Talviyön valoilmiö

Anonyymi-ap

Yhtenä yönä huomasin sattumalta valon ja sitten myös toisen. Asuinpaikka on täysin pimeä syrjäinen paikka. Uskoin ensin, että siellä on joku ajanut mopolla ojaan tiellä ja lähtenyt otsalampun tms kanssa liikkeelle tms. Täysin säkkipimeässä etäisyyden hahmottaminen on hankalaa, mutta nyt olen katsellut tätä valoilmiötä useina öinä. Ja kyse ei voi olla mistään lenkkeilijästä enkä tiedä onko Suomessa mitään loistavia eläimiä käännä jotka lentävät pakkasella. Kiikaria minulla ei ole.
Nämä valot tai välillä vain yksi jonka näkee liikkuvat hitaanpuoleisesti melko matalalla sivusuunnassa ehkä noin 2m? korkeudella maan pinnasta josta tosiaan menevät sivusuuntaan välillä nousten yös ylöspäin, liikettä kuvaava voisi olla meduusan liike jos se nyt edes yhtään on tilannetta kuvaava. Valot myös vaikuttavat mahdollisesti pyörivän sen valon voimakkuuden pienen muuttumisen myötä. Valo on selkeä kirkas, en osaa sanoa onko siinä jotain värejä mukana, mutta kuin se valaisi välillä eri suuntiin enemmän kuin sieltä tulisi pieni valokeila. Eilen yöllä havaitsin, että tällainen valo, jollainen oli siis alempanakin, oli ylempänä myös ja se lähti koko ajan kohoamaan, mutta välillä laski ja pysähtyi ja nousi ja laski, kunnes näytti lopulta että se lähti lähestymään. Laitoin verhon kiinni. En tiedä onko tälle mitään selitystä joka olisi ns normaalilla käytännöllä selitettävissä. Itse eniten uskoisin kyseessä olevan jonkinlainen maanulkopuolinen aktiviteetti. Ja koska mitään selitystä en ole keksinyt, miettinyt myös voiko kyseessä olla jotkin keijut mutta eilisyön jälkeen jolloin toinen valo lensi korkeammalle taivaalle, en nyt oikein usko että kyseessä olisi muu kuin tuntemattomat lentävät esineet.
Yritin googlettaa. En ole löytänyt mitään järkevää selitystä. Ketään ei oikein ole ketä voisin pyytää katsomaan tapahtumaa kanssani. Valo ei ole kovin iso ja se on muodoltaan mahdollisesti pyöreä tai siltä se näyttää matkan ja pimeyden vuoksi lutra valokeila voimistuu välillä eri suuntiin, kuin siellä olisi jokin valo jota liikutellaan. Tapahtuma aika on todella myöhäinen yö kun kaikki valot ovat sammuneet tieltäkin ja tuo tilanne jatkuu, en tiedä miten kauan, koska en ole jäänyt seuraamaan niin kauaksi vaan mennyt nukkumaan, mutta tämä vaikuttaa toistuvan joka yö.

0

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En usko et meistä tulee jotain

        Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
        Ikävä
        10
        2460
      2. Kuvaile itseäsi

        Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
        Ikävä
        85
        1920
      3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

        Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
        Suomalaiset julkkikset
        38
        1459
      4. Huomenta keskipäivää

        Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
        Ikävä
        260
        1388
      5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

        Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
        Maailman menoa
        272
        984
      6. Olen J-mies

        Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
        Ikävä
        47
        861
      7. Ei sitten, ei olla enää

        Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
        Ikävä
        77
        840
      8. Oletko koskaan katunut kun

        elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
        Ikävä
        59
        825
      9. Sinusta näkee että

        Kaipaat paljon.
        Ikävä
        50
        802
      10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

        Olet suloinen...
        Ikävä
        44
        745
      Aihe