2000e/kk minimieläkkeet KUNNIANHIMOISEN ilmastopolitiikan EHTO

Anonyymi-ap

PetosKokoomuksen KorruptioPietikäinen, tuo Naisunionissa itseään näkymättömällä naisasialla mainostava, ja mitään todellista EU:ssa aikaansaamaton meppi, kaahailee jälleen holtittomasti ja vastuuttomasti, tällä kertaa "kunnianhimoisella ilmastopolitiikalla", josta Suomessa ei ole merkkiäkään siksi, että se vaatii ENSIN, sen aidon taloudellisen oikeusturvan, naisistuneen eläkeläisköyhyyden, eli taloudellisen väkivallan kohteiksi pahoinpidellyille ja muille köyhyyteen pakotetuille.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

"Ilmastouhkia ja luontokatoa voi torjua VAIN sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla, jokaisen valtion sisällä" - maailman ilmastouhkien huippututkijoitten, vetoomuksesta valtioitten johdoille.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17851062/naisunionin-naiselakelaiskoyhyysvihamielinen-rahanpesu-porssirikollisuus-linja#comment-120768493

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

Suomi ei täytä vähimpiäkään ehtoja, aidolle ilmastouhkien ja luontokadon torjumiselle, joista sosiaalinen oikeudenmukaisuus on ehdoton vaatimus, jo nykyisen levottoman yhteiskunta- ja maailmantilanteen takia, ja huoltovarmuuden nimissä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18040843/kiinalaisilla-nyyhkytarinoilla-porssirikolliset-sote-ihmiskaupan-takana

PetosKok-KorruptioPietikäistä ei pitäisi päästää, kohkaamaan ilmastosta yhtään mitään, kun ei vuosien itsensä tyrkyttämisellä, Naisunionin Tulva-lehdessä, ole kuin heikentänyt naisten asemaa, erityisesti haavoittuvimpien eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen, heidän joiden aito, ajanmukainen taloudellinen oikeusturva 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, ovat jo vähimmäisvaatimus ilmastouhkienkin torjumisen näkökulmasta.

32

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika Ilkka-tasoinen kirjoitus ainakin noiden lähdeviittausten osalta.

      Aina kun puhutaan eläkkeistä, niin on syytä muistaa että eläkeläiset ovat maamme varakkain väestöryhmä. He ovat jo kerenneet järjestää taloutensa haluamallaan tavalla ja pakolliset kulut ovat vaatimattomat - ainakin olisi syytä olla. Eläkkeet kuitenkin pääasiassa maksavat nyt työssä olevat, myös nuoret joiden perheen perustamisen esteenä saattaa olla taloustilanne. Eli sama havainnollistaen: Mummot on menossa varkaisiin lastenlasten säästöpossulle viemään lastenvaunuihin varatut rahat.

    • Anonyymi

      Pörssirikollisperillisellä Ilkka-fiksaatio jälleen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18040843/kiinalaisilla-nyyhkytarinoilla-porssirikolliset-sote-ihmiskaupan-takana

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Joka toinen päivä, ellei jo useammin, yli 65-vuotias Suomen kansalainen, päätyy lähtemään oman käden kautta, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpideltyinä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

    • Anonyymi

      Mummot ja ukit, tai muutkaan äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomat vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, eivät ole todellakaan menossa lasten säästöpossuille, vaan vaatimassa aitoa, Suomen perustuslakiinkin kirjattua, ajanmukaista taloudellista oikeusturvaa. Se on ihmisoikeus.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Suurin enemmistö eläkeläisistä on köyhyysrajan alapuolella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18025979/aarioikeistovihreat-kiistavat-elakelaiskoyhien-ihmiskauppa-kokemukset#comment-123289887

      • Anonyymi

        Kyse on suhteellisesta "köyhyydestä". Eli kun suomalaisilla menee hyvin niin "köyhyys" lisääntyy. Eli tuon köyhyysrajan määrittelyä on syytä muuttaa.

        Useimmilla eläkeläisillä menee todella hyvin - ja toisille ei riitä mikään, toisten varoista. Juuri saivat hulppeat indeksikorotukset, joita kukaan muu ei ole saanut. Järki kerjätessäkin!


    • Anonyymi

      Älä valehtele pörssirikollisperillinen, et taida edes tietää mitään. Enemmistöllä eläkeläisistä ei todellakaan mene mitenkään, enemmistö eläkeläisistä on köyhyysrajan alapuolella, tai kiikun kaakun siinä tuntumassa.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Huippututkijoitten Suomelle antamat, liian monet vakavat varoitukset, eläkeläisväestön puuttuvasta taloudellisesta oikeusturvasta, kertovat totuuden.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      Taitaa olla kiinalaisilla palvelimenestohyökkäykset meneillään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Faktaa pöytään:
      https://www.etk.fi/tutkimus-tilastot-ja-ennusteet/tutkimus/tutkittua-tietoa-elaketurvasta/elakelaisten-toimeentulo/

      Vuonna 2020 eläkeläisistä pienituloisia (käytettävissä olevat rahatulot alle 60 % koko väestön mediaanituloista) oli 13,6 prosenttia eli yhteensä 193 000.
      Suomessa asuvien keskimääräinen kokonaiseläke oli vuoden 2022 lopussa 1 845 euroa kuukaudessa. ( Ei paha!! Joillekin ei riitä mikään) Keskimääräinen kokonaiseläke on noussut 2000-luvulla yli kolmanneksella.
      65 vuotta täyttäneiden kokonaiskulutusmenot ovat kasvaneet 2000-luvulla suhteessa eniten. ( 2x vuodessa Kanarialle, uusi isompivene, kolmas mökki, jne!)

      Vuonna 2020 suurin osa eläkeläisistä koki menojen kattamisen vähintään melko helpoksi, mutta jonkinasteisia vaikeuksia oli noin kolmanneksella. Yleisimmin vaikeudet olivat pieniä. Vaikeampia toimeentulo-ongelmia oli noin kymmenellä prosentilla eläkeläisistä. Vaikeuksia koettiin vuonna 2020 vähemmän kuin vuonna 2017.
      Suurin osa eläkeläisistä ei ollut joutunut taloudellisten syiden vuoksi luopumaan kulutuksesta vuonna 2020. Jos näin oli tapahtunut, oli luovuttu ensisijaisesti vapaa-ajan kulutuksesta.

      • Anonyymi

        Harvoin on ollut näin kivaa antaa joutavalle kitisijälle näin täydellinen tyrmäys ihan faktapohjalta. Terveisin: Edellisen etsijä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harvoin on ollut näin kivaa antaa joutavalle kitisijälle näin täydellinen tyrmäys ihan faktapohjalta. Terveisin: Edellisen etsijä.

        Oletko "edellisen etsijä" niin hukassa, ettet ole kuullut korruptiosta ja tilastokikkailusta mitään, ilmeisesti pörssirikollisperillisten tynnyriin, ei sellainen tieto ole kantautunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harvoin on ollut näin kivaa antaa joutavalle kitisijälle näin täydellinen tyrmäys ihan faktapohjalta. Terveisin: Edellisen etsijä.

        Voiko sinua "edellisen etsijä" joutavampaa kitisijää ollakaan, aikuinen mies ympäripäissään vrk:t läpeensä, äiti elättää verokeitaista, vaimo ja lapset nostaneet kytkintä, eivät halua olla tekemisissä, valmiilta pöydältäkään ei ole sitä asemaa, jota esittää omaavansa, kyennyt yhteiskunnassa hankkimaan, taisi tulla kenkää niin yliopistosta, kuin armeijastakin, joten koettaisit edes keksiä itsellesi järkevämpää tekemistä, kuin köyhille räkyttäminen, kun sitä kansalta varastettua rahaa on, etkö uskalla edes matkustaa.


    • Anonyymi

      Tilastokikkailut eivät kerro totuutta. Etk ei ole laskenut, miten paljon ja jyrkästi kaikki elinkustannukset ovat nousseet, on tullut lainvastaisia pakkomaksuja ym niitä ei noissa laskelmissa, ole otettu huomioon mitenkään, eli feikkilaskelmia tilastokikkailuja esittelet.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Valheellisten korruptiotilastojen esitteleminen, ei poista todellista ja erittäin vakavaa, eläkeläisköyhyys hätätilaa, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EU-johdon / pörssirikollis-korruptipoliitikkojen "Greendealista", puuttuvat ainakin Suomessa, täysin ne huippututkijoiden ilmaisemat ehdot ja edellytykset, eli "sosiaalinen oikeudenmukaisuus, kunkin valtion sisällä", jonka mainitut nimesivät, minkään ilmastouhkien torjumisen kannalta tärkeimmäksi tekijäksi, vetoomuksessaan maailman valtioitten johdoille.

      https://www.lemonde.fr/en/opinion/article/2023/10/05/slowing-down-on-the-green-deal-would-inevitably-lead-to-a-european-made-in-china-or-made-in-usa-transition_6149513_23.html

    • Anonyymi

      Minkälaisessa pöhnässä EU-mepit, ovat kymmeniä vuosia itseään ökypalkoilla Brysselissä elättäneet, kun ei jälkeäkään sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta Suomessa, päinvastoin kohti koko ajan vakavempaa kansan kahtiajakoa, eriarvoistamista, eläkeläisköyhyys hätätilaa, veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa, ym menty ja lujaa.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      "Kirjan" mainostaminen Ek-medioissa, surkea yritys pestä pahasti tahraantunutta mainetta, kun laiminlöi oikeusministerin tehtäviä, piittaamattomuudella EU:n vakavista varoituksista, eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, eli äärimmäiseen köyhyyteen pakottamisesta Suomessa, eli KorruptioHenriksson tekee IHMISKAUPPAA, Suomen eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen naisten ja tyttöjen asema, on totaalisesti romahtanut, äärioikeiston nousun jälkeen. Tyttöjä ja naisia, heitellään kuolemaan parvekkeilta, murhataan julmasti kodeissaan, raiskataan, tapetaan ja katoaa jäljettömiin, mutta mikä on yhteiskunnan viesti tässä tilanteessa ? Lievennettyjä tuomioita, tai ei tuomioita laisinkaan, raiskauksista ym vihaväkivallasta, jos olet pörssirikollinen / julkisuudessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-#comment-123912505

    • Anonyymi

      Mitä tekee Naisunioni, jonka nimensä mukaisesti, pitäisi olla naisten aseman parantamisen asialla, naisasialiitto-nimeä käyttävänä ? Jäsenkirjeistä päätellen juhlii ja bilettää, ökyrikkaitten pörssirikollisperillisten kuplassaan ja vähät välittää, haavoittuvimpien naisten, yksinasuvien eläkeläisköyhyyteen pakotettujen, käyttämisestä veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjina, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa taloudellista oikeusturvaa pahoinpitelemällä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17851062/naisunionin-naiselakelaiskoyhyysvihamielinen-rahanpesu-porssirikollisuus-linja#comment-120768493

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928171/oppositio-vaistelee-jalleen-elakelaiskoyhyys-kansanmurhaa-rasismikortin-taakse#comment-121892875

      Kun ns. köyhyystutkijan äärioikeistovihreä puolue, repii jo revittyjä, ja kohdistaa raakaa vihaväkivaltaa, puolustuskyvytötmiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan, pitäisi löytyä aitoja tutkijoita, torppaamaan kuvottavan ahneitten pörssirikollisperillisten niljasta touhua eduskunnassa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei pahemmin ilmasto himota kun kohta ei massi riitä edes vaatimattomaan elämiseen.

    • Anonyymi

      Vai vielä 2 tonnia makaamisesta. Valtion tulee kustantaa alumiininen maitokannu ja siihen 2 kertaa päivässä soppakeittiöiltä ravitsevaa keittoa. Jos päättää sen riittävän niin hyvä. Ellei niin sitten on hakeuduttava koulutukseen ja työhön.

    • Anonyymi

      Hyvin menee mutta menköön. "Palkkakertoimella varmistetaan, että kertynyt eläke säilyttää arvonsa suhteessa ansioiden kehitykseen". No niin, nyt se on sitten otettu käyttöön huomioiden inflaatio. Kun noin 1v sitten viimeksi katsoin työeläkeyhtiöni nettisivuilta eläkkeellejäämis-ikäni arvioeläkettä ja vertasin sitä tilanteeseen nyt niin sepä onkin pompsahtanut melkein 300e/kk isommaksi. En valita.

    • Anonyymi

      Apartheid eläkeläisväestöä kohtaan, kohdistuukin juuri eniten riistettyihin, Suomen eteen ilmaiseksi töitä tehneisiin, siihen pahoinpitelemällä pakotettuihin, osattomaksi sukujen ja perheitten ökyperinnöistä tehtyihin, pätkä-silppu-nälkäpalkkatyöläisiin, sekä iäkkäimpiin, vammaisiin ja vakavasti sairaisiin, heihin jotka eivät pysty itse itseään puolustamaan ja joita ahneimmat, häikäilemättömimmät pyrkivät jatkuvasti, monin tavoin, käyttämään hyväkseen minkä ehtivät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18081320/valeolavi-vanhapuro-hyvaksyy-elakelaisten-tappamisen-mutta-ei-gazan-sotaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18081334/ulkoministerin-cayman-saarten-verovalttelyt-aiheuttavat-turvattomuutta-suomessa

      Nuo verovaroillamme verokeitaisiin, ihmishenkien kustannuksella Suomessa, ylläpidettävät äärifasistivihreätpetoskokpersrkpkdsdpjne:n korruptiopoliitikko-pörssirikolliset turhake-julkkiselätettävine ökyrikkaine pörssirikollisperillisineen, ovat tekopyhyydessään ja kaksinaamaisuudessaan, kuva tämän ajan raadollisuudesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18071927/aarifasistivihreitten-kalkkikset-verokeitaissa-porssirikollisperillisten-manulle-illallisineen#comment-123915074

    • Anonyymi

      Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, laiskat korruptiopoliitikko-pörssirikolliset oppositiossa, luulevat että äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyille kansalaisille, riittää leikkauksien valevastustaminen ja indeksissä roikkuminen - joilla ei käytännössä estetä järkyttävän suureksi tehtyä, isoa eriarvoistamista, kansan kahtiajakoa, köyhyysongelmaa joka on päästetty valtavaksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

      Siinäpähän valitsevat pörssirikollispresidentin, uuden NygårdNiinistöOligarkin, emme aio luovuttaa enää ääniämme ja oikeuksiamme, yhdellekään eduskunnan pörssirikollisista. Boikotoimme korruptio-veroparatiisipresidentin vaaleja.

    • Anonyymi

      Ilmastokokous kolminkertaisti ydinvoimaloitten määrän maailmassa, eli lisäsi kulutusta, eli lisäsi luontokatoa, ympäristötuhoamista, ilmastokatastrofin pahenemista.

    • Anonyymi

      Suomi ei nykyisellään, täytä minkäänlaisia sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ehtoja.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe