paras lihapiirakka

Anonyymi-ap

"Tuotteen valmistuksessa käytetty liha on suomalaista eikä sisällä sisäelimiä."

Halvemmista paras on piiraskartanon lihis. Ei ole esim. sydäntä jota
en suuhuni laita. Ulkonäkö ei ole niin hyvä kuin muilla mutta minä en
siitä välitä.

33

721

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viime viikolla ostin tarjouksesta 1 euron hinnalla HK:n lihiksen. Se oli täysin hanurista. Ehkä luskillaninen mönjää sisällä, muuten tyhjää täynnä + munkkipossun kuori.

      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        🍒 ­­N­­y­­­m­f­­o­­m­­a­­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Paras lihapiirakka ja kunnolla täytettä on kotitekoinen lihapiirakka.

      • Anonyymi

        Ei kukaan viitsi alkaa nysväämään itse jotain lihapiirakkaa. Pitäisi ostaa ensin muutama kilo kookosrasvaakin, jolle ei sitten olekaan enää muuta käyttöä. Vessanpönttöön kun kaadat rasvan, niin sittenpä ei enää vessa kohta vedä.

        Jo ajatuksenakin täysin päätön.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan viitsi alkaa nysväämään itse jotain lihapiirakkaa. Pitäisi ostaa ensin muutama kilo kookosrasvaakin, jolle ei sitten olekaan enää muuta käyttöä. Vessanpönttöön kun kaadat rasvan, niin sittenpä ei enää vessa kohta vedä.

        Jo ajatuksenakin täysin päätön.

        Kuka nyt kookosrasvalla uppopaistaa? Minä teen munkit ihan normaalilla friteerausöljyllä, ei siihen kookosrasvaa tarvitse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan viitsi alkaa nysväämään itse jotain lihapiirakkaa. Pitäisi ostaa ensin muutama kilo kookosrasvaakin, jolle ei sitten olekaan enää muuta käyttöä. Vessanpönttöön kun kaadat rasvan, niin sittenpä ei enää vessa kohta vedä.

        Jo ajatuksenakin täysin päätön.

        Ainakin tuo rasvan kaataminen vessan pönttöön on ajatuksena täysin päätön, kuka hullu sellaista vielä tekee.


      • Anonyymi
        Grillaava_rouva kirjoitti:

        Kuka nyt kookosrasvalla uppopaistaa? Minä teen munkit ihan normaalilla friteerausöljyllä, ei siihen kookosrasvaa tarvitse.

        Täh? Ei uppopaistossa käytetä kuin kookosrasvaa, jos halutaan täydellinen lopputuote.

        Nykyään touhu sopii vain lestadiolais- ja somaIiperheille, joissa on syöjiäkin. Siis kotioloissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Täh? Ei uppopaistossa käytetä kuin kookosrasvaa, jos halutaan täydellinen lopputuote.

        Nykyään touhu sopii vain lestadiolais- ja somaIiperheille, joissa on syöjiäkin. Siis kotioloissa.

        Taidat olla aika jälkeenjäänyt 😆

        Tässä Marttojen kehittämispäällikkö suosittelee öljyä paistamiseen. Sitä voi käyttää muhunkin friteeraamiseen toisin kuin kookosöljyä, jota käytetään vain kerran ja sitten heitetään pois. Ja kookosöljy sisältää paljon epäterveellisiä rasvoja.

        https://kotiliesi.fi/ruoka/paras-rasva-munkkien-paistamiseen/


      • Anonyymi
        Grillaava_rouva kirjoitti:

        Taidat olla aika jälkeenjäänyt 😆

        Tässä Marttojen kehittämispäällikkö suosittelee öljyä paistamiseen. Sitä voi käyttää muhunkin friteeraamiseen toisin kuin kookosöljyä, jota käytetään vain kerran ja sitten heitetään pois. Ja kookosöljy sisältää paljon epäterveellisiä rasvoja.

        https://kotiliesi.fi/ruoka/paras-rasva-munkkien-paistamiseen/

        Voi teitä nykynuoria, kun ette enää osaa lukea. Haettiin näet parasta lopputulosta, eikä mitä tahansa. Saahan lihapiirakat paistettua vaikka auton moottorin jäteöljyssä.

        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/04/18/parhaat-munkit-perinteisella-rasvalla

        "...maistettava oli rypsiöljyllä paistettu munkki. Siitä ei pitänyt kukaan.
        - Tämä on sitkeä, ihan kuin tässä olisi joku sitkotaikina ollut.

        Kun testin jälkeen vertailimme munkkien poikkileikkauksia, niistä näkyi, että kookosrasvalla paistettu munkki oli kuohkein. Sen sijaan rypsiöljyllä paistettu munkki oli sisältä aivan tiivis.

        Kookosrasvan maahantuojan mukaan selitys löytyy rasvan laadusta. Kova, tyydyttyneitä rasvahappoja sisältävä kookosrasva ei imeydy munkkitaikinaan niin hyvin kuin pehmeät rasvat. Siksi munkista tulee ilmavampi."


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voi teitä nykynuoria, kun ette enää osaa lukea. Haettiin näet parasta lopputulosta, eikä mitä tahansa. Saahan lihapiirakat paistettua vaikka auton moottorin jäteöljyssä.

        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/04/18/parhaat-munkit-perinteisella-rasvalla

        "...maistettava oli rypsiöljyllä paistettu munkki. Siitä ei pitänyt kukaan.
        - Tämä on sitkeä, ihan kuin tässä olisi joku sitkotaikina ollut.

        Kun testin jälkeen vertailimme munkkien poikkileikkauksia, niistä näkyi, että kookosrasvalla paistettu munkki oli kuohkein. Sen sijaan rypsiöljyllä paistettu munkki oli sisältä aivan tiivis.

        Kookosrasvan maahantuojan mukaan selitys löytyy rasvan laadusta. Kova, tyydyttyneitä rasvahappoja sisältävä kookosrasva ei imeydy munkkitaikinaan niin hyvin kuin pehmeät rasvat. Siksi munkista tulee ilmavampi."

        Testihän on aivan naurettava. Kolme mummelia paistelee ja arvioi munkkeja mutumenetelmällä ilman mitään testiolosuhteiden kontrollointia tai ylipäätänsä mittareita. Ja ei, ikenet eivät ole mikään luotettava mittari :-). Munkkien kuohkeuden ja rasvaisuuden suurimmat erot syntyvät paistolämpötiloista ja sitä ei ole kontrolloitu ja mitattu millään tavalla. Todennäköisesti mummeleiden munkinpaistopata on saavuttanut kunnon paistolämmön vasta kookosrasvalla.

        Rasvahappojen kemiallisia kaavoja kun vertailee niin esimerkiksi auringonkukkaöljyn linolihappomolekyyli on suurempi kuin kookosrasvan lauriinihappomolekyyli, joten auringonkukkaöljyn pitäisi kookosrasvan maahantuojan logiikalla tunkeutua munkin sisään vähemmän kuin kookosrasva.


      • Anonyymi
        Grillaava_rouva kirjoitti:

        Testihän on aivan naurettava. Kolme mummelia paistelee ja arvioi munkkeja mutumenetelmällä ilman mitään testiolosuhteiden kontrollointia tai ylipäätänsä mittareita. Ja ei, ikenet eivät ole mikään luotettava mittari :-). Munkkien kuohkeuden ja rasvaisuuden suurimmat erot syntyvät paistolämpötiloista ja sitä ei ole kontrolloitu ja mitattu millään tavalla. Todennäköisesti mummeleiden munkinpaistopata on saavuttanut kunnon paistolämmön vasta kookosrasvalla.

        Rasvahappojen kemiallisia kaavoja kun vertailee niin esimerkiksi auringonkukkaöljyn linolihappomolekyyli on suurempi kuin kookosrasvan lauriinihappomolekyyli, joten auringonkukkaöljyn pitäisi kookosrasvan maahantuojan logiikalla tunkeutua munkin sisään vähemmän kuin kookosrasva.

        Ottipa se koville olla TAAS väärässä 😂 🤣 🤣


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ottipa se koville olla TAAS väärässä 😂 🤣 🤣

        Tässä on hieman tieteellistä pohjaa uppopaistamiseen. Öljyn imeytymiseen vaikuttaa paistolämpötila ja paistoaika. Matalammassa lämmössä paistoaika on pitempi ja rasvaa imeytyy enemmän. Tämä artikkeli ei mainitse lainkaan öljyn kemiallisen koostumuksen vaikuttavan imeytymiseen. Eipä tietenkään kun atomit ja molekyylit ovat mittaluokaltaan paljon paljon pienempiä kuin ruoka-aineiden rakenne.

        "Frying time is longer at lower temperatures. Frying at lower temperatures results in lighter color, less flavor development and increased oil absorption. High-temperature frying leads to thinner crusts and less oil absorption."

        Nämä mummelit ovat siis onnistuneet tekemään testin, jossa he eivät mittaa lainkaan niitä muuttujia, jotka vaikuttavat munkin tekstuuriin eli paistolämpötila ja paistoaika 😆

        En kiistä, etteikö paistoöljyillä olisi eroja makuun, mutta nämä mummelit eivät arvioi makua vaan tekstuuria: "öljy tarttui syödessä ikeniin, sitkeä, vaikea niellä, Hyvä tunne suussa, Aika rapea, Ei jää yhtään öljyn makua suuhun."

        Munkkien säilytysaika vaikuttaa tietysti tekstuurin. Jos söisin munkit vasta päivän, parin päästä niin sitten käyttäisin kovaa rasvaa koska se kovettuu valmiin tuotteen pinnalle eikä imeydy tuotteen sisään tai valu säilytysrasiaan. Heti syötäviin munkkeihin sillä ei ole vaikutusta.

        "For example, if doughnuts are being prepared to serve fresh, a pourable frying oil can be used. However, if doughnuts are to be packaged for later consumption, they should be fried in a shortening that solidifies at room temperature, since liquid oil slowly drains out of the doughnuts and pools in the package."

        Voidaan todeta siis, että tämä Marttamummeleiden "testi" on ihan luokaton. Arvostus laski kyllä Marttojen yleisesti korkeana pitämääni tietotaitoa kohtaan.

        Deep Fat Frying Basics for Food Services

        https://extension.okstate.edu/fact-sheets/deep-fat-frying-basics-for-food-services.html


      • Anonyymi
        Grillaava_rouva kirjoitti:

        Tässä on hieman tieteellistä pohjaa uppopaistamiseen. Öljyn imeytymiseen vaikuttaa paistolämpötila ja paistoaika. Matalammassa lämmössä paistoaika on pitempi ja rasvaa imeytyy enemmän. Tämä artikkeli ei mainitse lainkaan öljyn kemiallisen koostumuksen vaikuttavan imeytymiseen. Eipä tietenkään kun atomit ja molekyylit ovat mittaluokaltaan paljon paljon pienempiä kuin ruoka-aineiden rakenne.

        "Frying time is longer at lower temperatures. Frying at lower temperatures results in lighter color, less flavor development and increased oil absorption. High-temperature frying leads to thinner crusts and less oil absorption."

        Nämä mummelit ovat siis onnistuneet tekemään testin, jossa he eivät mittaa lainkaan niitä muuttujia, jotka vaikuttavat munkin tekstuuriin eli paistolämpötila ja paistoaika 😆

        En kiistä, etteikö paistoöljyillä olisi eroja makuun, mutta nämä mummelit eivät arvioi makua vaan tekstuuria: "öljy tarttui syödessä ikeniin, sitkeä, vaikea niellä, Hyvä tunne suussa, Aika rapea, Ei jää yhtään öljyn makua suuhun."

        Munkkien säilytysaika vaikuttaa tietysti tekstuurin. Jos söisin munkit vasta päivän, parin päästä niin sitten käyttäisin kovaa rasvaa koska se kovettuu valmiin tuotteen pinnalle eikä imeydy tuotteen sisään tai valu säilytysrasiaan. Heti syötäviin munkkeihin sillä ei ole vaikutusta.

        "For example, if doughnuts are being prepared to serve fresh, a pourable frying oil can be used. However, if doughnuts are to be packaged for later consumption, they should be fried in a shortening that solidifies at room temperature, since liquid oil slowly drains out of the doughnuts and pools in the package."

        Voidaan todeta siis, että tämä Marttamummeleiden "testi" on ihan luokaton. Arvostus laski kyllä Marttojen yleisesti korkeana pitämääni tietotaitoa kohtaan.

        Deep Fat Frying Basics for Food Services

        https://extension.okstate.edu/fact-sheets/deep-fat-frying-basics-for-food-services.html

        Hih hih, seliseli 😂 🤣 🤣

        Kyllä vaan se maku ratkaisee, eikä raivokas googlailu asioista, joista ei itse tiedä mitään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hih hih, seliseli 😂 🤣 🤣

        Kyllä vaan se maku ratkaisee, eikä raivokas googlailu asioista, joista ei itse tiedä mitään...

        Ei ole kyllä asiallista Suomi24:n keskustelu. Haukutaan henkilöä, ei tuoda mitään omia argumentteja vaan vedotaan johonkin ikivanhaan Marttojen testiin ja nauretaan runsaiden hymiöiden kanssa kuin heikkomieliset lapset.

        Grillaava rouva postasi linkin varsin tuoreeseen, vuoden 2018 artikkeliin, jossa Marttojen kehittämispäällikkö suosittelee rypsiöljyä. Tähän heikkomielinen naureskelija vastaa postaamalla Marttojen ikivanhan testin vuodelta 2013. Ilmiselvästi Martat ovat oppineet paistamaan munkkeja viidessä vuodessa ja huomanneet, että paistolämpötila on tärkeämpää kuin rasva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole kyllä asiallista Suomi24:n keskustelu. Haukutaan henkilöä, ei tuoda mitään omia argumentteja vaan vedotaan johonkin ikivanhaan Marttojen testiin ja nauretaan runsaiden hymiöiden kanssa kuin heikkomieliset lapset.

        Grillaava rouva postasi linkin varsin tuoreeseen, vuoden 2018 artikkeliin, jossa Marttojen kehittämispäällikkö suosittelee rypsiöljyä. Tähän heikkomielinen naureskelija vastaa postaamalla Marttojen ikivanhan testin vuodelta 2013. Ilmiselvästi Martat ovat oppineet paistamaan munkkeja viidessä vuodessa ja huomanneet, että paistolämpötila on tärkeämpää kuin rasva.

        Hih hih. Et sitten reppana iljennyt enää rekatulla nimmarillasi kommentoida.

        Minä oikeasti säälin sinua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hih hih. Et sitten reppana iljennyt enää rekatulla nimmarillasi kommentoida.

        Minä oikeasti säälin sinua.

        "Et sitten reppana iljennyt enää rekatulla nimmarillasi kommentoida."

        Sanoo kaveri, joka kirjoittaa anonyyminä kuten myös 99,9% palstan muista "huippukokeista".

        "Minä oikeasti säälin sinua."

        Miksi? Siksi, että olit väärässä ja väitit kookosrasvaa ainoaksi oikeaksi paistorasvaksi? Ja kun sinua oikaisee useampi kirjoittaja siitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Et sitten reppana iljennyt enää rekatulla nimmarillasi kommentoida."

        Sanoo kaveri, joka kirjoittaa anonyyminä kuten myös 99,9% palstan muista "huippukokeista".

        "Minä oikeasti säälin sinua."

        Miksi? Siksi, että olit väärässä ja väitit kookosrasvaa ainoaksi oikeaksi paistorasvaksi? Ja kun sinua oikaisee useampi kirjoittaja siitä?

        Tirsk 😂 🤣 🤣

        Etkö oikeasti edes hiffaa kuinka resuperseisen kuvan annat itsestäsi tuolla jankkaamisellasi?

        Mutta jatka ihmeessä google-kokkailua 😂 🤣 🤣

        Ja lue vielä   h--i--t--a--a--s--t--i   mitä aiemmin lapsukaiselle yritettiin kertoa.

        "Voi teitä nykynuoria, kun ette enää osaa lukea. Haettiin näet parasta lopputulosta."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tirsk 😂 🤣 🤣

        Etkö oikeasti edes hiffaa kuinka resuperseisen kuvan annat itsestäsi tuolla jankkaamisellasi?

        Mutta jatka ihmeessä google-kokkailua 😂 🤣 🤣

        Ja lue vielä   h--i--t--a--a--s--t--i   mitä aiemmin lapsukaiselle yritettiin kertoa.

        "Voi teitä nykynuoria, kun ette enää osaa lukea. Haettiin näet parasta lopputulosta."

        ” Etkö oikeasti edes hiffaa kuinka resuperseisen kuvan annat itsestäsi tuolla jankkaamisellasi?”

        Sanoo apina, jolla kymmeniä viestejä ilman mitään sisältöä.

        "Voi teitä nykynuoria, kun ette enää osaa lukea. Haettiin näet parasta lopputulosta."

        Kuka vittu paistaa lihapiirakoita kookosrasvalla?


      • Anonyymi

        Samaa mieltä,kunnon lihaa ja mausteita,tein jopa taikinan itse.Mistään firmasta ei tule hyvää lihapiirakkaa,soijarouhetta ja halpaa lihaa sekoitettuna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan viitsi alkaa nysväämään itse jotain lihapiirakkaa. Pitäisi ostaa ensin muutama kilo kookosrasvaakin, jolle ei sitten olekaan enää muuta käyttöä. Vessanpönttöön kun kaadat rasvan, niin sittenpä ei enää vessa kohta vedä.

        Jo ajatuksenakin täysin päätön.

        Lihapiirakan voi laittaa myös uuniin,peltimallinen piiras.Ja kuka vitun avuton kaataa öljyjä viemäriin.Tosin suomessa nykyihmiset on niin tyhmiä ettei tajua maalaisjärjestä mitään. Meilläkin on töissä eräs neiti joka ei tiennyt mikä on anjovis!! Ja kaikkia muita tavallisia juttuja,joita ei ole koskaan kuullut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan viitsi alkaa nysväämään itse jotain lihapiirakkaa. Pitäisi ostaa ensin muutama kilo kookosrasvaakin, jolle ei sitten olekaan enää muuta käyttöä. Vessanpönttöön kun kaadat rasvan, niin sittenpä ei enää vessa kohta vedä.

        Jo ajatuksenakin täysin päätön.

        Et tarvitse kookosrasvaa, kun teet lihapiirakoita. Ihan tavallinen ruokaöljy riittää, jos haluat ne uppopaistaa. Minä paistan uunissa.


      • Mikä ihmeen vimma sinulla on jankuttaa viestejä ilman sisältöä ja saada viimeinen sana? Sinähän tässä olet saatanan jankuttaja. Tiedoksesi, en ole grillaava rouva. Moni muukin on sitä mieltä, ettei lihapiirakoita grillata kookosrasvalla.


      • Anonyymi
        Hah_ kirjoitti:

        Mikä ihmeen vimma sinulla on jankuttaa viestejä ilman sisältöä ja saada viimeinen sana? Sinähän tässä olet saatanan jankuttaja. Tiedoksesi, en ole grillaava rouva. Moni muukin on sitä mieltä, ettei lihapiirakoita grillata kookosrasvalla.

        Hih hih, teinirouva käy nyt niin kuumana, että joutui rekisteröimään itselleen apunimmarin 😂 🤣 🤣

        Voi sinua pientä reppanaa, joka et osaa edes vettä keittää.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hih hih, teinirouva käy nyt niin kuumana, että joutui rekisteröimään itselleen apunimmarin 😂 🤣 🤣

        Voi sinua pientä reppanaa, joka et osaa edes vettä keittää.

        Tuuheat psykoosit 😆

        Käypä tsekkaamassa nimimerkkini historia. On pari vuotta vanha nikki.


      • Anonyymi
        Hah_ kirjoitti:

        Tuuheat psykoosit 😆

        Käypä tsekkaamassa nimimerkkini historia. On pari vuotta vanha nikki.

        Ei kiinnosta sun historiat pätkääkään. On mullakin kymmenkunta vanhaa rekattua nikkiä, muttei mun tartte niitä käytellä, kun kirjoitustyylistä tietää kenestä on kyse.

        Mutta hävisit rilliteini tämänkin kierroksen, kun paljastit ettet ymmärrä lukemaasi ja aloit jänkkäämään ja haukkumaan kommentoijia. Vedit ns. kilarit.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei kiinnosta sun historiat pätkääkään. On mullakin kymmenkunta vanhaa rekattua nikkiä, muttei mun tartte niitä käytellä, kun kirjoitustyylistä tietää kenestä on kyse.

        Mutta hävisit rilliteini tämänkin kierroksen, kun paljastit ettet ymmärrä lukemaasi ja aloit jänkkäämään ja haukkumaan kommentoijia. Vedit ns. kilarit.

        "...kirjoitustyylistä tietää kenestä on kyse...rilliteini..:"

        Tuuheat psykoosit 😆

        "...aloit jänkkäämään ja haukkumaan kommentoijia. "

        Jankuti jankuti blaa blaa. Sinähän tässä jankkaat ilman mitään sisältöä ja yrität saada viimeisen sanan.


      • Anonyymi
        Hah_ kirjoitti:

        Mikä ihmeen vimma sinulla on jankuttaa viestejä ilman sisältöä ja saada viimeinen sana? Sinähän tässä olet saatanan jankuttaja. Tiedoksesi, en ole grillaava rouva. Moni muukin on sitä mieltä, ettei lihapiirakoita grillata kookosrasvalla.

        Ei lihapiirakoita "GRILLATA" millään rasvalla vaan ne paistetaan. Ja muuten tää pikkuvittuinen googlettava teinirouva ei tiedä että pihviä ei käännellä ja painella paistinlastalla, niin kuin neuvoo tekemään naudanfile keskustelussa.


      • Anonyymi
        Hah_ kirjoitti:

        "...kirjoitustyylistä tietää kenestä on kyse...rilliteini..:"

        Tuuheat psykoosit 😆

        "...aloit jänkkäämään ja haukkumaan kommentoijia. "

        Jankuti jankuti blaa blaa. Sinähän tässä jankkaat ilman mitään sisältöä ja yrität saada viimeisen sanan.

        Hihhih. Voi mikä resuperse sinä rillaava teini olet 😂 🤣 🤣

        Mutta osaat googlea käyttää, siitä pisteet 👍


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei lihapiirakoita "GRILLATA" millään rasvalla vaan ne paistetaan. Ja muuten tää pikkuvittuinen googlettava teinirouva ei tiedä että pihviä ei käännellä ja painella paistinlastalla, niin kuin neuvoo tekemään naudanfile keskustelussa.

        "Ja muuten tää pikkuvittuinen googlettava teinirouva ei tiedä että pihviä ei käännellä ja painella paistinlastalla, niin kuin neuvoo tekemään naudanfile keskustelussa."

        Mutta et uskaltanut kommentoida asiaa. Ihmettelit vain sitä, mistä saan niin suuria hanhen rintafileitä. En tässä ala keskustelemaan hanhen rintafileistä tai pihvinpaistosta. Jatketaan näistä aiheen mukaisissa ketjuissa, voin kommentoida, jos käyt jotain asiallista vastaamassa. Etpä taida uskaltaa. Mikropippeli meni pelokkaasti ihan piiloon kun vastassa on rouva, joka tietää asiasta jotain.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hihhih. Voi mikä resuperse sinä rillaava teini olet 😂 🤣 🤣

        Mutta osaat googlea käyttää, siitä pisteet 👍

        Hah hah, perskärpäseni on erehtynyt kohteesta. No, sehän on vain hyvä juttu kun vähemmän häiritset minua 😆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei lihapiirakoita "GRILLATA" millään rasvalla vaan ne paistetaan. Ja muuten tää pikkuvittuinen googlettava teinirouva ei tiedä että pihviä ei käännellä ja painella paistinlastalla, niin kuin neuvoo tekemään naudanfile keskustelussa.

        >>pikkuvittuinen teinirouva

        Suomi24:n keskustelut ovat monesti ala-arvoisia, mutta tämä on sairasta jopa Suomi24:n kriteereilläkin. Setämiehellä meni ihon alle ja olemattomaan miehisyyteen sattui kun otti nekkuun friteerauskeskustelussa. Vai onko siellä saamaton incel, joka huutelee?


    • Anonyymi

      Parasta syötävää teuraseläimessä on kieli. Munuaiset ovat sen puolesta hyviä että niissä on makua ja niin on maksakin. Ennen lenkkimakkaroissa oli makua kun niissä käytettiin sisäelimiä. Heinosen Suomilenkki, NAM! Sitäkään ei enää valmisteta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi julkaisi varautumisoppaan

      Että sellanen tappaus. Kun kriisitilanne iskee, niin on mentävä nettiin ja luettava ohjeet suomi.fi -sivuilta. Onkohan j
      Maailman menoa
      258
      2810
    2. Miehille kysymys

      Onko näin, että jos miestä kiinnostaa tarpeeksi niin hän kyllä ottaa vaikka riskin pakeista ja osoittaa sen kiinnostukse
      Tunteet
      99
      2257
    3. Kuhmo tekisi perässä

      Lomauttakaa kaupungin talolta turhat lattiankuluttajat pois, kuten naapuripitäjä
      Kuhmo
      12
      1960
    4. Onko telepatia totta

      Epäilen että minulla ja eräällä henkilöllä on vahva telepatia yhteys. Jos ajattelen jotain hän julkaisee aiheesta jotaki
      Ikävä
      84
      1403
    5. Miksi kaivattusi on

      erityinen? ❤️‍🔥
      Ikävä
      68
      1384
    6. Missä Kaisa Lepola, siellä filunki ja sekasotku

      Näin se taas nähtiin, ajolähtöjen taakse on joka kerta jääneet savuavat rauniot, oli työpaikka mikä tahansa.
      Forssa
      18
      1300
    7. TTK:sta tippunut Arja Koriseva teki erityisen teon kyynelsilmin: "Mä olen ihan järjettömän..."

      Kiitos tuhannesti Tanssii Tähtien Kanssa -tansseistanne, Arja Koriseva ja Valtteri Palin! Lue lisää: https://www.suomi
      Tanssii tähtien kanssa
      16
      1138
    8. Nainen, olen niin pettynyt

      Ehkä se tästä vielä paremmaksi muuttuu. Yritän itseäni parantaa ja antaa itse itselleni terapiaa, mutta eihän se mitään
      Ikävä
      90
      1120
    9. Haluaisin jo

      Myöntää nämä tunteet sinulle face to face. En uskalla vain nolata itseäni enää. Enkä pysty elämäänkin näiden kanssa jos
      Ikävä
      43
      974
    10. Ootko nainen jo rauhoittunut

      Vai vieläkö nousee savua päästä?
      Ikävä
      71
      973
    Aihe