Kaksi viikkoa Auringon "sylissä". Fyysikko Bogachev: tulee monia soihdut ja myrskyt

Anonyymi-ap

Voimakkaita magneettisia myrskyjä on odotettavissa syksyn viimeisenä päivänä ja talven ensimmäisenä päivänä. On mahdollista, että Moskovan leveysasteella on mahdollista nähdä jopa revontulia.

"Edelliset päästöt raivasivat tietä"
Venäjän tiedeakatemian avaruustutkimuslaitoksen aurinkoastronomian laboratorion ja SB RAS:n aurinko-maafysiikan instituutin mukaan 30. marraskuuta ja 1. joulukuuta magnetosfäärin viritys päivän ensimmäisellä puoliskolla saavuttaa kriittisen tason.

Telegram-kanavissa levitettiin viestiä, että Auringon keskivyöhykkeellä tapahtui soihdutus, johon liittyi koronaalisen massan syrjäytyminen. Viesti koostuu neljästä kohdasta:

1) Ejektio lentää tarkasti Maata kohti.

2) Aiemmat Auringon heittelyt vapauttivat tien tämän päivän päästöille.

3) 30. marraskuuta - 2. joulukuuta meidän pitäisi odottaa voimakasta G4-tason geomagneettista myrskyä (Kp = 8 - 9).

4) Esiintynyt salama saavutti teholtaan lähes X-luokan.



Kolmas aktiviteetin lisäys tänä vuonna
***** pyysi Venäjän tiedeakatemian avaruustutkimuslaitoksen päätutkijaa, fysiikan ja matemaattisten tieteiden tohtori Sergei Bogachevia kommentoimaan, mikä yllä olevista on totta ja mitä geomagneettisia olosuhteita on odotettavissa lähipäivinä.

"Aurinko näyttää nyt kokevan kolmatta merkittävää aktiivisuuskasvuaan tänä vuonna", tutkija sanoo. — Ensimmäinen oli tämän vuoden maalis-huhtikuussa, toinen syyskuussa. Kolmannen odotettiin joulukuun alussa, ja ilmeisesti noin on tapahtumassa. Noin viikko sitten auringonpilkkujen määrä lisääntyi merkittävästi ja soihdut alkoivat kasvaa nopeasti. Vastaus maan päällä tällaisessa tilanteessa oli väistämätön. Ilmeisesti ensimmäiset auringon aktiivisuuden kasvun aiheuttamat häiriöt alkavat nyt saavuttaa meidät.

Tässä suhteessa jotkut avaruussääkeskukset tekevät jopa ennusteita G3-tason tapahtumista (ja nämä ovat jo hyvin havaittavia magneettisia myrskyjä). Mutta mielestäni tämä on edelleen liioittelua, emme odota tällaisia ​​tapahtumia, mutta G1-G2-tason myrskyt ovat melkein väistämättömiä. Soihdutusten voimakkuus ei ole vielä ennätysmäinen - varsinkaan X-tason äärimmäisen voimakkaita soihdut eivät ole vielä olleet. Mutta ne ovat täysin mahdollisia.

Lisäksi, jos tämän tason tapahtumia ei tapahdu ennen vuoden loppua, olen yllättynyt, koska aurinko näyttää erittäin aktiiviselta. Oletan, että jotain vastaavaa tapahtuu tällä viikolla. Joka tapauksessa keskiviikkona yksi taudinpurkauksista jäi vain 2 % tasosta X.”

Ei ole muuta iskua kuin Maapallo
"Koskien päättelyä, jonka mukaan jotkut varhaiset soihdut "raivaavat tien" planeettojenvälisessä avaruudessa myöhemmille ja aiheuttavat voimakkaampia myrskyjä, tämä on sekä totta että tarua", Sergei Bogachev jatkaa. - Tosiaankin tapahtuu, että myöhemmän ejektion rintama saavuttaa matkallaan Maahan aikaisemman rintaman, mutta en usko, että tällä on mitään tekemistä tämänhetkisen Auringon tilanteen kanssa.

Se, mitä nyt tapahtuu, on paljon yksinkertaisempaa. Auringonpilkkuryhmät sijaitsevat suoraan maata vastapäätä, ja näissä pisteissä esiintyvät soihdut osuvat planeetallemme yksinkertaisesti siksi, että tässä paikassa heillä ei ole minnekään muualle lyödä. Kuka siellä siivoaa mitä ja kuka saa ketä kiinni, ei sellaisessa tilanteessa ole oikeastaan ​​väliä. Tapahtuvat prosessit ovat paljon yksinkertaisempia ja sanoisin "tammimaisempia".

Aurinko on ottanut meidät syliinsä, ja uskon, että se ei päästä irti ainakaan pariin viikkoon. Tulee paljon soihdutuksia ja magneettisia myrskyjä."

1

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      UUSI

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

      🔞 ­­N­y­­­m­­f­­o­­m­a­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18137243u

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3339
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3071
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2318
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1814
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1456
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1365
    Aihe