtinyt ryyppämään.

      Koirilla rahastus alkoi, kun olin Kulta Hipun rakennuksella töissä ja joutessani vilasin mitähän facebookissa tapahtuu!

      Yli 3000 ihmistä tykkää eli tukee, kun 1 joutilas laiska NAINEN käyttää ELÄIMIÄ HYVÄKSI ja rahastaa eli ELÄINTEN HYVÄKSIKÄYTTÖ on KAUNIS TAPA jota kuuluu KUNNIOITTAA!

      Onneksi ovat PARISUHTEESSA ja Inarin kunnan Rakennusmestariki on vielä lähteny mukaan, mutta PASKAA löytyy muualtakin kuin Inarin kunnasta..,

    • Minä kyllä pääsen mihin vaan töihin, kun tämä eläinten hyväksikäyttö saadaa loppumaa sekä lasten, koska EN OLE SYYLLISTYNYT kumpaankaan!
      Ei ole ollut lapsia huolletavana vuosiin eikä eläimiä.
      Miehille olen sanonut : En voi nyt.
      En tykkää käyttää miehiäkään hyväksi ja maksan AINA omat laskuni vaikka välillä jäävät roikkumaan, koska ei minunkaan tilit sentään kaikkeen riitä.
      Sen mitä olen tukia saanut niin uskon, että maksan nuokin MONIN KERROIN takaisin, koska tämä paska juttu kyllä väkisin rahaa tuotta!
      Töissä ole ollut ja monessa paikassa, mutta en sentään ELÄIMIÄ ole paskalle vienyt toisten entiselle työpaikalle ja mainostanut tuota vielä FACEBOOKISSA ja kerännyt yli 3000 tykkääjää!
      Tuo löytyy vielä GOOGLESTAKIN!
      Kartassa lukee jossa paikka on PEURAVUONON SAHA ja oli just se VAPO eli VALTIONPOLTTOAINEKESKUS! <—— löytyy GOOGLESTA kun laittaa hakusanaksi VAPO

    • Hoidan nämä eläinten- ja lastenhyväksikäyttäjät kuriin. Korvaus luonnollisesti kuuluu ja haen jossain vaiheessa koiran joka on SUOMEN ENSIMMÄINEN KOIRA jota ei ole käytetty hyväksi ja lupaan, että koira saa koiran elämän joka hänelle kuuluu ja EI PASKO TOISTEN TYÖPAIKOILLA eikä edes noin HISTORIALLISILLA, kuin VAPO.

      Koirien kanssa olen somettanut, mutta kaikki halus mun koiran. He ei ymmärtäneet, että koira muuttuu kun omistaja vaihtuu.
      Sama tapahtui lasteni kanssa ja lasten isien sekä muiden miesten kanssa, mutta mitäs VANHOISTA!
      Rahalla saa kuulemma uuden perheen joten hätäkö tässä, koska vanhat lapset, miehet, vanhemmat, kissat ja koirat kelpaa kaikille, mutta HEISTÄ kuuluu pitää huolta eikä antaa tapahtua tämmösiä!
      Joudun vielä töihin tämänki jälkeen, koska en sellaisten kanssa ala milleen edes rahasta jotka PASKAA ARVOSTAA enemmän, kuin ihmisiä jotka oli töitä tehneet ja ei SAHALLA eläimiä minun aikana ollut. Koirat oli kotona ja ei niitä töihin kukaan muu ole vienyt, kuin palopäällikkö! Ei poliisien koiratkaan asemalla pyöri vaan koirille on oma paikka niin, kuin rajavartioston ja tullin koirilla.

    • En koiran kanssa Presidentin linnaan ole menossa vaan pysytään kotona, koska Suomen asiat voi hoitaa ihan hyvin kotoa SOHVALTAKIN ja todistan tuonkin samalla,kun hoidan nuo toiset asiat.

    • Jos korvaus summa huitelee 50 miljoonassa ja voi olla ennemmänkin joten en kansan kukkarolle käsiäni tunkis, mutta ei voi tietää vaikka tungen niitä rahoja myös jos tämä näin helposti käy.
      Minä en ollut se joka aloitti vaan toiset, mutta hekin arvostaa eläinten paskaa sekä hyväksikäyttöä joka yltää ihan lapsiin koska monien eläimet on lasten korvikkeita.

    • Kävin Liinahamarissa myös Pesosen rakennuksella siivoamassa ja sano mulle : Kummia siivoojia, kun ottavat töitä ja lähtevät kesken hommien muualle.
      Sano äidille jotain joten minä jäin yksin vähäksi aikaa siivoamaan. Pesonen pisti pari nuorta miestä samaan asuntoon ja he sano: Kuuluko noin tehdä?
      Vastasin: Kyllä ja tämä on perus juttuja jota tehdään ihan kotonakin.
      Sanoin: jos rahaa tarvitte niin sanokaa Pesoselle, että te voitte hoitaa siivoukset loppuun ja minä annan pika koulutuksen niin pärjäätte ja soitatte minun äitille jos minua tarvitte ja pyydätte minua käymään niin tuun.

      En kyllä omaa äitiä suostu syrjimään vaan minusta on parempi, kun äitiki syrjii minua ja minä räkytän äitille, että vetele hommia vaan menemään ja kyllä minä kokoajan autan.

    • Anonyymi

      OLEKKO MYYNYT IHTEÄS , JA PALJONKO TIENASIT.

      • En ole myyny ja en ole tienannu vielä mitään.
        Puran vain tätä kunniansaloukkaneiden paskaa, koska ei vankilaan sentään kaikkia voi laittaa.

        Kunnioitan kirjoittamalla miten asia oikeesti on eli eläinten paskat on ihmisiä arvokkaampia.

        Olin Olympia Stadionilla 2017 työssä oppijaksolla myös joten sekin on menettänyt arvonsa kokonaan vaikka kyseessä on myös RAUHAN MERKKI Suomelle.
        1952 on Suomessa alkanut Rauhan aika ja tuokin tieto löytyy Googlettamalla.

        Kyllä olen joutunut lukemaan koska ei kaikki minunkaan päässä valmiina olleet niin kuin KAIKKI OLETTAA!

        Petsamoon liittyviä tutkimuksia olen lukenut ja siellä suku synty Diplomaatteina, mutta Inarin kunnassa on vain koirilla oikeuksia ja arvoa.

        Kannattas kysyä paljoko Lageri on tienannu koska hänen bisnes se on jonka kautta ihmisarvoni on koirien paskojen arvoa alempana.


    • Äidin kanssa aloitin ja myytiin hillat Härkösen kauppaan Karigasniemelle ja isä oli myös mukana.
      Äitin kanssa poimittiin aina marjoja myyntiin, kun työttöminä oltiin tai vapaalla yhtä aikaa.
      Olin molempien työkaveri joten äiti sano: Kysyt tytölle kesätöitä Vapolta.
      Isä ei huolinu äitiä työkaveriksi, koska äitillä oli bussikortti joten oli pakko ottaa minut myös työkaveriksi.
      Äiti luopui bussi-kortista, kun minusta tuli vanhempi panostaja ja kävi Rovaniemellä tarkistamassa, että olenko oikeesti vai valehtelenko.
      Oltiin Sodankylässä oltu opettelemassa panostuksia, kun äiti tuli käymään.
      Tuntu hyvältä, kun astuin eteiseen ja äiti asensi kenkätelinettä. Mulla oli työvaatteet päällä, turvakengät jalassa ja kypärä kädessä. Äiti nosti päätä ja katso sekä sano : Olet ihan oikean TYÖMIEHEN näkönen!
      Ei ollut minusta loukkaus vaan otin tuon suurena kunniana, koska TYÖMIESTÄ äitikin opetti arvostamaan ja työmies on minun isä.

      Jos minua ja vanhempia ei olis niin työmiesten arvoa ei kyllä taida nostaa kukaan. Eläinten paskat on edelleen VALTION TYÖMIESTEN TYÖPAIKALLA, koska mitäpä tuo haittaa vaikka eläinten paskat on arvossa ja joku käyttää eläimiä hyväksi ja yhdenvertaisuuslain avulla myös lapsia!
      Kaikki syyttää minua ja osa vielä vaatii kunnioittamaan!
      Lasten raiskaus on kunniallinen teko ja en minä kyllä tuota ole hyväksynyt enkä hyväksy, koska jouduin vankilassa syömään lasten raiskaajien ruokaa ja olin vain kirjoittanut facebookkiin ja nuo samat raiskaajat tuli samaan aikaan Suomeen. Oulussa he tuota teki ja tuo on kaikkien mielestä KUNNIALLISTA toimintaa ja oikein toimittu, mutta MINÄ OLEN RIKOLLINEN kun kirjoitan Facebookiin ja kylillä saa raiskata ja hyväksikäyttää eläimiä ja lapsia vapaasti!

    • Inarin poliisi saa hoitaa tämän asian, koska olen sopinut että ratkaisen RIKOKSEN.
      Ratkaissut olen ja poliisit on olleet apuna ja yhteistyötä nöyrästi tehty.
      Näin hieno asia ja vielä Ivalossa jossa olen syntynyt kuuluu täältä laittaa alulle ja minun kautta kunniaa saadaan kaikki jotka ei eläimillä ja lapsilla rahasteta joka on HYVÄKSIKÄYTTÖÄ eli raiskausta sekä seksuaalista hyväksikäyttöä myös!
      Kaltoinkohtelua on se, kun ei anneta hakea omaa lasta/eläintä vapaasti ja kiristämistä, kun peritään rahaa. Halveksuntaa eli kunnianloukkaus tulee kun viedään eläin eläinlääkärille kysymättä.
      Tietojen urkinta joka on myös vainoamista tulee kyseeseen, kun tietoisesti otetaan muka toisten eläimiä säiliöön ja näin saadaan tietoja omistajasta joka ei välttämättä halua edes olla kyseisen henkilön kanssa tekemissä!
      Löytäjä ei ole toiminut väärin joka on kysynyt esim ” Kenen kissa täällä pyörii?” Hän on vain halunnut kissan omistajan hakemaan kissan pois, mutta löytöeläintarhalta tullaan haukkana paikalle niin saadaan urkkia tietoja ja kiskoa rahaa eli käyttää eläintä hyväksi sekä omistajaa taloudellisesti!

      Kyllä tiedän, että ivalolaiset on mukana ja tiedän, että täällä osataan kyllä hienosti toimia vaikka osataan myös hommia kusta!

      Tämän verran voin nöyrytyä, mutta he saa luvan kantaa vastuun joiden mielestä tuollainen on hienoa!
      Tykkäys on sama, kuin hyväksyntä ja näin mulle Somen käyttöä on opetettu!

    • Meillä oli yli 15vuotta vanha koira jota en suostunu pesuilla kiusaamaan ja harjasin välillä, mutta oli jo niin vanha ettei harjaaminen ollut sen mieli puuhia.
      Isälle oli tuo löytöeläintarhan NAINEN sanonut, että eläinlääkäri oli käskenyt lopettamaan!
      Olin kotona ja kuulin ikkunasta miten oikein lirkutteli isälle.
      En menny ulos vaan päätin, että kyttään ja painukoot vankilaan eläinten ja lasten hyväksikäyttön puolesta istumaan, koska hänellä jouto aikaa on enemmän, kuin minulla.
      Siivous työtä on ollut kokoajan tarjolla ihan yrittäjillekkin, mutta ei ole kelvannut kuin kyttääminen.

    • Koira kuoli jo yli 2vuotta sitten omaan koppiinsa.
      Kuoli sekä vanhuuteen, että ikävää koska minä en mennyt koiran luo enää!
      En voinut tuon koirahoitolan NAISEN rääkkämisen jälkeen koskea koiraan ja kyseistä rotua EI KUULU TRIMMATA.

    • Ei meidän koira ollut edes karannut vaan kettinki oli katkennu ja oli seissy tuossa pihala tiellä kattelemassa koska tullaan kotia.

      Vanhoja vapolaisia oli tullu kyseleen missä teidän koira on. Isä oli sanonu että nukkuu kopissa niin toinen oli sanonu : Ei ainakaan omassa vaan löytöeläintarhalla kuulemma on.

      Hyvähän se oli että kävi, koska ei sitä koiraa oikeesti omistanut kukaan. Ei ollu rekisterissä eikä sitä ollu laitettu vaikka löytöeläimet kuuluu rekisteröidä ja kirjoittaa paperit että kuka omistaa.
      Jos noin ei ole toiminut niin se laiminlyönyt ja laiton hoitola.
      Mulla oli koira jolla oli siru mutta ei ollu omistajaa joten en ottanu nimilleni koiraa joka karkas vaan sanoin, että hakee paikan jossa pysyy pihalla, koska käyn töissä ja koira lähtee minun perään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      313
      2859
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2203
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1243
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe