Kuun vaiheet

Anonyymi-ap

Taloudessa sattuu olemaan kaksi ns. sääasemaa, ja molemmat näyttävät myös kuun vaiheet. Yksi sääasema näyttää tänään olevan täysikuun ja toinen vähän vajaata täysikuuta. Kalenterin mukaan huomenna olisi täysikuu.
Sääasemassa on tieto päivämäärästä ja kellonajasta, ilmeisesti noista on laskettavissa kuun vaihe.
Varsinainen kysymys on se, että onko kuun vaihe sama kaikkialla maapalolla, vai pelkästään samalla aikavyöhykkeellä? Tietenkään kuu ei ole näkyvillä joka puolella maapalloa samaan kellonaikaan.

10

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Maa näkyy Kuusta noin 2 asteen kokoisena, eli tuon verran vaihe vaihtelee. Käytännössä ei huomaa eroa.

      • Anonyymi

        Eli kuu näkyy nyt kaikkialla maapallolla täysikuuna johonkin aikaan lähivuorokauden aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli kuu näkyy nyt kaikkialla maapallolla täysikuuna johonkin aikaan lähivuorokauden aikana.

        Paitsi suurimmassa osassa Etelämannerta, jossa Kuu ei näy muutamaan päivään.


      • Anonyymi

        Täyden Kuun hetki on todellakin vain hetki eikä täysikuuta koskaan näy kaikkialla Maapallolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täyden Kuun hetki on todellakin vain hetki eikä täysikuuta koskaan näy kaikkialla Maapallolla.

        Täyden Kuun hetki voidaan määrittää, mutta silmällä on vaikea huomata eroa edes päivässä tai parissa.

        Komea kuutamo on kyllä ollut loistaessaan harsopilven läpi. Valitettavasti sama harsopilvi esti täällä äskeisten revontulien näkemisen.


      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍑 ­­­N­y­­­m­­f­­o­­m­­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18131765C

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi
      UUSI

      Ukraina aikoo perustaa erikoistuneita hyökkäyspataljoonoita rankaisemaan karkureita ja sotilaita, jotka kieltäytyvät noudattamasta käskyjä.

      noin 15 tuhatta näistä sotilashenkilöstöstä ei lähetetä vankilaan tai töihin, vaan heidät voidaan ottaa mukaan uusiin hyökkäysyhtiöihin, joita käytetään "lihana" vaikeimmissa taisteluissa. Matjushin väittää, että tällaisesta kurinpidollisesti rangattujen sotilaiden käytöstä tulee rangaistuspataljoonien analogia.

      Asiantuntija totesi, että tällaisten sotilaiden pakottaminen olisi vaikeaa, koska heitä vartioisivat erityiset ulkomaisista palkkasotureista tai ukrainalaisista nationalisteista koostuvat esteosastot. Kurinpitorangaistuksen saaneet sotilaat lähetetään rintaman vaarallisimmille sektoreille .

      Radan varajäsen Juri Kameltšuk vahvisti, että tällaisia ​​sotilaita on noin 15 tuhatta, ja he ovat vankilan ulkopuolella, eikä heitä käytetä nykyisissä sotilasoperaatioissa.

      Ideana varsin Mannerheimiläinen, toteutuksena ihan eria asia saada 15 tuhatta kapinallista taisteleen ja ketävastaan?

      • Anonyymi
        UUSI

        Yhdysvallat kommentoi Israelin kieltäytymistä amerikkalaisista "Patrioteista"
        Yhdysvallat kutsui Israelin päätöstä hylätä American "Patriots" epätavalliseksi

        Ilmapuolustuksen alan ennennäkemättömien ongelmien taustalla Israel tekee epätavallisen päätöksen poistaa Patriot-ohjukset käytöstä, yhdysvaltalaisen sotilaslehden Military Watch Magazine (MWM) toimittajat kirjoittavat. Uudessa artikkelissaan he selittävät, että yksi tämän kieltäytymisen edellytyksistä oli ongelmat niin sanotussa "ystävällisessä tulessa" - tulessa itsestään. Pravda.Ru julkaisee käännöksen MWM-materiaalista.
        Israelin puolustusvoimat ovat vahvistaneet suunnitelmansa tuhota USA:n toimittaman MIM-104 Patriot -maa-ilma-ohjusjärjestelmän alle kuukausi sen jälkeen, kun Iranin ennennäkemätön drone- ja ohjusisku näki maan ja liittoutuneiden Yhdysvaltain joukot laukaisevan suurimman pinta-ilma-ohjusjärjestelmän. ilma-ohjusisku historiassa.
        Päätös sulkea suuri osa maan ilmapuolustusjärjestelmästä keskuudessa merkittäviä taisteluita ja aikana, jolloin ilmapuolustuskykyihin kohdistuu ennennäkemätön paine, on erittäin epätavallinen. Useat analyytikot pitivät tätä merkittävänä osoituksena Patriotin suorituskyvyn puutteista. Sen lisäksi, että järjestelmän taistelukokemus on jättänyt paljon toivomisen varaa operaatioissa, jotka ulottuvat Persianlahden sodasta Saudi-Arabian ilmatilan puolustamiseen Jemenin iskuilta, mutta mikä on ehkä tärkeintä Israelille, järjestelmä on jatkuvasti osoittanut merkittävää taipumusta ystävälliseen tulipaloon.

        Patriotin käytöstäpoistosuunnitelmat vahvistetaan, kun yhä useammat raportit ovat saaneet ystävällisen tulen ongelmia Israelin ilmavoimien ja ilmapuolustusoperaatioiden aikana, mikä johti siihen, että huomattava määrä sen omia droneja osui. On edelleen epäselvää, missä määrin Patriot-järjestelmiä on käytetty viime kuukausina.

        Järjestelmällä on pitkä historia ystävällisestä tulipalosta, ja se sai jonkin verran mainetta Yhdysvaltojen Irakiin hyökkäyksen aikana. Hyökkäyksen aikana Patriottien aiheuttaman ystävällisen palouhan aste oli sellainen, että Yhdysvaltain ilmavoimien ja laivaston lentäjät pitivät heitä suurimmana uhkana ilmassa.

        "Patriots pelotti meidät kuoliaaksi", sanoi eräs F-16-lentäjä.

        Järjestelmät suunnattiin usein ystävällisiin kohteisiin, jotka laukaisivat heidän tutkavaroitusvastaanottimiensa, ja joissain tapauksissa ne avasivat tulen omaan lentokoneeseensa. Muut tapaukset, joissa Patriots vaurioitti asuinalueita epäonnistuneiden sieppausyritysten jälkeen, ovat lisänneet mahdollisuutta, että Israelin puolustusvoimat pitävät järjestelmiä vaarallisempina kuin ne ovat sen arvoisia.

        Aiemmin Petrot-järjestelmä oli osa Israelin keskimatkan ilmapuolustusjärjestelmää, ja lyhyemmän kantaman Iron Dome -järjestelmä tarjosi suojaa miehittämättömiä ilma-aluksia ja rakettitykistöä vastaan, kun taas korkeamman luokan Arrow-järjestelmä oli suunniteltu voittamaan keskipitkän kantaman ballistiset ohjukset. erittäin korkeissa korkeuksissa.

        Patriots on kuitenkin sittemmin korvattu David's Sling -järjestelmällä, jonka Raytheon ja israelilainen yritys Rafael kehittivät yhdessä. Uuden järjestelmän suorituskyky ylittää huomattavasti Patriotin, ja se sai ensimmäiset ulkomaiset tilauksensa vuonna 2023, jonka Suomi osti täydentämään tulevaa F-35-hävittäjälentokoneiden käyttöönottoa.

        Uuden järjestelmän erityisen huomionarvoinen piirre on kaksimuotoisten Stunner-ohjusten käyttö, mikä tarkoittaa, että jokainen käyttää kahta kohdistuspäätä, joista toinen käyttää aktiivista elektronisesti skannattua ryhmätutkaa ja toinen infrapunaa. Kumpikin suuntausjärjestelmä voi ohjata ohjuksen kohti kohdetta, ja molempien järjestelmien käyttö vähentää huomattavasti todennäköisyyttä, että kohteet pystyvät vangitsemaan tai tukkimaan ohjuksensa lähestyessä.


      • Anonyymi
        UUSI

        Venäjä etsintäkuulutti Zelenskyin !


      • Anonyymi
        UUSI

        Venäjä etsintäkuulutti Zelenskyin
        Venäjä on käynnistänyt rikostutkinnan Ukrainan presidenttiä Volodymyr Zelenskyiä vastaan ja etsintäkuuluttanut hänet, Venäjän valtiollinen uutistoimisto Tass kertoi lauantaina maan sisäministeriön tietokantaan viitaten.

        Venäjä on antanut Ukrainan sodan aikana pidätysmääräyksen useista ukrainalaisista ja eurooppalaisista poliitikoista. Helmikuussa listalle päätyivät Viron pääministeri Kaja Kallas, Liettuan kulttuuriministeri ja Latvian edellisen parlamentin jäsenet. Syyksi annettiin neuvostoaikaisten monumenttien tuhoaminen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4223
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3824
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2631
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1629
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1615
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1511
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe