Eutanasia kissantappajaiset, sote- kansanmurhan oikeuttamista eläkeläisköyhillä

Anonyymi-ap

Mitä alkuperäistä on tohtorin ja insinöörin jälkeläisellä, joka ajelee kännissä ja nylkee kissoja, mutta pääsee silti, tai juuri siksi, päättämään, miljoonan, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyn, taloudellisesti oikeusturvattomaksi, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjiksi pakotettujen, ennenaikaisesti köyhyyteen tapattamisesta ja jo eutanasian nimellä tehtävästä kansanmurhasta.

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

Saavatko saamelaiset kompensaatiota historian vääryyksille, eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyillä, käynnissä olevasta kansanmurhasta ja eutansian nimellä tehtävästä osattomien eliminoinnista Suomessa. Sitäkö veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-kansanmurha-mainoksilla EK-medioissa haetaan.

https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009953010.html

Varakkailla verovälttelijöillä on jo eutanasia oikeudet. Täytyy vain kerätä laiskat luunsa, lentokoneella Sveitsiin, tai Hollantiin, missä muutenkin, kuten muissakin verokeitaissa, olette elämänne, muun väestön ihmiselämien kustannuksella rampanneet. Ei se ole teiltä liikaa vaadittu. Ahneutenne ja laiskuutenne, ei oikeuta kansanmurhan toteuttamiseen eutanasian nimellä Suomessa, äärimmäiseen köyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamiseläkeläisten ihmiselämien kustannuksella.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

37

665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomiksi pakotetuille, Suomen vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, kuuluvat aidon, ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, kuten moni muu EU-valtio ja Pohjoismaa, on ne jo toteuttanut.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Ahneus, häikäilemättömyys, toisten ihmisten taloudellisesti oikeusturvattomaksi tekemisestä, härski hyötyminen, ei ole terveydenhoitoa, vaan KANSANMURHAA Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saako täällä sanoa, vai eikö saa.

      • Anonyymi

        Sanon kumminkni:

        KIKKELI


    • Anonyymi

      Ek-medioitten pörssirikollisuuden ihailu-kuplissa, ei tunnisteta kansanmurhaa vaikka se näytetään niiden silmien eteen.

    • Anonyymi

      Nostatetaanko saamelaisväestössä "revanssin" tunnetta, hyväksytetään eläkeläisväestöllä tehtävää kansanmurhaa, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisessa sillä, että ökyrikkaan tohtorin ja insinöörin saamelaisjälkeläinen, kissantappaja-rattijuoppo, on päästetty siksi eläkeläisväestöä veroparatiisi-sote-ihmiskaupassa, ennenaikaisesti tappaamaan. Saamelaisväestöllähän ei ole eläkeläisköyhyyteen pakotettuja, vaan paremmat tuet ja eläkkeet, kuin muulla väestöllä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18067070/paljonko-ovat-digipudokkaitten-todelliset-maarat-suomessa-

    • Anonyymi

      Ökyrikkaat, korkeakoulutetut natosaamelaiset verovälttelijät, jo tiedettiin, mutta uutena tulee nationalistinen, äärifasistinen verenhimo, saamelaisten historiassa kokemiin vääryyksiin, täysin syyttömien vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaitten nylkeminen kuin kissojen ja ennenaikaisesti tappaminen, kuin rattijuopon päälle ajamaksi joutuneitten konsanaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012460/korruptiosiimes-valehtelee-ek-ylessa-elakerahastoista-kehtaakin

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

      Saamelaiseläkeläisillehän lienevät paremmat sairaus-kansaneläkkeet, etnisen statuksen turvaamat, joten muun väestön eläkeläisköyhien tappaminen, antanee tarvittavaa ylemmyydentunnetta ja kompensaatiota, revanssia historiassa koetuille vääryyksille.

    • Anonyymi

      Siihen korruptiopoliitikko-saamelaista tarvitaan, nostattamaan nationalistista kansallisuustunnetta, verenhimoista äärifasismia ja suojelemaan pörssirikollisuutta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eläkeläisväestön ei ainakaan kannata äänestää korruptiovaaleissa, minkään näköisissä. Se olisi kuin ojentaisi veitsen murhaajalle.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      Saksassa eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyt ja muut köyhät, lopettivat äänestämisen korruptiovaaleissa, ja siten saivat 2000€/kk MINIMIELÄKKEET ja täysin maksuttomat kaikki ns. julkiset palvelut ja hammas-ym terveydenhoitohan, Saksassa kuten monissa muissakin eu-valtioissa on, paitsi Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18001088/kansanmurhan-kohteiden-on-voitava-sanallisesti-vastustaa-kansanmurhia

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18083524/miki-liukkosen-isa-nostaa-esiin---mielenterveysongelmiin-on-vaikea-saada-apua-nykypaivan-suomessa

      Eivät aikuiset ihmiset tarvitse "apua", vaan aidon, ajanmukaisen, kunnollisen taloudellisen oikeusturvan.

      https://www.lemonde.fr/en/international/article/2023/09/27/germany-bans-far-right-neo-nazi-group_6140382_4.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18080243/ilmaiseksi-suomen-eteen-toita-raataneille-kuuluvat-2000ekk-minimielakkeet

      Ihmiset osaavat ihan itse auttaa itseään, ostaa tarvitsemansa palvelut jos tarvitsevat, kun heille annetaan siihen mahdollisuudet, eli aito, ajanmukainen, taloudellinen, kunnollinen oikeusturva.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18122916/suomen-kansan-syvat-rivit-boikotoivat-porssirikollispresidentin-korruptiovaaleja

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18117886/tiedoksi-urpilaiselle-elakelaiskoyhat-on-jatetty-jo-vuosikymmenet-sitten#comment-124384271

      ÄärifasistiSdp:n KorruptioUrpilainenOligarkin "puhe", oli kaikessa noloudessaan myös tragikoominen, suora kopio veroparatiisiOllilan pörssirikolliskavereilleen pitämästä "kaveria ei jätetä"-puheesta. Voiko nolompaa mokaa olla, kertoo paljon pörssirikollisUrpilaisen todellisuudentajun puutteesta, kun kehtaa JO JÄTETYILLE äärimmäiseen köyhyyteen aikoja sitten pahoinpidellyille, Suomen kansalaisille, tuollaista jargonia edes suustaan päästää onneton, joko ei muka tiennyt, tai ollut tietävinään, veroparatiisihempukka.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18118659/nakyvatko-koyhien-kerjuuttamisjonot-sateliiteilla-kaikkialle-maailmassa-

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ylimilitarisoidussa, äärifasistisessa poliisivaltiossa, pörssirikollisvähemmistö hirmuhallitsee, käytännön väkivaltajoukoillaan, pelkoon ja köyhyyteen pakottamiaan kansalaisia.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6378397

      Suomi ei ole koskaan ollut niin turvaton, sitten sotien, eikä kansa yhtä kahtiajaettu, kuin on tämän päivän Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET: Tanska, Islanti, Ruotsi, Norja, Saksa ym oikeusvaltiot, tekevät suuria säästöjä valtiontalouteen, pitämällä eläkeläisväestöä, vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, ihmisarvoisen elämän äärellä, johon tuo 2000€/kk juuri ja juuri riittäisi. Suomen köyhyyseläkkeet yli tuhat euroa jäljessä, sivistysvaltioitten oikeusturvaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

      • Anonyymi

        Perusta ulkomaankauppaa harjoittava korkean teknologian yritys ja palkkaa yritykseesi korkean koulutustason ja osaamistason työntekijöitä kovalla palkalla, mistä se yritys ja työntekijät maksavat yhteiskunnalle valtavasti nettoveroja. Näillä nettoveroilla voidaan ilman lisävelanottoa maksaa näitä tahtomiasi korkeita eläkkeitä varsinkin, jos muutkin asemassasi olevat tekevät esimerkkisi mukaan. Eli tee jotain itse parantaaksesi eläkettäsi.


    • Anonyymi

      Tampereen kaupunki "yksimielisesti hyväksyi", PetosKok-turhakepormestari-vanhuksen, laatiman budjetin, jota nimittivät "köyhyyspaketiksi", vaikka se on viihdepaketti heille, joilla olisi ollut omaakin rahaa, maksaa ns. julkisista uimahalleista ym palveluista. He joilla olisi aidosti avun ja tuen tarvetta, ihan välttämättömiin terv.hammas-ym maksuihin ja uimahallimaksuihin, jätettiin tuon viihdepaketin ulkopuolelle, tarkoituksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18128483/perintorikkaiden-viihdepaketteja-kaupunki-jakaa-quotkoyhyyspakettinaquot-treella#comment-124496207

    • Anonyymi

      Joko Lappi on kaivettu veroparatiisikaivoksiksi, saamelaisten insinöörien ja tohtoreitten perintöjälkeläisten luvilla ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

      Eikä näytä lentomatkailu-turismin järkyttävä hiilijalanjälki, saati veroparatiisihävittäjien, paljon ÄärifasistiSdp:n pörssirikollispoliitikkoja vaivata.

      https://www.lemonde.fr/en/international/article/2023/12/04/the-return-of-media-censorship-in-south-korea_6310731_4.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sananvapauksia estävät jatkuvasti, kuten Venäjällä, ellei jo enemmän. Se on masentavaa ja rankkaa köyhimmille, joiden ääni muutenkaan, ei näy eikä kuulu ek-medioissa.

      Köyhyyteen pahoinpidellyksi joutuminen, ei muodosta kenellekään, köyhyydestä mitään "identiteettiä", vaikka EK-Ylen pörssirikollistoimitukset vale-köyhyystutkija-pörssiperilliskavereineen, niin väittäisivät.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saamenmaan voi suosiolla antaa Putinille nimipäivä lahjaksi . Moinen joutomaa joutaa missä asustaa vain muuttama rettelöivä elämäänsä tyytymätön .

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mutta mikään työväenpuolue, tai puolue ylipäätään, ei ÄärioikeistoSdp ole, saati "kaikkien asialla", kuten mainostelevat, korruptoitunein puolue ehkä koskaan, vaihtanut kaikki periaatteet pörssirikollisuuteen, sen näkee eläkeläisväestön kohtelusta, muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa, mepit hoitaneet 2000€/kk MINIMIELÄKE-tason kansalaisilleen, Suomen mepit syleksineet kattoon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, viis veisaa omasta kansastamme, kunhan pörssirikollisille verokeitaisiin riittää hilloa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      UUSI

      "Persujen"hokeminen palvelee, eduskunnan korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ. Äänestämällä ei voi Suomessa, kansalaiset enää vaikuttaa asioihin, omiinsa, eikä yhteiskunnan. Eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmällä, tärkeintä on, että kansalaiset äänestäisivät, mitä tahansa puoluetta, kun aina menee "pörssirikollisten laariin verokeitaisiin", äänesti miten tahansa, siksi "persujen" hokeminen, tulee samoilta trolleilta, kuin muidenkin puolueitten mainostaminen, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000010390235.html

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      452
      3284
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      411
      2909
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2789
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2162
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      1990
    6. 176
      1390
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1337
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      77
      1181
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1030
    Aihe