Liity YTK:hon

Paratiisin ovet aukeaa, kaikki avustukset ja tuet pois, laiskat töihin ja jo töissä olijat voisivat jotaki tehä palakkansa ethen. Ammattiliitot alas ja kaikki ytk:hon, siinä samalla päässään eroon ruoka-kahvitauoista, työterveyshuollosta, työvaatteet ite ostettaviksi, kilometrikorvaukset aivan turhaa ja kesä-talvilomat takasin työajaksi, sairaslomat palakattomiksi ei vuosi- hää- eikä hautajaisvapaita. Työehtosopimukset roskiin ja työnantaja saapi päättää paljonko maksaa alotteleville työntekijöille palkkaa. Meinas unohtua että eihän kukaan halua ylityö eikä sunnuntai korvauksiakaan vuorolisistä puhumattakaan, muuten puhutellaan vasuriksi, vihervassariksi. putinistiksi tai kommunistiksi. Ei ole ollu liitoista mitään hyötyä, ei kannata liittyä muuhun kuin YTK:hon, sen jälkeenhän voi sitte pukeutua peseytyä ja syödä eväänsä ulkona ku eihän niitä sosiaalitilojakaan ole. YTK ei aja duunarien asioita.

9

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      YTK on oikeiston perustama . Äärioikeisto natsihallitus haluu Venäjän mallin et ayliike ja lakot kielletään . Köyhät ja työläiset on valtion ja olinarkkien orjia .

      • Anonyymi

        Nuorten ihmisten pitäisi tajuta miten nuo edut on saatu aikaseksi ja mikä hinta niistä on maksettu, jopa ihmishenkiä. Kyllä YTK:laisen pitäs luopua nuista eduista vapaaehtosesti ja syödä eväänsä kannon nokassa.


      • Anonyymi

        No kummasti ytk vetää uusia jäseniä.ja kaikki on teidän mielestä natseja.ja samoiten teidän mielestä kokoomus ja persut ovat natseja.ja kansalaiset jotka tämän hallituksen äänestämällä valitsivat ovat natseja.on täällä suomessa paljon natseja.ei ole ihme että vasemmiston kannatus laskee.nämä nykyajan vasurit ei ole kuin työtä vieroksivia yhteiskunnan loisia.kaupunkilaisten viherpiipareiden kanssa samaa sakkia.eihän nämä voi päästä mihinkään liiton kassalle kun ei työ maistu.sillähän rakennusliitosta loppuu jäsenet.jos kadulla istumisesta kertyisi liitonpäiviä rakennusliitto olisi voimissaan.mutta ei näistä nyky nuorista ole kuin tik tokissa persettä näyttämään.


    • Anonyymi

      Ei mitään järkeä lihottaa ammattiliitojen pomoja maksamalla heille.

    • Anonyymi

      Ay-liikkeestä on tullut isäntä vaikka sille kuuluu rengin osa eli palvella työntekijöitä . Lisäksi siitä on tullut demarien rahoittaja ja poliittinen toimija jolla on veto-oikeus valtioneuvoston päätöksiin ja hallitusohjelmaan .
      Ay-liike on turvonnut ja ottanut sellaisen roolin, jolle sillä ei ole oikeutusta.

    • Anonyymi

      Minä haluan vaan kuolla rauhallisesti nukkuessa kuten isoisäni enkä hysteerisesti kirkuen kuten hänen matkustajansa.

    • Anonyymi

      Rakenusliitoko ajaa duunareitten asioita?. Naurettavia muutaman sentin korotuksia palkkoihin."tiukkojen"neuvottelujen jälkeen.ei se tuo jäseniä lisää,että jaetaan pipoja ja almanakkoja raksalla työmaa koppeihin.peiliin katsomisen paikka,eikä syytellä ja vähätellä muita.

    • Heitämpä kysymyksen. Kuinka moni luopuisi liittojen aikaansaamista eduista ja lähtis itte nolla-asemasta neuvottelemaan sopimustaan. Suomessa on järjestäytymisvapaus joten ei liittoon ole pakko kuulua. Kaikki aikasemmat edut pois ja silleen. Eihän kukaan suostu pummiksi eikä vapaamatkustajaksi. Unohtakaa kommarit vs persut asetelma ja ajatelkaa järjellä. Persujen historiaa ku kaivaa niin Korpi-Kommunistit on siellä suuressa roolissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      116
      1682
    2. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      61
      1076
    3. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      143
      1021
    4. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      96
      880
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      74
      877
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      22
      842
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      36
      822
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      739
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      60
      735
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      711
    Aihe