Lahkolaiseksi solvaaminen tällä palstalla (3) Mikä on näyttö?

Anonyymi-ap

Lahkolaiseksi solvaaminen tällä palstalla (3) Mikä on näyttö?


S24 kristinusko, hell..)

Tämä on osa 3 sarjassa, jossa tutkinnan alla on ilmiö (tällä palstalla) jossa Eräs tyyppi on ottanut ”päätehtäväkseen” solvata, pilkata tiettyä ”kansanryhmää” = helluntailaiset ”lahkolaisten” halventavalla termillä. Tässä vaiheessä voi nähdä jopa ”vainoamisen” tunnusmerkistöä? (Vainoaminen tuli rikoslakiin vuonna 2014.)

Aiemmat tämä sarjan osat:
1) https://keskustelu.suomi24.fi/t/17994959/mita--lahkolaiseksi--leimaaminen--(taalla)-todistaa----
2)https://keskustelu.suomi24.fi/t/17996255/mita-lahkolaiseksi-leimaaminen-tarkoittaa-sisaltaa--(2)

1) Tämän kirjoituksen paikka?

Tämän aloituksen oikea paikka on juuri tällä palstalla: ”Keskustele helluntailaisuudesta”.
Jos – ja kun – sivistynyt keskustelu eksyy ja vääristyy niin pahasti, että JOKU on ottanut palstan laittomaksi foorumiksi! Jossa kuukaudesta ja vuodesta toiseen PILKKAA ja solvaa mm. helluntailaisia! On juridisestikin oikeus ja kohtuus - että samalla - ”forum competens” pöydällä on asia esillä?

Eli, siellä missä joku laittomuus, rikosnäyttö tai ”syntinen menettly” on JULKISESTI esillä ja todistettu, samassa paikassa on myös ongelmaa tutkittava.

HENGELLISELLÄ tasolla se tarkoittaa, että ”synnin harjoittaja” asetetaan vastuuseen tekemisistään. Vaikka tämä (pilkkaaja, solvaaja, vainoaja) ei välittäisi pisteen ja pilkunkaan vertaa nuhteista ja faktoista? Julkinen kannanotto on tarpeen. Julkisesta synnin harjoittamisesta.

Mitä tulee ns. ”maallisten lakien” rikkomiseen – yhteiskunnan toiminta-alueella, siinä asiassa lainrikkoja vastaa Lakien ja asetusten mukaisesti.

2) Täydellinen näyttöpaketti!

Tämä likainen menettely: solvaaminen lahkolaiseksi, pilkkaaminen, nimittely, krooninen vainoaminen - se on täydellinen pahuuspaketti, että se on vailla vertaansa? Se sisältää:
1. syntinäytön (= hengellinen taso)
2. laittomuus-ja rikosnäytön ( yhteiskunnan taso)
3. Jumalan, Jeesuksen, apostolien ja Raamatun Sanan pilkkaaminen ( Jumalan valtakunnan taso

Ei siis kukaan voi ihmetellä, että kun pahuusaste on maksimaalinen, kuin äärimmilleen kasvanut mätäpaise ! - on myös käsillä se strateginen h-hetki, että ongelma on ns. ”ratkaisukypsä”!
Kaikilla tasoilla - eri sektoreilla.

Voi arvioida, että harvoin rikostutkijoilla on edessään NIIN täydellinen näyttö, perfecto! - kuin tämän tapauksen yhteydessä näkyy. Ei vain yhtä vihakirjoitusta, solvausta? Eikä vain kymmeniä, vaan SATOJA toistettuja solvauksia: lahkolainen, lahkolaiset, lahkolaiset!
Kun jokainen aikaansa seuraava on tietoinen,syytteitä on nostettu ja tuomioita annettu teoista, joissa on ollut VAIN pari-kolmekin nettikirjoitusta!

Nyt tässä (tällä palstalla) vihakirjoitusten, rasististen solvausten ja pilkkaamisen näyttöpaketti on uskomaton potti. Sekä yhteiskunnallisen että hengellisen tason katselussa!


Aloitus jatkuu..

22

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Lahkolaiseksi solvaaminen tällä palstalla (3) Mikä on näyttö?


      3) Pahuuden ”juuret” ja vaikuttimet? Motiivit?
      ----------------------------------------------------------

      Kun yhteiskunnan tasolla tutkitaan jotakin rikosepäilyä? Josta jo raskauttava näyttö! Se vaatii tutkijoilta näytön lisäksi seuraavia:
      • teon tekijän varmentaminen
      • rikosnäyttö (todisteet)
      • rikosväline ja tekotapa
      • rikoksen; teon motiivi / motiivit

      Kun monikin (tämän palstan käyttäjä) on ehtinyt pohtia, että MIKÄ on se motiivi, joka piiskaa jotakuta Pilkkaajaa järjettömän tason agendaan? Miksi sairas aggressio hehkuu päivästä toiseen, kohteena ”lahkolaiset” (erityisesti helluntailaiset!).

      Ne motiivit, tarkoitusperät?

      Rikostutkijoiden on joskus aika helppoa päätellä tekijän motiiveja? Joskus niitä ei löydetä.

      Nyt? Tässä ”lahkolaiseksi” leimaamisen laittomuudessa on tämä Itse Tekijä omin sanoin Julkisesti kirjoittanut, mikä se tarkoitusperä on? Antakaamme puheenvuoro tälle tyypille (Henki).


      4) Vihakirjoitusten ja lahkolaiseksi solvaamisen motiivit? Henki!
      --------------------------------------------------------------------------

      Tällä haavaa kenenkään ei tarvitse pohtia, että mikä se mahtoi; mahtaa olla se, josta syystä Henki tätä vihamissiota harjoittaa! Hän ITSE on sen motiivinsa kertonut. Tiivistetysti hänen tekstinsä paljastavat, että viha on niin SYVÄ, että hänen suunnitelmissaan on saada ”poistetuksi” kaikki ne (lahkot) joita hän vihaa!
      Eli viha on NIIN pimentänyt hänet, että hän on kadottanut kaikki Lailliset raamitkin! Näet jokainen sivistynyt kansalainen kaiketi muistaa, että Uskonnonvapaus – kuuluu perustuslaillisiin oikeuksiiin! Eikä vain kansallisella tasolla, vaan koko maailmaa koskien.

      A) Suomen perustuslain mukaan uskonnonvapaus on:
      • ”Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus. Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen.”

      B) YK:n yleismaailmallinen ihmisoikeuksien julistus 18 §
      • Vuonna 1948 Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokous antoi julistuksen, johon myös Suomi on sitoutunut. Julistuksessa uskonnonvapaus taataan 18. pykälässä:
      • ”Kaikilla henkilöillä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vallan uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä vallan uskonnon tai vakaumuksen ilmaisemiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamisella, hartausmenoilla, palvonnalla ja uskonnonmenojen noudattamisella.”

      Aloitus jatkuu:

    • Anonyymi



      Jatkoa aloitukseen: Lahkolaiseksi solvaaminen tällä palstalla (3) Mikä on näyttö?

      Mutta mitä kirjoittaa Henki? Antakaamme puheenvuoro tälle tyypille (Henki). Seuraava keskustelu on ketjussa ”Hengellisen ylitarjonnan vaarat”.

      Henki 2023-09-19 17:43:29 kirjoitti:
      • ”Eikä uskonnolliset yhdistyksen maksa mitään veroa myöskään saamistaan testamenteista ja lahjoituksista. Se pitäisi kiireesti korjata tässä valtion rahatilanteessa.Mot-ohjelman mukaan lahkoilla on palkattu päätoimisia testamentin metsästäjiä ja tulot ovat nykyisin lahkojen suurin tulonlähde, ja täysin verovapaasti! Juuri näin. Uskonnollinen viidakko vaati siistimistä, turhat oksat ja puut pois.”

      Henki 2023-09-19 08:38:46
      • ”Paavalista kirjoittaminen on kuin sohaisu lahkolaisten ampiaispesään. Sen näkee hyvin myös tässä keskustelussa - suurin osa "vastauksista" on lahkolaisten käsialaa. Oikeastaan se ei edes ole käsiala, vaan aivottoman ja hengettömän kopiokoneen tuottama sekamelska.”
      Lahkolaisten odotettu reaktio, jolla eri tavalla ajattelevia ihmisiä yritetään mustamaalata ja savustaa ulos, on selvä todistus niiden hengellisistä arvoista. Tervejärkiset ihmiset pysyvät kaukana lahkolaisten hengellisistä pippaloista. Jos joku lukijoista tunnistaa mädät merkit, kehotan heitä hylkäämään lahkolaisuuden sen kaikissa muodoissa.”

      Henki 2023-09-19 17:38:43
      • ”Edellinen kommenti on tyypillinen esimerkki lahkolaisten tavasta kommunikoida - yritetään vääntää toisten kirjoitukset kieroon. Toiminta on hyvin läpinäkyvää palturia.”

      Henki 2023-09-19 17:43:29 kirjoitti:
      • ”Eikä uskonnolliset yhdistyksen maksa mitään veroa myöskään saamistaan testamenteista ja lahjoituksista. Se pitäisi kiireesti korjata tässä valtion rahatilanteessa.
      Mot-ohjelman mukaan lahkoilla on palkattu päätoimisia testamentin metsästäjiä ja tulot ovat nykyisin lahkojen suurin tulonlähde, ja täysin verovapaasti! Juuri näin. Uskonnollinen viidakko vaati siistimistä, turhat oksat ja puut pois.”

      Henki 2023-09-19 13:20:00
      • ”Nim. Henki on 100% oikeassa. Kaikki lahkoihin verrattavissa olevat hengelliset yhdistykset, missiot tms. pitää kieltää lailla.”

      Anonyymi 2023-09-19 13:26:28
      • ”Suomessakin on yli 1000 erioppista uskonnollista yhdistystä ja missiota keräämässä ihmisiltä rahat pois, ry:n muotoisia.”

      Anonyymi 2023-09-19 13:28:26 kirjoitti:
      • ”Perustuslain uskonnonvapauden suojissa voi puuhastella ja luvata ja puoskaroida ihan mitä tahansa, kukaan ei siihen puutu. Ihmiset on liian herkkäuskoisia ja niitä kiinnostaa kaikki yliluonnollinen. Lahkot käyttää sitä hyväkseen.”

      Anonyymi 2023-09-19 14:58:30
      • ”Saahan sitä joku "henki" koettaa... mutta se vaatisi Perustuslain muutosta.
      Näet uskonnovapaus on Perusoikeus!
      Kertokaapas MILLOIN Suomessa on muutettu Perustuslakia?
      Kyllä siinä itku tulee ja nälkä ja voi ihan elinopäivät loppua... jotta "henki" saisi siivottua vihaamansa "lahkolaisiksi"! pilkkaamansa pois...
      Mutta? Nythän Hengen pahuuden ydin oikein NÄKYY! VIha uskovia vastaan...
      "Kiihotus kansanryhmää vastaan..."
      Joo. Hyvä kun tulee lisää näyttöä!!”


      Henki 2023-09-19 17:00:56
      • ”Kommentti osoittaa täydellistä ymmärtämättömyyttä. Ei tarvita koko perustuslain muuttamista, koska Suomessa on olemassa joustava Uskonnonvapauslaki. Lain tarkoituksena on turvata perustuslaissa säädetyn uskonnonvapauden käyttämistä. Eduskunta käsittelee lakimuutoksia ja -aloitteita.
      ”Lahkot eivät nykymuodossa täytä uskonnollisille yhdistyksille asetettuja kriteerejä. Suurin osa minkä tahansa lahkon, mission, ministryn, uskonnollisen yhdistyksen tms toiminnasta on verovapaan edun tavoittelua ja harmaan talouden edistämistä.
      ” Kun valtio poistaa hengellisiltä jobbareilta verovapauden, nämä kaatuvat yksi toisensa jälkeen kuin pahamaineiset pyramidihuijaukset. Tähän riittää uskonnonvapauslain muutos. Aivan kuten tapahtui vuonna 2006, kun voimaan astui laki,
      Aloitus jatkuu…

    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Lahkolaiseksi solvaaminen tällä palstalla (3) Mikä on näyttö?

      5) Synteesi, analyysi ja näyttö kirjoittajan ( Henki) kommenteista
      ---------------------------------------------------------------------

      On sinänsä traaginen näyttö se, että JOKU (Henki) tilaa ITSE itsensä siihen statukseen, jossa on kokonaisen rikospaketin tunnusmerkistö, siis myös MOTIIVIT näyttöjen lisäksi. Tässä tapauksessa tutkintaviranomaisten ei tarvitse motiiveja olettaa. Ne näkyvät enemmän kuin lihavana tuotteena.

      Kohdan 4) kopioidut kommentit ( Henki) osoittavat mm seuraavaa:

      5.1. Nimittely; solvaus lahkolainen, lahkolaiset esiintyy noissa muutamissa viesteissä jopa 13 kertaa! Ei siis jää kenellekään lukutaitoiselle epäselväksi, MIKÄ on se kohde hyökätä sairaalla vimmalla! Hänen pohjaton vihansa (= lahkolaisiksi solvaamiaan kohtaan) on niin pimeää, että hän tahtoisi vaikka (omin kynsin!) hävittää kaikki vihaamansa pois!

      Menettelyssä voidaan siis tunnistaa jopa ”Vainoamisen rikoksen” tunnusmerkistö? Kohteena on kokonainen kansanryhmä (helluntailaiset).

      5.2. Selkeä; relevantti motiivi ja tarkoitusperä on Hengen omissa lauseissa:

      • ”Uskonnollinen viidakko vaati siistimistä, turhat oksat ja puut pois.”
      • ”Tervejärkiset ihmiset pysyvät kaukana lahkolaisten hengellisistä pippaloista. Jos joku lukijoista tunnistaa mädät merkit, kehotan heitä hylkäämään lahkolaisuuden sen kaikissa muodoissa.”
      • ”Kaikki lahkoihin verrattavissa olevat hengelliset yhdistykset, missiot tms. pitää kieltää lailla.”

      Kertoo hyvin vakavasta realiteettitason häiriöstä, että esittää siis Perustuslain vastaisia teesejä?
      Jokainen valistunut kansalainen tietää (pitäisi tietää) että se mitä perustuslakiin; kansalaisten perusoikeuksiin on säädetty, ne ovat ns. ”ylempiä lakeja”!
      Nyt tämä Henki koettaa sepittää, että tuosta vain voitaisiin muuttaa mitä tahansa? Ei voida.

      Uskonnonvapauslain YLEMPI - Perustuslaki - se määrää mitä alempi laki voi sisältää.

      Lain tarkoitus 1 §
      • ”Tämän lain tarkoituksena on turvata perustuslaissa säädetyn uskonnonvapauden käyttämistä. Lisäksi laissa säädetään rekisteröidyn uskonnollisen yhdyskunnan perustamisesta ja toiminnan perusteista. ” https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20030453
      Siis? Uskonnonvapauslain tarkoitus on TURVATA perustuslaissa säädettu uskonnonvapaus.
      Nyt? Bloggari Henki tahtoisi ”kumota” em:n perustuslain säädöksen.
      Eli vihamissio on äärimmäisen pimeä ja sokea!

      LOPUKSI

      Kuten aloituksen alussa on todettu, tämän asia; ongelman – julkisen sellaisen! - tarkastelu tällä palstalla on adekvaattisessa suhteessa asiaan. On täysin asiatonta edes yrittää kiistää taikka kieltää sitä mitä on jatkuvasti luettavissa tällä palstalla!
      Huomautus! Tämän aloituksen kirjoittajana on muistutettava, että en edusta mitään kristillistä suuntaa, lahkoa, ryhmää. Olen aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti täysin sitoutumaton. VAPAA tutkija ja kirjoittaja.
      --------------------------------------------------------------------------------------------


      HUOMAUTUS!

      Tätä aloitusta jostakin syystä JOKU koetti poistattaa palstalta.
      Jopa kaksi kertaa! Mikä lie hätä ja kiire ollut? Ja kenellä?

      Ja mikä tässä sisällössä oli sellaista, että JOKU ei sitä tahtonut.

      Eli tarttui oman-käden-oikeuteen - ja sensuuriyritykseen,

      No, mitä sitten?

      Koska Aloittajana tiesin ettei aloitus ole Suomi24 sääntöjen taikka lainvastainen,.
      Siitä lisää toisessa.

    • Anonyymi

      Siis: tämä aloitus koetettiin "savustaa" pois tältä foorumilta. ..
      Kuten aloituksesta näkyy, sen julkistuspäivä oli 23.09.20232. mutta vasta tänään se tuli esille, kun se tekoi "kerrätyksen" Suomi24 ylläpidon kautta...

      (Kirjoittajan sähköposti ylläpidolle)


      Asiaa -ylläpidolle

      "Mikä kumma vaivaa Suomi24 - helluntailaisuuspalstalla?
      Eilen laitoin aloituksen, joka liittyy ehdottomasti palstan aiheeseen: helluntailaisuuteen.

      Hupsista vain, aloitus katosi kuin komeetta avatuuden mustaan aukkoon!

      Otsikko: Lahkolaiseksi solvaaminen tällä palstalla (3) Mikä on näyttö?
      Aloitettu
      23.09.2023 11:2 
      Pahus. Sivua ei löytynyt.

      Kun ajattelin, että joku dataliikenteen häiriö saattoi olla?  Ja tein uuden aloituksen, ja sama ilmiö:
      PAHUS, sivua ei löydy.

      Sitten vielä tein lyhyen aloituksen.
      Sekin katosi. Pahus, sivua ei löydy.

      Nyt on teillä selityksen paikka!
      Noudatatteko Suomen Lakien mukaista yhdenvertaista sananvapautta?

      Ja-  kun aloitukseni katoavat alta aikayksikön-- onko ylläpidolla Etukäteismoderointi? 

      Onko ylläpidossa JOKU, joka stalkkaa tiettyjä IP-osoitteita?
      Jo niin olisi, pahempi juttu!

      Mutta yhtä paha on se, jos JOKU palstan käyttäjä saa toimia kuin monopolina, määrätä mitä ja kuka kirjoittaa?

      Pyydän selvää vastausta.  En ota vastaa meriselityksiä.  Kirjoitukseni ei ole lainvastainen.

      (-----)

      Toivon toki, että ylläpidon käyttäjätuki osaa asiansa?
      Tämä kun ei ole eka kerta, vastaavasta!

      Ystävällisin terveisin:
      (=nimi)
      ---------------------------------------------------------------------


      Ylläpidon vastaus: 26.9.2023

      Hei!
       
      Suomi24 on julkinen keskustelupalsta, jossa on sivuston virallisten moderoijien toimesta tapahtuva jälkimoderointi. Palstoilla ei tällä hetkellä toimi palstakohtaisia luotseja, vaan moderointi tapahtuu sivuston virallisten moderoijien toimesta.
       
      Moderoinnin lisäksi käytössämme oleva tekoäly tekee poistoja. Tekoäly poistaa viestejä monista eri syistä. (------)

      Toisinaan virheellisiä poistoja tapahtuu, ja siksi ihmisen tekemä tarkistus onkin joskus paikallaan. Mikäli tekoäly poistaa viestin, sen uudelleen ja uudelleen lähettäminen ei yleensä auta. Vääriksi katsomistaan poistoista kannattaa ottaa yhteyttä palautelomakkeella, jotta viestejä voidaan tarpeen vaatiessa palauttaa palstalle.
       
      Kyseinen aloitus on nyt palautettu palstalle. Pahoittelut aiheettomasta poistosta.
       
      Ystävällisin terveisin
      Minttu
      Käyttäjätuki
      -------------------------------------------------

      Lopuksi:

      Poistaminen oli siis aiheeton!

      Tästä kannattaa ottaa opiksi.

      • Anonyymi

        Loppuihin se tuokin jaarittelu...Onneksi. ja nyt asiaan...


    • Anonyymi

      No, vihakirjoittajat ovat paniikissa, kun ne jäävät kiinni valheistaan ja... muusta laittomasta!!

    • Anonyymi

      Hyvä että ylläpidon tarkistus toimii!

      Tämäkin aloitus oli ylläpidon syynin mukaan aiheeettomasti poistettu

      "Kyseinen aloitus on nyt palautettu palstalle. Pahoittelut aiheettomasta poistosta."

      Kiusanteko ei menesty?

      Ja, on lähinnä ERÄS taho, jonka kontolle epäilykset "aiheettomasta" aloituksen poistosta suuntaavat.....

      • Anonyymi

        Ihan samantekevää...


    • Anonyymi

      Ei kannata poistattaa viestejä, ne tulevat takaisin x 10.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kova oli kiire sensuuritaholla! savusti pois en:n aloituksen..
        Pahus. Sivua ei löytynyt.

        Kylläpahoalisella on nyt hätä-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kova oli kiire sensuuritaholla! savusti pois en:n aloituksen..
        Pahus. Sivua ei löytynyt.

        Kylläpahoalisella on nyt hätä-

        Sinulla se hätä on. Ei kukaan ole kiinnostunut huonosti tehdyistä aloituksista. Eihän ne ole vakuuttavia edes Paholaisen mielestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla se hätä on. Ei kukaan ole kiinnostunut huonosti tehdyistä aloituksista. Eihän ne ole vakuuttavia edes Paholaisen mielestä.

        Jospa se asia onkin vähän toin päin? Ja sinun ilosi jää lyhyeksi..

        JK: Oletko ollut sen paholaisen kansssa juttusilla? Ettet vain olisi itse se - henki- joka paholaisen apuri..


        Ylläpidon vastaus: 26.9.2023

        Hei!

        Suomi24 on julkinen keskustelupalsta, jossa on sivuston virallisten moderoijien toimesta tapahtuva jälkimoderointi. Palstoilla ei tällä hetkellä toimi palstakohtaisia luotseja, vaan moderointi tapahtuu sivuston virallisten moderoijien toimesta.

        Moderoinnin lisäksi käytössämme oleva tekoäly tekee poistoja. Tekoäly poistaa viestejä monista eri syistä. (------)

        Toisinaan virheellisiä poistoja tapahtuu, ja siksi ihmisen tekemä tarkistus onkin joskus paikallaan. Mikäli tekoäly poistaa viestin, sen uudelleen ja uudelleen lähettäminen ei yleensä auta. Vääriksi katsomistaan poistoista kannattaa ottaa yhteyttä palautelomakkeella, jotta viestejä voidaan tarpeen vaatiessa palauttaa palstalle.

        Kyseinen aloitus on nyt palautettu palstalle. Pahoittelut aiheettomasta poistosta.

        Ystävällisin terveisin
        Minttu
        Käyttäjätuki
        -------------------------------------------------

        Lopuksi:

        Poistaminen oli siis aiheeton!

        Tästä kannattaa ottaa opiksi.


    • Anonyymi

      Juutalaisuudessa oli Jeesuksen aikaan neljä lahkoa. Kristinuskossa 4-5, riippuen laskutavasta. Ei lahkolaisuudessa ole mitään hävettävää.

      • Anonyymi

        Ny vähän asiaa!

        1) Lahkot ovat eri asia kuin

        2) Laittomuus solvata toisia "lahkoalaissiksi"

        Jälkimmäinen ilmaisee tekemistä, solvaamista, joka täyttää Suomen Lakien mukaisen "kiihotuksen kansanryhmää vastaan. Rasitisen vihakirjoituksen ja syrjintärikoksen toidisteen. Piste.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei se millään "selityksillä" mihinkään katoa!
      Tällä palstalla näkyy: todistetusta ja laajalla näytöllä

      - kiihotus kansanryhmää vastaa: ( helluntailaisiin suunattu).

      • Anonyymi

        Helluntailaiset ei ole mikään kansanryhmä. Se on vain pelkkä uskonlahko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helluntailaiset ei ole mikään kansanryhmä. Se on vain pelkkä uskonlahko.

        Hellari luulee olevansa neitsyitä


    • Anonyymi

      Suomi24 infosta:


      Kansanryhmää vastaan kiihottava materiaali

      Suomi24 on moniarvoinen ja suvaitsevainen yhteisö, jossa sallitaan mielipiteiden moninaisuus. Mielipiteitä esitettäessä on kuitenkin huomioitava hyvät tavat ja lain asettamat rajoitukset. Kun esität mielipiteesi, esitä se asiallisesti ja palvelun sääntöjen mukaisesti.

      Kansanryhmää vastaan kiihottaminen on rikoslaissa kielletty
      - ja siten myös Suomi24:ssä.

      Tällaisten viestien kohteena ovat usein vähemmistöryhmät, kuten etniset ryhmät, seksuaaliset vähemmistöt
      - tai uskontojen edustajat.

      Rasistiset ja muut loukkaavat ilmaukset ja sanat ovat ehdottomasti kiellettyjä.

      Suomen Lain mukaan uskontoryhmät kuuluvat "kansanryhmää" tarkoittavaan sisältöön.

      Eiväthän ihmiset ole
      - eläinryhmiä, hyönteisryhmiä, kasviryhmiä !!

      Vaan ihmiset kuuluvat kuka mihinkin ryhmään.

      Helluntalaiset eräs ovat kansanryhmä.

      Ja solvaus, halveksiminen, herjaus ja muu, se on
      "kiihotusta ko. ryhmää vastaan..."

      • Anonyymi

        Hellarit haukkuu muita erityisesti vauvakastettuja


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      1992
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1427
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1285
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      66
      1194
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1187
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      112
      1090
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1020
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      986
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe