Savorinen täydentää teoriaansa siitä miten linjautumat aktivoivat Maapalloa.

Anonyymi-ap

Euroopassa yli 60 asteen lämpötilaeroja – Espanjassa mitattu vielä paikoin yli 30 astetta
https://www.foreca.fi/meteorologilta/mj75gh34

”Sää on tällä viikolla Pohjois-Euroopassa selvästi ajankohdan keskimääräisiä lukemia kylmempää. Etelä-Euroopassa on puolestaan tavanomaista lämpimämpää.”

🤔

Tämä tukee näkemystäni siitä että linjautumat Aurinkokunnassa aktivoivat Maapalloa. Myös maasuuntaiset Auringonpurkaukset.

Linjautumien aikaansaaman aktivoitumisen oletan voimistavan napa-pyörteitä ja maasuuntaisten Auringonpurkausten oletan heikentävän niitä.

Loppuvuoden 2023 aikana on ilmeisesti ollut paljon maasuuntaisia Auringonpurkauksia.

Ainakin linjautumia on ollut paljon. 10 viikon aikana 4 isoa ja 10 isohkoa. Joulukuussa vielä 2 isohkoa ja sen jälkeen ei ole 9 kuukauden aikana yhtään isoa, eikä isohkoa.

Aurinkokunnassa on siis selkeä epätasapaino joka vaikuttaa Maapallon säähän ja sään ääri-ilmiöihin.

Vaikuttaa myös siltä linjautumien aikaan saamien aktivoitumisten ja maasuuntaisten Auringonpurkausten välillä on käynnissä ikäänkuin köydenveto.

Linjautumat pyrkivät voimistamaan napa-pyörteitä ja maasuuntaiset Auringonpurkaukset tavalla tai toisella vaikuttavat siten että napa-pyörteet heikkenevät.

🤔

Joku voisi halutessaan auttaa minua. Pitäisi vielä tsekata marraskuun 2022 maasuuntaiset Auringonpurkaukset. Oliko niitä vai ei. Siis ennen 11.-12.2022 lämpöaaltoa.

Lokakuun puolelta asti kannattaa katsoa.

🤔

Ok, asiaan. Tai no, sitä ennen. Törmäsin youtubevideoon jossa kerrotaan että on löydetty korrelaatio Supertaifuunien ja Auringonpilkkumaksimin kanssa. Eli mahdollisesti maasuuntaiset Auringonpurkaukset todellakin vaikuttaisivat sään ääri-ilmiöhin.


Mutta miten 🤔

Oletetaan että Maapallosta työntyy ulos kaasu ja vesimolekyylien virtauksia.

Napojen kautta olisi jatkuva virtaus ja mitä voimakkaampana, sitä voimakkaampi napa-pyörre.

Mitä voimakkaampi napa-pyörre, sitä vähemmän kylmää ilmaa pääsee työntymään kohti päiväntasaajaa ja sitä lähemmäksi napa-alueita pääsee työntymään lämmintä ilmaa päiväntasaajan alueelta.

Ehkäpä maasuuntaiset Auringonpurkaukset saavat kohti napoja työntyvät kaasujen ja vesimolekyylien virtaukset ohjautumaankin enemmän kohti päiväntasaajaa. Näin esim. ne kaasujen ja vesimolekyylien virtaukset jotka saavat aikaan Hurrikaaneja ja Supertaifuuneja, voimistuisivat ja napa-alueiden napapyörteet sen takia heikkenisivät.

🤔

Ennustin loppukesästä 2023 että Aurinko tulee aktivoitumaan lisää loppuvuoden 2023 aikana.

Savorinen kysyy, ”onkivatko” Venus ja Maapallo yhdessä kaasuplaneettojen kanssa Auringosta esiin purkauksia? Venuksella myrskyjä?

🤔

Eli Aurinko todellakin aktivoitui loppuvuoden 2023 aikana entisestään ja näin paljon maasuuntaisia Auringonpurkauksia ja myös paljon linjautumisia 10 viikon aikana.

Mielenkiintoisesti Pekka Pouta kertoo videolla miten meret pysyvät lämpiminä ilmastonmuutoksen takia ja siinähän aina nykyisin viitataan siihen että tämä olisi ihmisen syy.

Minä taas oletan että meret pysyvät loppuvuodesta lämpiminä juuri sen takia että meillä on Aurinkokunnassa tämä epätasapaino jonka takia Maapalloa aktivoidaan linjautumien toimesta tiheään tahtiin useita kertoja paljon ja sitten menee 9 kuukautta ettei isoja, eikä isohkoja aktivoitumisia ole ollenkaan. Tuohon vielä maasuuntaiset Auringonpurkaukset, niin avot. Eipä ihme että meret ovat pysyneet loppuvuodesta viime aikoina lämpiminä.

Ehkäpä meret keväästä sitten ovat viilentyneet normaalia nopeammin? Käsittääkseni pohjoinen jäämeri on sulanut normaalia myöhemmin viime aikoina?

🤔

Otsikossa mainitsin että lämpöaalto olisi jäänyt Pekka Poudan selän taakse. No, se oli huumoria. Videolla Pekan selän takana on tumman punaisella alue joka vaikuttaa hyvinkin lämpimältä.

Säähän täyskäännös joulukuussa – Pekka Pouta: ”Tässä on kyllä yksi paha juttu”
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/saahan-tayskaannos-joulukuussa-pekka-pouta-tassa-on-kylla-yksi-paha-juttu/8818924#gs.10izyu

No, ilmeisesti tuo punainen alue on paljon etelämpänä kuin Suomi johtuen siitä että Pekan takana on pallomainen kartta ja näin Pekan selän takana oleva alue kaartuu alas päiväntasaajaa kohti. Eli ei ole lämmintä pohjoisessa millään alueella. Kylmää ilmaa on syystä tai toisesta päässyt valumaan pohjoisesta kohti etelää.

🤔

Toinen kiehtova asia jonka Pekka Pouta videolla toteaa on yksi ”paha juttu”.

Vallitsevan ilmavirtauksen lounaan puolelta Pekka on odottanut tapahtuvan ja monta aikaa sitten, mutta syystä tai toisesta se on siirtynyt ja siirtynyt myöhemmäksi koko ajan.

Pekka taitaa virheellisesti sanoa että sen piti tapahtua jo marraskuun lopulla, vaikka ilmeisesti tarkoittaa että olisi pitänyt tapahtua jo lokakuun loppupuolella. Ehkä näin.

Ainakin kyseinen ennuste on hänen mukaansa ollut kuukausiennusteissa mukana jo pitkän aikaa.

No, mikä sitä on siirtänyt?

Oletan että maasuuntaiset Auringonpurkaukset kerta toisensa jälkeen.

🙂

3

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ok, eli linjautumat aktivoivat Maapalloa siten että Maapallon sisäinen paine kasvaa ja näin Maapallosta ulos työntyvät kaasujen ja vesimolekyylien virtaukset työntyisivät Maapallosta ulos kovemmalla paineella. Se voimistaisi hirmumyrskyjä ja myös napapyörteitä.

      Maasuuntaiset Auringonpurkaukset saisivat kaasu ja vesimolekyylejä työntymään vähemmän ulos napojen kautta ja enemmän lähempää päiväntasaajaa.

      Se hajottaisi tai ainakin heikentäisi napapyörteitä.

      Tämä on erittäin mielenkiintoista.

      Ps. Voinhan olla näkemyksieni kanssa täysin väärässä, mutta eipä sitä tiedä 🙂

      Ennustukseni ennätyksellisestä lämpöaallosta Suomeen ei toteutunut, mutta ehkäpä se olisi toteutunut jos marraskuun alkupuolella ei olisi ollut maasuuntaisia Auringonpurkauksia.

      Loka marraskuun vaihteeseen lupasin pienet lämmöt ja se toteutui. Marraskuun 4 – 5 päivien kohdille lupasin isommat lämmöt ja se toteutui.

      Sitten olikin vuorossa 5.11.2023 ja ne erittäin näyttävät revontulet eli Auringosta voimakas maasuuntainen Auringonpurkaus.

      Olisi ollut mielenkiintoista nähdä millainen sää olisi ollut marraskuun puolessa välissä eli tällä hetkellä ilman tuota maasuuntaista Auringonpurkausta.

      Ilmeisesti 5.11.2023 jälkeen oli ollut ainakin yksi toinenkin maasuuntainen Auringonpurkaus?

      🤔

      Oleellista näissä tapahtumissa on se että olisi olemassa ainakin yksi tekijä joka sotkee linjautumien aikaansaamia aktivoitumisia ja näin ennustukset aika ajoin epäonnistuvat jos ei ota huomioon tekijöitä jotka sotkevat linjautumien aikaansaamia aktivoitumisia.

      Tässä olisi samalla looginen selitys sille minkä takia kukaan ei ole kehitellyt teoriaa siitä että linjautumat Aurinkokunnassa vaikuttavat Maapallon säähän. Siis silloin kun Maapallo on mukana linjautumassa.

      Siten että linjautumat vaikuttaisivat myös Aurinkoon, muihin planeettoihin ja myös Kuihin jos ne ovat mukana linjautumissa.

      Seurataan mm. säätä.

      Siihen liittyen odotankin että Mars mahdollisesti voimistaisi napapyörteitä Auringon taustalta sitä mukaa kuin linjautuma Maapallo, Aurinko ja Mars tarkentuu.

      18.11.2023 Mars on melko tarkkaan Auringon takana. Olettaisin kuitenkin ettei Mars missään vaiheessa olisi täysin Auringon takana.

      Löytyisikö jostakin tietoa / listaa siitä milloin joku toisista planeetoista olisi ollut täysin piilossa Auringon takana.

      Tällainen lista olisi todella mielenkiintoinen.

      Maapallolla 16.11.2023

      Savorinen Jukka

      🙂

    • Anonyymi

      Ennusteesi meni totaalisen pieleen. Miksi kenenkään pitäisi uskoa höpötyksiäsi
      Polaaaripyörrekin käyttäytyy, kuten se on aina käyttäytynyt. Planeettojen linjauksilla ei ole sen kanssa mitää tekemistä.

      Kuopion toriyleisö kaipaa kuperkeikkoja.

      • Anonyymi

        Ei tämä ole uskon asia 🙂

        Hyeenat räksyttää pusikoista anonyymisti samalla kun Savorisen karavaani jatkaa oikeaan suuntaan tasaisen päättäväisesti 🙂

        🙂


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      3986
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      13
      2151
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1654
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1438
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      21
      1353
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1238
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1154
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1089
    10. 22
      1066
    Aihe