ÄärioikeistoVihreät kiistävät eläkeläisköyhien IHMISKAUPPA kokemukset

Anonyymi-ap

ÄärioikeistoVihreillä käynnissä, jopa naisten gynekologisiin sisäelimiin menevää korruptiopoliitikointia, maahanmuuttajien välityksellä, jossa vähättelevät Suomessa selkeästi, törkeän ihmiskaupan välineinä, lapsuudesta ja nuoruudesta asti käytettyjen, eläkeläisköyhyyteen pakotettujen, yksinasuvien naisten kokemuksia, ilmaisena orjatyövoimana, ensin perheissä ja suvuissa, tilojen- ja yrityksien pakkotöissä, sen jälkeen kadulle rahattomina ja perinnöttöminä potkaistuina, veroparatiisiyrityksien ilmaisena orjatyövoimana, nälkäpalkalla, silppu-pätkätöissä henkiensä pitimiksi ja sitten kun vakavan perhe- ja lähisuhde- ja yhteiskunnallisen väkivallan jälkeen, ovat vakavasti sairastuneet, käytetään veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen välineinä, veroparatiisi-sotessa, taloudellisesti oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla.

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6230582

Aivan kuin kovaa perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa, kokeneet suomalaiset tytöt ja naiset, nykyiset eläkeläisköyhien sukupolvet, eivät olisi joutuneet kokemaan, täysin vastaavaa, monet vielä pahempaa, raakaa taloudellista, fyysistä, henkistä ja seksuaalista väkivaltaa, kuin tuo ÄärioikeistoVihreitten mainostama kiinalaisnainen, jonka kokemuksia emme tietenkään halua vähätellä, kun kerromme omistamme, eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltujen työttöjen ja naisten vastaavista Suomessa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-#comment-118459131

Perintöpoikien ehdoilla menevissä perheissä ja suvuissa, tyttöjen ja naisten arvoksi määriteltiin nolla, tai vähemmän, mitään omaa tahtoa ei saanut olla, eikä minkäänlaisia vaatimuksia. Kouluttautumisen haluamiselle naureskeltiin, eli tukea ja rahaa sellaiseen, ei annettu, katsottiin olevan vain välineellinen arvo, jonkun toisen suvun miehen vaimona. Myös kunniaväkivaltana tunnettu ilmiö, on ollut ellei vieläkin ole, laajalti käytössä ihan supisuomalaisissa perheissä ja suvuissa, esim. kirkosta eroaminen, johti suvun hylkäämiseen. Sen jälkeen eivät olleet enää tuntevinaan lähisukulaiset. Tuo kiinalaisnaisen gynekologi-kokemus, on ihan kevyemmästä päästä, mitä Suomessa tytöt ja naiset, väkivaltaisissa suvuissa ovat joutuneet kokemaan.

Vähättelemällä eläkeläisköyhien hätätilaa, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemälläkö, ÄärioikeistoVihreät koettavat siivota heitteillejättämisensä jäljet ?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

Kiinastahan löytyy varmasti elämäntarinoita loputtomiin, vaan koska oman kansamme, vakavan perhe-lähisuhde-ym vihaväkivallan ja valtiollisen taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohteet, yksinasuvat eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyt naiset, saisivat edes äänensä kuuluville, saati pääsisivät tutkimuksiin, kirjoihin ja kansiin, kokemastaan erittäin vakavasta, sovinistisesta, kaikenlaisesta väkivallasta ja syrjäyttämisestä, eivät ainakaan jo ÄärioikeistoVihreitten pörssirikollisista on kiinni.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

41

654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ruotsissa myös 6 500€/kk eläkekatto, eikä osake-vakuutuskuori-porsaanreikää, ökyrikkaille korkeakoulutetuille pörssirikollisperillisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18010900/biden-syytteissa-korruptiosta-ja-porssirikollisuudesta-autokratiausassa

      AutokratiaUsa ilmeisesti edelleen oireilee, ja on yhä riippuvaisempi Kiinasta, joten nyt ovat Kiina-estot lähteneet, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän pörssirikollisiltakin. Suomen kansan haavoittuvimpia, lyödään nyt kierosti maahanmuuttajien karuja kokemuksia ylikorostamalla, ja vähättelemällä omien eläkeläisköyhien yhtä karuja, ellei karumpia väkivallan kokemuksia.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/6/13/ai-must-not-become-a-driver-of-human-rights-abuses

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      KorruptioSinnemäkiOligarkki, tuo kaupungin / verojenmaksajien varoilla, julkkiskavereilleen merenrantatontteja jaellut, Italian äärifasistien symppaaja, ei edelleenkään osaa sanoa: eläkeläisköyhyyteen pakotetut.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paakirjoitus-mielipide/6236503

      Sama valhe "pienituloisista ja lapsista", jatkuu ja mitä tekivät edellisessä hallituksessa, leikkasivat kaikilta pienituloisilta, mutta varsinkin eläkeläisköyhiltä, joille lupasivat:

      "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan".

      Törkeitä äärifasistisia valehtelijoita, ovat ÄärioikeistoVihreätkin, eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18029676/korruptiosinnemakioligarkki-ei-osaa-sanoa-sanaa-elakelaiskoyhyys

      KorruptioSinnemäen aviomies, joka lienee italialainen, selitteli äärifasistien, oliko jopa neonatsien hyökkäilyjä, yhdessä ääri-islamistien kanssa, joksikin ihan muuksi, kuin mitä ne ovat, neonatsismia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17896806/itavallassa-prideen-hyokanneilla-aarifasisteilla-yhteyksia-aariislamisteihin#comment-121449464

      Suomessa ek-medioilta meni jotenkin ohi, tai korruptio pisti olemaan hiljaa.

    • Anonyymi

      EK-Ylen uutisissa, rasismikortilla veroparatiisiyrityksiin, tuodun ulkomaisen halpatyövoiman edustaja, suoraan sanottuna v-tuilee, oman kansamme työttömille, syrjäytetyille ja eläkeläisköyhyyteen, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi pahoinpidellyille: " se on itsestä kiinni". - Ei ole.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Suomen kansan syrjäytetyille, on lapsesta asti sanottu, että omaa tahtoa ei saa olla, vaan vahvemmat määräävät ja käskevät, pitää vain totella ja tyytyä siihen, mitä muilta yli jää, jos jää, ja ei jäänyt.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

      Nyt sitten uusiin, lämpimiin asuntoihin, rasismikortilla etuuksia ja tukia nauttimaan, tuodut ulkomaalaisen halpatyövoiman edustajat, avoimesti v-tuilevat köyhyyteen pahoinpidellyille suomalaisille, ja sitten tekopyhästi ja kaksinaamaisesti ovat muka kummissaan, kun rasismikortti viuhuu. Jotain vastuuta luulisi, verovaroin ylläpidettävällä EK-Ylelläkin olevan, vaan ei ole, pörssirikollisuuden ihannointia ja oman kansan syvää halveksuntaa ja vihaamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17908598/yhdenvertaisuusvaltuutetun-virkaa-kaytetaan-eriarvoistamiseen

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      Se on ainakin selvää, ettei korruptiovaaleissa ÄärioikeistoVihreille, vale-köyhyystutkijoille ja valevammaisten puolustajille, rasismikortti-maahanmuuttajien kanssa, kouluttamattomien veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiseläkeläisten pahoinpiteleijöille, ole enää tulossa ääniä, sellainen vihaväkivalta saakin loppua.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18029676/korruptiosinnemakioligarkki-ei-osaa-sanoa-sanaa-elakelaiskoyhyys

      Merenrantatontteja ökyrikkaille ökytuki-julkkiksille jaelllut ja erittäin outoja kommentteja, Italialaiselta ilmeisen äärioikeistolaiselta mieheltään, Italian äärifasistien kytköksistä Neonazismiin kuultu, joten paljon syitä karttaa kyseistä äärifasistista pörssirikollispuoluetta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17896806/itavallassa-prideen-hyokanneilla-aarifasisteilla-yhteyksia-aariislamisteihin#comment-121449464

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18019468/suomen-sotavalmisteluun-kaytetaan-noin-6200-000-000-euroa-vuodessa-asumistuesta-leikataan#comment-123197548

      Eivät tunne edes minkäänlaista kohtuullisuutta ahneuksissaan, saati sosiaalista omaatuntoa, jota ilmastouhkienkin uskottava torjuminen vaatii, tutkijoiden vetoomuksen mukaan, kunkin valtion sisällä. Yksinhuoltajien verukkeella pörssirikollisuuden, ahneuden maksimointia verokeitaisiin, vastenmielistä touhua.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ääriliikkeiden neonatsien ja ääri-islamistien yhdistymistä, joka perustuu misogyniaan, erityisesti haavoittuvimpien yksinasuvien naisten, veroparatiisi-sote-ihmiskauppaorjiksi pakotettujen eläkeläisköyhien vihaamiseen, väkivaltaan haavoittuvimpia kohtaan, eliminoiminen tapahtuu tehokkaimmin 2000€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ. Tunnustamalla aidot, ajanmukaiset, taloudellisen oikeusturvan oikeudet, tunnustetaan IHMISARVO Suomen naisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuutettujen hätätilaa, koetetaan häivyttää keskusteluissa / korruptiopoliitikko-pörssirikollisten mainoksissa, vetoamalla rasismikortilla maahantuotujen, "kovempiin kokemuksiin", mitä ne eivät itse asiassa ole, vaan täysin vastaavia kokemuksia, mikään "12 maan läpi kulkeminen", ei vähennä kotimaassa erittäin kovaa taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä, ym vihaväkivaltaa ja kaikenlaista hyväksikäyttöä kokeneitten ja kokevien, erittäin julmia kokemuksia yhtään, vaikka ilmeisesti lainvastaisia leikkauksia mukavastustavinaan olevat oppositiopuolueet, niin nyt koettavat mainostaakin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928171/oppositio-vaistelee-jalleen-elakelaiskoyhyys-kansanmurhaa-rasismikortin-taakse#comment-121892875

      Moni eläkeläisköyhä on joutunut pakenemaan väkivaltaa ikänsä ja muuttamaan paikkakuntia ja asuntoja varmaan satoja kertoja, miten se poikkeaisi vaikkapa Irakista monen maan kautta Suomeen tuotujen kokemuksista, ei se hanakasti toistettu "suden ulvonta", vähennä kotimaisten ihmiskauppa-uhrien kokemaa raakaa väkivaltaa. Ovat sitä suden ulvontaa, joutuneet, kodittomina metsässä väkivaltaa paetessa kuulemaan eläkeläisköyhiksi pahoinpidellytkin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18038008/naisviha-elakelaiskoyhia-kohtaan-on-aariliikkeiden-primus-motor

    • Anonyymi

      Ihmiskaupan määritelmästä:

      "Ihmiskauppa on vakava yksilön vapauteen kohdistuva piilorikollisuuden muoto sekä ihmisoikeusrikkomus. Rikoksentekijä käyttää hyväkseen uhrin haavoituvaista asemaa saattaakseen uhrin alisteiseen asemaan ja saadakseen taloudellista tai muuta hyötyä.
      Rikoksentekijä vie uhrilta vapauden tehdä päätöksiä omasta elämästään ja toiminnastaan. Ihmiskauppaa voi tapahtua esimerkiksi työpaikalla tai perhe- ja läheissuhteissa".

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreitten ihmisoikeusrikokset Suomessa, tekevät oppositiostakin Kiinan pörssibiljonäärien mollamaijan, tahdottoman yksipuoluejärjestelmän vikiseviä hiiriä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18040843/kiinalaisilla-nyyhkytarinoilla-porssirikolliset-sote-ihmiskaupan-takana

      Suomen eläkeläisväestöä tapetaan ennenaikaisesti, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä. Tämä on se iso ongelma, josta pitäisi näkyä otsikoita EK-medioissa, kiinalaisten pörssibiljonääri-verovälttelijöitten, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan mainoksia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Intian nationalistijohtajat käyttävät kovia massojenhallintakeinoja.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/10/6/india-is-weaponising-fatf-recommendations-against-civil-society

      On turha luulo, etteivät korruptiopoliitikko-pörssirikolliset Suomessa ja EU:ssa, jotka ostavat internet-teknologiaa Intiasta, käyttäisi samoja menetellmiä, joukkohallintaan ja yksilöitten oikeuksien viemiseen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vähän joka aatesuunnassa on siis peiliin katsomisen paikka. Haluammeko me ihmiset hyvää vaiko pahaa? Hyvä ihminen tekee hyviä tekoja ja puhuu hyviä puheita. Paha on paha.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhien tuskin kannattaa enää äänestää, missään korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi

      Kiinalaisen veroparatiisiyhtiön VALETYÖLLISTÄMISTÄ, jälleen luvassa, kun PetosKokPersRkpkd:n äärifasistihallitus, KorruptioNiinistöOligarkin johdolla, kävivät Italian äärifasistihallituksen luona vierailulla, ilmeisesti lupailemassa uutta eu-tukipakettia, kun entinen tärvätty Italian pörssirikollisten ökyjuhliin. Italian KorruptioMeloniOligarkki tehnyt kiinalaisten kanssa, rahakkaita sopimuksia maalleen, joten ei pitäisi olla rahanpuutetta, eikä eu:lta / suomalaisten selkänahoista, enää kinuamassa.

      https://www.hs.fi/talous/art-2000009943670.html

    • Anonyymi

      On ilmiselvää, että Suomen köyhyyseläkkeet, on jätetty jonnekin viime vuosisadan lukemiin, eli ovat todellakin täysin riittämättömät. ÄärioikeistoVihreitten perintöpojan väite 1 250€/kk:sta, on rikos ihmisyyttä vastaan Suomessa, nykyisillä järkyttävän korkeilla elinkustannuksilla ja pakkomaksuilla. Saisivat hävetä ÄärioikeistoVihreät pörssirikolliset, vaan eivät osaa. Ainakaan ääniä niille ei enää koskaan anneta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18067923/paljonko-naton-sodanlietsojatrolli--truth-still-hurts-tienaa#comment-123888767

    • Anonyymi

      Kuinka voi suojella luontoa tai vastustaa luontokatoa, jos jatkaa taloudellista väkivaltaa haavoittuvimpiin asemiin, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettuja eläkeläisköyhiä kohtaan, sehän on huippututkijoitten vetoomuksen mukaan mahdottomuus, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, kun on ehto ja edellytys, millekään ilmastouhkien ja luontokadon torjumisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18038008/naisviha-elakelaiskoyhia-kohtaan-on-aariliikkeiden-primus-motor#comment-123914007

      No ÄärioikeistoVihreitä ei enää yksikään eläkeläinen äänestäisi, sen niiden outo elitistinen, äärifasistinen naisviha on aiheuttanut.

      • Anonyymi

        Perussuomalaiset, muun muassa kansanedustaja Laura Huhtasaari ja ministeri Leena Meri vaativat aikoinaan Suomeen eläkekattoa.

        Vaativatko enää?


    • Anonyymi

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      Siihen päättyi ÄärifasistiVihreitten kompurointi vallassa, haavoittuvimpien eläkeläisköyhien, yksinasuvien naisten vihaamiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      Kaiken ilmaiseksi saaneet pörssirikollisperilliset, ovat halveksuttavaa porukkaa, kun eivät kykene pidättäytymään vihaväkivallasta, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18071927/aarifasistivihreitten-kalkkikset-verokeitaissa-porssirikollisperillisten-manulle-illallisineen#comment-123915074

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreitten KorruptioHarakkaHaavistoSoininvaara-ym pörssirikollisOligarkit, on laitettava RIKOSTUTKINTOIHIN, ja vastuuseen eläkeläisväestön ennenaikaisesti köyhyyteen tappamisesta Suomessa.

      https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009171296.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-Yle kinuamassa jatkuvasti lisää rahaa verokeitaisiin, ÄärifasistiVihreitten ökyrikkaille pörssirikollisperillisille, haavoittuvimpien äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjen, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiseläkeläisten ihmiselämien kustannuksella.

      https://www.svt.se/nyheter/inrikes/socialstyrelsen-forhojd-sjalvmordsrisk-av-ekonomiska-problem

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      Sukupuolivähemmistöissä on paljon eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjä, jotka eivät varmasti ole enää petettävissä, ÄärifasistiVihreitten kanta kansanmurhan oikeuttamiseksi, on käynyt enemmän kuin selväksi kaikille. Mitään ilmastouhkien ja luontokadon torjumista, ei myöskään ole vuosikymmenten eduskunnassa olon aikana havaittu, Talvivaara Rikos ÄärifasistiVihreän "ympäristöministerin" aikaansaannos, ym saastutushävittäjähankkeet ja hyökkäysliittoon pakottamiset, epädemokraattisesti ilman virallista kansanäänestystä ym, KorruptioHaavistoOligarkin veroparatiisipresidenttiys vihoviimeinen.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosKok-pörssirikollisten NygårdNiinistöOligarkki / AutokratiaUsan kansalaisiksi kansalaisuuden vaihtaneet, isoimmat talous-pörssirikolliset, toteuttivat käytännössä laittoman sotilasvallankaappauksen Suomessa - missä rikoskanteet kansainväliseen oikeuteen viipyvät ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17621347/niinisto-oli-heikoin-lenkki

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe