Olen ostanut vorscmackia purkissa.
Sehän on pateen kaltainen herkku.
On vaan kohtalaisen kallista purkkiruokana.
Marttojen reseptissä lihana on lampaan jauheliha.
Millaista siitä tulee jos liha onkin nautaa, lammasta kun on aikalailla vaikea löytää.
Tertin kartanon purkki vorsmakki aineet: Suomalainen naudan- ja lampaanliha, silli, vesi, sipuli, valkosipuli, mustapippuri, suola
Voisiko lihana käyttää vaikkapa hirven vasaa tai muuta riistaa?
Vorscmack liha?
Anonyymi-ap
2
276
Vastaukset
- Anonyymi
Kokeilin Tammisen kartisan jauhelihasta ja lisäsin naudanlihaa.
Muuten onnistuu hyvin ja maistuu. Mausteena käutin silliä.
Lihan hienonsin sauvasekoittimella.
Oivallinen herkku teen vastakin. - Anonyymi
Käyttäkää Naudan ja Lampaan osia niitä halvempia, maku paranee.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta703550Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1483503Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh463322- 532769
- 322036
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘301962Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k401695- 481676
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä961625- 391390